Hebimarova skrýš
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 5 z 8
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Hebimarova skrýš
First topic message reminder :
Spousta chodeb, místností, a laboratoří.
Spousta chodeb, místností, a laboratoří.
Anonymní- Anonymní
Re: Hebimarova skrýš
"Doton: Dosenkiryuu." Předemě se postavil zemní drak, který mě ochránil před vlnami.
"Vážně? Tak teda Zemři." odhrnul jsem si vlasy ze svého levého oka a sharinganem na ni pohlédl. (Promiňte, spánek volá ^^ DObrou noc)
"Vážně? Tak teda Zemři." odhrnul jsem si vlasy ze svého levého oka a sharinganem na ni pohlédl. (Promiňte, spánek volá ^^ DObrou noc)
Anonymní- Anonymní
Nešlo to.. síce .. biely oheň nestihol plazmu spáliť no tá guľa okolo mňa ani nešla vytvoriť.. proste sa to stále do mňa kvázi nasávalo a bariéra stále silnela a silnela.. teraz už bola taká krvavo červená že cez ňu bolo sotva vidieť.. ninjutsu proste nemal zmysel..
Anonymní- Anonymní
Zdá sa, že budú problémy.
Doslova som vliezol do kosti vytvorenej predo mnou a nebolo ma. V nich som sa totiž bol schopný pohybovať najrýchlejšie, čo bolo aj dôvodom, prečo som známy ako najrýchlejší ninja v oto.
Doslova som vliezol do kosti vytvorenej predo mnou a nebolo ma. V nich som sa totiž bol schopný pohybovať najrýchlejšie, čo bolo aj dôvodom, prečo som známy ako najrýchlejší ninja v oto.
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
uskočil jsem dozadu možná by byla větší šance na zabití kdybych vynalezl stroj času a zabil jejího předka
Anonymní- Anonymní
Smiala som sa ďalej keď zrazu.. oheň prestal horieť.. bariéra tam už nebola a ja som .. bola viac menej.. minimálne divná !! (xD) ... chytila som si rukou brucho .. teda miesto kúsok nad ním a kúsok pod hruďou kde som mala krvavý fľak.. tiekla mi krv.. bol to taký divný pocit.. pramienok krvi mi tiekol aj z krku.. a začal mi tiecť aj z úst.. na tvári som mala vystrašený výraz.. tá bolesť bola.. ona bola neznesiteľná.. do očí sa mi nahŕkli slzy no nevidala som zo seba ani hláska.. vyzerala som v podstate presne takto.
Anonymní- Anonymní
Ako náhle plamene zmizli, vyskočil som pred ňu z najbližšej kosti.
"Tentokrát ti predvediem Yanagi no mai."
Už som sa ju aj chystal napadnúť, ale až teraz som si všimol, že s ňou niečo nie je v poriadku.
Čo je zasa toto?
"Tentokrát ti predvediem Yanagi no mai."
Už som sa ju aj chystal napadnúť, ale až teraz som si všimol, že s ňou niečo nie je v poriadku.
Čo je zasa toto?
Nastali však ďalšie zmeny.. z tenketsu mi po tele začala vychádzať taká divná čierna a biela chakra no zatiaľ bola takmer neviditeľná.. oči mi stmavli a namiesto sĺz mi z očí začala tiecť krv..
Po tom som sa len pozrela na toho Kaguyu ktorý stal predo mnou.. v momente keď sa naše oči stretli tak som mu na zlomok sekudny pripomínala niekoho iného teda.. nebola som to ja ale... vyzeralo to akoby sa do jeho očí pozerál sám jashin pri čom mal na tvári takú úšklebok..
-to je ten Jashin no xD
Po tom som sa len pozrela na toho Kaguyu ktorý stal predo mnou.. v momente keď sa naše oči stretli tak som mu na zlomok sekudny pripomínala niekoho iného teda.. nebola som to ja ale... vyzeralo to akoby sa do jeho očí pozerál sám jashin pri čom mal na tvári takú úšklebok..
-to je ten Jashin no xD
Anonymní- Anonymní
strašidelné pomyslel jsem si a sledoval jsem jí
''s tímhle se asi nebude bojovat dobře, čéče'' poznamenal jsem pro Ryuzakiho
''s tímhle se asi nebude bojovat dobře, čéče'' poznamenal jsem pro Ryuzakiho
Anonymní- Anonymní
"Obávam sa, že asi nie."
Nabral som odvahu a s rukami, z ktorých mi vytŕčali kosti, som zaútočil.
"Povedal som, že predvediem Yanagi no mai, tak ho predvediem."
Nabral som odvahu a s rukami, z ktorých mi vytŕčali kosti, som zaútočil.
"Povedal som, že predvediem Yanagi no mai, tak ho predvediem."
Po jeho sérii úderov ostala celkom tma teda.. čierna chakra ma obaľovala takým spôsobom že už ani nebola vidieť moja podoba.. po tom som však z toho čierneho niečoho vystúpila.. mala som už úplnú podobu Jashina teda, vyzerala som ako chalan.. /teďkom mužský rod xD
Musel som sa smiať.. proste to bolo na nevydržanie.. na tele som však nemal ani stopu po zásahu Kaguyi.. len som si strčil ruky do vreciek no pri tom pohybe som sa doslova objavil tesne za tým Kaguyiom.. uvidíš silu ktorá vyvraždila klan toho dievčaťa.. po tom som sa len rozplinul a objavil som sa niekde za Hirakom.. aj keď som nedúfal.. že by sa to mohlo stať tak ďaleko od "toho" miesta.. pochybujem že ju udržím pod zámkom dlhšie než pár minút.. hmm.. a to si vravím Jashin.. ale teraz je to aj tak jedno.. ďalšie minúty budú najhoršie vo vašom živote.. povedal som pri čom som mal na tvári taký démonský úškrn.. znova som sa rozplinul a objavil som sa niekde medzi nimi.. celý svet je jedna veľká .. ilúzia.. a bolesť či smrť je jediná spása a útecha.. šepol som až fanatický a v tom som zodvihol ruky.. na úroveň mojich pliec.. ako keby som išiel niekoho objať.. v momente sa mi rozvlnilo oblečenie a celé moje okolie zachvátili biele plamene.. sám som v nich bol len v ruke som si začal vytvárať kosu z čiernych.. tie biele plamene boli hrozne rýchle a vlastne obkopili a "podpálili" celý priestor kde sme bojovali.. chytili sa v podstate na všetko, všetky tie kosti aj všetká plazma nimi začala horieť.. v tom to však všetko "zmizlo".. a ja som sa znova ako Atsuka skácala k zemi.. v bezvedomí a bez štipku chakry.. sama som nevedela čo sa stalo.. teda vedela no ani som si nepomyslela že by sa to mohlo stať tak ďaleko od toho "kameňa"..
Anonymní- Anonymní
Všetko sa to zomlelo tak rýchlo, že som ani nestačil reagovať. Pozeral som sa raz na Hiraka a raz na Atsuku. Nad hlavou som mal otáznik a oči otvorené ako po nejakej šokovej terapii.
"Tak to bol prosím pekne... už aký silný... yanagi no mai."
"Tak to bol prosím pekne... už aký silný... yanagi no mai."
Začal jsem se hlasitě smát a jelikož jsem začínal ztrácet balanc opřel jsem se o stěnu
Anonymní- Anonymní
"Taková komedie!" bavila jsem se sledováním obou bojů zaměřila jsem se podvědomě na tělo Atsuki a obalil aho krystalem pro jistotu, aby nedělala problémy to samé jsem provedla i s těmi geniny, aby se do toho nepletli.
"Je tu nuda." poznamenala jsem
"Je tu nuda." poznamenala jsem
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Stála jsem obalená krystalem.... Já věděla, že to takhle dopadne....to je, tak, když zrovna musím dojít, když se něco děje...pfff...že já hned nezmizela... Jen jsem to dál sledovala...nic jiného mě taky nezbývalo. Pro jistotu jsem celou dobu kolem sebe vypouštěla čakru a chvíli to už dělala, než mě obalila. Nevěděla jsem, co mi to může udělat a aspoň takhle jsem se mohla uchránit něčemu, co by se mohlo stát.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
"Hiraku dej pozor na Tsukiko musím si jít něco zařídit." pískla jsem a snesl se knám Dag vyskočila jsem na něj a zmizela (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
po určité době krystal u všech puknul a opadal z těl na zem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
hmm... co ta reina asi dělá, měl bych informovat Kagumiho, oni to tu zvládnou pomyslel jsem si a nenápadně jsem si hodil Atsu přes rameno, využil jsem toho že Tsukiko a Assasin byli zaměstnaní a nenápadně jsem odhopkal pryč i s Atsuko
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Zastavila jsem se uprostřed pohybu, neschopna se pohnout. Sharingan, to je zlé!
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Musím si šetřit čakru.
Hodil jsem na zem kouřovou bombu a udělal pečeť. Pak jsem vyskočil z kouře a čakra skalpelem jsem zaútočil na Tsukiko.
Hodil jsem na zem kouřovou bombu a udělal pečeť. Pak jsem vyskočil z kouře a čakra skalpelem jsem zaútočil na Tsukiko.
Anonymní- Anonymní
Probleskla jsem se pryč, složila pečetě a pořádně se kousla do prstu. "Chi: Mizu Rappa!!" poslala jsem na něj krvavou vlnu.
Shinobi
Vesnice:
Z úst jsem vydechla chladný vzduch, který vlnu zmrazil a má krev dál útočila, roztříštila vodu a řítila se na něj.
Shinobi
Vesnice:
Krev mě napadla a v tom klon udělal poof. (V tom kouři jsem udělal pečetě na klona, je to tam xD)
Pravý Hebimaru byl pod Tsukiko a čakra skalpelem jsem ji chytil kotníky a vtáhl do země až po pás. Odskočil jsem od ní. (Hodil bych tu gif, ale ten pos*anej server nefunguje)
Pravý Hebimaru byl pod Tsukiko a čakra skalpelem jsem ji chytil kotníky a vtáhl do země až po pás. Odskočil jsem od ní. (Hodil bych tu gif, ale ten pos*anej server nefunguje)
Anonymní- Anonymní
Nemůžeš mě upozornit?!
Jsem vítr, ne země!
Fajn... Sakano!
Zavřela jsem oči a v tu chvíli jsem se proměnila na vodu. Prosakovala jsem zeminou, až jsem se "vynořila" kdesi dál, zformulovala se do postavy, ale neměnila svůj vodní stav.
Jsem vítr, ne země!
Fajn... Sakano!
Zavřela jsem oči a v tu chvíli jsem se proměnila na vodu. Prosakovala jsem zeminou, až jsem se "vynořila" kdesi dál, zformulovala se do postavy, ale neměnila svůj vodní stav.
Shinobi
Vesnice:
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 5 z 8
Povolení tohoto fóra: