Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář velitelství spojeneckých sil

+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 3 Empty Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Jul - 22:21

First topic message reminder :

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 3 800px-Five_Kage_Summit_Anime

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 3 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Jul - 18:31

Mírně jsem sebou trhla, ale když jsem zavřela a otevřela oči, tvářila jsem se pořád stejně. Znovu jsem se začetla do obsahu, i když písmenka mi neposlušně skákala po stránce a nechtěla přestat. Jenže další šok na sebe nenechal dlouho čekat.
Dívala jsem se na ni... chtěla jsem hodit složkou s nudným obsahem a obejmout jí.. ale udržela jsem se. "Pokračujme prosím..." odvětila jsem. "Neuro Uchiha je bohužel mrtví, takže tato informace je nám také k ničemu..." dodala jsem klidně.
"Assasine, ráda tě vidím..." zvedla jsem oči, ale hned je zase sklopila. Fakt, že měl být v komatu jsem docela hladce přešla.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 3 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 16 Jul - 18:32

(Ano ale na začátku hry jsme to udělali tak že můj sharingan měl schopnost kontrolovat bijuu ale bylo to úplně na začátku Wink )
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:33

Hľadel som na Yoko, ale než som ju stačil pozdraviť bola preč.
Prešiel som pohľadom na Assasina. "O kom hovoríte? A dobrý večer."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:33

Usmála jsem se na Assasin a kývla mu na pozdrav. K Danzouovi odpovědi jsem se nechtěla vyjadřovat. NEchtěla jsem se příst, neměla jsem k tomu náladu, ale..
,,Souhlasím." přikývla jsem na Assasinův návrh.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:35

"Shodai-sama je ztracen, Uchiha Madara nepřipadá v úvahu, DNA Mito Uzumaki také je pryč, Kushina Uzumaki je na opačné straně, ale Genetická informace Rokudaime Hokageho, Uzumaki Naruta, je nám k dispozici." řekl jsem a sklonil hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:36

(Gome nasai, minna, musím jít..^^" ..budu se pak o všem informovat, nějak xD ..zatím se mějte. Nějaké hlasování za mě nechte na Assasinovi, on ví, jak má hlasovat^^)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:38

"Akou cestou ho chce priviesť zasa k životu?"
Roshi by nám mohol s Yonbim tiež pomôcť, ale jeho DNA v Iwe už nemáme. Budem to musieť nechať na Smortna.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:42

"Edo tensei...Zakázaná technika." zahleděl jsem se do stolu.
Zajímavé, on uvažuje takhle..ale..
"Ale to.." navíc jsem se nezmohl, protože i já jsem byl oživen tou technikou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:48

"Byl to jen nápad."otráveně jsem vytáhl ruce z kapes a pokrčil rameny.
Doufám, že jsem stejně cool jako Kakashi!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Jul - 18:49

Těkala jsem pohledem z jednoho na druhého. "Tu techniku nenávidím... ale pokud pomůže naší situaci, jsem pro..." zamumlala jsem po chvíli ticha.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 18:53

"Myslel som, že Edo Tensei je zakázaná technika, ale súhlasím s Kazekage-dono. Ak nám to pomôže..." Prikývol som.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:10

V hlavách přítomných se ozval hlas. -Yamanaka telepathy.
"Hokage-sama, Tsuchikage-sama, Kazekage-sama, Mizukage-sama, na vesnici útočí Nawaki Uchiha...Je u brány, rychle..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat 16 Jul - 19:19

Chunnin 1

Zaklepe na dveře.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:27

"Hlídky to zvládnou. Konoha je plná ninjů ze čtyř národů. Tak dobře, Nanadaime, máte povolení oživit Uzumaki Naruta a vložit do něj Kyuubiho." vydal jsem rozkaz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat 16 Jul - 19:29

Otevře dveře.

,,Kde je Mizukage sama?''
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:31

Nestačil som sa diviť čo všetko sa deje.
Myslel som, že dnes bude kľudný deň.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:32

(MIzukage je tady, ale není online.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:33

"Dobře. Budu potřebovat pomoc, Kazekage, umíte Shishou fuuin, že?" podíval jsem se na nějakého ninju.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat 16 Jul - 19:34

,,Mizukage sama musíte jít do nemocnice.Čekáme tam na vás'' řekne a vydá se tam

(ok díky)
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Jul - 19:36

"Hai." přikývla jsem na souhlas s pohledem upřeným na něj.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:38

"Čo dnes ešte potrebujete prebrať, Hokage-dono?" Rozpačito som sa pozrel na oboch Hokage, ktorí boli v miestnosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:48

"Už mám rozvržení všech jednotek, chci, abyste to odsouhlasili. Naše jednotky společně se Samuraiii sčítají asi 60 tisíc ninjů. Vrchní velitelem se stává Kazekage-dono, 1. Divize Boj na střední vzdálenost, vy Tsuchikage, jste generálem, 2. Divize, boj na blízko, Naomi Hyuuga, se proto hodí dokonale. 3. Divize Boj na blízko-střední Assasine, boj na dálku, Tony bývalý Tsuchikage a Yoko-dono, poslední pátá divize, Mifune a speciální operace. Výzvědné oddíly vede Inoka Yamanaka a Skupinu Senzibilů Sarutobi Sasuke, oddíl mediků Uzumaki Allii a Přepadový tým, který má za úkol dostat Sasoriho Akasuna no PiliKKa. Uzumaki Naruto bude náš triumf. Jen musíte rozdělit shinobi podle jejich zaměření." přečetl jsem ze svých poznámek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:48

"Já už nic, PiliKo, půjdete se mnou? Nechceme, aby se Kyuubi uvolnil uprostřed Konohy." poslouchal jsem Danza.
"Bude mi ctí." uklonil jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 16 Jul - 19:53

"Dobře... Zařídím, aby se Suna připravila... pokud jde o Přepadový tým, předpokládám, že již máte připravené členy..?!" přikývla jsem, odstrčila židli a vstala. "Když dovolíte..." vzala jsem si plášť a otočila se na Assasina. "Půjdeme?"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 16 Jul - 19:57

"Hm, můžu doporučit Hyuuga Shijin, bude nápomocná. Sakura Haruno, nebo Shizune. Poté určitě nějaký ninja z Iwagakure, jelikož se má tam, konat sraz se Sasorim. Zbytek je na vás. Nechceme vzbudit podezření."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: