Kancelář velitelství spojeneckých sil
+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Strana 3 z 10
Strana 3 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil
Mírně jsem sebou trhla, ale když jsem zavřela a otevřela oči, tvářila jsem se pořád stejně. Znovu jsem se začetla do obsahu, i když písmenka mi neposlušně skákala po stránce a nechtěla přestat. Jenže další šok na sebe nenechal dlouho čekat.
Dívala jsem se na ni... chtěla jsem hodit složkou s nudným obsahem a obejmout jí.. ale udržela jsem se. "Pokračujme prosím..." odvětila jsem. "Neuro Uchiha je bohužel mrtví, takže tato informace je nám také k ničemu..." dodala jsem klidně.
"Assasine, ráda tě vidím..." zvedla jsem oči, ale hned je zase sklopila. Fakt, že měl být v komatu jsem docela hladce přešla.
Dívala jsem se na ni... chtěla jsem hodit složkou s nudným obsahem a obejmout jí.. ale udržela jsem se. "Pokračujme prosím..." odvětila jsem. "Neuro Uchiha je bohužel mrtví, takže tato informace je nám také k ničemu..." dodala jsem klidně.
"Assasine, ráda tě vidím..." zvedla jsem oči, ale hned je zase sklopila. Fakt, že měl být v komatu jsem docela hladce přešla.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
(Ano ale na začátku hry jsme to udělali tak že můj sharingan měl schopnost kontrolovat bijuu ale bylo to úplně na začátku )
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Hľadel som na Yoko, ale než som ju stačil pozdraviť bola preč.
Prešiel som pohľadom na Assasina. "O kom hovoríte? A dobrý večer."
Prešiel som pohľadom na Assasina. "O kom hovoríte? A dobrý večer."
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na Assasin a kývla mu na pozdrav. K Danzouovi odpovědi jsem se nechtěla vyjadřovat. NEchtěla jsem se příst, neměla jsem k tomu náladu, ale..
,,Souhlasím." přikývla jsem na Assasinův návrh.
,,Souhlasím." přikývla jsem na Assasinův návrh.
Anonymní- Anonymní
"Shodai-sama je ztracen, Uchiha Madara nepřipadá v úvahu, DNA Mito Uzumaki také je pryč, Kushina Uzumaki je na opačné straně, ale Genetická informace Rokudaime Hokageho, Uzumaki Naruta, je nám k dispozici." řekl jsem a sklonil hlavu.
Anonymní- Anonymní
(Gome nasai, minna, musím jít..^^" ..budu se pak o všem informovat, nějak xD ..zatím se mějte. Nějaké hlasování za mě nechte na Assasinovi, on ví, jak má hlasovat^^)
Anonymní- Anonymní
"Akou cestou ho chce priviesť zasa k životu?"
Roshi by nám mohol s Yonbim tiež pomôcť, ale jeho DNA v Iwe už nemáme. Budem to musieť nechať na Smortna.
Roshi by nám mohol s Yonbim tiež pomôcť, ale jeho DNA v Iwe už nemáme. Budem to musieť nechať na Smortna.
Anonymní- Anonymní
"Edo tensei...Zakázaná technika." zahleděl jsem se do stolu.
Zajímavé, on uvažuje takhle..ale..
"Ale to.." navíc jsem se nezmohl, protože i já jsem byl oživen tou technikou.
Zajímavé, on uvažuje takhle..ale..
"Ale to.." navíc jsem se nezmohl, protože i já jsem byl oživen tou technikou.
Anonymní- Anonymní
"Byl to jen nápad."otráveně jsem vytáhl ruce z kapes a pokrčil rameny.
Doufám, že jsem stejně cool jako Kakashi!
Doufám, že jsem stejně cool jako Kakashi!
Anonymní- Anonymní
Těkala jsem pohledem z jednoho na druhého. "Tu techniku nenávidím... ale pokud pomůže naší situaci, jsem pro..." zamumlala jsem po chvíli ticha.
Shinobi
"Myslel som, že Edo Tensei je zakázaná technika, ale súhlasím s Kazekage-dono. Ak nám to pomôže..." Prikývol som.
Anonymní- Anonymní
V hlavách přítomných se ozval hlas. -Yamanaka telepathy.
"Hokage-sama, Tsuchikage-sama, Kazekage-sama, Mizukage-sama, na vesnici útočí Nawaki Uchiha...Je u brány, rychle..."
"Hokage-sama, Tsuchikage-sama, Kazekage-sama, Mizukage-sama, na vesnici útočí Nawaki Uchiha...Je u brány, rychle..."
Anonymní- Anonymní
Chunnin 1
Zaklepe na dveře.
Zaklepe na dveře.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hlídky to zvládnou. Konoha je plná ninjů ze čtyř národů. Tak dobře, Nanadaime, máte povolení oživit Uzumaki Naruta a vložit do něj Kyuubiho." vydal jsem rozkaz.
Anonymní- Anonymní
Otevře dveře.
,,Kde je Mizukage sama?''
,,Kde je Mizukage sama?''
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Nestačil som sa diviť čo všetko sa deje.
Myslel som, že dnes bude kľudný deň.
Myslel som, že dnes bude kľudný deň.
Anonymní- Anonymní
"Dobře. Budu potřebovat pomoc, Kazekage, umíte Shishou fuuin, že?" podíval jsem se na nějakého ninju.
Anonymní- Anonymní
,,Mizukage sama musíte jít do nemocnice.Čekáme tam na vás'' řekne a vydá se tam
(ok díky)
(ok díky)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hai." přikývla jsem na souhlas s pohledem upřeným na něj.
Shinobi
"Čo dnes ešte potrebujete prebrať, Hokage-dono?" Rozpačito som sa pozrel na oboch Hokage, ktorí boli v miestnosti.
Anonymní- Anonymní
"Už mám rozvržení všech jednotek, chci, abyste to odsouhlasili. Naše jednotky společně se Samuraiii sčítají asi 60 tisíc ninjů. Vrchní velitelem se stává Kazekage-dono, 1. Divize Boj na střední vzdálenost, vy Tsuchikage, jste generálem, 2. Divize, boj na blízko, Naomi Hyuuga, se proto hodí dokonale. 3. Divize Boj na blízko-střední Assasine, boj na dálku, Tony bývalý Tsuchikage a Yoko-dono, poslední pátá divize, Mifune a speciální operace. Výzvědné oddíly vede Inoka Yamanaka a Skupinu Senzibilů Sarutobi Sasuke, oddíl mediků Uzumaki Allii a Přepadový tým, který má za úkol dostat Sasoriho Akasuna no PiliKKa. Uzumaki Naruto bude náš triumf. Jen musíte rozdělit shinobi podle jejich zaměření." přečetl jsem ze svých poznámek.
Anonymní- Anonymní
"Já už nic, PiliKo, půjdete se mnou? Nechceme, aby se Kyuubi uvolnil uprostřed Konohy." poslouchal jsem Danza.
"Bude mi ctí." uklonil jsem se.
"Bude mi ctí." uklonil jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Dobře... Zařídím, aby se Suna připravila... pokud jde o Přepadový tým, předpokládám, že již máte připravené členy..?!" přikývla jsem, odstrčila židli a vstala. "Když dovolíte..." vzala jsem si plášť a otočila se na Assasina. "Půjdeme?"
Shinobi
"Hm, můžu doporučit Hyuuga Shijin, bude nápomocná. Sakura Haruno, nebo Shizune. Poté určitě nějaký ninja z Iwagakure, jelikož se má tam, konat sraz se Sasorim. Zbytek je na vás. Nechceme vzbudit podezření."
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Budova velitelství
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Velitelství - kanceláře vůdců
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Velitelství - kanceláře vůdců