Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář velitelství spojeneckých sil

+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 9 Empty Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Jul - 22:21

First topic message reminder :

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 9 800px-Five_Kage_Summit_Anime

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 9 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:45

vešel jsem vevnitř abych zjistil jestli je zde opravdu Assasin či někdo jiný, nakoukl jsem dovnitř

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 9 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:50

"Ano? Pojď dál." očkem jsem loupl ke dveřím a pak jsem se vrátil k papírům.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:53

''očekával jsem šokovaný výraz'' vešel jsem a ušklíbl jsem se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:54

"Mě po dnešku už nic nepřekvapí, nepočítám s tím, že jsi měl dovolenou, kdes teda byl?" svázal jsem desky a vzal si další, abych do nich vložil další papíry. Achjo, měl bych si pořídit sekretářku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:56

''unesl mě Sasori, a přišel jsem na to že jsem podařený experiment''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:02

"Experiment?" zvedl jsem hlavu od papírů a zahleděl jsem se mu do očí.
"Jaký Experiment?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:05

''to kdybych sám věděl, jenom se mi zdá že mám o něco víc chakry, a...'' uchopil jsem stůl který jsem měl po ruce a jednou rukou jsem jej zvedl ''jsem silnější a rychlejší... o dost''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:13

"Hej hej hej. Těch papírů je tady hodně, všechny je rozhážeš." snažil jsem se je pochytit, aby nespadali.
"Vidím vidím...Nevíš, kdo to spáchal?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:16

''takoví stařec... znal mého otce, to on byl jeho experiment a já to po něm zdědil, říkal že jsem jeho klíč k nesmrtelnosti a unesl mě před Sasorim ale po té mě někdo osvobodil a po té mě zase unesli a pak na mě zaútočili akatsuki a 5 týdnů jsem plaval v řece a zachránila mě členka akatsuki''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:19

"Ach tak." řekl jsem, jako kdybych seděl u čaje a povídali jsme si o celkem normálních věcech.
"A teď? Co budeš dělat teď?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:22

''půjdu udělat něco co jsem měl udělat již dávno, vyznat lásku Shizu-chan, myšlenka na to až se sní setkám mě držela celou tu dobu naživu''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:24

Papíry jsem pečlivě svázal a všechny je uložil do velkého batohu, který jsem si vzal na záda. Pomalu a bez výrazu jsem přešel k němu, položil mu pravou ruku na rameno a jemně ho stiskl.
"Je mi líto, ale Shizuka Yoru...už.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:31

''už-už co ?'' do levého koutku pusy jsem chytl menší tik

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:32

"Už není mezi námi." řekl jsem tiše.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:38

s vytřeštěným výrazem jsem se koukal tupě před sebe
''mrtvá ?''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:40

"Hai." dal jsem ruku dolů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:42

''d-dobře'' pomalým krokem jsem vyšel z pracovny a po té z budovy
- přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:47

stáli jsme u dveří já jí držela za ruku "Hlavně mě neztrapni ať je jakkýkoli radši mlč." a zaklepala jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:49

Tolik bolesti.. posadil jsem se a chytl se za hlavu.
Moje hlava...Ale ne.. "Dále." zašeptal jsem zdrceně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:52

opatrně jsem vešla dovnitř s Nefrit v závěsu

"Dobrý den, omlouvám se jestli rušíme." řekla jsem nejistě tichým hlasem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:54

"Dám vám pět minut dámy." Usmál jsem se, vstal jsem a přešel k oknu. Otočil jsem se, abych viděl na slečny.
"A posaďte se." ukázal jsem na židle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:59

všimla jsem si jak se na něj Nefrit dívá

"Ani na to nemysli." šeptla jsem jí a posadila stejně jako ona

"Děkuju nechceme rušit, al eje to na delší dobu, tak můžeme kdyžtak udělat naší schůzku jindy. Vidím na vás že jste unavený a bolí vás hlava. Jsem Crystal Takaishi a moje sestra Nefrit, procestovali jsem skoro celý svět samozřejmě jen na oko a napadlo nás založit vesnici, sami to ale nezvládneme a chtěli jsme požáda o vaší pomoc, vím z povídaček, že jste velmi vstřícný a ochotný." mluvila jsem i nadále trochu tišeji ale srozumitelně, měla jsem z něj trochu obavy a strach stejně jako z každého jiného muže, kterého jsem neznala

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 20:07

"Hm, novou vesnici? Ten nápad se mi docela zamlouvá, proč ne, rád vám pomohu, pokud jste teda nepatřili k Akatsuki. Mohu vám nabídnout apartmán? Rád bych, abyste tady zůstali déle, protože jak ste si jistě všimli, je po válce." pousmál jsem se.
Jo a hlava mě bolí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 20:09

Opatrně jsem zaklepala na dveře kanceláře a čekala, jestli mi někdo odpoví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 20:12

"Dále." zašeptal jsem.
Ach ne..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: