Kancelář velitelství spojeneckých sil
+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Strana 2 z 10
Strana 2 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil
Usmála jsem se. ,,Výborně." zvedla jsem se. Kousla jsem se do prstu a vyvolala Kitsu.
,,Najdi Yuuki." pohladila jsem ji a Kitsu se rozběhla za ní.
,,Tsuchikage-sama, můžeme? Jedna z mých Kunoichi něco vědět bude." pousmála jsem se. Poklonila jsem se Hokagemu, mávla Yo a opustila sál.
,,Najdi Yuuki." pohladila jsem ji a Kitsu se rozběhla za ní.
,,Tsuchikage-sama, můžeme? Jedna z mých Kunoichi něco vědět bude." pousmála jsem se. Poklonila jsem se Hokagemu, mávla Yo a opustila sál.
Anonymní- Anonymní
Pozdravil som Hokageho a Yoko a následoval Mizukage.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Mávla jsem jim na pozdrav. Snad to zvládnou..
I s touhle myšlenkou jsem se pak obrátila na Danzoua.
"Danzou-sama, přivedla jsem sebou i kugutsu butai, nejlepší loutkaře z celé Suny, tedy kromě Kazekage-sama. A také mám žádost nebo spíš takový návrh. Psala jsem již do Kiri a Mizukage-sama říkala, že se domluvíme až zde, ale nebyl na to prozatím čas. A když jste se ještě zmiňovali o případném novém Yonbi no jinchuurikim a navíc Kyuubi..." Odmlčela jsem se.
"Chtěla bych se, pokud to bude možné ujmout tréninku jinchuuriky. Myslím, že jim mám co předat a zvlášť teď. Nechci, aby jinchuuriky padli do špatných rukou jen kvůli špatnému výcviku a jejich nedostatečnému sžití s jejich bijuu." Dodala jsem a čekala na jeho reakci.
I s touhle myšlenkou jsem se pak obrátila na Danzoua.
"Danzou-sama, přivedla jsem sebou i kugutsu butai, nejlepší loutkaře z celé Suny, tedy kromě Kazekage-sama. A také mám žádost nebo spíš takový návrh. Psala jsem již do Kiri a Mizukage-sama říkala, že se domluvíme až zde, ale nebyl na to prozatím čas. A když jste se ještě zmiňovali o případném novém Yonbi no jinchuurikim a navíc Kyuubi..." Odmlčela jsem se.
"Chtěla bych se, pokud to bude možné ujmout tréninku jinchuuriky. Myslím, že jim mám co předat a zvlášť teď. Nechci, aby jinchuuriky padli do špatných rukou jen kvůli špatnému výcviku a jejich nedostatečnému sžití s jejich bijuu." Dodala jsem a čekala na jeho reakci.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Hm, upřímně, jsem očekával tuhletu reakci. Yoko-dono...Nemám nic proti, myslím, že nikdo jiný by to líp nezvládl, krom vás a Assasina Senju." přikývl jsem.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji za důvěru, Danzou-dono.." Přikývla jsem.
"Pokud mne omluvíte, je již pozdě. Půjdu zkontrolovat vesničany, jestli je vše v pořádku.." Dodala jsem a vstala. Rozloučila jsem se kývnutím a odešla ze sálu.
(Přesun)
"Pokud mne omluvíte, je již pozdě. Půjdu zkontrolovat vesničany, jestli je vše v pořádku.." Dodala jsem a vstala. Rozloučila jsem se kývnutím a odešla ze sálu.
(Přesun)
Shinobi
Vrátil som sa do miestnosti a posadil sa za svoj stôl.
"Misia splnená."
Mizukage-dono asi ešte odpočíva. A kde je Yoko-dono?
"Misia splnená."
Mizukage-dono asi ešte odpočíva. A kde je Yoko-dono?
Anonymní- Anonymní
"Výborně..Teď jenom..Najít vhodnou nádobu pro Kyuubiho!" horečně jsem přemýšlel.
"Kyuubi je děsivý, existuje málo lidí, kteří by jej dokázali zvládnout.."
"Kyuubi je děsivý, existuje málo lidí, kteří by jej dokázali zvládnout.."
Anonymní- Anonymní
"Pre Yonbiho som už našiel nositeľa. Bude to Tooya Smortn, jounin z Iwy."
Nemala by sa Mizukage-dono rozhodnúť sama čo bude s Kyuubim? Bol predsa v jej dedine.
Nemala by sa Mizukage-dono rozhodnúť sama čo bude s Kyuubim? Bol predsa v jej dedine.
Anonymní- Anonymní
Během chvíle jsme se dostaly dovnitř. Otevřela jsem dveře a vešla.
,,Zdravím Tsuchikage-dono, Hokage-sama." usmála jsem se na muže, kteří tam již byli.
,,Odpočinul jste si po misi?" s touto otázkou jsem zasedla na své místo a svlékla si plášť Kage, který jsem si přehodila přes křeslo, ve kterém jsem seděla. Pozorně jsem sledovala černovlásku, která se objevila v závěsu těsně za mnou.
,,Zdravím Tsuchikage-dono, Hokage-sama." usmála jsem se na muže, kteří tam již byli.
,,Odpočinul jste si po misi?" s touto otázkou jsem zasedla na své místo a svlékla si plášť Kage, který jsem si přehodila přes křeslo, ve kterém jsem seděla. Pozorně jsem sledovala černovlásku, která se objevila v závěsu těsně za mnou.
Anonymní- Anonymní
"Budu muset mluvit s Fukasaku-sama, jak je možné, že nám nedokázali říct, proč nebyl Kyuubi na svém místě." přikývl jsem.
Anonymní- Anonymní
"Ach, áno. A vy?"
Pozrel som sa na Kazekage. Takže sa vrátila? A kde to vlastne bola? Aha, to nikto nevie.
Pozrel som sa na Kazekage. Takže sa vrátila? A kde to vlastne bola? Aha, to nikto nevie.
Anonymní- Anonymní
S menším úsměvem, nespouštěje z očí PiliKKu, jsem přikývla na souhlas.
,,Je nějaký problém s Kyuubim?..A ještě mám otázku, bude někdo jeho hostitelem?"
,,Je nějaký problém s Kyuubim?..A ještě mám otázku, bude někdo jeho hostitelem?"
Anonymní- Anonymní
Vstoupila jsem do místnosti. "Zdravím... Hokage-sama, Tsuchikage-sama..." kývla jsem na oba muže neutrálně a celou místnost si pozorně prohlédla. "Omlouvám se, že jsem nebyla k zastižení, vyřizovala jsem si osobní problémy, ale jsem si jista, že můj zástupce, Yoko Ayme, plnila mou funkci zcela stejně, jako bych zde byla přítomna..." sjela jsem oba muže pohledem.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Tahle ženská..je..Kazekage?
"Zdravím vás Kazekage-dono, určitě jste měla pro svůj odchod své vlastní důvody, vaše zástupkyně byla výtečná." podíval jsem se na Mizukage.
"Hmm, Kyuubiho hostitel ještě nebyl vyřešen."
"Zdravím vás Kazekage-dono, určitě jste měla pro svůj odchod své vlastní důvody, vaše zástupkyně byla výtečná." podíval jsem se na Mizukage.
"Hmm, Kyuubiho hostitel ještě nebyl vyřešen."
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. Další otázky už jsem si nechávala pro sebe. Necítila jsem se nejlépe.
Anonymní- Anonymní
"Pre vyváženosť síl po vojne; má Konoha nejakého jinchuuriki?" Kývol som hlavou na pozdrav Kazekage.
Anonymní- Anonymní
"Ano..." odvětila jsem pouze a posadila se na své určené místo. "Omlouvám se, nejsem informovaná, právě jsem přišla, takže budu jen pozorovat situaci..." zapletla jsem prsty do sebe a opřela se o ně, pozorujíc je.
Shinobi
"Tady." posunul jsem vpřed veškeré dokumenty týkající se války.
"Ano, Sanbi no jinchuuriki.." Itachi jím je, ale to vědět nemusí. "Jediní kdo jsou schopni kontrolovat bijuu byli Uchiha Madara, Shodai Hokage, Senjuu Hashirama, Yondaime Mizukage, Yagura, Raikageho bratr Killer Bee a..Uzumaki Naruto."
"Ano, Sanbi no jinchuuriki.." Itachi jím je, ale to vědět nemusí. "Jediní kdo jsou schopni kontrolovat bijuu byli Uchiha Madara, Shodai Hokage, Senjuu Hashirama, Yondaime Mizukage, Yagura, Raikageho bratr Killer Bee a..Uzumaki Naruto."
Anonymní- Anonymní
"Děkuji..." odpověděla jsem a začetla se do dokumentů.
Shinobi
"Ale oni už nežijú. Musíte nájsť niekoho iného."
Na techniku Edo Tensei dúfam nikto nemyslí.
Na techniku Edo Tensei dúfam nikto nemyslí.
Anonymní- Anonymní
Uzumaki NAruto?...Hmmm...
,,Bijuu ovládal i Neuro Uchiha..." prohodila jsem. ,,Zabil tím Rokudaime Mizukageho."
A mého otce..
,,Bijuu ovládal i Neuro Uchiha..." prohodila jsem. ,,Zabil tím Rokudaime Mizukageho."
A mého otce..
Anonymní- Anonymní
Otevřela jsem pomalu dveře od kanceláře a vešla dovnitř. Mírně jsem se všem poklonila a pak pohledem přejela celou místnost, odříkávajíc svou omluvu.
"Omlouvám se, že jdu až teď. Musela jsem něco nutně zařídit a-" Když jsem utkvěla pohledem na svém místě zarazila jsem se. Nemohla jsem uvěřit tomu, že tam seděla. Černé vlasy, modré vlasy. Nebylo pochyb. Tak moc, tak hrozně moc, jsem chtěla za ní jít. Chtěla jsem jí obejmout a vědět, že teď už neodejde, ale neudělala jsem tak.
Byla jsem v kanceláři, kde seděli čtyři hlavy čtyř velkých vesnic! Nemohla jsem.
"Já, zřejmě jste tu již všichni. Omlouvám se za vyrušení. Má práce, jako zástupkyně končí, tak tedy půjdu.." Vzpamatovala jsem se a konečně se odhodlala otočit. Pak jsem vyšla z kanceláře ven. Byla jsem dá se říct hodně vykolejená a v tu chvíli mi bylo jedno, že můj vstup a náhlý odchod mohl vypadat značně komicky.
"Omlouvám se, že jdu až teď. Musela jsem něco nutně zařídit a-" Když jsem utkvěla pohledem na svém místě zarazila jsem se. Nemohla jsem uvěřit tomu, že tam seděla. Černé vlasy, modré vlasy. Nebylo pochyb. Tak moc, tak hrozně moc, jsem chtěla za ní jít. Chtěla jsem jí obejmout a vědět, že teď už neodejde, ale neudělala jsem tak.
Byla jsem v kanceláři, kde seděli čtyři hlavy čtyř velkých vesnic! Nemohla jsem.
"Já, zřejmě jste tu již všichni. Omlouvám se za vyrušení. Má práce, jako zástupkyně končí, tak tedy půjdu.." Vzpamatovala jsem se a konečně se odhodlala otočit. Pak jsem vyšla z kanceláře ven. Byla jsem dá se říct hodně vykolejená a v tu chvíli mi bylo jedno, že můj vstup a náhlý odchod mohl vypadat značně komicky.
Shinobi
"Uchiha nemůže kontrolovat Bijuu. Protože klan Uchiha má jedině nad Kyuubim výhodu. Jedině Mokuton." nepatrně jsem se dotkl svého pravého ramene.
Anonymní- Anonymní
"Tak proč jednoduše nezapečetímě Kyuubiho do člověka, který už byl Kyuubiho JInchuuriki?" přišel jsem volným krokem do jednací síně. Nevěděl jsem, jestli můžu, ale bylo mi to jedno. Stále jsem Hokage!
"Jinak, vás všechny zdravím, i Vás PiliKKo."
"Jinak, vás všechny zdravím, i Vás PiliKKo."
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Budova velitelství
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Velitelství - kanceláře vůdců
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství