Kancelář velitelství spojeneckých sil
+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Strana 5 z 10
Strana 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil
"Netuším ako zareáguje klan Kamizuru. Zostalo už iba pár členov, ale klan Aburame nenávidia stále rovnako."
Anonymní- Anonymní
"Já vím, proto je načase zahodit staré sváry a nesrovnalosti a spojit se pro dobrou věc. Svět Shinobi je v ohrožení, je to lepší než prohrát, co říkate, Tsuchikage-dono."
Anonymní- Anonymní
"Ja súhlasím. Dúfam, že ma klan Kamizuru bude počúvať. Jedinú príležitosť nájsť zvitok Shodai Tsuchikageho im váš klan prekazil. Možno by sa im zdvihlo sebavedomie, keby ho našli."
To by bola ideálna misia pre stopavacieho ninju, ako bola Inuzuka Ashi.
To by bola ideálna misia pre stopavacieho ninju, ako bola Inuzuka Ashi.
Anonymní- Anonymní
"Hm, mám vyslat stopovací tým?" zeptal jsem se po chvíli.
Anonymní- Anonymní
"Zdá sa vám to počas vojny rozumné?"
Ale po jej skončení, ak ju samozrejme vyhráme, by sme mohli zorganizovať spoločnú misiu.
Ale po jej skončení, ak ju samozrejme vyhráme, by sme mohli zorganizovať spoločnú misiu.
Anonymní- Anonymní
"Ne, ale až vytvoříme proti Shoutonovou jednotku, musíme použít techniku přepadení. Proč vyčkávat na nepřítele, k tomu by měl sloužit stopovací tým, odhalíme jejich úkryt."
Anonymní- Anonymní
"Ach, áno. Ale Iwagakure nemá stopovacích ninjov. To bola vždy jej slabá stránka. Asi najlepšie bude v tomto ohľade Konoha."
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa.
"Je to všetko, Hokage-dono? Klan Kamizuru sa nachádza aj s celou armádou Iwy pred budovou. Mám stretnutie s nastávajúcim jinchuuriki, takže by som uý rád išiel."
"Je to všetko, Hokage-dono? Klan Kamizuru sa nachádza aj s celou armádou Iwy pred budovou. Mám stretnutie s nastávajúcim jinchuuriki, takže by som uý rád išiel."
Anonymní- Anonymní
"Dobře, očekávám, že brzo přinesete dobré zprávy ohledně vývoje nových druhů hmyzu."
Anonymní- Anonymní
Prikývol som, pozdravil Hokageho a opustil kanceláriu.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem před kancelář. Beztak tu jdu zbytečně. Zaklepal jsem na dveře a vstoupil dovnitř. ,,Zdravím hokage. Já, přišel požádat o propustku z vesnice." Jó jasně, ten mi ji určitě dá před válkou. Zakroutil jsem hlavou a díval se na něho.
Anonymní- Anonymní
"Právě jsem došel k závěru, že zítra vyrazíme na Kumogakure. Kam, že to chceš jít?"
Anonymní- Anonymní
No, kam to vlastně chci jít? Prostě chci odtud jen na chvilku vypadnout, ale jak to mám říct, aby to trochu znělo? Podíval jsem se na něho. ,,Já-á chci, no.." Pak mě zarazilo to s Kumogakure. ,,Ano, budu na vás zítra čekat před brány Kumogakure." Tak mě možná pustí.
Anonymní- Anonymní
"Jsi blázen!? Samotného tě zabijou! Dostaneš propustku, ale ještě dnes se vrátíš." vypsal jsem propustku a podal mu ji.
Anonymní- Anonymní
Dělá jak kdybych všude chodil na čas. ,,Ano, díky." Vzal jsem si propustku. Dneska? Asi někde neusnu pod stromem tak mě tu máte. Otočil jsem se a rychle vyšel z kanceláře pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
na stole vyroste krystal a v něm je dopis, jakmile krystal dostatečně vyrost prakl a zůstal jen dopis
- Pro velitele spojených sil a ostatní kage:
- Zdravím moje malé hlavičky zemí, byli jste natolik chytří, aby jste mně a alianci vyhlásili válku, ale ani za mák jste nebrali ohledy na ostatní lidi, ne že by mě to nějak zajímalo ale tímto dopisem Vás všech pět kage Mizukage, Kazekage, Tsuchikage a oba Hokage vyzýváme na souboj pět proti pěti, kde se rozhodne o našich silách a rozhodnutí války. Vy jste rozhodli o válce Vy si v ní bojujte a neposílejte za Vás jiné. O protivnících se rozhodne na místě a losem.
Podepsána Lady Reina Kana
Leader Akatsuki a spojená alinace
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Opatrně jsem se dotkl dopisu a přečetl si ho. Tvářil jsem se ještě víc nepřičetně než obvykle.
"Kurotsuchi, svolej radu." otočil jsem se na ninju.
"IHNED!"
"Kurotsuchi, svolej radu." otočil jsem se na ninju.
"IHNED!"
Anonymní- Anonymní
Prešiel som okolo Uzukiho, ale nevšímal som si ho. Vstúpil som do kancelárie a hneď prehovoril na Hokageho.
"Podľa strážcu pri bráne jeden z ninjov Iwy utiekol bez povolenia. Pravdepodobne nás zradil a išiel do Kumo alebo Tsuki."
Malo ma napadnúť, že člen klanu Kaguya nebude spoľahlivý.
"Podľa strážcu pri bráne jeden z ninjov Iwy utiekol bez povolenia. Pravdepodobne nás zradil a išiel do Kumo alebo Tsuki."
Malo ma napadnúť, že člen klanu Kaguya nebude spoľahlivý.
Anonymní- Anonymní
Podivám se na Midotsuchiho.
Vím,že je to špatný nápad,ale můžu dostat misi? Prosím. zeptám se.
Vím,že je to špatný nápad,ale můžu dostat misi? Prosím. zeptám se.
Anonymní- Anonymní
Kurotsuchi ma informoval, že Danzou zvolal schôdzu. Aká náhoda...
Otočil som sa na Uzukiho.
"Skutočne to nie je dobrý nápad. Môžeš pomáhať v dedine, ale mimo nej pre teba nič nemám. Je predsa vojna."
Otočil som sa na Uzukiho.
"Skutočne to nie je dobrý nápad. Môžeš pomáhať v dedine, ale mimo nej pre teba nič nemám. Je predsa vojna."
Anonymní- Anonymní
Po nejakej chvíľke sme prišli až sem, všimla som si pootvorené dvere a tak som vstúpila dovnútra a zamierila som si to priamo za Tsuchikagem, všimla som si tiež Uzukiho a mala som čo robiť aby som mu jednu nedala cez hlavu.. Tsuchikage-sama, chcela by som vás poprosiť o priepustku, a tiež nejaké podrobnosti kam išla Mizukage, začínam mať o ňu strach a chcela by som jej ísť oproti, moc vás prosím.. začala som a čakala som na reakciu.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Postavila jsem se vedle Lizzy.
"A já jsem medik, takže pokud by nás bylo potřeba..." víc snad nebylo třeba říkat.
"A já jsem medik, takže pokud by nás bylo potřeba..." víc snad nebylo třeba říkat.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Podivám se na ně a pak znovu na tsuchikageho.
Jdu taky nejsem zas tak slabý! Ještě se vám budu hodit. řeknu.
Jdu taky nejsem zas tak slabý! Ještě se vám budu hodit. řeknu.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Budova velitelství
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Velitelství - kanceláře vůdců
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Velitelství - kanceláře vůdců