Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář velitelství spojeneckých sil

+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters

Strana 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 5 Empty Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Jul - 22:21

First topic message reminder :

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 5 800px-Five_Kage_Summit_Anime

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 5 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:17

"Netuším ako zareáguje klan Kamizuru. Zostalo už iba pár členov, ale klan Aburame nenávidia stále rovnako."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 5 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:24

"Já vím, proto je načase zahodit staré sváry a nesrovnalosti a spojit se pro dobrou věc. Svět Shinobi je v ohrožení, je to lepší než prohrát, co říkate, Tsuchikage-dono."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:28

"Ja súhlasím. Dúfam, že ma klan Kamizuru bude počúvať. Jedinú príležitosť nájsť zvitok Shodai Tsuchikageho im váš klan prekazil. Možno by sa im zdvihlo sebavedomie, keby ho našli."
To by bola ideálna misia pre stopavacieho ninju, ako bola Inuzuka Ashi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:33

"Hm, mám vyslat stopovací tým?" zeptal jsem se po chvíli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:38

"Zdá sa vám to počas vojny rozumné?"
Ale po jej skončení, ak ju samozrejme vyhráme, by sme mohli zorganizovať spoločnú misiu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:42

"Ne, ale až vytvoříme proti Shoutonovou jednotku, musíme použít techniku přepadení. Proč vyčkávat na nepřítele, k tomu by měl sloužit stopovací tým, odhalíme jejich úkryt."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 13:44

"Ach, áno. Ale Iwagakure nemá stopovacích ninjov. To bola vždy jej slabá stránka. Asi najlepšie bude v tomto ohľade Konoha."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 16:24

"To je pravda." přikývl jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 17:35

Postavil som sa.
"Je to všetko, Hokage-dono? Klan Kamizuru sa nachádza aj s celou armádou Iwy pred budovou. Mám stretnutie s nastávajúcim jinchuuriki, takže by som uý rád išiel."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 17:43

"Dobře, očekávám, že brzo přinesete dobré zprávy ohledně vývoje nových druhů hmyzu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 17:59

Prikývol som, pozdravil Hokageho a opustil kanceláriu.
(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 18:25

Přišel jsem před kancelář. Beztak tu jdu zbytečně. Zaklepal jsem na dveře a vstoupil dovnitř. ,,Zdravím hokage. Já, přišel požádat o propustku z vesnice." Jó jasně, ten mi ji určitě dá před válkou. Zakroutil jsem hlavou a díval se na něho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 18:32

"Právě jsem došel k závěru, že zítra vyrazíme na Kumogakure. Kam, že to chceš jít?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 18:40

No, kam to vlastně chci jít? Prostě chci odtud jen na chvilku vypadnout, ale jak to mám říct, aby to trochu znělo? Podíval jsem se na něho. ,,Já-á chci, no.." Pak mě zarazilo to s Kumogakure. ,,Ano, budu na vás zítra čekat před brány Kumogakure." Tak mě možná pustí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 19:48

"Jsi blázen!? Samotného tě zabijou! Dostaneš propustku, ale ještě dnes se vrátíš." vypsal jsem propustku a podal mu ji.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 19:50

Dělá jak kdybych všude chodil na čas. ,,Ano, díky." Vzal jsem si propustku. Dneska? Asi někde neusnu pod stromem tak mě tu máte. Otočil jsem se a rychle vyšel z kanceláře pryč.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 17 Jul - 20:40

na stole vyroste krystal a v něm je dopis, jakmile krystal dostatečně vyrost prakl a zůstal jen dopis

Pro velitele spojených sil a ostatní kage:
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 17 Jul - 20:44

Opatrně jsem se dotkl dopisu a přečetl si ho. Tvářil jsem se ještě víc nepřičetně než obvykle.
"Kurotsuchi, svolej radu." otočil jsem se na ninju.
"IHNED!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 12:17

Zaklepal jsem na dveře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 12:38

Prešiel som okolo Uzukiho, ale nevšímal som si ho. Vstúpil som do kancelárie a hneď prehovoril na Hokageho.
"Podľa strážcu pri bráne jeden z ninjov Iwy utiekol bez povolenia. Pravdepodobne nás zradil a išiel do Kumo alebo Tsuki."
Malo ma napadnúť, že člen klanu Kaguya nebude spoľahlivý.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 12:48

Podivám se na Midotsuchiho.

Vím,že je to špatný nápad,ale můžu dostat misi? Prosím. zeptám se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 12:53

Kurotsuchi ma informoval, že Danzou zvolal schôdzu. Aká náhoda...
Otočil som sa na Uzukiho.
"Skutočne to nie je dobrý nápad. Môžeš pomáhať v dedine, ale mimo nej pre teba nič nemám. Je predsa vojna."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 18 Jul - 12:53

Po nejakej chvíľke sme prišli až sem, všimla som si pootvorené dvere a tak som vstúpila dovnútra a zamierila som si to priamo za Tsuchikagem, všimla som si tiež Uzukiho a mala som čo robiť aby som mu jednu nedala cez hlavu.. Tsuchikage-sama, chcela by som vás poprosiť o priepustku, a tiež nejaké podrobnosti kam išla Mizukage, začínam mať o ňu strach a chcela by som jej ísť oproti, moc vás prosím.. začala som a čakala som na reakciu.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 18 Jul - 12:55

Postavila jsem se vedle Lizzy.
"A já jsem medik, takže pokud by nás bylo potřeba..." víc snad nebylo třeba říkat.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 12:58

Podivám se na ně a pak znovu na tsuchikageho.

Jdu taky nejsem zas tak slabý! Ještě se vám budu hodit. řeknu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: