Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář velitelství spojeneckých sil

+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters

Strana 8 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 8 Empty Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Jul - 22:21

First topic message reminder :

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 8 800px-Five_Kage_Summit_Anime

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 8 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 21:34

"Ano, Mizukage-dono, co potřebujete?" Poprvé, co jsem Hokage na mě dolehla únava. Zhroutil jsem se do křesla. DNA prvního hokage, a už také objevuji své hranice. levou rukou jsem se chytl za pravé rameno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 8 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 21:39

Něco se mi nezdálo. Už i na něj je toho moc...Nedivím se..
,,Jste v pořádku, Hokage-sama?" zeptala jsem se s nehranou starostí.
,,Já jen..Dnes se do Kirigakure dostali dva nepovolaní vetřelci. Měla jsem možnost cítit to přes bariéru, ve které se mísí má čakra, ale to je vedlejší..Anbu je dopadli a v bezvědomí donesli do Konožské věznice. Ukázalo se, že byli dva a oba z Akatsuki.." vysvětlila jsem. ,,Napadlo mne, zjistit od ních nějaké informace o Akatsuki. Jsou to oba nukenini z Kiri, jeden z nich můj bývalý student, bohužel. Ještě by mě možná poslechl. Druhý je prý schopnostmi na genina...Chtěla jsem vám to raději předem oznámit." opřela jsem se o stůl, který tam byl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 21:46

"Jo, jsem v naprostém pořádku." pevně jsem uchopil svou hůl a opřel se o ní.
"Tak jdeme do vězení." vykročil jsem.
"Myslím, že budem stačit pro jejich výslech."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 21:48

Pousmála jsem se. ,,Hai." přikývla jsem a vykročila za ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Jul - 22:20

Vešel jsem do kanceláře... vytáhl jsem z brašny lahvičku plné červené tekutiny,sedl si a začal jsem ji pomaličku upíjet...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 11:54

1. Divize povede útok na OTO...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 11:55

řekl jsem a šel ven...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 16:41

Sepisoval jsem obvyklé hlášení a přemýšlel o konci války, když v tom vtrhl do kanceláře ninja.
"Danzou-sama! Konoha byla napadena. Bílý Zetsu se vložil do ničení a Draci se k němu připojili. Určitě je to práce Reiny Kana." vychrlil ze sebe.
"Inoko, okamžitě dej vědět všem divizím, ať se přesunou do Konohy!" křikl jsem a ukázal na něj.
"Shikaku, vymysli plán, který nám pomůže! Já půjdu bojovat." vstal jsem a prohlédl si Naru Shikaku, který seděl se mnou u stolu.
"Jsi výborný taktik, nechávám na tobě velení." připravoval jsem si svou pravou ruku a odstraňoval pečetě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 16:44

"H-Hai, Danzou-sama!" vykřikl jsem a soustředil se.
Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 8 640px-Chaka_communication_device_stationary
"Všem jednotkám, Konoha byla napadena, okamžitě se přesuňte před brány, zdá se, že se blíží finále."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Thu 28 Jul - 16:52

Shikaku Nara
"Hai, zatracená Reina, je tu tolik problémů. Je to otrava." lenivě jsem řekl a převzal si dokumenty. Tak přece jenom, je jako Hokage.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 16:56

Odstranil jsem veškeré pečetě a odhodil je. Obvaz jsem si však na ruce nechal.
"Tak..hodně štěstí." rozběhl jsem se k bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 21:31

Vešel jsem do velitelství....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 8:08

Vstúpil som do kancelárie.
"Ach, tu si. Som rád, že som ťa našiel."
Vlastne je toto prvé miesto, kde ho hľadám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 9:34

Cez okno som sledoval, ako sa armáda Kumo presúva pred bránu.
"Nemám moc času. Idem do Kumo spýtať sa Everesta-dono na pár otázok. Vedenie Iwy zatiaľ prenechávam tebe." Podal som mu klobú Kage.
"Presuň sa s armádou do našej dediny a nezabudni tu našich pacientov, zvitky a naše zbrane. Uvidíme sa v Iwe."
Bežal som pred bránu.
(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 10:02

"žjó.... začíná se ze mě stávat včelař... "
řekl jsem si a musel jsem se svému vtipu zasmát.... protože nikdo okolo mě nebyl...
Vyšel jsem ven...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 16:49

Pozdravil jsem přítomného Shikaku a sedl jsem si za stůl.
Sakra, už tady nikdo není.Budeme muset svolat radu..Achjo, takové otrava.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 17:18

Vstoupil jsem do Kanceláře v doprovodu dvou ANBU.
"Assasine? Musím s tebou mluvit. Odcházím z vesnice, musím najít Uchihu Madaru, nebo aspoň muže, který se za něj vydával. Byl včera u brány. Pokud je to opravdu on, musí být zlikvidován." odmlčel jsem se a zahleděl se z okna.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 17:25

Přestal jsem se cpát ramenem, který mi sem donesli a položil jsem hůlky na stůl.
"Vy chcete odejít hledat Madaru? Na to máme Shinobi a specializované týmy." zvedl jsem zvědavě obočí a hleděl na něj.
Co to má sakra být? Že by se konečně změnil?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 17:30

"Ano, ale." pohlédl jsem mu do oka.
"Pro dobro Shinobi, pro dobro Konohy, ho nemůžu nechat žít. Nedělej ze mě starého dědka. A jsem tady dlouho, válku jsme vyhráli, je načase to přenechat mladým. Pokud umřu, umřu s vědomím, že mám sílu uvěřit." Nevěřím vlastním slovům....Co by sis o mě myslel teď, Hiruzene?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 17:36

"Nebudu vám přikazovat, co máte a co nemáte dělat. Jste dostatečně starý, abyste to věděl sám. Tse..Tak dobrá." řekl jsem naštvaně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 17:38

"A ty zas drzý. Tihle dva půjdou se mnou. Tak teda. Naviděnou." Buď dobrým Hokagem, jako doteď...Svěřuji ti Konohu a celou zemi Ohně. Otevřel jsem dveře a společně s mými ANBU odešel z kanceláře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:04

Hodně štěstí, dědo Hokage. pomyslel jsem si a dal se opět do jídla. Konec války člověk se nemá ani čas pořádně najíst, musíme pohřbít mrtvé, opravit vesnice...podepsat mírové dohody..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:27

Dojedl jsem vyhodil kelímek a začal uklízet dokumenty.
"Shikaku, jdi se domů prospat." pousmál jsem se na něj a vzal mu z ruky pero.
"Dopíšu hlášení, přidám to do složky, uklidím tady a půjdu udělat dalších pár věcí."

Shikaku
"Hai, Hokage-sama." rozespale řekl a odešel.
..
"Vy můžete také, zvládnu to sám." usmál jsem se na stráže.
Stráže kývli hlavou a odešli.
"Pach krve, sténání zraněných, pořád mit o zní v uších...Ale blýská se, snad na lepší časy." řekl jsem sám pro sebe a sledoval zapadající slunce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:34

prohledával jsem chodby až jsem narazil na divnou kancelář, zaklepal jsem na její dveře

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 18:40

Kdo to? přešel jsem ke stolu a začal sklízet dokumenty.
"Dále."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: