Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář velitelství spojeneckých sil

+3
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters

Strana 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 6 Empty Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Thu 14 Jul - 22:21

First topic message reminder :

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 6 800px-Five_Kage_Summit_Anime

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 6 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:00

"Kazekage-dono a Mizukage-dono sa ešte nevrátili?" Zamyslel som sa.
Poslal som im tam Smortna, ale Sasori musí byť skutočne silný.
"Hokage-dono chcel práve zvolať stretnutie Kage, ale bez nich to nepôjde." Pokúsil som sa o úsmev.
Shijin som už videl bojovať a išlo jej to skvelo. Nemalo by sa im nič stať.
Napísal som im priepustky a podal im ich. "Nachádzajú sa na hore Do-san v Iwe. A hlavne sa dnes vráťte."

"Uzuki, ďalšieho ninju už pustiť nemôžem. Okrem toho mám v Iwe už jedného jounina z našej dediny. Radšej choď trénovať."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář velitelství spojeneckých sil - Stránka 6 Empty Re: Kancelář velitelství spojeneckých sil

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 18 Jul - 13:02

"Arigato, Tsuchikage-sama." mírně jsem se uklonila a otočila na Lizzy, jestli můžeme jít. Pak jsem zamířila ke dveřím a k hlavní bráně.

(Přesun)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:02

Prosím vás moc.Chci také pomoct a jsem už dost silný! Nejsem ten před 6 lety který neuměl nic. řeknu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 18 Jul - 13:04

Aarigato Tsuchikage-sama.. povedala som a hneď som následovala Shijin pri čom som ešte hodila jeden pohľad po tom týpkovi.. (presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:06

"Uzuki, mrzí ma to, ale na boj tam nikoho nepotrebujú. Je tam predsa Kazekage-dono a Mizukage-dono."
Sám tomu neverím, ale už aj za tieto dve priepustky budem mať problém u Hokageho. Ďalšiu si dovoliť nemôžem.
"Shijin Hyuuga je medik, takže sa jej prítomnosť tam hodí viac."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:08

Proč nedáte mě poslední!! Tady jsem vám k ničemu! Vim proč mi nechcete dát propustku protože si myslíte,že jsem slabej!!! zakřičim

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:09

"Je vojna? Prečo si asi myslíš, že sme tu!?"
Človek by čakal, že ako chuunin bude mať pochopenie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:11

Dal jsem ruku v pěst a běžel pryč. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 13:13

To nemyslel vážne. Prečo všetci prahnú po sile alebo chcú bojovať?
Posadil som sa a snažil som sa ukľudniť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 16:35

Vkročil jsem do místnosti a porozhlédl se tu.Bylo tu dost lidí ale Hitomi nikde...''Je tu někde nějaký Kage nebo někdo kdo mě může informovat o situaci?''Řekl jsem nahlas a ohlíel se kolem sebe...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 18 Jul - 16:37

"Meno a hodnosť?" Otočil som sa na prichádzajúceho ninju.
Mal som tie dvere radšej zatvoriť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 6:39

Tsuchikage sama! Dejte mi misi nebo tu zešílim! řekl jsem na něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 7:57

"Ak chceš spáchať samovraždu môže ti pomôcť niekto z Aliancie. Nemusíš chodiť ani mimo dedinu." Povzdychol som si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 8:21

Povzdychl jsem a sedl si na zem.

Nechci spáchat žádnou sebevraždu! Jen tu zešílím protože jsem už 48 hodin nedostal misi!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 8:24

"A čo mám asi robiť? Kde mám počas vojny zohnať nejakú misiu? Zvlášť pre chuunina."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 8:27

Tak aspoň mi sežeňte něco na práci nemam co dělat! řeknu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 8:28

"Môžeš pomáhať pri stavbe stanov. Počul som, že ich je stále málo."
Nič lepšie preňho teraz nemám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 8:31

Panebože! řeknu a zmizim.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 8:37

Ďalšieho blázna už neznesiem.
Ninju z Kiri som vyviedol von a prikázal Kurotsuchimu, aby strážil dvere. Nikto, okrem Kage nesmie vstúpiť. Posadil som sa zasa na svoje miesto.
"Čo ste to teda potrebovali, Danzou-dono?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 13:12

Udejchaně jsem přišel a vyrazil dveře.

Je tu někdo z Kumogakure! řeknu a spadnu na zem protože jsem byl hrozně udejchanej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 16:08

"Kurotsuchi, odnes Uzukiho do nemocnice." Dal som povel a Jounin hneď pežal s chuuninom do nemocnice.
Ja som išiel pred bránu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 17:47

"Hm, ještě tady pořád ostatní nejsou."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 18:39

Přišel jsem ke kanceláři a zaklepal na dveře. Snad mi to ještě jednou povolí. Stejně se nic neděje, zatím. Opřel jsem se o zeď a čekal na odpověď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 19:34

"Ano?" vzhlédl jsem ke dveří.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 19 Jul - 19:48

Vešel jsem do kanceláře. ,,Dobrý d-večer." Podíval jsem se na něho. ,,Přišel jsem požádat ještě o jednu propustku, ale teď bych mohl zjistit i nějaké info z toho. Stejnak se nic neděje." Nahodil jsem prosebný výraz. ,,A jen tak pro informaci dneska odpoledne byla před naší bránou holka z Kumo. Tsuchikage ji nakonec poslal pryč. Asi nějaký špeh."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: