Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
"Otokagure jo?... no tak to mi něco povíš... takže,jak to,že otokagure,přesto že se o ní mluví,tak není tak dobře k nalezení... a za druhé,kdo je,či byl otokage,ta s krví... odkud se tam vzala?" řekl jsem
(Skype mám,ale moc nedávám... no zkus na to přijít...)
(Skype mám,ale moc nedávám... no zkus na to přijít...)
Anonymní- Anonymní
"Neviem ja som odtial odisiel nepametam si cestu a je mi to jedno"
Anonymní- Anonymní
"Nie mne zomreli rodicia a odisiel som od tial." pousmial som sa.
Anonymní- Anonymní
"Víž že tím,že jsi mi neužitečný si moc nepřidáváš?... nejradši bych tě nechal jít mučit... ale já myslím,že nám dokážeš něco povědět o Otokagure i po dobrém...ještě je tu možnost,že pro nás něco uděláš... ale to až jako krajní meze..."řekl jsem a šibalsky se usmál... mezitím anbu vytáhl katanu a připravil se ke skoku,kdyby se o něco pokusil...
Anonymní- Anonymní
"Dobrá... udělejto co jsi udělal u nás u ostatních vesnic... když tě chytí,tak řekni to samé co u nás si pronesl... a vždy poté co vypozoruješ dění v jedné vesnici pošli zprávu do Iwy otom,co se tam děje..."
Pak jsem se otočil na Anbu a řekl: "Přiveď někoho od pečeťí ať mu dá pečeť zakázaní... aby nemohl o nás nic povědět..."
obrátil jsem se na Tobyho... "Ta pečeť je jen pojistka... neboj,nebolí ,jen ti zablokuje mluvení o Iwě... nic zajímavého... až nám dáš všechny informace ze všech vesnic tak ti jí zase sundáme..."
než jsem došel,přišel jeden lékař...
Pak jsem se otočil na Anbu a řekl: "Přiveď někoho od pečeťí ať mu dá pečeť zakázaní... aby nemohl o nás nic povědět..."
obrátil jsem se na Tobyho... "Ta pečeť je jen pojistka... neboj,nebolí ,jen ti zablokuje mluvení o Iwě... nic zajímavého... až nám dáš všechny informace ze všech vesnic tak ti jí zase sundáme..."
než jsem došel,přišel jeden lékař...
Anonymní- Anonymní
"Dobre a ktore presne vesnice by som mal preskumat?" zarozmyslalsom.
Anonymní- Anonymní
"Všechny velké,tsukigakure a tu podivnou sněžnou o které jsem slyšel,že tam byl puč... to víš,i malé vesničky se musí hlídat,aby náhodou něco nezmrvili..."
řekl jsem
Doktor skočil vedle Tobyho a řekl: "Otevřít pusu..."
řekl jsem
Doktor skočil vedle Tobyho a řekl: "Otevřít pusu..."
Anonymní- Anonymní
Povedal som mu. "Chod do riti" vytiahol som katanu zabil doktora a drak odletel. (presun 15min.)
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem k doktorovi a začal ho léčit krevním léčením... Doktor se také začal léči... a jen jsem si prohodil v hlavě: "Ten neni moc silný,když nepozná,jestli je nepřítel mrtvý či ne...."
Pak když už byl skoro v pořádku tak ho doktoři odnesli do nemocnice...
Pak jsem si sedl ke stolu a řekl,tohle je nebezpečné.... no dobře... vzal jsem pět svitků a začal jsem psát:
Pak když už byl skoro v pořádku tak ho doktoři odnesli do nemocnice...
Pak jsem si sedl ke stolu a řekl,tohle je nebezpečné.... no dobře... vzal jsem pět svitků a začal jsem psát:
- Spoiler:
- Milí "x"kage,"jméno kage"
Musím vám oznámit velice smutnou zprávu: Hachidaime Tsuchikage byl zabit na jedné důležité misi. Bylo to nedávno,ale píšu vám o tom,až teď protože já sám jsem potřeboval čas na urovnání myšlenek, protože jsem se stal novým Tsuchikagem. Doufám,že naše vztahy budou od těď jen dobré a že naše spojenectví jen pokvete.
Kyūdaime Tsuchikage - Shiki Tooya Smortn (napsáno krví)
Naposledy upravil Smortn dne Tue 16 Aug - 11:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Opět jsem přišel do kanceláře Tsuchikage a vidím všude plno krve.''Vypadá to že jdu opět nevhod,chtěl jsem jen odevzdat výsledek mise''.
Anonymní- Anonymní
"Nevhod?" koukl jsem se na něj... pak jsem se rozhlédl a pochopil jsem.... ale jen mi zazářili rudě oči a krev začala plout týct pod stůl.... a pod mé nohavice... ale to není vydět...
Pak jsem se zadíval na Hitomiho... podal mu 40ryo...a řekl: "To máš za misi... teď ti dám však nepovinou misi... jdi se naučit nějaký jutsu... nejlepší by bylo aby jsi navštívil nemocnici a oni ti udělají testy na to,jaký techniky jsou pro tebe..." řekl jsem a pak jsem napsal malý lístek,na který jsem napsal,aby Hitomimu udělali testy na účet vesnice...
Pak jsem se zadíval na Hitomiho... podal mu 40ryo...a řekl: "To máš za misi... teď ti dám však nepovinou misi... jdi se naučit nějaký jutsu... nejlepší by bylo aby jsi navštívil nemocnici a oni ti udělají testy na to,jaký techniky jsou pro tebe..." řekl jsem a pak jsem napsal malý lístek,na který jsem napsal,aby Hitomimu udělali testy na účet vesnice...
Anonymní- Anonymní
''Doletěl'' jsem do kanceláře Tsuchikageho a spustil:''Takže podle testů to vypadá nejlíp u dotonu a katonu zbytek má už nižší hodnoty.Jutsu jsem se zatím nenaučil ale asi půjdu nejdřív do akademie ale ještě nevím....
Anonymní- Anonymní
"No takže další člen Iwy,co bude dělat dobré jméno jménu naší země... " řekl jsem a usmál jsem se... pak jsem řekl: "Do akademie si skoč,je to rozumější než za to platit jako nějaký neiwyžský bojovník..."
Anonymní- Anonymní
Carmack Yumi
Po chodbě jsem prošel kolem několika stráží, které jsem pozdravil pohledem až ke dveřím kageho kanceláře. Zaklepal jsem na dveře, ale nic se neozvalo, tak jsem vstoupil. Dveře nebyly zamčené tak jsem počítal s tím, že Tsuchikage bude uvnitř. Jakmile jsem vstoupil, zabouchl za sebou dveře, tak jsem se rozhlédl po kanceláři. Viděl jsem tam Tsuchikageho.. ,,Vypadá dost silně pomyslel jsem si.. zvěsti z naší vesnice, kde jsem žil měli pravdu" pomyslel jsem si. Potom tam stál ještě jeden shinobi.. nevypada nějak silně, ale vypadal talentovaně. Přistoupil jsem k Tsuchikagemu a podal mu ruku. Chvilku jsem na něj koukal a pak jsem spustil: "Zdravím Tsuchikage-dono. Já jsem Carmack Yumi původem z Chigakure, vesnice skryté v krvi. Nevím jestli jste o ní slyšel. Každopádně naše vesnice zanikla a já jsem se rozhodl přidat k Iwagakure.. slyšel jsem, že má nějaké problémy s nedostatkem lidí." chvilku jsem se drbal na hlavě a pak jsem mu řekl celkem potichu: "Máte tu něco jako ANBU? Rád bych se přidal do obranné strany Iwagakure.". Po tomhle dlouhém dialogu jsem pustil jeho ruku a čekal na jeho reakci.
//Vim že nejsem schválenej, ale nebudu čekat tři dny na schválení. Pokud mi nebude povolenen Jounin ani Chuunin. Tak si to editnu.
Po chodbě jsem prošel kolem několika stráží, které jsem pozdravil pohledem až ke dveřím kageho kanceláře. Zaklepal jsem na dveře, ale nic se neozvalo, tak jsem vstoupil. Dveře nebyly zamčené tak jsem počítal s tím, že Tsuchikage bude uvnitř. Jakmile jsem vstoupil, zabouchl za sebou dveře, tak jsem se rozhlédl po kanceláři. Viděl jsem tam Tsuchikageho.. ,,Vypadá dost silně pomyslel jsem si.. zvěsti z naší vesnice, kde jsem žil měli pravdu" pomyslel jsem si. Potom tam stál ještě jeden shinobi.. nevypada nějak silně, ale vypadal talentovaně. Přistoupil jsem k Tsuchikagemu a podal mu ruku. Chvilku jsem na něj koukal a pak jsem spustil: "Zdravím Tsuchikage-dono. Já jsem Carmack Yumi původem z Chigakure, vesnice skryté v krvi. Nevím jestli jste o ní slyšel. Každopádně naše vesnice zanikla a já jsem se rozhodl přidat k Iwagakure.. slyšel jsem, že má nějaké problémy s nedostatkem lidí." chvilku jsem se drbal na hlavě a pak jsem mu řekl celkem potichu: "Máte tu něco jako ANBU? Rád bych se přidal do obranné strany Iwagakure.". Po tomhle dlouhém dialogu jsem pustil jeho ruku a čekal na jeho reakci.
//Vim že nejsem schválenej, ale nebudu čekat tři dny na schválení. Pokud mi nebude povolenen Jounin ani Chuunin. Tak si to editnu.
Naposledy upravil Carmack dne Wed 17 Aug - 11:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Hej Carmack nic proti ale vypadá to že nejseš ani schválenej a máš tady techniky typu S atd.. takže nbm jestli jses nak domluvenej ale myslím že to není v pořádku)
EDIT:sry nevšim jsem si co jsi napsal pod to
EDIT:sry nevšim jsem si co jsi napsal pod to
Anonymní- Anonymní
''Lorde Tsuchikage,přišel jsem zažádat o další misi''řekl jsem.
Anonymní- Anonymní
"Jestli o skryté v krvi vím? No samozřejmě ,kdyť tam jsem často chodil,když jsem žil v klanovém sídle... no ale pak jako všichni od nás jsem přešel sem..." řekl jsem ,usmál se a pak jsem zvážněl nahodil neutrální výraz a povídám: "No tak na to,že jsi nějak obešel naše stráže .... na to že jsi si nachvátal přímo do mé místnosti,bez zaklepání.... mám k tobě jen tak získat důvěru?... Nerad si hřeju zmije na prsou,jestli víš co tím myslím..."
Pak sem koukl na Hitomiho.... a podal mu papíry... a řekl: "Zde jsou informace o tvé misi...."
Pak sem koukl na Hitomiho.... a podal mu papíry... a řekl: "Zde jsou informace o tvé misi...."
Anonymní- Anonymní
Chvilku jsem na něj koukal a pak spustil: "Proto se chci přidat k obraně Iwagakure.. jak vidíte, vaše stráže co dole u brány spali toho moc neuhládají. A na mojí obranu, musim říct.., že jsem klepal!" a zašklebil jsem se. "Každopádně je to jen na Vás.. pokud mě tu nechcete nezbyde mi nic jiného, než odejít." řekl jsem posmutněle a otočil se na Hitomiho. Pak se můj pohled věnoval kageho kanceláři, která už vypadala celkem slušně. "Máte to tu ale pěkné" řekl jsem. ,,Doufám, že Tsuchikage-dono mě tu nechá.. nevím, kam bych se jinak vydal.. možná snad i do Otogakure" pomyslel jsem si..,,Tam bych ale opravdu nechtěl.." otočil jsem se směrem ke dvěřím a prohlédl si futra, která se mi zalíbila už při vstupu dovnitř. Pak jsem se zase otočil na Tsuchikageho a čekal, jestli mě vyhodí, nebo ne.
Anonymní- Anonymní
"Zajímavé..." přitakal jsem na jeho proslov o obraně "Abych to tu neměl hezké,když je to moje kancelář ..." pousmál jsem se "... no a proč vlastně Chikaragure zanikle?" ř
Mise:
Mise:
- Spoiler:
- Detaily mise
Slovně: V Iwatsuchi no satto se začali objevovat krádeže. Místní starosta,chce abychom je našli a zničili. Podle mě to nebudou nějaký silní ninjové a nejspíš ani né ninjové. Takže chci,abystam dojel, našel je a pozatýkal....
Hodnota mise: C
Cíl: Spacifikovat zloděje z Iwatsuchi
Odměna: 80ryo
(Já pak zahraju ty zloděje tam,ale až večer,tak do tý doby je budeš muset hledat...)
Anonymní- Anonymní
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 37 z 40
Povolení tohoto fóra: