Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 39 z 40
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
''Tsuchikage nám určitě dá nějakou týmovou misi,doufám že aspoň typu C nebo B'' usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem oči a řekl jsem Hitomimu: "Jsme Genini, s B misí nepočítej" řekl jsem naprosto v klidu, protože jsem sám nepočítal s B misí, vlastně jsem nepočítal ani s tou C. ,,Co by nám mohl Tsuchikage dát za C misi?" pomyslel jsem si.. ,,Tady v Iwě je celkem klid, jedině že by jsme šli do jiné vesnici s něčím pomoct".. ,,Ale vlastně ani nevím, jestli máme s někým spojenectví"
"Hitomi? S kým má Iwa spojenectví? Jestli se tě můžu zeptat i před tou ANBU ze Suny".. v ten moment mi došlo, že asi budeme mít spojenectví se Sunou, jinak by tu asi ta sexy ANBU holka nebyla.. ,,Jde z ní strach..."
"Hitomi? S kým má Iwa spojenectví? Jestli se tě můžu zeptat i před tou ANBU ze Suny".. v ten moment mi došlo, že asi budeme mít spojenectví se Sunou, jinak by tu asi ta sexy ANBU holka nebyla.. ,,Jde z ní strach..."
Anonymní- Anonymní
Viděl jsem jak odchází a ještě před tím mi řekl, že měl misi. ,,Hmm.. moc potenciál v něm ale nevidim, ale co můžu posoudit jako Genin" pomyslel jsem si. Zamával jsem na cestu a nemohl jsem odpoutat pohled od té ANBU holky. Někoho mi připomínala a já nevěděl koho. Každopádně byla hrozně sexy.. ,,Doufám, že nemá nic s Tsuchikagem".. ,,Tahle se líbí mě, doufám, že s tou Sunou spojenectví máme.. od takovýhle holky bych se chtěl učit" pomyslel jsem si a zvažoval jsem, jestli o to Tsuchikageho nemám i požádat.
Anonymní- Anonymní
Ješte jsem nakoukl do kanceláře(hmm zase na ni kouká)a špitl jsem:''Jinak ta je tu kvůli vyjednávání,takže jsme možná se Sunou'' mrkl jsem na něj a odešel.
Anonymní- Anonymní
Najednou tu byl všude celkem zmatek, viděla jsem dva chlapce zjevně před kanceláří a zaslechla i Tsuchikageho svolení o to, abych vešla. Odložila jsem ANBU masku stranou, v tuhle chvíli byla nepotřebná a strčila jí do brašničky na boku. Pak jsem se otočila na chlapce.
"Myslím, že se neznáme, ale omluv mne prosím, musím něco projednat s Tsuchikagem" Pousmála jsem se a pak už otevřela dveře a vkročila do kanceláře. Pohled mi padl na nového Tsuchikageho. Lehce jsem se poklonila, abych vzdala úctu výše postavené osobě a pak se zase narovnala.
"Dobrý den Tsuchikage-sama. Doufám, že nejdu v nevhodnou chvíli, jsem tu na misi, posílá mě Kazekage.." Odmlčela jsem se a zvažovala ta správná slova.
"Jedná se o návrh na mírovou smlouvu mezi Iwagakure a Sunagakure no Satto..." Dodala jsem a čekala na jeho reakci, jestli mohu pokračovat.
"Myslím, že se neznáme, ale omluv mne prosím, musím něco projednat s Tsuchikagem" Pousmála jsem se a pak už otevřela dveře a vkročila do kanceláře. Pohled mi padl na nového Tsuchikageho. Lehce jsem se poklonila, abych vzdala úctu výše postavené osobě a pak se zase narovnala.
"Dobrý den Tsuchikage-sama. Doufám, že nejdu v nevhodnou chvíli, jsem tu na misi, posílá mě Kazekage.." Odmlčela jsem se a zvažovala ta správná slova.
"Jedná se o návrh na mírovou smlouvu mezi Iwagakure a Sunagakure no Satto..." Dodala jsem a čekala na jeho reakci, jestli mohu pokračovat.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
(Nevadí, počkám na něj ..xD)
Shinobi
''Já tu s vámi r-r-rád p-počkám¨'' <3 <3
''Jeto kočka <3'' pomyslel si.
(byl by k tomu i pěknej obrázek ale nemůžu postovat )
''Jeto kočka <3'' pomyslel si.
(byl by k tomu i pěknej obrázek ale nemůžu postovat )
Anonymní- Anonymní
(Tsuchikage nemedituje,tsuchikage rád spí do dvanácti...)
"Anbu,dobrá práce.... můžete jít...."
otočil jsem se na Yoko a řekl: "Dobrá,tak teda to proberem..."
Pak jsem koukl na Carmaca a Hitomiho a řekl: "Jděte zatím pryč,né všechno všichni musí vědět..."
Pak jsem Yoko nabídl křeslo aby si sedla...
"Anbu,dobrá práce.... můžete jít...."
otočil jsem se na Yoko a řekl: "Dobrá,tak teda to proberem..."
Pak jsem koukl na Carmaca a Hitomiho a řekl: "Jděte zatím pryč,né všechno všichni musí vědět..."
Pak jsem Yoko nabídl křeslo aby si sedla...
Naposledy upravil Smortn dne Thu 18 Aug - 10:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem mírně pomrkl Yoko a najednou me něco napadlo,no radši jsem byl potichu.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývla a z brašničky na boku vytáhla svitek a obálku a oboje mu podala. Ve svitku byla mírová smlouva společně s podpisem Kazekage a v dopisu potvrzení o tom, že mám její veškeré pravomoce jakožto zástupce. Pak jsem se usadila na křeslo před něj. Mlčela jsem a pozorovala dění v Iwě z okna poblíž. Čekala jsem na jeho připomínky, které bych popřípadě zodpověděla a nebo jen na jeho souhlas.
Pff.. Politika mi nikdy moc nešla, no snad to dopadne dobře.
Pff.. Politika mi nikdy moc nešla, no snad to dopadne dobře.
Shinobi
Přečetl jsem nejdřív pravomoce... jkývl jsem a odložil jsem ten svitek stranou...pak jsem se uchílil k smlouvě o míru....
Četl jsem si to tak a pak jsem narazil na dva menší problém... a to sdílení informací... zdá se mi,že je jich tam nějak moc... a také mise na cizím uzemí...
"Takže... není to úplně tak jak bych si představoval..." zmáčkl jsem čudlík a zavolal sekretářku... ta za chvíli dorazila... já ji podal smlouvu a řekl jsem jí ať ji přepíše tužkou... a ta ji hbitě začala přepisovat... za chvíli měla vše hotové... (asi pero posílené čakrou či co XD) a tak jsem vstal přešel k ní a řekl: "Tohle přepište tak,že informace se budou zdělovat jen důležité,ohledně války,napadení a podobných velikých událostech + o tom,jestl se dostaneme s někým do konfliktu. A tohle přepiště,že pokud bude i malá mise na území druhé země tak se bude muset ohlásit druhé vesnici a zaplati čtrvti toho,co vesnice dostane druhé vesnici..." hbitě to přepsala... a pak to ještě přejela tuží...
"Tak ještě podepíšu..." Podepsal jsem to krví a podal Yoko "...Ještě počkejte... pošlu s vámi někoho od nás..."
Četl jsem si to tak a pak jsem narazil na dva menší problém... a to sdílení informací... zdá se mi,že je jich tam nějak moc... a také mise na cizím uzemí...
"Takže... není to úplně tak jak bych si představoval..." zmáčkl jsem čudlík a zavolal sekretářku... ta za chvíli dorazila... já ji podal smlouvu a řekl jsem jí ať ji přepíše tužkou... a ta ji hbitě začala přepisovat... za chvíli měla vše hotové... (asi pero posílené čakrou či co XD) a tak jsem vstal přešel k ní a řekl: "Tohle přepište tak,že informace se budou zdělovat jen důležité,ohledně války,napadení a podobných velikých událostech + o tom,jestl se dostaneme s někým do konfliktu. A tohle přepiště,že pokud bude i malá mise na území druhé země tak se bude muset ohlásit druhé vesnici a zaplati čtrvti toho,co vesnice dostane druhé vesnici..." hbitě to přepsala... a pak to ještě přejela tuží...
"Tak ještě podepíšu..." Podepsal jsem to krví a podal Yoko "...Ještě počkejte... pošlu s vámi někoho od nás..."
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a mezitím, co je poslouchala. "Souhlasím s Vámi, doufám, že teď je vše v pořádku..." Pousmála jsem se a vstala. "Někoho se mnou? Chápu, nechám to podepsat Kazekage a pak smlouvu pošleme zpátky do Shinobim z Iwy?" Zeptala jsem se, abych se ujistila ve svých domněnkách.
Shinobi
"Přesně... a ještě dohhlédnou na to,že nebude nic přepsáno..." řekl jsem a opřel jsem se o křeslo abych narovnal záda...
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a zjistila, že asi ten někdo, kdo se mnou půjde tak rychle nepřijde. Znovu jsem se posadila a hleděla ven z okna, jako pokaždé.
"Umm, nechci být zvědavá, ale smím se zeptat, jak se Iwě daří? Vidím, že se zas postavila na nohy, slyšela jsem, že byla také zničená nebo se pletu?" Dodala jsem a odtrhla pohled od okna.
"Umm, nechci být zvědavá, ale smím se zeptat, jak se Iwě daří? Vidím, že se zas postavila na nohy, slyšela jsem, že byla také zničená nebo se pletu?" Dodala jsem a odtrhla pohled od okna.
Shinobi
Ta holka od ANBU odhalila její masku, sundal jsem ruce zpoza hlavy a kouknul jsem se jí do obličeje, avšak neviděl jsem na ní zrovna nejlépe. Tsuchikage se už taky probral. ,,Hitomi.. dobrej skrček.. snim kamarád v žádném případě nebudu.." pomyslel jsem si a hodil na něj vražednej pohled. Pak jsem se otočil na Tsuchikageho a řekl jsem mu: "Tsuchikage-dono, ANBU prohledali Chigakure. Ale to už asi víte, takže pokud jsem přijat do vesnice, rád bych Vás o něco požádal. Pokud mi nevyhovíte jistě to pochopím." řekl jsem.. ,,Doufám, že i ona bude souhlasit" pomyslel jsem si. Otočil jsem se na neznámou ANBU a řekl jsem: "Neznámá ANBU, nezaslechl jsem Vaše jméno, takže tohle je jediné oslovení, které použiji,.. nechtěla by jste se ujmout tréningu mě samotného? Samozřejmě, pokud budete chtít a máte na mě čas a také Tsuchikage-dono to musí schválit" řekl jsem a doufal v úspěch.
Anonymní- Anonymní
"Iwě se daří mnohem líp než před útokem... kupodivu,neboť jsme sehnali skvělé dodavatele,kteří s náma soucítili a teď máme výhodné obchody... a kvůli zpustošené zemi máme jednu nabídku na misi za druhou..." řekl jsem Yoko a pak jsem se otočil na Carmacka a řekl jsem: "To abych kvůli tobě udělal pár dovětků ve smlouvě jak tak koukám... no minimálně věřím ti,že Chigakure byla zničená... však stále nemám dostatek důkazů,že jsi odtamtud,takže sice budešpod náma pracovat ale nebudou ti přidělovány důležité mise..."
Anonymní- Anonymní
"To chápu" řekl jsem potichu... "A co ohledně té věci, na kterou jsem se Vás před chvíli ptal Tsuchikage-dono?" řekl jsem netrpělivě a vyčkával na jeho reakci. Mezitím jsem si prohlížel Yoko.
Anonymní- Anonymní
"První se musí vyjádřit tady slečna... poté si dokážu udělat přesný přehled o situaci..." řekl jsem..
Anonymní- Anonymní
Mlčky jsem pohled věnoval Tsuchikagemu, když na mě mluvil a řekl jsem mu.. "Jak vy se vlastně jmenujete Tsuchikage-dono?" a rozhlédl jsem se po místnosti a sledoval obrazy všech devíti Tsuchikage. Pak jsem zase věnoval pohled Yoko, ale v tenhle moment jsem se jí bál oslovit.
Anonymní- Anonymní
Vyslechla jsem si všechno a chvli zadumaně dívala před sebe. Potřebovala jsem všechny informace nějak vstřebat. Mít studenta? Z Iwy? Tak najednou? Ještě chvíli jsem propalovala okno, než jsem svůj pohled přetočila na chlapce.
"Tak nejdřív se asi představím, jsem Yoko Ayme.." Usmála jsem se, abych odlehčila situaci, i když ani nijak tíživá nebyla. "A k tomu trénování... Nedělalo by mi to problém, doufám, že to nijak neomvlivní mírovou smlouvu, ale.." Odmlčela jsem se. Ten háček se prostě vždycky najde. "Ale kdybych bych byla z Iwy situace by byla jednodušší. Momentálně jsem na misi a potřebuji něco doručit zpátky do Suny, čímž bych se tu moc zdržovat nemohla. Nejde o to, že nechci.. Jen nevím, kde by jsi se mnou chtěl trénovat.." Vysvětlila jsem celou situaci a doufala, že jsem zásadní problém aspoň trochu vystínila.
"Někdo by se mnou měl jít zpátky do Suny, jak jsem se dozvěděla od Tsuchikageho, ale zároveň jsem z vašeho rozhovoru posoudila, že ty prozatím na mise nesmíš nebo se pletu?" Otázku jsem směřovala i na Tsuchikageho.
"Tak nejdřív se asi představím, jsem Yoko Ayme.." Usmála jsem se, abych odlehčila situaci, i když ani nijak tíživá nebyla. "A k tomu trénování... Nedělalo by mi to problém, doufám, že to nijak neomvlivní mírovou smlouvu, ale.." Odmlčela jsem se. Ten háček se prostě vždycky najde. "Ale kdybych bych byla z Iwy situace by byla jednodušší. Momentálně jsem na misi a potřebuji něco doručit zpátky do Suny, čímž bych se tu moc zdržovat nemohla. Nejde o to, že nechci.. Jen nevím, kde by jsi se mnou chtěl trénovat.." Vysvětlila jsem celou situaci a doufala, že jsem zásadní problém aspoň trochu vystínila.
"Někdo by se mnou měl jít zpátky do Suny, jak jsem se dozvěděla od Tsuchikageho, ale zároveň jsem z vašeho rozhovoru posoudila, že ty prozatím na mise nesmíš nebo se pletu?" Otázku jsem směřovala i na Tsuchikageho.
Shinobi
"Shiki Smortn z klanu Tooya... a jak tak vidím,tak si říkám,že bys měl zajít do akademie něco se naučit o Iwě...." řekl jsem Carmackovi
A pak jsem Yoko řekl: "Musel by s ním ještě někdo jiný jít... a proč ne,jestli to nebude vadit tak vás doprovodí ještě Hitomi..." pak Carmackovi "A jinak,jednou za čas by snad mohl si zajít do Suny a něco se tam přiučit... samozřejmě s uvědomění mě a PiliKKy-dono"
A pak jsem Yoko řekl: "Musel by s ním ještě někdo jiný jít... a proč ne,jestli to nebude vadit tak vás doprovodí ještě Hitomi..." pak Carmackovi "A jinak,jednou za čas by snad mohl si zajít do Suny a něco se tam přiučit... samozřejmě s uvědomění mě a PiliKKy-dono"
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 39 z 40
Povolení tohoto fóra: