Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
,,On je původem z Chigakure a neví jak vlastně zanikla?" pomyslel jsem si. ,,Ale je pravda, že asi neví, jak zanikla. Dlouho tam zřejmě nebyl, když ani nevěděl, že vůbec zanikla". Zamyslel jsem si a věnoval mu svůj pohled s ne zrovna úsměvem na tváři.. "Jak jistě víte, Tsuchikage-dono, Chigakure byla v jádru neaktivní sopky.. bohužel se vláda Chigakure zmýlila a sopka začala její proud erupce.. jsem jeden z mála lidí, co to přežili" řekl jsem smutně.. ,,Zajímavý, ještě jsem neslyšel ani zmínku o tom, co umim.."
Anonymní- Anonymní
"Zanikla... No nevadí... aspoň o další menší hrozbu míň ... i když... oni by si to lidé z klanu ošéfovali... kdyby se tam něco dělo..." řekl jsem potichu sám pro sebe...
"Takže ti nemá kdo napsat potvrzení,že jsi odtamtud? To je ale nemilé... Tak víš co? Půjde s tebou jeden z našich Anbu a ty mu vše ukážeš..."pak jsem zmáčkl tlačítko na stole
"Takže ti nemá kdo napsat potvrzení,že jsi odtamtud? To je ale nemilé... Tak víš co? Půjde s tebou jeden z našich Anbu a ty mu vše ukážeš..."pak jsem zmáčkl tlačítko na stole
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se ke stolu a koukal jak mačká tlačítko na stole. Chtěl, abych jednoho z jejich ANBU zavedl do Chigakure. "Dobrá tedy" řekl jsem a čekal na příchod ANBU.
Anonymní- Anonymní
přišel jeden anbu a řekl Carmackovi : "Jdeme?"
ANBU- Počet príspevkov : 189
Otočil jsem se na zamaskovaného ANBU a řekl: "Dobrá" a odešel jsem.
//Kde jí mám sakra hledat? xD
//Kde jí mám sakra hledat? xD
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do kanceláře:''Lorde Tsuchikage dopadl jsem zloděje,přenechal jsem je strážím dole.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá práce... " podal jsem mu 80ryo.... a řekl: "Tak zatím něco dělej,teď nemám nějak nic pro člověka tvý hodnosti bez týmu... víš co... najdi někoho,kdo by byl s tebou v týmu..."
Anonymní- Anonymní
''Asi to nebude nikdo jiný než Cormack-kun,a Lorde nemohl byste být náš sensei?''
(jediný aktivní skoro)
(jediný aktivní skoro)
Anonymní- Anonymní
"Promiň,rád bych,ale kvůli závažným zdravotním problémům které musím vyřešit...tak nemohu... s tréninkem však vždy rád poradím... no říkám vždy... ale to jen když budu mít čas..."
Anonymní- Anonymní
''Budu zatím přemýšlet o nějakých technikách Yōgan'',slyšel jste o nich?.'Jsou to techniky ochránců Iwagakure........jsem hrdý že patřím do tohoto klanu.''I když je nás teď málo''řekl posmutněle.
Anonymní- Anonymní
Po chvilce bloudění jsem konečně kancelář našla.
Zastavila jsem se přede dveřmi a zaklepala. Pak jsem čekala na vyzvání, jestli mohu vstoupit.
Zastavila jsem se přede dveřmi a zaklepala. Pak jsem čekala na vyzvání, jestli mohu vstoupit.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"No pokud chceš,tak náhodou mám svitky od těch technik zamčené dole v tajných knihovnách... to víš klanové techniky se nechávají v tajných skriptóriích..."řekl jsem a pak jsem řekl: "Dále..."
Anonymní- Anonymní
''Pokud mi to tedy dovolíte půjdu se tam podívat''řekl jsem.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
ANBU skočil do kanceláře:''Lorde Tsuchikage,ten kluk nejspíš mluvil pravdu''
''Ale radši bych ho hlídal'' pomyslel si.
''Ale radši bych ho hlídal'' pomyslel si.
(trošku blbe sčasování ty se mnou u brány a já v kanclu už),
((ale je to moje chyba nepíšu u brány moc :-)))
((ale je to moje chyba nepíšu u brány moc :-)))
Přišel jsem dovnitř loudavým pohybem hned za ANBU. "Jasně že jsem mluvil pravdu, za koho mě máte?" řekl jsem naštvaně. Stála tam nějaká holka ze Suny s maskou ANBU. ,,Kdo to ksakru je?" pomyslel jsem si, ale neváhal jsem se jí zeptat: "A my se známe?" řekl jsem. Vypadala docela pěkně tak jsem si řekl, proč to nezkusit.
Anonymní- Anonymní
''Myslím že to je jinchuuriki'',houkl jsem na něj po vstupu do místnosti,'tak bacha ať se nespálíš'' usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
V mých očích byl v tenhle moment vidět zastrašený pohled.. "Jinchuuriki?" vyhrkl jsem. ,,Tak s touhle holkou bych si nezahrával.. i když.. je fakt k nakousnutí" pomyslel jsem si. Takovýhle holky v Chigakure chyběly. Pak jsem uslyšel Hitomiho jak na mě něco kecá a zmateně jsem zaklepal hlavou a řekl jsem: "Co?"
Anonymní- Anonymní
''Než se objeví Tsuchikage můžes mi pomoct s misí,včera jsem už pár zlodějů dostal ale myslím že tam krádeže pokračují''
Anonymní- Anonymní
"Hmm, zajímavý" řekl jsem. "A to jako musim?" zeptal jsem se.. ,,Nikam se mi teď nechce, zrovna jsem přišel z druhýho konce země a zas nějak pujdu?" pomyslel jsem si. ,,Ale když budu muset, co se dá dělat"
Anonymní- Anonymní
Podrbal jsem se na hlavě a řekl jsem: "Nojo, trochu jo" posadil jsem se na jednu ze židlí u stolu v kanclu. "Taky jsem teď přišel z Chigakure, je to dost daleko.." dal jsem si ruce za hlavu a přivřel oči.
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 38 z 40
Povolení tohoto fóra: