Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
Otevřel jsem svitek... a začala mi pomalu stuhnout krev v žilách.... dokonce se mi i pečeť na mém srdci roztěkala...naštěstí je jeětě dost pevná a Yonbi je ještě slabý a tak se zase uklidnila... vzal jsem svitek a vydal se za staršíma...
"Starší,mám tu svitek od Midotsuchiho... a nebude se vám to moc líbit... ale je tu..." podal jsem jim svitek...
Starší si to přečetli a jen řekli: "Tak teď buď zvolíme nového kageho,nebo tebe,jak si přeje midotshuchi... no popravdě i mi tě chtěli navrhnout,takže budeš tsuchikage..."
"Dobrá... no tak první úkol... zatajit zatím smrt midotshuchiho,dokud nebudu plně připraven...."
Starší řekli že to bude asi nejrozumnější a já se vrátil ke knihám...
"Starší,mám tu svitek od Midotsuchiho... a nebude se vám to moc líbit... ale je tu..." podal jsem jim svitek...
Starší si to přečetli a jen řekli: "Tak teď buď zvolíme nového kageho,nebo tebe,jak si přeje midotshuchi... no popravdě i mi tě chtěli navrhnout,takže budeš tsuchikage..."
"Dobrá... no tak první úkol... zatajit zatím smrt midotshuchiho,dokud nebudu plně připraven...."
Starší řekli že to bude asi nejrozumnější a já se vrátil ke knihám...
Anonymní- Anonymní
"Hmm... zajímavé...takže jeho tělo bylo více méně voda... no moje je více méně krev tak by to šlo... Ale co radši půjdu trénovat draka.."
Vzal jsem razítko orazítkoval jsem několik papírů co mi přinesla sekretářka a vydal jsem se na cvičiště...
Vzal jsem razítko orazítkoval jsem několik papírů co mi přinesla sekretářka a vydal jsem se na cvičiště...
Anonymní- Anonymní
Sokol z Kumo chvíli kroužil po obloze, nakonec přistál a vyhlížel někoho, kdo si přečte zprávu, již nesl.
- Spoiler:
- Tsuchikage-dono,
přáním Midotsuchiho-dono bylo, abych vás kontaktovala ohledně diplomacie. Tak tedy činím. Ráda bych s vaší vesnicí udržovala nadále dobré vztahy. Lituji ztráty skvělého shinobi, kterým Midotsuchi-dono bez pochyby byl a zároveň vám gratuluji k nové funkci. Chtěla bych vám jen sdělit, že cítím vinu za jeho smrt už proto, že ji zavinil bývalý Raikage a já kdysi měla možná možnost ho zastavit a nedokázala jsem to. Udělám vše proto, aby Everest-dono zemřel. Toť vše, co zatím mohu říct, krom jedné otázky. Jak hodláte s touto informací naložit? Chápu, že by mohla Iwu na chvíli oslabit a vystavit nebezpečí, proto si ji prozatím nechám pro sebe. Víc bude záležet na vaší odpovědi.
Rin Kagayaki, Nanadaime Raikage
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Jeden z Anbu byl vyslán do kanceláře,poté co si hlídka všimla Sokola stěhovavého jak vletěl do kanceláře... přišel k němu ale pak si uvědomil,že to může být past a tak svolali protipyrotechnickou jednotku....
Teď přichází k ptákovi protipyrotechnická jednotka...
Teď přichází k ptákovi protipyrotechnická jednotka...
ANBU- Počet príspevkov : 189
Přišel jsem do kanceláře a tam stála protipyrotechnická jednotka kolem ptáka a skenovala ho...
"Hm... jak dlouho to potrvá ???"
Anbu: "Chvíli...."
"Tak dobře... tak počkám..."
"Hm... jak dlouho to potrvá ???"
Anbu: "Chvíli...."
"Tak dobře... tak počkám..."
Anonymní- Anonymní
Sokol samozřejmě žádnou bombu nenesl, pouze dopis.
Protipyrotechnická jednotka tedy nemohla zjistit nic, co by ohrožovalo Tsuchikageho zdraví XD
Protipyrotechnická jednotka tedy nemohla zjistit nic, co by ohrožovalo Tsuchikageho zdraví XD
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
"Všechno v pořádku pane..." prohlásil velitel protipyrotechnické jednotky...
přistoupil jsem tedy k sokolovi a sundal jsem mu papírek z nohy.... a rozevřel ho... Na papírku bylo napsáno:
Dočetl jsem zprávu... podal jí Anbu a řekl: "Donést za stařešinou a poté zničit...a doneste mi nějaký papír a nový inkoust..."
jeden Anbu odnesl zprávu a jeden mi podal papír a nový inkoust... a tak jsem napsal:
Raikage-dono,
docela mě vaše informovanost zaskočila, neboť tuto informaci jsem chtěl utajit, ale hned jak jsem si přečetl, že hodláte tuto informaci utajit, tak jsem si říkal, že asi chápete, v jaké jsme teď situaci. Já bych byl nejradši, kdyby se o tom nevědělo, ale utajovat se to nedá moc dlouho, přesto bych byl rád, kdybyste tuto informaci nikomu nezdělovala. Navíc vaše ochota, udržet dobré vztahy je, i přez nebezpečí zbytku akatsuki, velice šlechetná a jsem rád, že nám nevrazíte nůž do zad. Rádi s vámi budeme nadále spolupracovat.
Pak jsem se kousl do prstu a svojí krví jsem napsal své jméno,dopis přivázal k patčímu pařátku a ještě nechal aby na něm Anbu vytvořili pečeť.
Pak jsem poslal Sokola zpět...
A až poté jsem si uvědomil,že mě ten cizák nenásledoval... tak jsem se zvedl a jdu na cvičiště...
přistoupil jsem tedy k sokolovi a sundal jsem mu papírek z nohy.... a rozevřel ho... Na papírku bylo napsáno:
- Spoiler:
- Tsuchikage-dono,
přáním Midotsuchiho-dono bylo, abych vás kontaktovala ohledně diplomacie. Tak tedy činím. Ráda bych s vaší vesnicí udržovala nadále dobré vztahy. Lituji ztráty skvělého shinobi, kterým Midotsuchi-dono bez pochyby byl a zároveň vám gratuluji k nové funkci. Chtěla bych vám jen sdělit, že cítím vinu za jeho smrt už proto, že ji zavinil bývalý Raikage a já kdysi měla možná možnost ho zastavit a nedokázala jsem to. Udělám vše proto, aby Everest-dono zemřel. Toť vše, co zatím mohu říct, krom jedné otázky. Jak hodláte s touto informací naložit? Chápu, že by mohla Iwu na chvíli oslabit a vystavit nebezpečí, proto si ji prozatím nechám pro sebe. Víc bude záležet na vaší odpovědi.
Rin Kagayaki, Nanadaime Raikage
Dočetl jsem zprávu... podal jí Anbu a řekl: "Donést za stařešinou a poté zničit...a doneste mi nějaký papír a nový inkoust..."
jeden Anbu odnesl zprávu a jeden mi podal papír a nový inkoust... a tak jsem napsal:
Raikage-dono,
docela mě vaše informovanost zaskočila, neboť tuto informaci jsem chtěl utajit, ale hned jak jsem si přečetl, že hodláte tuto informaci utajit, tak jsem si říkal, že asi chápete, v jaké jsme teď situaci. Já bych byl nejradši, kdyby se o tom nevědělo, ale utajovat se to nedá moc dlouho, přesto bych byl rád, kdybyste tuto informaci nikomu nezdělovala. Navíc vaše ochota, udržet dobré vztahy je, i přez nebezpečí zbytku akatsuki, velice šlechetná a jsem rád, že nám nevrazíte nůž do zad. Rádi s vámi budeme nadále spolupracovat.
Pak jsem se kousl do prstu a svojí krví jsem napsal své jméno,dopis přivázal k patčímu pařátku a ještě nechal aby na něm Anbu vytvořili pečeť.
Pak jsem poslal Sokola zpět...
A až poté jsem si uvědomil,že mě ten cizák nenásledoval... tak jsem se zvedl a jdu na cvičiště...
Anonymní- Anonymní
Starší
Otevřel dveře a podíval se Hitomiho,poté však zase šel k malé k knihovně a šantročil mezi svitky a mumlal si,že zde něco musí být...
(já jsem na cvičišti a čekám až mi někdo odpoví(nemohu si vzpomenout na jméno))
Otevřel dveře a podíval se Hitomiho,poté však zase šel k malé k knihovně a šantročil mezi svitky a mumlal si,že zde něco musí být...
(já jsem na cvičišti a čekám až mi někdo odpoví(nemohu si vzpomenout na jméno))
Anonymní- Anonymní
(sry za prodelvy )
''Omlouvám se že ruším,ale myslím že jsem připraven na nějakou misi''
''Omlouvám se že ruším,ale myslím že jsem připraven na nějakou misi''
Anonymní- Anonymní
Starší
"Tak to budeš muset jít za Tsuchikagem,ten má na starosti mise... já se tu starám o vesnici...Tsuchikage je teď na cvičišti..." řekl starší ani se nepodívaje na Hitomiho a sleduje dále svitky
"Tak to budeš muset jít za Tsuchikagem,ten má na starosti mise... já se tu starám o vesnici...Tsuchikage je teď na cvičišti..." řekl starší ani se nepodívaje na Hitomiho a sleduje dále svitky
Anonymní- Anonymní
Starší
Koukl na něj a řekl: "Jak jsem řekl,tsuchikage je na cvičišti..."
Koukl na něj a řekl: "Jak jsem řekl,tsuchikage je na cvičišti..."
Anonymní- Anonymní
Anbu vlétl do kaceláře a tam byl ale jen Stařešina,ale i Stařešina má právo udělovat rozsudek... tak anbuuznal,že to vyřeší stařešina
ANBU- Počet príspevkov : 189
Vešel jsem do kanceláře, a koukl na staršího... co hledá... pak jsem si ale všiml Anbu a řekl jsem: "Co se děje?"
Anbu: "Neoprávněný vstup do vesnice..." řekl anbu a ukázal na blížího se Tobiho....
Anbu: "Neoprávněný vstup do vesnice..." řekl anbu a ukázal na blížího se Tobiho....
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do kanceláře a vidím jak tsuchikage mluví s členem ANBU:''Nebudu vás rušit jen vám du oznámit že jsem dokončil misi''
Anonymní- Anonymní
koukl jsem se na Hitomiho... a řekl ať počká... pak jsem vyšel na balkón a koukl na Tobyho na drakovi...
"Takže, z které vesnice pocházíš?"
"Takže, z které vesnice pocházíš?"
Anonymní- Anonymní
"Pochadzam s Otogakure no sato ale uz tam nepatrim ja iba cestujem." pousmial som sa.
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 36 z 40
Povolení tohoto fóra: