Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
"A co když nejsou v okolí kytky na opilení?" zeptal jsem se Reiza
Anonymní- Anonymní
"Už sa v tom strácam. Takže v týme nie som, ale senseia mať budem?"
Anonymní- Anonymní
"Doton..ten ovládám...i když mé přednosti jsou v klanových disciplínách mé rodiny" zahuhlám při žvýkání medu.
Anonymní- Anonymní
Dopísal som zvitok a nechal ho na stole pre Reiza. "Sensei... je učiteľ, nemusíš ho mať v týme, aby ťa mohol trénovať."
- zvitok:
- Iwa má ponúknutú spoluprácu od Akatsuki.
Obrana dediny je kompletne zrenovovaná.
Naša dedina vyšpehovala Konohu.
Anonymní- Anonymní
"Ja teda radšej prídem neskôr, keď budete vedieť kto je môj učiteľ. Zatiaľ si v knižnici prečítam niečo o technikách a potom si prídem pre zvitok." Pozdravil som všetkých v miestnosti a odišiel.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Vezmu a přeletím ho očima a škrábu se ve vousech.
"V Konoze se něco stalo...tedy jsem něco zaslechl cestou sem....ale nevím..." řeknu vážně.
"V Konoze se něco stalo...tedy jsem něco zaslechl cestou sem....ale nevím..." řeknu vážně.
Anonymní- Anonymní
"OK Midotsuchi!" Vážne som sa pozrel na Reiza. "Zaujímavá informácia. To by chcelo tú dedinu zasa obzrieť."
Anonymní- Anonymní
Nobuya napsal:"OK Midotsuchi!" Vážne som sa pozrel na Reiza. "Zaujímavá informácia. To by chcelo tú dedinu zasa obzrieť."
"Pokud jde o špehování...není nikdo lepší než já...navíc kdo by podezříval roj včel ze špionáže...navíc i jejich běloočky neuvidí víc než hladu včel" zasměju se.
Anonymní- Anonymní
"Máš pravdu, ale možno by si mohol nejakých mladších priučiť... na tej misii." Uškrnul som sa na dvere.
No možno Mikomi, minule odhalila špeha, ktorý nakupoval karamelky.kdo by podezříval roj včel ze špionáže
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:"A co jejich brouci?" zeptal jsem se Reiza...
"Pokud vím...moc schopných lidí klanu Aburame jim nezbylo...a když nezbude nic jiného tak je utluču do bezvědomí" uchechtnu se.
Naposledy upravil Reizo Kamizuru dne Wed 25 May - 20:48, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Nebo to můžem udělat takto,mladí půjdou špehovat já zůstanu v pozadí a v případě ohrožení zasáhnu...To by mohlo fungovat"
Anonymní- Anonymní
Nobuya napsal:"Áno to by mohlo... bezpečná škola." Zasmial som sa.
"Jestli bude bezpečná za to neručím.." zasměju se od srdce.
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že áno... ale stále... len myslím."
(No tak ja končím na dnes XD HOJ!)
(No tak ja končím na dnes XD HOJ!)
Anonymní- Anonymní
"Nu uvidíme...Nyní se zajdu podívat jestli stojí můj klanový dům..Tak tedy Dobrou noc" vstanu ukloním se a odcházím.
Anonymní- Anonymní
Zaklopal som na dvere a čakal na odpoveď. Mal by som začať s tréningom techniky triedy D. Usmial som sa. A mohol by som už dostať misiu.
Anonymní- Anonymní
"Žjó... tak kdyby se nějak rozhodlo... budu na cvičišti... já zatím padám... jinak,jak tu byla Reina... jsem plně otevřen být prostředník této vesnice... nebo dokonce dvojitej agent či něco takovýho..." řekl jsem uklonil se a odešel jsem na cvičiště...
Anonymní- Anonymní
Keďže nikto neodpovedal, odišiel som. Tsuchikage má asi veľa práce.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Příjdu do kanceláře,sednu si za stůl...protáhnu se a vyndám si lejstra...chvíli je pročítám...sem tam něco podepíši...
Po chvilce popojdu k oknu a koukám ven...automaticky nahmátnu balíček cigaret v kapse,jednu vyklepnu a připálím si.
Po chvilce popojdu k oknu a koukám ven...automaticky nahmátnu balíček cigaret v kapse,jednu vyklepnu a připálím si.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred pracovňu Tsuchikageho a zaklopal. Už by sa mi mohol venovať. Čakal som na dovolenie vstúpiť.
Anonymní- Anonymní
Midotsuchi napsal:Prišiel som pred pracovňu Tsuchikageho a zaklopal. Už by sa mi mohol venovať. Čakal som na dovolenie vstúpiť.
Hmm někdo klepe řeknu si v duchu a sednu si za stůl.
"Dále...." zívnu a začtu se do jedné listiny.
Anonymní- Anonymní
Vstúpil som do pracovne a pohľadom som hľadal Tsuchikageho. Nie je tu. "Prepáčte, myslel som si, že je tu Tsuchikage-sama."
Anonymní- Anonymní
Midotsuchi napsal:Vstúpil som do pracovne a pohľadom som hľadal Tsuchikageho. Nie je tu. "Prepáčte, myslel som si, že je tu Tsuchikage-sama."
"Není...má povinnosti...potřebuješ něco?" zeptám se a schovám papíry do šuplíku.
Anonymní- Anonymní
"Prišiel som Tsuchikageho požiadať o zvitok a misiu." Mal by som si o tomto shinobi niečo zistiť.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 14 z 40
Povolení tohoto fóra: