Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
tsuchibushin chytil TendashihoTendashi Akami napsal:Když to berete takhle tak musím udělat tohle.Rychle jsem se snažil dát pěstí Tsuchikagemovi.
Anonymní- Anonymní
Nepredpokladal som, že by zaútočil, a tak som dostal päsťou do tváre. Cez okno do kancelárie vstúpili dvaja ANBU a čakali na môj rozkaz.
Postavil som sa z kresla. "Zašli ste priďaleko. Nezostáva mi nič iné ako vás dať zavrieť. Kazekage-dono pre vás snáď niekoho pošle. Ak sa pokúsite utiecť uvediem vás do Bingo knihy." Najskôr by sa viedlo jednanie so Sunou, ale to nemusí vedieť.
Postavil som sa z kresla. "Zašli ste priďaleko. Nezostáva mi nič iné ako vás dať zavrieť. Kazekage-dono pre vás snáď niekoho pošle. Ak sa pokúsite utiecť uvediem vás do Bingo knihy." Najskôr by sa viedlo jednanie so Sunou, ale to nemusí vedieť.
Anonymní- Anonymní
Utrel som si krv z tváre a naznačil ANBU, že môžu ísť. "Môžem vedieť ešte vaše meno? Rád by som napísal do Suny, aby sem niekoho poslali."
Anonymní- Anonymní
''mrtvy, ale presto zivy Yondaime Tsuchikage''Tendashi Akami napsal:He? Udiveně jsem se podival za sebe
Kso!Puste mě.
z podlahy se vynorili dvere a vystoupil jsem z nich... dvere se zpatky zanorili
Anonymní- Anonymní
"Hmm, takže ste zo Suny utiekli? Snáď ich nebolo viac a Kazekage-dono bude vedieť, kto ste." Nechal som Tonyho klony, aby Tendashiho držali a ja som zatiaľ písal správu.
Anonymní- Anonymní
"Aspoň budú vedieť pre koho si majú prísť." Naznačil som klonom, aby odviedli Tendashiho do väzenia a ja som poslal správu do Suny.
Anonymní- Anonymní
udelal jsem dalsiho Tsuchibushina aby drzel Tendashiho a ten ktery se vratil z centra mi podaval zbraneTendashi Akami napsal:Nejsem Nukennin jsem Tendashi Akami.
''jak zajimavy je to clovek.. k vybouchnuti''
prisel jsem k Tendashimu a z jilu jsem mu dal obojek na krk
'' pohnes se a ztratis hlavu ''
Anonymní- Anonymní
udelal jsem dalsi dva klony aby odvedli Tendashiho (takze jsou s Tendashim 3 klony)Midotsuchi napsal:"Aspoň budú vedieť pre koho si majú prísť." Naznačil som klonom, aby odviedli Tendashiho do väzenia a ja som poslal správu do Suny.
(presun vezeni) (Tendashi taky samozrejme )
Anonymní- Anonymní
K oknu přiletěla písečná holubice, vletěla otevřeným oknem do kanceláře a přistála na stole, tam se rozpadla na písek a zanechala vzkaz.
- Spoiler:
- "Kage, jsem povinna Vám sdělit, že Tendashi Akami se
od dnešního dne stal hledaným nukeninem. Bez dovolení odešel ze Suny a
odevzdal i čelenku.
Je vysoký s blonďatými vlasy. Pokud ho zahlédnete. Zajměte ho a máte povoleno jeho zabití, už není Shinobi ze Sunagakure.
Zástupce Nanadaime Kazekage.
Yoko Ayme
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Chvilku po ní tam vletěla další, s jiným vzkazem. Taktéž se na stole rozpadla na písek a zanechala vzkaz.
- Spoiler:
- "Tsuchikage-dono, omlouvám se za vzniklé problémy
vyvolané pravděpodobně Tendashim Akamim. Poslala jsem Vám předchozí
dopis, Tendashi Akami se již stal nukeninem.
Zástupce Nanadaime Kazekage
Yoko Ayme
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Prečítal som si obe správy. "Takže je z neho nukenin? A Suna ho už samozrejme nechce. Čo navrhujete, Tony?" Yoko Ayme, to meno si musím zapamätať.
Anonymní- Anonymní
''musime ho vratit zpatky do Suny, nebo bysme z nej vytahli nejake INFO o Suny a pak mu vymazat pamet az pak ho vratit''Midotsuchi napsal:Prečítal som si obe správy. "Takže je z neho nukenin? A Suna ho už samozrejme nechce. Čo navrhujete, Tony?" Yoko Ayme, to meno si musím zapamätať.
Anonymní- Anonymní
"Nezdá sa, že by Suna chcela nukenina vrátiť. Mali by sme ho poslať do Konohy. V pravom oku mal ich očnú techniku. Danzou-dono by nereagoval moc príjemne, keby zistil, že mu to zatajujeme."
Anonymní- Anonymní
''delejte jak chcete ja scoje rekl a nemohu primout ze bych vas zastoupil az budete pryc nemam rad papirovani''Midotsuchi napsal:"Nezdá sa, že by Suna chcela nukenina vrátiť. Mali by sme ho poslať do Konohy. V pravom oku mal ich očnú techniku. Danzou-dono by nereagoval moc príjemne, keby zistil, že mu to zatajujeme."
Anonymní- Anonymní
"Nemáte rád papierovanie!? A neboli ste náhodou Yondaime Tsuchikage? Veď to bola vaša práca!" Ukľudnil som sa. "Postaráte sa aspoň o bezpečnosť dediny. Budem preč iba deň, ale nechcem, aby dedinu niekto napadol alebo, aby utiekol väzeň. Alebo ma chcete doprevádzať na stretnutie?"
Anonymní- Anonymní
''delal to vsechno sekretarka.. dobre postaram se obranu kdyztak IWA nebude existovat''Midotsuchi napsal:"Nemáte rád papierovanie!? A neboli ste náhodou Yondaime Tsuchikage? Veď to bola vaša práca!" Ukľudnil som sa. "Postaráte sa aspoň o bezpečnosť dediny. Budem preč iba deň, ale nechcem, aby dedinu niekto napadol alebo, aby utiekol väzeň. Alebo ma chcete doprevádzať na stretnutie?"
Anonymní- Anonymní
"Zničenie a ochrana dediny sú dva rozdielne pojmy." Pozrel som sa z okna na zatvorenú bránu. "Našiel ste všetko čo potrebujete?"
Anonymní- Anonymní
Příjdu otevřu dveře a řeknu:
Tohle vám posílá Reina sama dám mu dopis.
Dopis:
Tohle vám posílá Reina sama dám mu dopis.
Dopis:
- Spoiler:
- pro Tsuchikageho:
Tsuchikage, posílám vám jak jsem slíbila pomoc, určitě jste o Tendashim už slyšeli, pomůže vám při útoku ručím za něj pokud odmítne bojovat máte povolení ho zabít.
Reina Kana
Anonymní- Anonymní
''jj mam vseho dostatek na zniceni 2 velikych mest a vy mach svitkach jsou vice nez 1 000 000 bomb takze v pohoMidotsuchi napsal:"Zničenie a ochrana dediny sú dva rozdielne pojmy." Pozrel som sa z okna na zatvorenú bránu. "Našiel ste všetko čo potrebujete?"
Naposledy upravil Tony dne Sat 9 Jul - 17:12, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"To som rád." Usmial som sa. "Dnes už pôjdem na stretnutie, aby som tam bol zajtra čo najskôr. Potrebujete odo mňa ešte niečo?"
Anonymní- Anonymní
''plan mesta a obrane systemy.. urcite se to tady muselo nejak zmenit v me nepritomnosti''Midotsuchi napsal:"To som rád." Usmial som sa. "Dnes už pôjdem na stretnutie, aby som tam bol zajtra čo najskôr. Potrebujete odo mňa ešte niečo?"
Anonymní- Anonymní
"Plán mesta? Na chodbe pred kanceláriou a pri bráne sa nachádza mapa mesta."
Otvoril som zásuvku a podal Tonymu obálku s nápisom; Prísne tajné! "Tu máte všetko o obrane dediny."
Otvoril som zásuvku a podal Tonymu obálku s nápisom; Prísne tajné! "Tu máte všetko o obrane dediny."
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: