Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
Hmmm... môj klan... moje hijutsu... Usmial som sa na tých dvoch. "Omnoho viac smerov, niektoré lepšie, niektoré horšie. A niekedy sa jedná o zvláštny druh ninjutsu... hijutsu... a taktiež sú tu fuuinjutsu, kenjutsu, genjutsu, juinjutsu či jikuukan Ninjutsu."
Anonymní- Anonymní
"Heh," hlúpo som sa usmial, "zatiaľ zostanem u klasického ninjutsu. Na ďalšie rozhodnutia mám snáď ešte čas."
Anonymní- Anonymní
To by bolo pre genina veľa... zväčša je to tak, že ninja sa začne skutočne rozvíjať až ako chuunin. "Chceš nejaké zvitky?" Niečo v skrini mám, ta prečo to niekomu nedať.
(Teraz vám dať misie zrejme nebude pre dedinu žiadne + keďže musím ísť na asi týždeň preč. Zástupca Tsuchikageho vám však dúfam nejaké dá, misie, ktoré potom s vami bude môcť riešiť. Ak by som vám dal nejakú misiu ja, nemali by ste ju pravdepodobne ako dokončiť a NPC misie sú fail.)
(Teraz vám dať misie zrejme nebude pre dedinu žiadne + keďže musím ísť na asi týždeň preč. Zástupca Tsuchikageho vám však dúfam nejaké dá, misie, ktoré potom s vami bude môcť riešiť. Ak by som vám dal nejakú misiu ja, nemali by ste ju pravdepodobne ako dokončiť a NPC misie sú fail.)
Anonymní- Anonymní
"Zvitky? Nedávate ich až za splnenie misie? Ale nepohrdnem nimi." Zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
"Nie... za misie máte peniaze, zvitky ti dám kedykoľvek ich budeš potrebovať."
Anonymní- Anonymní
"Tak to som nevedel." Tváril som sa vážne. "A ako je to teraz s knižnicou? Počul som, že ju niekto dávnejšie vykradol. Už ste ju obnovili?"
Anonymní- Anonymní
"Knižnica je už plne funkčná, žiaľ nenájdeš tam všetky techniky... a nie sú ani zadarmo. Narozdiel od mojej osobne, kagovskej knižnice."
Anonymní- Anonymní
Stoupám po známých schodech a vzpomínky se vracejí,zaplaším je a soustředím se...od té doby jsem se změnil a né jen fyzicky..jistě páska přes mé oko o které jsem přišel v boji,nos několikrát přeražený,tvář porostlá krátkým plnovousem........
Zaklepu rázně a krátce,vezmu za kliku a vstoupím.
"Zdravím...jak vidím kancelář se moc nezměnila....Reizo Kamizuru jméno mé" pohlédnu na přítomné.
Zaklepu rázně a krátce,vezmu za kliku a vstoupím.
"Zdravím...jak vidím kancelář se moc nezměnila....Reizo Kamizuru jméno mé" pohlédnu na přítomné.
Anonymní- Anonymní
Malo by to byť podľa mňa naopak. "Aké techniky máte vo svojej knižnici?" Mal by som si aj ja zriadiť knižnicu. Alebo aspoň kúpiť nejaké knihy. Už som dlho nič nečítal.
Anonymní- Anonymní
Strhol som sa pri tom mene. Kamizuru... Reizo, jeden z mála ľudí v Iwe, ktorý by mohol silou konkurovať ktorémukoľvek Kagovi na svete. Ninja, ktorý bol viac krát zástupcom Tsuchikageho... ninja, ktorý sa Tsuchikagem mohol dokonca stať. Veterán a vojnový hrdina našej dediny... "Reizo-dono!" Otočil som stoličku tak, aby sa mohol posadiť.
Zasa som sa zameral na Midotsuchiho. "Aby som vedel všetky názvy ich je priveľa, skús povedať čo chceš, pozriem sa či to máme."
Zasa som sa zameral na Midotsuchiho. "Aby som vedel všetky názvy ich je priveľa, skús povedať čo chceš, pozriem sa či to máme."
Anonymní- Anonymní
"Zdravím Nového šéfe naší vesnice...je dobře,že se ji zase daří o chlup lépe...tak jsem přerušil lov nukeninu a chvátal se na to podivát...zastavil jsem se předtím v Konoze....no darmo mluvit.." řeknu a usadím se na volné židli.
"Doufám,že se snad moje ruce budou hodit,pro dobro naší vesnice.." řeknu s úsměvem.
"Doufám,že se snad moje ruce budou hodit,pro dobro naší vesnice.." řeknu s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Reizo-sensei... Jak milé vás vidět po takové době... " řekl jsem jakmile jsem ho spatřil... "Nějak jste nám zestárnul..." poté jsem se odmlčel a pak rychle dodal: "Tím samozřejmně nechci říct že jste starý..."
Anonymní- Anonymní
Usměji se na Smortna "Ale máš pravdu zestárl jsem...přibylo jizev na mém těle i na duši...navíc oko jedno chybí dost" řeknu nečekaně vesele.
Anonymní- Anonymní
"Lov nukeninov... heh! Dúfam, že sa v ich chytaní darilo." Otočil som sa na Smortna, ale len na moment. "Áno iste, že sa hodia. Po pravde som uvažoval nad zástupcom Tsuchikageho... prijal by si to?"
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na Reiza. Jeho meno som už počul. A oslovenie dono od Tsuchikageho musí znamenať, že je to niekto dôležitý. "Dobrý večer, Reizo-sama." Snáď som ho neurazil. Vrátil som sa pohľadom na Tsuchikageho. "O technikách toho moc neviem. Počas môjho putovania som narazil na dosť ninjov, ale všetci už ovládali nejaký element."
Anonymní- Anonymní
"Jo nukenini...umírali bolestivě..." promnu si bradu.
"Zástupce,vrátit se na starou pozici....proč né...nikdy jsem neměl větší ambice...jako zástupce jsem byl spokojen.." zasměju se nahlas.
"Zástupce,vrátit se na starou pozici....proč né...nikdy jsem neměl větší ambice...jako zástupce jsem byl spokojen.." zasměju se nahlas.
Anonymní- Anonymní
Kývnu na mladíka "Všichni jsou ke mě uctiví..jako bych měl 150 let a létal vzduchem....a přitom by mohl být Tsuchikage mým otcem" usmívám se široce.
Anonymní- Anonymní
"Element... a ty už nejaký ovládaš?" Spýtal som sa genin a potom sa usmial na Reiza. "Som rád, že príjmeš ten job."
Anonymní- Anonymní
"Reizo... jestli chceš,tak já klidně budu neuctiví.." řekl jsem Reizovi...
Anonymní- Anonymní
Nobuya napsal:"Element... a ty už nejaký ovládaš?" Spýtal som sa genin a potom sa usmial na Reiza. "Som rád, že príjmeš ten job."
"Není problém,rád pomohu mojí rodné vesnici.." protáhnu se.
"Navíc poslední dobou mé včely dosti zahálely" usměji se potměšile.
Anonymní- Anonymní
"Výborne Reizo!" Mal by som mu ešte spísať zvitok s informáciami o dedine...
Anonymní- Anonymní
"Mám predpoklady pre doton, ale ešte som elementárnu techniku netrénoval. So mnou je to ťažké."
Anonymní- Anonymní
Usměji se z rukávu vyletí malý roj včel a usídlí se na dlani,převaluje se a vrtí..po chvíli zase zmizí v rukávu.V dlani držím malou kouli medu...Okamžitě se do ni zakousnu.
"Praktické když jste obklíčen a bez potravin" usmívám se a cpu se tuhým medem.
"Praktické když jste obklíčen a bez potravin" usmívám se a cpu se tuhým medem.
Anonymní- Anonymní
"V Iwe má väčšina ninjov doton. Takže nebude problém, zohnať ti senseia v tomto smere." Posadil som sa a začal písať zvitok.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: