Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
https://nsgoon.forumczech.com/t404p20-co-s-iwagakure#16163 Smortne, ty nic asi nečteš..
Anonymní- Anonymní
přiběhl jsem "heej ty zrudo tu jsem" vyskočil jsem do vzduchu dal jsem shin před sebe a letěl jsem na yonbiho
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem zpět a setkal jsem se Staršíma... těm jsem vysvětlil svůj záměr a vše co chci ve světě získak a oni mi dali po dlouhém přemýšlení povolení...
Tak jsem se ještě vydal do skriptoria...
Tak jsem se ještě vydal do skriptoria...
Anonymní- Anonymní
Sedím v kresle za veľkým stolom a dokončujem papierovačky. Mám už poslednú. Dopíšem ju a odložím pero. Asistentke podám papiere, vezmi ich a odíde. Vstanem z kresla a prejdem k oknu, veľkému a zároveň jedinému oknu v miestnosti. Pozriem von, vidím tam niekoľko ninjov, deti, ktoré sa hrajú. Iwa bude veľká! Tie deti sú jej zárukou! Otočím sa, prejdem k dverám otvorím ich a vyjdem von z miestnosti. Dvere zatvorím a odídem k svojmu domu, ktorý mám v dedine.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Otvoril som dvere do kanclu a vošiel som dnu. Posadil som sa do kresla a mrkol na tých dvoch. "Tak? Čo to bude?"
Anonymní- Anonymní
"Heh! No dobre, niečo nájdem." Vstal som a prešiel k zvitkom. Po chvíľke hľadania som prišiel s troma zvitkami a položil ich na stôl. "Tu to máme. Kage Shuriken no Jutsu[D], Katon: Hōsenka no Jutsu[C] no a na koniec tu ešte je Fūton: Fūjin no Jutsu[A]."
Anonymní- Anonymní
"Keď sa to doučíte prineste mi to sem, aby sa mohli učiť aj iní." Pozrel som sa von oknom a zhlboka som si vydýchol. Rite... Som tsuchikagem tak nesroko, už som aj starý... heh Kyuudaime Tsuchikage.
Naposledy upravil Nobuya dne Wed 18 May - 8:29, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Klepu a čekám..po chvilce.. Šéfík,asi už chrápe..no nevadí napíšeme vzkaz.
Z kapsy kalhot vytáhnu bloček a tužku a již cosik spisuji,po chvilce jsem hotov a papírek zasunu do škvíry u dveří.
Pokývám hlavou a vydám se do ubytovny,hlavně tedy do sprchy.
Lísteček:
Z kapsy kalhot vytáhnu bloček a tužku a již cosik spisuji,po chvilce jsem hotov a papírek zasunu do škvíry u dveří.
Pokývám hlavou a vydám se do ubytovny,hlavně tedy do sprchy.
Lísteček:
- Spoiler:
- Zdravím šéfe,
Hradby+některé nejdůležitější obranné posty jsou opraveny.
S pozdravem Hiroki Akusei,vedoucí pracovní čety č.5.
Anonymní- Anonymní
Zistil som, že som zachrápal v kancli. Keď som vstal chcel som ísť domov do sprchy, ako som však otvoril dvere všimol som si listu. Vzal som ho. Prečítal som si ho a usmial sa. Výborne... Iwa naberá na sile. Lístok som si strčil do vačku, zabuchol som dvere a vyšiel na ulicu odkiaľ som šiel domov.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do kancelárie a pozrel som sa von oknom. Takže ako prvá je na rade Konoha...
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred dvere kancelárie na ktoré som zaklopal a potom vstúpil dnu.
"Zdravím!" "Zdravím!"
"Zdravím!" "Zdravím!"
Anonymní- Anonymní
Již chvátám po schodech ke kanceláři šéfa,navlečen do taktické vesty Typ Iwa,liší se od jiných vest tím,že mám jen jeden rukáv a to levý který sahá téměř,až k prstům,na břichu má velkou kapsu na rozličné věci,některé mají kapsu dole na zádech...její barva je šedá,rukávy a oblast u krku jsou tmavší.Na zádech koženým postrojem připevněn meč a hlavu kryje moje kožená čapka/přilba na niž trůní ochranné brýle.
Zaklepu *Klep* *Klep* nadechnu se a vstoupím "Jsem zde Tsuchikage" mírně se ukloním a zavřu dveře.
Zaklepu *Klep* *Klep* nadechnu se a vstoupím "Jsem zde Tsuchikage" mírně se ukloním a zavřu dveře.
Anonymní- Anonymní
"Vítam váš... všetkých troch." Otočil som sa na nich. "Máme spoločnú misiu."
Anonymní- Anonymní
Nobuya napsal:"Vítam váš... všetkých troch." Otočil som sa na nich. "Máme spoločnú misiu."
Podívám se na mé dva kolegy a mírně se ukloním Eee dvojčata? zazní mi v hlavě.
"Co pro nás máte Tsuchikage?" postavím se do pozoru.
Anonymní- Anonymní
Zahľadel som sa na prichádzajúceho Hirokiho. "Hej čum, ten má, ale divný štýl obliekania. Len tak som v tichosti zamrmľal. Ale ďalej sme už venovali pozornosť Tsuchikagemu.
"Misiu? Akú misiu?"
"Misiu? Akú misiu?"
Anonymní- Anonymní
"Takže! Jedná sa o špionáž Konohagakure no Sato. Od vás dvoch chcem aby sa infiltrovali do dediny a zistil čo najviac informácií. O stave hokageho, o obrannom systéme... prosto všetko čo sa bude dať. Táto misia je na úrovni B."
Anonymní- Anonymní
"Dobře..já si vezmu na starosti raději..budovy,obranu,hradby a podobné věci...zkusím se mrknout i pod zem,abych věděl kam,až pod zem sahají hradby a jejich základy." dořeknu a ukloním se.
Anonymní- Anonymní
"Hmm... dohodnúť by ste sa mohli medzi sebou. Ale áno viem že si na takéto veci dosť dobrý... aj to je dôvod, prečo som ťa na misiu vybral."
Anonymní- Anonymní
"Snáď od nás troch nie?" "Ten je nejaký hŕŕŕŕŕ, čo ak by to spravil rovno všetko sám?"
Anonymní- Anonymní
"Ano,myslím,že kolegové by si vzali na starost procházku a vyptávání se,já se neumím moc dobře přetvařovat a lhát..raději se vrhnu na tu fortifikaci a strategické body kolem Konohy." poškrábu se pod čepkou.
Anonymní- Anonymní
"Dobre, to je teda všetko. Vezmite si zo zbrojnice všetky veci, ktoré si myslíte, že budete potrebovať a môžete vyraziť."
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: