Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 12 z 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Cvičiště 3
Zvedl jsem ruku a kolem mě se začala točit voda, takže se shurikeny v ní zastavily a šly ke dnu. Zatím jsem využíval jen sílu kamene. Tak teď uvidíme, jak umíš uhýbat. Poskládal jsem pečetě. Suiton: Suidan. Okolo Aisho se objevily vodní střely a vyltěly po něm.
Anonymní- Anonymní
Ako som bol v tranze začala sa okolo mňa prudko zhromažďovať chakra červenej farby. GIFSoup a pri tom som bol stále v tranze.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Problesknul jsem se do vzduchu a hodil jsem po něm fuuma shuriken, zatím s neaktivovanou pečetí.
Anonymní- Anonymní
Ještě před tím než to hodil, jsem se stihl podívat na Shimona. Sanbi?! Pak už na mě letěl fuuma shuriken. Poskládal jsem pečetě a probleskl se pryč. Když byl ve vzduchu, hodil jsem po něm shurikeny a čekal, jak se vyhne, když je ve vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Když na mě leteli ty Shurikeny tak jsem nastavil ruku k nim. "Jiton: Tate." Shurikeny se zastavili o neviditelnou barieru. Pár jsem si jich vzal a hodil jsem je po něm, zase s faleší, byl jsem ve vrhání předmětů lepší než on, ale jinak ne. Pak jsem začal zvolna padat dolů.
Anonymní- Anonymní
Opět jsem zvedl ruku a kolem mě se zase začal točit voda, takže shurikeny to zastavilo. Zkusíme taijutsu. Hodil jsem po něm kunai a hned na to poskládal pečetě. Probleskl jsem se za něho a zatím co kunai na něho mířil, já se ho snažil ze zadu podkopnout.
Anonymní- Anonymní
Poskládal jsem pečetě už jen když jsem viděl jak chytá kunai. "Beki mei." Z kovových pilin se mi v rukou složila černá dlouhá kovová tyč, s ní jsem dokázal zablokovat kunai i jeho kop. Pak jsem od něj odskočil Sakra, co mám asi proti Jouninovi dělat?
Anonymní- Anonymní
Pokračoval som ďalej do môjho vnútra, chakra začala intenzívnejšie prúdiť a za mojim chrbtom za začal objavovať silueta jedného chvosta.
"Pusť ma ešte ďalej dám ti väčšiu silu" ozval sa zase ten diabolský hlas vo mne
Oči sa mi otvorili a začali žiariť červenou farbou.
"Pusť ma ešte ďalej dám ti väčšiu silu" ozval sa zase ten diabolský hlas vo mne
Oči sa mi otvorili a začali žiariť červenou farbou.
Shinobi
Usmál jsem. ,,Jsi docela dobrý na genina." Pak jsem koukl na Shimona, jak kolem něho krouží chakra. Doufám, že to přejde. Mezitím jsem poskládal pečetě. Suiton: Mizu rappa. Poslal jsem na Aishiho vodní vlnu. Hned na to jsem ucítil větší chakru od Shimona. Probleskl jsem se okamžitě k němu a dal mu ruku na rameno. Byl jsem připravený použít mokuton a sílu kamene, kdyby náhodou.
Anonymní- Anonymní
Červená Chakra prúdila silnejšie a silnejšie.
Moje telo sa začínalo plniť Sanbiho chakrou . Chcel som to zastaviť ale už to nešlo. Už som sa dostával pod kontrolu Sanbiho.
Moje telo sa začínalo plniť Sanbiho chakrou . Chcel som to zastaviť ale už to nešlo. Už som sa dostával pod kontrolu Sanbiho.
Shinobi
Vzpomněl jsem si, že mám ten náramek. Rychle jsem ho vytáhl a dal ho Shimonovi na krk. Chakrový náramek by měl sílu Sanbiho hned potlačovat. Mezitím jsem poskládal pečetě na mokuton a musel jsem Shimona spoutat dřevem.
Anonymní- Anonymní
"Sakra, takový suiton, to nemůže dělat jen tak, musí mít nějaký trik." Vyskočil jsem do vzduchu než vlna nepřeletí pode mnou, poskládal jsem pečetě na Jiton: Seigyo magnet shuriken a označil 10 shurikenů ty jsem po seitovy hodil a dal ruku v pečeť, Shurikeny jen kolem tech dvou lítaly, nepokoušel jsem se je zasáhnout jen jsem stál nachystaný zaútočit, bylo mi jasný že Shimonovi něco je.
Anonymní- Anonymní
Červená chakra začala slábnúť a pomaly mizla, mizla a mizla....................... Keď úplne zmizla.
"AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa..a.a.a....a........a........" počul som miznúci Sanbiho hlas.
Ja som upadol do bezvedomia. Kebyže niesom spútaný mokutonom tak by som padol na zem.
"AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa..a.a.a....a........a........" počul som miznúci Sanbiho hlas.
Ja som upadol do bezvedomia. Kebyže niesom spútaný mokutonom tak by som padol na zem.
Shinobi
Tak to bylo těsné. Poskládal jsem pečetě a vedle mě se objevil klon, který Shimona vzal do nemocnice. Já se mezitím narovnal a podíval se kolem, jak tu lítají ty shurikeny. Začal jsem se soustředit. Mizu no jikuukan. Rozprskl jsem se na vodu a objevil se až za Aishem. ,,Docela dobré." Usmál jsem se a položil mu ruku na rameno.
Anonymní- Anonymní
Tak aby mu to nepřišlo divný jsem změnil pečeť Shurikeny spadli, ale byla to pečeť na Beki Mei a já jsem dal ruce k tělu, ale poskládal se mi v ruce oštěp a jeho hrot mířil přímo na jeho krk. "Díky." Řekl jsem trošku děsivým hlasem.
Anonymní- Anonymní
Hrotu jsem se vyhl a pak dal ruku do vzduchu. ,,Dneska konec. Prošel jsi." Na chvíli jsem se odmlčel. ,,Schopnosti máš a dneska teda už máš volno. Zítra už možná bude i nějaká mise." Hned jak jsem to dořekl jsem přešel pod jeden strom, kde jsem si i sednul. (Už musím off. Měj se.))
Anonymní- Anonymní
Já jsem skočil na ten kde jsem byl a tam jsem usnul. (Já taky Měj se.)
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se celkem pozdě, šel jsem se podívat co se děje na ostatních cvičištích. Nechal jsem seitovi vzkaz přilepený na čele a odešel jsem. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel na cvičisko a čakal čo to bude za boj "Tak som zvedavý čo vo vás je" pomyslel si a pohodlne sa usadil.
Naposledy upravil Ataru dne Tue 29 Nov - 18:12, celkově upraveno 1 krát
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Dorazil jsem chvíli po nich.* Tak co v tobě je.....vážně se hodíš...na "tu" věc? * stál jsem opřený za Atarem.
Naposledy upravil Ryuu (Katashi Aokawa) dne Tue 29 Nov - 18:13, celkově upraveno 1 krát
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Probudil jsem se pod stromem a před mnou bylo nějak moc lidí. Jen jsem si promnul oči a sledoval co se bude dít.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem a zase jsem si stoupl na střední vzdálenost. "Díky že jsi mi řekl že používáš Suiton." Zasmál jsem se. "Tak začni."
Anonymní- Anonymní
Došel jsem a zase jsem si stoupl na střední vzdálenost. "Díky že jsi mi řekl že používáš Suiton." Zasmál jsem se. "Tak začni."
Anonymní- Anonymní
Aspon mas vyhodu . Povedal som a potom som vytvoril dva vodne klony vedla mna ktore sa rozbehli oproti aishimu , kim bezali vytvoril som pecatou Suiton : ksyoten velkeho draka .
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: