Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Re: Cvičiště 3
"Už jsem tu Hokage-sama." Pravím a jdu pomalu k sloupu o který je opřený.
Dojdu k němu a ptám se.
"Tak co bude s těma rolničkama?"
Dojdu k němu a ptám se.
"Tak co bude s těma rolničkama?"
Anonymní- Anonymní
Konečně jsem se nějak dostala na cvičistě. Překvapeně jsem se porozhlédla.
Tady jsem ještě nebyla. I přesto, že jsem ze Suny už dlouho pryč, stále budou v Konoze místa, která mě budou neustále překvapovat..
Pomyslela jsem si a přitom jsem se na chvilku zadívala na oblohu. Vypadalo to, že bude hezky. Na tváři se mi mihl úsměv. Znovu jsem svůj zrak upřela na Hokageho a Infiho. Mlčky jsem je poslouchala a o pár kroků k nim přišla blíže.
Tady jsem ještě nebyla. I přesto, že jsem ze Suny už dlouho pryč, stále budou v Konoze místa, která mě budou neustále překvapovat..
Pomyslela jsem si a přitom jsem se na chvilku zadívala na oblohu. Vypadalo to, že bude hezky. Na tváři se mi mihl úsměv. Znovu jsem svůj zrak upřela na Hokageho a Infiho. Mlčky jsem je poslouchala a o pár kroků k nim přišla blíže.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Tu Rolničku mi budete muset sebrat. Nebo vás přivážu ke kůlu a nechám vás tady do zítřejšího dne. Pak si sem přinesu jídlo a budete se na mě dívat jak jím. Ale je tu jenom jedna rolnička." vytáhnu ji a ukážu na ni.
Anonymní- Anonymní
"Od vás Hokage-sama?" ptám se udiveně.
"No uvidíme jak se zadří. Kdy začínáme?"
"No uvidíme jak se zadří. Kdy začínáme?"
Anonymní- Anonymní
"Ano ode mě. Můžete použít cokoliv chcete. Musíte na mě útočit tak, jako byste mě chtěli zabít." Udělám pečetě a zastrčím si rolničku do kapsy.
"Tři.." zvednu tři prsty.
"Tři.." zvednu tři prsty.
Anonymní- Anonymní
Pousměju se. Dívat se jak jí, jak nemilá představa. Proč já si neudělala něco k jídlu předtím, než jsem sem šla.. No už to nezměním..
Ušklíbla jsem se a o pár kroků ustoupila. Pokud byla jen jedna rolnička..
Podívala jsem se na Infiho... Uvidíme, jak si povede..
Pousmála jsem se a rychle jsem se kousla do prstu. Šáhla jsem si do brašničky na boku a vytáhla svitek, který jsem posléze před sebe rozložila. Složila jsem rychle několik pečetí a krví něco na svitek napsala. "Kuchiyose no jutsu!" Řekla jsem a čekala. Po několika vteřinách přede mnou na zemi ležela tykev. Ušklíbla jsem se dala ruku do vzduchu. Mávla jsem doleva a zátka na tykvy se uvolnila. Znovu jsem dala ruce před sebe a poyknula tak písku, aby se přede mě rozestoupil.
Konečně připravená.. Pomyslela jsem si a bedlivě Hokageho pozorovala.
Ušklíbla jsem se a o pár kroků ustoupila. Pokud byla jen jedna rolnička..
Podívala jsem se na Infiho... Uvidíme, jak si povede..
Pousmála jsem se a rychle jsem se kousla do prstu. Šáhla jsem si do brašničky na boku a vytáhla svitek, který jsem posléze před sebe rozložila. Složila jsem rychle několik pečetí a krví něco na svitek napsala. "Kuchiyose no jutsu!" Řekla jsem a čekala. Po několika vteřinách přede mnou na zemi ležela tykev. Ušklíbla jsem se dala ruku do vzduchu. Mávla jsem doleva a zátka na tykvy se uvolnila. Znovu jsem dala ruce před sebe a poyknula tak písku, aby se přede mě rozestoupil.
Konečně připravená.. Pomyslela jsem si a bedlivě Hokageho pozorovala.
Shinobi
"Dva..Jedna...začněme! Ninpou: Kirigakure no jutsu.." k okolí se začala snášet hustá mlha a já v ní zmizel.
Jsem zvědav, co udělají teď. Hm haha.
Jsem zvědav, co udělají teď. Hm haha.
Anonymní- Anonymní
Mlha? Kso..
Zaklela jsem a rychle písek rozprostřela kolem sebe.
Zblízka se ke mě nedostane.. Ušklíbla jsem se a z pouzdra vytáhla Katanu. Zavřela jsem oči. Díky Shukakimu jsem byla citlivější na vnímání cizí chakry ve svém okolí. Ale jelikož tady byl i Infi bylo to hodně těžké rozeznat, nebyla jsem s tím vnímáním na tom tak dobře, abych rozpoznala, která je silnější.
Povzdechla jsem si a stále se soustředila na jakýkoliv náznak rychlého pohybu směrem ke mě.
Zaklela jsem a rychle písek rozprostřela kolem sebe.
Zblízka se ke mě nedostane.. Ušklíbla jsem se a z pouzdra vytáhla Katanu. Zavřela jsem oči. Díky Shukakimu jsem byla citlivější na vnímání cizí chakry ve svém okolí. Ale jelikož tady byl i Infi bylo to hodně těžké rozeznat, nebyla jsem s tím vnímáním na tom tak dobře, abych rozpoznala, která je silnější.
Povzdechla jsem si a stále se soustředila na jakýkoliv náznak rychlého pohybu směrem ke mě.
Shinobi
[Sakra, co teď ? V týhle chvíly bych byl už v normálním boji dávno mrtev.
Kawarimi použít nemůžu...]
Vztekle přímo před sebe hodím kunai.
Vytáhnu další z kapsy, pořádně ho uchopím do dlaně a čekám.
Kawarimi použít nemůžu...]
Vztekle přímo před sebe hodím kunai.
Vytáhnu další z kapsy, pořádně ho uchopím do dlaně a čekám.
Anonymní- Anonymní
"Lekce první...Ninjutsu. Katon: Goukakyuu no jutsu!" Ozvalo se ze všech stran a mlha začala pomalu řídnout. Stál jsem před nimi několik metrů a vyplivl ohnivou kouli.
Anonymní- Anonymní
Měla jsem zvláštní pocit a nemýlila jsem se. Něco na mě letělo. Prudce jsem otevřela oči. Naštěst se automaticky přede mě postavil písek a když se střetl s katonem proměnil se ve sklo.
Rychle jsem vyhledala Infiho. Ani nevím proč jsem to udělala, ale vyslala jsem k němu písek, který ho ochránil před ohnivým jutsu a stejně se proměnil ve sklo a rozsypal se mu pod nohy.
Povzbudivě jsem se na něj usmála.
I kdyby tu rolničku získal jen ten jeden, je lepší spolupracovat než jít každý sám za sebe.. Pokud máme být tým..
Rychle jsem vyhledala Infiho. Ani nevím proč jsem to udělala, ale vyslala jsem k němu písek, který ho ochránil před ohnivým jutsu a stejně se proměnil ve sklo a rozsypal se mu pod nohy.
Povzbudivě jsem se na něj usmála.
I kdyby tu rolničku získal jen ten jeden, je lepší spolupracovat než jít každý sám za sebe.. Pokud máme být tým..
Shinobi
"Uff... Tohle bylo těsný."
Podíval jsem se na Yoko a kývnutím hlavy jí poděkoval.
[Na ošetřovně skončit nechci.]
Připravil jsem si pečetě na Shunshin no jutsu.
Podíval jsem se na Yoko a kývnutím hlavy jí poděkoval.
[Na ošetřovně skončit nechci.]
Připravil jsem si pečetě na Shunshin no jutsu.
Anonymní- Anonymní
"Tak tohle bylo dobré, ale ninja nikdy nenechává nekrytá záda." řeknu a stojím za Infim.
"Shinobi lekce dvě. Genjutsu." V ruce se mi objeví vodní meč a kývám s ním ze strany na stranu.
"Konoha ryu: Yanagi."
"Shinobi lekce dvě. Genjutsu." V ruce se mi objeví vodní meč a kývám s ním ze strany na stranu.
"Konoha ryu: Yanagi."
Anonymní- Anonymní
"Takhle ne!"
Použil jsem shunshin no jutsu.
[Tohle je má šance, Kage buyou!]
Objevil jsem se pod Assasinem a snažil se mu provést Kage buyou.
Použil jsem shunshin no jutsu.
[Tohle je má šance, Kage buyou!]
Objevil jsem se pod Assasinem a snažil se mu provést Kage buyou.
Anonymní- Anonymní
Kso.. Zaklela jsem.. Sice se přede mě postavil písek, ale proti Genjutsu tohle nemá šanci. A Shukaku mi z toho také nepomůže..
Uklidnila jsem se a zavřela oči. Představovala jsem si, že tam jsem jen já a nic jiného. Vybavovala jsem si Hokageho slova, když mě učil dostat se z Genjutsu. Spojila jsem ruce a soustředila se na tok své chakry. Pomalu, ale jistě jsem tok chakry zastavovala, až.. Už jsem to skoro měla, ale pak najednou začala chakra proudit. Stále jsem byla v Genjutsu.
Nepanikař.. Pomůže ti i fyzická bolest..
Vybavila jsem si znovu Hokageho slova. Vytáhla jsem kunai a prudce jsem se škrábla do stehna. Sykla jsem, protože to štíplo a otevřela jsem hned na to oči. Překvapeně jsem se rozhlížela.. Byla jsem venku z Genjutsu?!
Uklidnila jsem se a zavřela oči. Představovala jsem si, že tam jsem jen já a nic jiného. Vybavovala jsem si Hokageho slova, když mě učil dostat se z Genjutsu. Spojila jsem ruce a soustředila se na tok své chakry. Pomalu, ale jistě jsem tok chakry zastavovala, až.. Už jsem to skoro měla, ale pak najednou začala chakra proudit. Stále jsem byla v Genjutsu.
Nepanikař.. Pomůže ti i fyzická bolest..
Vybavila jsem si znovu Hokageho slova. Vytáhla jsem kunai a prudce jsem se škrábla do stehna. Sykla jsem, protože to štíplo a otevřela jsem hned na to oči. Překvapeně jsem se rozhlížela.. Byla jsem venku z Genjutsu?!
Shinobi
"Heh Kage buyou." řekl jsem překvapeně a udělal pečeť.
Vyletěl jsem do vzduchu.
Vyletěl jsem do vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se za letícím Assasinem
[Musím pokračovat!]
"Shishi rendan!"
Chytl jsem Assasina za vestu a otočil ho pod sebe.
Snažím se o rychlý úder zápěstím do krku.
[Musím pokračovat!]
"Shishi rendan!"
Chytl jsem Assasina za vestu a otočil ho pod sebe.
Snažím se o rychlý úder zápěstím do krku.
Anonymní- Anonymní
Uviděla jsem, že je Hokage ve vzduchu. Takže jsem se z toho genjutsu přeci jen dostala.
Složila jsem pečetě a rychle se přemístila blž k Hokagemu, ale Infi mě předběhl. Pak jsem jen rychle složila další pečetě a vyčkávala ns svou šanci.
Složila jsem pečetě a rychle se přemístila blž k Hokagemu, ale Infi mě předběhl. Pak jsem jen rychle složila další pečetě a vyčkávala ns svou šanci.
Shinobi
"To je dobré, ale ne přílíš." Když mě udeřil, mé tělo se proměnilo v kouř.
"Shinobi lekce číslo 3. Taijutsu." objevil jsem se za ním a aktivoval sharingan. Okopíroval jsem techniku a použil na něj Shishi Rendan.
"Shinobi lekce číslo 3. Taijutsu." objevil jsem se za ním a aktivoval sharingan. Okopíroval jsem techniku a použil na něj Shishi Rendan.
Anonymní- Anonymní
[Ksó!]
Dostávám ránu zápěstím do krku a letím v ryhlosti po hlavě k zemi.
[Já věděl, že se mám pokusit sebrat rolničky ve vzduchu...]
Dostávám ránu zápěstím do krku a letím v ryhlosti po hlavě k zemi.
[Já věděl, že se mám pokusit sebrat rolničky ve vzduchu...]
Anonymní- Anonymní
To bude bolet..
Pomyslela jsem si a tam, kde jsem předpokládala, že Infi dopadne, jsem dala trochu písku, abych ten pád trošku zmírnila.
Poslední pečeť a já jsem se zadívala na hokageho. Stačilo ho jen zastihnout zcela nepřipraveného.. Vystihla jsem okamžik, kdy Infi dopadl na zem a přemístila se za Hokageho.
"Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa!" Vykřikla jsem, když jsem stála přímo za ním.
Na Hokageho se valila vlna drtivého větru.
Pomyslela jsem si a tam, kde jsem předpokládala, že Infi dopadne, jsem dala trochu písku, abych ten pád trošku zmírnila.
Poslední pečeť a já jsem se zadívala na hokageho. Stačilo ho jen zastihnout zcela nepřipraveného.. Vystihla jsem okamžik, kdy Infi dopadl na zem a přemístila se za Hokageho.
"Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa!" Vykřikla jsem, když jsem stála přímo za ním.
Na Hokageho se valila vlna drtivého větru.
Shinobi
Písek mě zasáhne a zraní. Spadnu na zem, opráším se a udělám pečetě.
"Hmm, tak to bylo vážně dobré. Otřu si krev z malé ranky a udělám pečetě. Kuchiyose no jutsu!!" položím ruce na zem a přivolám velkého hnědého hada, stojím na jeho hlavě.
"Co udělá teď? JSem docela zvědavý."
"Hmm, tak to bylo vážně dobré. Otřu si krev z malé ranky a udělám pečetě. Kuchiyose no jutsu!!" položím ruce na zem a přivolám velkého hnědého hada, stojím na jeho hlavě.
"Co udělá teď? JSem docela zvědavý."
Anonymní- Anonymní
Hmm? Kdybych přivolala Kamaitachiho.. Ne, tu techniku stále ještě neumím.. Musím se zbavit toho hada. Ušklíbnu se. Odskočím od hada dál a začnu skládat pečetě.
"Fuuton: Juuha Reppu Shou!" Z pravé paže mi vyletí proud větru, který rozsekne hada na půl. Pa na Hokageho vyšlu svůj písek s úmyslem ho polapit.. Otočím se na Infiho a čekám.. Doufám, že ho to předtím, moc nezranilo .. Musíme spolupracovat, nezvládnu to sama..
"Fuuton: Juuha Reppu Shou!" Z pravé paže mi vyletí proud větru, který rozsekne hada na půl. Pa na Hokageho vyšlu svůj písek s úmyslem ho polapit.. Otočím se na Infiho a čekám.. Doufám, že ho to předtím, moc nezranilo .. Musíme spolupracovat, nezvládnu to sama..
Shinobi
Strana 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Povolení tohoto fóra: