Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Cvičiště 3
"hai" a z vetvy som nahromadil chakru a vybehol ešte o 2 vetvy vyššie O chvíľu mám verch zasmial sa
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Mezi tím co je sensei pryč snažím se vyběhnout co nejvýš ale zatím se mi moc nedaří, padne pár pokusů. Když se mi nepovede už několikátý pokus, naštvu se, nebo spíš než naštvu chci to zvládnout. Tak se rozběhnu a zastavím se u jedné z horních větví.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u svého kunaie.
"Tady máte nějaké techniky..Kotoke, pro tebe mám dvě Fuuton techniky a jednu taijutsu. Fuuton: Daitopa a Reppusho. K tomu Konoha senpu. Větrné jsou C a Taijutsu je D. Pro tebe Kinto Kage Shuriken no jutsu,"
"Tady máte nějaké techniky..Kotoke, pro tebe mám dvě Fuuton techniky a jednu taijutsu. Fuuton: Daitopa a Reppusho. K tomu Konoha senpu. Větrné jsou C a Taijutsu je D. Pro tebe Kinto Kage Shuriken no jutsu,"
Anonymní- Anonymní
"hai Hokage-sama " zakričal som na neho z vetve a sústredil som chakru do nôh a vybehol som na špičku stromu
Shinobi
Seskočím dolů...Arigato sensei... řeknu a vezmu si od něj svitky s technikama. Pak se rozběhnu nahromadím chakru do nohou a vyběhnu až na špici stromu.
Anonymní- Anonymní
"Skvělé, jde vám to. Oba máte talent na ovládání čakry," s úsměvem jsem přikyvoval.
Anonymní- Anonymní
Zoskočil som z ľahkosťou dole zobral si zvitok "Arigato" a zasrčil si ho do bundy
Shinobi
Arigato sensei... řeknu s úsměvem poté co mě pochválil a čekám co se bude dál dít.
Anonymní- Anonymní
"Tak, to bychom měli. Teď půjdeme na tu večeři. Od rána začnete běhat kolem Konohy, pak vás čekají kliky, trénování hodu Shurikenů a podobně..A odpoledne vás vyšlu na misi.." usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Hai a na tu misiu... pôjdeme s vami" opýal som sa
Shinobi
"Pokud bude čas tak ano," přikývl jsem s úsměvem.
"Tak, co teda? Jdeme?" podíval jsem se na hodinky.
"Ichiraku ramen je ještě otevřeno,"
"Tak, co teda? Jdeme?" podíval jsem se na hodinky.
"Ichiraku ramen je ještě otevřeno,"
Anonymní- Anonymní
Super...už se tý mise nemůžu dočkat... řeknu s úsměvem. A pořádně se protáhnu a upravím si šálu kolem krku protože se mi docela rozvázala když jsem běhal po stromě nahoru a dolů. No dolů hlavně padal. A pak dodám Tak vyrazíme docela mě vyhládlo... a zasměju se.
Anonymní- Anonymní
"OK ideme" zasmial som sa a vyrazil som za nimi
Shinobi
Přišel jsem a hned jsem vytáhl kunai a vyryl jsem na stromě terč a pak jsem šel dál a začal házet
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na cvičisko a rozhodoval sa či mám urobiť to načo som sa chystal. Stačilo len dať preč chakra kryštál a bude to. Sadol som si pod strom a rozmýšľal.
Postavil som sa a neisto a malátne som začal udierať do stromu všetkou silou ktorá mi zostala. Potreboval som sa zbaviť toho nutkania.
Postavil som sa a neisto a malátne som začal udierať do stromu všetkou silou ktorá mi zostala. Potreboval som sa zbaviť toho nutkania.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Po tom čo som začal cítiť bolesť ktorú som si sám spôsoboval som si začal uvedomovať čo som komu urobil a povedal. Teraz som bol skutočne naštvaný na seba ale úplne inak ako predtým. "Zlyhal som keď som si myslel že zvládnem Sanbiho. Povedal som veci ktoré som povedať nechcel." zranená ruka od juukenu sa mi začala dávať dokopy. Ostávala jediná vec.
Vzal som lístoček a napísal som dva vzkazy. Vytvoril som jeden klon ktorému som dal jeden lístoček a poslal ho do Hokageho kancelárie. (Presun Klon)
Druhý vzkaz som vzal ja a mieril som na Hokageho monumenty. (Presun JA)
Vzal som lístoček a napísal som dva vzkazy. Vytvoril som jeden klon ktorému som dal jeden lístoček a poslal ho do Hokageho kancelárie. (Presun Klon)
Druhý vzkaz som vzal ja a mieril som na Hokageho monumenty. (Presun JA)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Po nějaké době jsem do trénoval a pak jsem šel pryč
- přesun Nara čtvrť
- přesun Nara čtvrť
Anonymní- Anonymní
Dotiahol som sem Kotokeho a skočil na jeden zo stĺpov. "Tak, ideme?" pozrel som dolu na kamaráta a usmial sa.
Anonymní- Anonymní
Můžeme...řeknu mu s úsměvem upravím si šálu a postavím se do bojové pozice. Tak začni..
Anonymní- Anonymní
Odrazil som sa od klady, saltom preskočil k nemu a ešte vo vzduchu som vykopol nohou smerom na Kotokeho hlavu.
Anonymní- Anonymní
Skrčím se takže mi noha projde vzuchem nad hlavou a snažím se ho zasáhnout nohou ze vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Jeho nohu mu vo vzduchu chytím a pomocou nej sa vo vzduchu na pár sekúnd zastavím. Potom zoskočím na zem a pokúsim sa o pravý hák.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: