Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Cvičiště 3
Uškrniem sa. "To by si urobil? Ale tak, je to tvoj sensei, takže sa ho spýtať nebude ťažké," začnem hojdať nohami a pätami narážam o kladu.
"A čo ste mali za tréning? Bojovali ste proti sebe? Alebo ste bojovali proti niekomu, koho vybral? Či si vás nejako vyskúšal? Napríklad nejakými fyzickými skúškami?" spýtal som sa ho. Chcel som si spraviť nejakú predstavu o prvom tréningu, ale u každého senseia môže byť úplne iná. Tak aspoň zistiť, čo robil Kotoke.
"A čo ste mali za tréning? Bojovali ste proti sebe? Alebo ste bojovali proti niekomu, koho vybral? Či si vás nejako vyskúšal? Napríklad nejakými fyzickými skúškami?" spýtal som sa ho. Chcel som si spraviť nejakú predstavu o prvom tréningu, ale u každého senseia môže byť úplne iná. Tak aspoň zistiť, čo robil Kotoke.
Anonymní- Anonymní
Chtěl jsem přemýšlet měl jsem pocit že se něco děje s rodinou a ti dva mohli klidně jít jinam, měl jsem už zase dost čakry takže jsem mohl udělat něco aby nemohli obvinit mě, ale když se jim něco stane tak mi to bude putna. Dal jsem pečeť na Seigyo Magnet Shuriken na 10 shurikenů, ty jsem hodil před sebe, byl jsem k nim otočený zády, ale... udělal jsem pečeť a shurikeny letěli přímo nad ně a obkroužili je velkým kruhem, pak se k nim rozletěli ze všech stran.
Anonymní- Anonymní
Saburo
Doběhl jsem sem protože odtud vycházel Seitův pach.Po chvíli jsem ho našel pod stromem.Došel jsem k němu." Seito?Ryuu vás všechny svolává k poradě ohledně mise...setkání je na Monumentech... " řekl jsem.
Doběhl jsem sem protože odtud vycházel Seitův pach.Po chvíli jsem ho našel pod stromem.Došel jsem k němu." Seito?Ryuu vás všechny svolává k poradě ohledně mise...setkání je na Monumentech... " řekl jsem.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Podíval jsem se na toho psa a pak se pomalu zvedl a protáhl. ,,Dobře." Pomalu jsem se rozešel na monumenty.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Saburo
Jakmile odešel Seito tak jsem v obláčku bílého dýmu zmizel.
Jakmile odešel Seito tak jsem v obláčku bílého dýmu zmizel.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Sensei měl dvě rolničky a měly jsme mu je vzít ale bylo to spíš aby vyděl jak spolupracujeme jako tým ale nešeřil nás, taijutsu, genjutsu i ninjutsu ale nakonec i když to vypadalo že jsem to nezvládly..nakonec naše týmová spolupráce vyhrála... řeknu mu s úšklebkem a pak dodám Musím vyrazit měj se... mávnu na něj (přesun)
Anonymní- Anonymní
"To znie zaujímavo, ale dúfam, že náš sensei vymyslí niečo iné," odvetil som a následne mu aj zamával. Potom má však zaujali tie shurikeny. Kým na mňa leteli, pozorne som si ich prezrel, odrazil od klady, na ktorej som sedel a saltom som sa shurikenom uhol.
"Nabudúce dávaj pozor, kam s týmito svojimi hračkami mieriš, lebo si budeš musieť dávať pozor na mňa!" zakričal som a potom vyskočil na ten samý strom, čo včera.
"Nabudúce dávaj pozor, kam s týmito svojimi hračkami mieriš, lebo si budeš musieť dávať pozor na mňa!" zakričal som a potom vyskočil na ten samý strom, čo včera.
Anonymní- Anonymní
O chvíľu som sa objavil na cvičisku a začal trénovať novú techniku
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Dorazím chvíli po Kintovy. Vidím že už se do tréninku pustil. Posadím se na zem do tureckého sedu a začnu s meditací. Potřebuji se trochu uvolnit.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem na cvičiště a podíval se po studentech.
"Zdravím vás, dneska se naučíme jednu ze základních dovedností správného Shinobi..Než však začneme, povězte mi o tom, jak jste se měli," pousmál jsem se.
"Zdravím vás, dneska se naučíme jednu ze základních dovedností správného Shinobi..Než však začneme, povězte mi o tom, jak jste se měli," pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Fajn" zasmial som sa a prestal z tréningom
Shinobi
Po zdlouhavé cestě ze Suny do Konohy jsem konečně dorazil, u brány jsem ukázal propustku od Kazekage a bylo mi řečeno, že Hokage by měl být někde na cvičišti se svými studenty. Po chvilce hledání jsem ho uviděl a rychle se objevil před něj. Klekl jsem si na kolena, jak to většinou podřízení dělají a díval se do země" Hokage- sama mám pro vás zprávu od Kazekage-dono. Jsem jounin s Sunagakure no satto Akasuna no Ruki "Řekl jsem bez projevi nějakých nadšených citů a hlavu zdvihl, abych mu viděl na oči.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Hleděl mi do oka a najednou, jakoby mě něco praštilo do nosu.
Ta podoba..
"Předej zprávu, Suna no Jounine,"
Ta podoba..
"Předej zprávu, Suna no Jounine,"
Anonymní- Anonymní
Kazekage zaslyšela zvěsti o tom, že hodláte uspořádat sraz 5 velkých Kage. Její hlavní dotazy zní kdy, kde a kolik shinobi ochránců sebou. A mezi námi dlouho jsme se neviděli. Myslím že naposledy když jsem byl malí kluk" Jen jsem se pousmál a čekal na jeho odpověď v přímo pozici.
Shinobi
"Vždy je dovoleno vzít jen dva členy ochranky, bude to tradičně v neutrální zemi Samurajů. Datum ještě není stanoven, protože je potřeba vyřešit jisté neodkladné záležitosti," odpověděl jsem bez většího zájmu.
Kazekage? Nová? Otočil jsem se ke svým studentům, ale promluvil k Rukimu.
"To je vše?"
Kazekage? Nová? Otočil jsem se ke svým studentům, ale promluvil k Rukimu.
"To je vše?"
Anonymní- Anonymní
Měl jsem se celkem dobře...Je pěkné počasí takže je to dobrý... řeknu s úsměvem a čekám co se bude dít.
Anonymní- Anonymní
Jo asi jo. Děkuji za váš čas Hokage-dono doufám že si někdy budeme moct popovídat.Naschle někdy příště." Mile jsem se usmál a zamával jednou rukou na znamení že odcházím.
Shinobi
"Nashledanou," zamával jsem Rukimu a otočil se ke studentům.
"Super, takže, začneme s lekcí," udělal jsem několik pečetí a vyrostly před námi tři obroské stromy. Pomalu jsem šel k jednomu z nich, zastavil se před jedním a udělal krok. Má noha se přilepila na kůru stromu a kráčel jsem nahoru dál, a zastavil jsem se na horní větvi.
"Vašim úkolem bude se dostat co nejvýš, přitom si kunaiem vytvoříte značky."
"Super, takže, začneme s lekcí," udělal jsem několik pečetí a vyrostly před námi tři obroské stromy. Pomalu jsem šel k jednomu z nich, zastavil se před jedním a udělal krok. Má noha se přilepila na kůru stromu a kráčel jsem nahoru dál, a zastavil jsem se na horní větvi.
"Vašim úkolem bude se dostat co nejvýš, přitom si kunaiem vytvoříte značky."
Anonymní- Anonymní
"Sugoi" usmial som sa a skúsil si do nôh nahromadiť chakru vybehol som po strome asi 3 metre urobil som značku a spadol som
Shinobi
Hai... řeknu s úšklebkem nahromadím chakru do nohou a zkusím vyběhnout. Na poprvé cca 2 metry a kousek. Kso není to tak jednoduchý jak se zdá...
Udělám značku a spadnu dolů...
Udělám značku a spadnu dolů...
Anonymní- Anonymní
"Není to tak jednoduchý, jak se zdá. Dnes nepůjdete spát, dokud nahoru nevylezete. Pokud to stihnete do půlnoci, pozvu vás na jídlo do Saké baru." pousmál jsem se a seskočil dolů.
"Říká se tomu Ki Nobori no Shugyō"
"Říká se tomu Ki Nobori no Shugyō"
Anonymní- Anonymní
jedlo by mi bodlo pousmial sa a nahromadil chakru do nôh rozbehol sa a vyliezol na prvú vetvu urobil značku a ostal tam
Shinobi
Zkusím to znova vyběhnu o kus víš ale pořád to není ono, udělám čárku a dopadnu na zem. Znovu nashromáždím chakru do nohou a vyběhnu též na první větev mého stromu.
Anonymní- Anonymní
"Pokračujte dál, já si jen pro něco skočím," pousmál jsem se, vytáhl svůj kunai a ten jsem zabodl do země.
"Hned se vrátím," udělal jsem pečeť a použil Hiraishin.
"Hned se vrátím," udělal jsem pečeť a použil Hiraishin.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: