Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Cvičiště 3
Zkřížím ruce před sebou a zasáhne mě, odrazí mě to o nějaký kus dozadu. Dobrá rána... řeknu mu a sahnu k opasku. Vytahnu z něj dvě chakrové čepele od Senseie. Zkusím do nich dostat chakru ale zatím se mi nevede. Tak se proti němu rozběhnu a začnu mu zasazovat jednu ránu za druhou na horní část těla.
Anonymní- Anonymní
Keď vytiahne čepele, prižmúrim oči a dám sa do bojového postoja. A už je pri mne a seká. Vyblokujem pár úderov, no predsalen ma zasiahne. A ani sa nenazdám, a už mám plytkú reznú ranu na pravom líci, pleci a aj na oboch predlaktiach. Uskočím o trošku dozadu, potom rýchlo obehnem okolo noho a kolenom sa ho pokúsim udrieť do brucha. Snažím sa to všetko urobiť neočakávane a pritom sledujem každý jeho ťah.
Anonymní- Anonymní
Všimnu si jeho kolena na poslední chvíli ale už se nedokážu vyhnout, tak se pokusím jeho koleno odrazit a to se mi povede. Poté odskočím dál, rozběhnu se proti němu a snažím se ho kopem zasáhnout z boku do žeber.
Anonymní- Anonymní
Na poslednú chvíľu vytiahnem katanu a na plocho zastavím jeho kop. Potom udriem celou silou do čepele, čiže by sa mohol zatackať, vzhľadom na situáciu. A aj toho využijem a seknem katanou.
Anonymní- Anonymní
Nastavím čepele před sebe takže mě nezasáhne ale silou úderu odletím o kus dál a narazím zády do stromu. Zvednu se a oklepu. Vytáhnu tři shurikeny hodím je po něm a rozběhnu se k němu. Konoha Senpuu
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
Keď sa oklepával, využil som toho a zložil pečať. "Bunshin no jutsu," zašepkal som tak, že to nemohol počuť a ani vidieť, pretože som to urobil fakt rýchlo.
A kým vytiahol shurikeny, moje pravé ja už bolo schované v neďalekom kríku a klon katanou vyblokoval shurikeny. Na Konoha Senpuu zareagoval rýchlym behom do lesa.
Klon bežal po ľavej ruke odo mňa, čiže som tento moment mohol využiť. No čakal som na lepšiu chvíľu, kedy bude tadiaľ bežať Kotoke.
A kým vytiahol shurikeny, moje pravé ja už bolo schované v neďalekom kríku a klon katanou vyblokoval shurikeny. Na Konoha Senpuu zareagoval rýchlym behom do lesa.
Klon bežal po ľavej ruke odo mňa, čiže som tento moment mohol využiť. No čakal som na lepšiu chvíľu, kedy bude tadiaľ bežať Kotoke.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: