Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 3

+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters

Strana 11 z 16 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 11 Empty Cvičiště 3

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Apr - 21:14

First topic message reminder :

Cvičiště 3 - Stránka 11 00ae12567a64253463o2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 11 Empty Re: Cvičiště 3

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 21:24

Rozhlídl jsem se po cvičiště. ,,Nikdo tu není, takže to můžeme zkusit i tady." Na chvíli jsem se odmlčel. ,,Takže, půjdeš až na dno svých sil, ale tu zbraň radši neber. A až budeš u Sanbiho, tak ho zkus přesvědčit, ať ti půjčí sílu. Když tak mu řekni, že mě chceš zabít, protože bijuu dělají všechno pro zabíjení." Podíval jsem se na něho. ,,Pokud se do toho opravdu nechceš ještě teď pouštět, tak nemusíš a pokud jo, tak na mě opět zaútoč."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 26 Nov - 21:31

Objevil jsem se přímo za Seitem a jen jsem doufal že se nelekne a nepokusí se mně zabít." Seito..myslíš že bys měl teď chvíli času...potřeboval bych...něco vážného probrat.... " řekl jsem vážně.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 21:36

Otočil jsem se trochu rychleji, ale pak jsem se uklidnil jak jsem uviděl masku. ,,Jo, jasně." Můj pohled pak patřil zase Shimonovi. ,,Zatím se rozmysli." Opět jsem se otočil na Katashio a přešel o trošku dále, tak aby nás nešlo slyšet. ,,Co to bude?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 26 Nov - 21:38

" Jde o to že....Tsukikage-sama byla unesena Sasorim....a Assasin vybral mne abych zajistil a velel týmu který jí půjde zachránit...a tým si mám sehnat sám....tak se tě ptám jestli bys taky šel....i když nevím kdy ta mise proběhne...jelikož nevím jak dlouho budu shánět lidi... " řekl jsem a svůj pohled jsem pozvedl na noční oblohu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 21:41

,,Hm, jo klidně půjdu. Jestli do té doby ještě budu žít." Lehce jsem se usmál a koukl očkem po Shimonovi. ,,V pohodě, tak vezmi ještě Mikomi, pak já a ty a jsme tři. Další dva někde seženeš."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 26 Nov - 21:43

" S Mikomi jsme už domluvení....já teď asi oběhnu vesnice v Alianci a uvidím koho ještě seženu....pak ti dám vědět co a jak.....zatím.... " řekl jsem , mávl na něj a poté jsem zmizel.
Přesun
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Sat 26 Nov - 21:45

Prišiel som za senseiom a povedal mu ,,Zrejme to necháme na inokedy lebo som strašne unavený,,
Aki Kana
Aki Kana

Počet príspevkov : 1258

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 21:47

,,Měj se." Pak jsem se otočil na Shimona. ,,Dobře záleží na tobě, až to budeš chtít risknout víš kde mě najít." Mile jsem se usmál. ,,A jo, teď máme nový tým."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Sat 26 Nov - 21:51

,,Hm,, iba som prikývol lebo som bol myšlienkami niekde inde a dodal ,,Majte sa Seito sensei, už idem spať,, (Presun)
Aki Kana
Aki Kana

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 21:54

,,Taky se měj." Zamával jsem mu a zůstal jsem ještě na cvičišti a rozhodl se, že trochu potrénuji.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Nov - 22:14

Po chvíli jsem to zabalil a zamířil do ulic.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Sun 27 Nov - 19:20

Prišiel som na cvičisko kde som včera bojoval proti senseiovi Seitovi. Meč som odložil na bok, vytiahol som Tento a začal som bojovať proti stromu ktorý tam bolo.
Aki Kana
Aki Kana

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Mon 28 Nov - 17:29

Po dlhom tréningu som padol vyčerpaný na zem. Po nejakej chvíli zotavovania som sa posadil zavrel oči a snažil som sa spojiť zo Sanbim. Až sa mi to podarilo zase som sa dostal do tranzu, teraz nič okolo mňa nevnímam ale len čo je vo mne.
Aki Kana
Aki Kana

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:05

Přišel jsem na cvičiště a v dáli uviděl Shimona. Zatím jsem k němu nešel a jen si sedl na zem a čekal asi dojde i Aishi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:31

Došel jsem na cvičiště s oblíbeným pohledem 'orochimaru' a doufal jsem že nepotkám žádný další červený oko. Nechtělo se mi nijak moc nic dělat tak jsem si vyskočil na strom a prohlížel jsem si celé cvičiště.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:34

V dáli jsem uviděl Aishio. Tak přece jen došel. Viděl jsem, jak vyskočil na strom, tak jsem na něho zavolal ať jde ke mně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:35

Skočil jsem k Seitovi, změřil jsem si ho pohledem 'orochiaru' a pak jsem se mu se stejným pohledem podíval do očí. "Hm?" Kso...budu muset něco dělat a to mě na všechno přešla nálada, já chci zase vidět Ikaros.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:41

Změřil jsem si ho pohledem. Doufám, že u mě přežije. Něco by z něho mohlo být. ,,Zdravím. Jsem tvůj nový sensei." Podíval jsem se znovu na něho a ukázal na shimona, který seděl v dáli. ,,A tamten je další člen týmu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:45

"Jejda, no aspoň vím kdo to je, teď asi bude nějaká zkouška mojich schopností nebo něco takovýho že?" Koutkem oka jsem se na něj podíval. "On je v tranzu nebo co?" Zeptal jsem se zase Seit, ale už s normálním výrazem v očích, hadí oči sice pořád vypadali děsivě ve spojení s černým bělmem, ale když jsem k tomu zamíchal pohled orochimaru tak to bylo horší.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:53

,,Máš zajímavé oči." Chvíli jsem se mu díval do očí a pak jsem zase začal mluvit. ,,Jo, zkouška bude. Měl jsem v plánu, že budete bojovat oba dva proti mě, ale Shimona už jsem trénoval, takže jeho schopnosti znám." Otočil jsem se na Shimona. ,,A jo, vypadá to, že asi teď je." Podíval jsem zpět na Aishe. ,,A mohl by ses zatím představit a říct takové ty věci, jako svoje sny, koníčky a tak dále a pak můžeme bojovat. Pokud se na to teda cítíš." Lehce jsem se usmál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 19:57

"Ok. Jmenuju se Aishī Shiokaze, je mi 15 let, sny... no tak jeden, vidět zase jednu holku která není z konohy, koníčky, házení shurikenů." Pak jsem si uvědmoil že. "Bojovat proti vám?! Já sám?! Ještě mi řekněte že máte to divný červený oko a asi se zblázním. No boj bych i zkusil, ale pokud zjistím že máte ty divný červený oči tak končím, maximálně je nebudete používat."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 20:03

Musel jsem se začít smát. Zamilovaného studenta jsem ještě neměl. Na chvíli jsem se zamyslel a podíval se na něho. ,,Já a červené oko? O ničem nevím. Tu pásku přes oko mám z boje." Šáhl jsem si na čelenku, která byla na mém levém oku. ,,Pokud budeš dost silný, tak ti to možná ukážu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 20:05

"Tak začněte," odskočil jsem od něj na docela velkou vzdálenost a udělal jsem pečetě. "Beki mei." V ruce se mi z kovových pilin složil Fuuma Shuriken ten jsem si dal na záda.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 20:09

,,Si do toho nějak hrr." Pomalu jsem se postavil a poskládal pečetě. Mizu no jikuukan. ,,Zatím bojuj a kdyby se Shimon probral z transu tak se přidá." Podíval jsem se na něho. ,,A šetřit tě nebudu." Mávl jsem rukou a díky kamenu se kolem nás vytvořila voda, takové menší jezírko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 20:12

Poskládal jsem pečetě na Jiton: Seigyo magnet Shuriken a umístil pečeť na fuuma shuriken, neházel jsem ho však zatím, naopak jsem po něm hodil 10 shurikenů které měli faleš takže se pohybovali a jen mě bylo jasné kam by ho měli trefit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 16 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: