Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 3

+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters

Strana 13 z 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 13 Empty Cvičiště 3

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Apr - 21:14

First topic message reminder :

Cvičiště 3 - Stránka 13 00ae12567a64253463o2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 13 Empty Re: Cvičiště 3

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:17

Udělal jsem jednu pečeť. Zamumlal jsem. "Beki mei." U obou rukou se mi vytvořili velké shurikeny, ty jsem vlivem magnetu roztočil a hodil tak aby první letěli na klony a pak na draka. Potom zůstal jen klidně stát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:19

Klony zmizli po zasiahnuti a drakom shuriken len preletel . Hned na to drak letel na aishiho a ja som medzitim urobil pecat suiton : gutomi a kedze bol odo mna sotva 30 metrov tak som ho mohol lahko zasiahnut a nemohol by vykrit utok draka a pri tom aj moj vodny paprsok.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:24

Problesknul jsem se o dalších 20 metrů dál. Plítvej čakru, dělej, udržovat toho draka musí být vysilující. Sáhl jsem po svitku co jsem měl v kapse bylo na něm napsané Fujo Board- Jen když nemůžeš vytvořit jiný. Ale nic kromě toho že jsem po něm hodil 5 Shurikenů jsem neudělal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:27

Po neuspesnom utoku som draka poslal prec a zmizol ( neodvolal som ho ) takze odletel prec ja som zatial spravil suiton : sirokumi a na zbrani som mal vodnu cepel a s nou som sa rozbehol na aishiho .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:32

Vypečetil jsem Fujo Board a stoupl jsem si na něj, ten se zvedl 1,5 do vzduchu a já jsem jen rozjel proti němu, když jsem byl nad ním tak jsem i s Fujo boardem neustále pevně u nohou vyskočil do vzduchu otočil jsem se a přesně nad ním jsem po něm hodil 10 Shurikenů, které byly opatřeny pečetí Seigyo magnet shuriken.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:37

Shurikeny ma skoro zasiahli ale spravil som kawarimi no jutsu a odrazu z lesa vyletel drak ktory zautocil na aishiho a ja z druhej strany som spravil suiton : gutomi a kedze bol vo vzduchu tak to nemohol urcite vyblokovat to by dokazal len niekto s rychlostou nad 3 alebo uchiha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:42

(To těžko Kawarimi musí být o post dopředu.)
Všem jeho útokům jsem uhnul, potom 50 metrů od něj jsem udělal ve vzduchu pečeť a Shurikeny si to znovu zamířili k němu, mířily mu na všechny části těla a ještě k tomu ve vzduchu pořád měnili směr a pořádí letu..
(Omlouvám se za nadávky, ale jinak to nejde. KURVA ČETL NĚKDO VŮBEC TY PRAVIDLA?!?!?!?)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:45

( po prve ako mozem pouzit kawarimi o post dopredu ked ani nevem ci zautocis po druhe zautocili na teba dve veci z dvoch stran velkou rychlostou a ty sa im vyhnes aj keby si ma zasiahol timi shurikenmi tak ja mozem spravit to iste co som spravil a ty sa tomu nemozes proste uhnut tak o com je potom tento suboj ked sa uhnes vsetkemu aj tomu co sa to neda )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 29 Nov - 18:51

( pravidlo: 3) Pro techniku náhrady -Kawarimi no jutsu- musíte napsat, že jste to udělali. (to samé pro klony) to urobil aký post dopredu? Very Happy )
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:57

(Hele to by mě taky zajímalo ataru Very Happy )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 18:59

(Pozri ukoncime to lebo mam inu vec na praci kludne mozes vyhrat ked chces )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Tue 29 Nov - 18:59

(No dobre ukončím to remízou) Matiro teba zasiahli shurikeny a teba Aishi zasiahol jeho útok a obaja ste padli na zem vyčerpaný a zranení neschopní ďalšieho boja (Pokračujte ďalej Very Happy )
Len
Len

Počet príspevkov : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 19:01

(Dik)
Vstal som zo zeme a povedal : Bol to dobry suboj , teraz uz musim ist , ideme ataru ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 29 Nov - 19:02

,,Ideme,, (Presun)
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 19:03

(Ok Very Happy )
"Díky. Taky jsi dobrý." Pak jsem ještě ležel.
Po zásahu jsem pár minut ležel, potom jsem, ale vstal a šel jsem na jezero, tam jsem jen tak seděl a přemýšlel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 19:03

Dobre . Povedal som a odisiel som (Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 19:05

" No..já tu taky končím... " řekl jsem do prázdna a zmizel.
Přesun
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 19:28

Objavil som sa sem, no neprišiel som trénovať. Lenivým krokom som prešiel krížom cez celé cvičisko a vyskočil na prvý strom, ktorý som uvidel. Vyliezol som na jeden hrubší konár a roztiahol sa tam. Kso. Vypadá to tak, že som stretnutie našeho týmu prešvihol. A to tu bola taká nuda, že by to prišlo vhod, ale ja nie. Vzdychol som si a zahľadel sa na oblohu, ktorú som vďaka listom nadomnou videl len čiastočne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 19:43

Momentálně jsem jen koncentroval čakru to dělalo vlny na jezeře, pokud by ke mě momentálně někdo došel tak by riskoval pohled který překoná i Orochimara

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 12:46

Slnko presvitajúce pomedzi lístie ma zobudilo, pretože mi svietilo rovno na oči. Zívol som si a posadil sa. To som tu spal? Dosť ma prekvapuje, aký som v poslednej dobe. Ale čo už. Zoskočil som a podišiel ku trom drevám zapichnutých v zemi. Uškrnul som sa a vyskočil som na jedno z nich. Usadil som sa a vychutnával si ten vietor, čo mi rozfúkaval zopnuté vlasy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 15:05

Objevím se na cvičišti a rozhlídnu se kolem sebe. A přisednu si s k Shinichimu když ho zahlídnu. Čau Shinichi, jak je? Dlouho jsem tě neviděl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 15:12

Pozriem na osobu, ktorá na mňa hovorí a stále som ticho. Kde som ťa to len videl. Kde. Zamyslím sa a potom sa usmejem, pretože si konečne spomeniem. Na akadémii, však? "Čus," otázku o tom, ako sa mám ignorujem. "Si už v nejakom týme?" spýtam sa ho. Jasné, že je to on. Tie ružové vlasy ako žuvačka. Pokrútim hlavou a pozriem na oblohu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 15:15

Sednu si do trávy vedle něj, opřu se o vedlejší sloup a povím Jop už jsem v týmu, u Hokage-sama jsem na to docela zvědavej...co ty? už tě taky někam šouply?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 15:20

Prevrátim oči a pomaly odpoviem. "No, áno, už ma zaradili. Sensei nieje Hokage ale z klanu Hoozuki," pokrčím plecami a pokračujem, "No prvé stretnutie som zmeškal. A teraz ani neviem, kde senseia nájdem," z môjho pohľadu to vypadá, že ma moji spolužiaci vôbec nazaujímajú.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 15:28

Kso, to je blbý... řeknu mu a pořádně se natáhnu pořád mi všechno bolí, My měly první trénink včera, Sensei nás pořádně prohnal, a pokud jde o toho tvého tak se můžeme zkusit zeptat mého senseie ten by to mohl vědět...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: