Sídlo ROOT
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 4 z 12
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Sídlo ROOT
No akoze za uplatky to len ide a mne hovori zradca no aj tak ja viem o misi len tolko ze treba chytit uchihu ktoreho chceme zavriet takze neviem preco by sme mu zato mali nieco davat
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Tak můžete jít, můj čas je drahý." vstal jsem a otevřel dveře.
"Moji ANBU vás doprovodí až ven a poskytnou vám veškeré služby a informace." U dveří stáli dva ANBU.
"Smortne, počkej tady."
"Moji ANBU vás doprovodí až ven a poskytnou vám veškeré služby a informace." U dveří stáli dva ANBU.
"Smortne, počkej tady."
Anonymní- Anonymní
Zrádce? Tak to už je moc.
"Pokud o Ryuujim mluvíte jako o zrádci, pak já nejsem nic jiného."
Ve spáncích mi tepala krev. Co je za dnešek moc, to je moc.
"Děkuji, ale doprovod vašich ANBU nebude za potřebí. I já vyrůstala v Kiri, k bráně trefím. A mimo to jsme se ještě chtěli stavit za Mizukage-sama, i kdyby nám neměla říci nic jiného než vy."
"Mám dojem, že času na to budeme mít dost než vaše tajná porada skončí." V očích mi znovu blesklo. Zrádce... Tssss....
"Ryuuji?" otočila jsem se na svého studenta a sama už byla skoro u dveří. Yuniiku už stála těsně před nimi.
"Pokud o Ryuujim mluvíte jako o zrádci, pak já nejsem nic jiného."
Ve spáncích mi tepala krev. Co je za dnešek moc, to je moc.
"Děkuji, ale doprovod vašich ANBU nebude za potřebí. I já vyrůstala v Kiri, k bráně trefím. A mimo to jsme se ještě chtěli stavit za Mizukage-sama, i kdyby nám neměla říci nic jiného než vy."
"Mám dojem, že času na to budeme mít dost než vaše tajná porada skončí." V očích mi znovu blesklo. Zrádce... Tssss....
"Ryuuji?" otočila jsem se na svého studenta a sama už byla skoro u dveří. Yuniiku už stála těsně před nimi.
Anonymní- Anonymní
"Hej , idem "
siel som za Ashi lebo tu sa mi ostavat teda nechcelo Rongu uz bol ale aj tak pri nej lebo akosi aj on vedel ze pojdem
siel som za Ashi lebo tu sa mi ostavat teda nechcelo Rongu uz bol ale aj tak pri nej lebo akosi aj on vedel ze pojdem
Shinobi
Jakmile jsem za námi zabouchla dveře, trochu jsem se uklidnila.
Divná mise...
"Takže ke kanceláři." křečovitě jsem swe pousmála.
"A omlouvám se za své chování. Nejspíš thle mise nebyla nejlepší nápad."
(Přesun)
Divná mise...
"Takže ke kanceláři." křečovitě jsem swe pousmála.
"A omlouvám se za své chování. Nejspíš thle mise nebyla nejlepší nápad."
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
"Ehm to je v poriadku ked vidim s kym ste mala pracovat bolo lepsie ked som prisiel ja"
odpoviem a nasledujem ju
(presun)
odpoviem a nasledujem ju
(presun)
Shinobi
"Popravdě... to že se mnou jdou ti Konožané,mně dost omezuje,ale můj hlavní cíl,je dostat jeho oči... a po vás jsem chtěl získat izotonický rostok na jejich přepravu... vím,že v iwě máme svoje,ale ty jsou 97% a vy dokážete vytvořit 100%,tak nechci riskovat,pokud jde o sharingany... pokud teda budete chtít nějakou tu věc na oplátku,tak vám mohu slíbit jedno z těch očí..." řekl jsem... "Ale jedině,když mi pomůžete..."
Anonymní- Anonymní
Nevšímal jsem si řeči těch dvou a zkoumavě se zahleděl na Smortna.
"Je ti jasné, že tenhle krok, může zavinit válku s Konohou? Konohy se zmocnil Danzou, proto zřejmě poslal tyhle dva. Když budeš chtít získat ty oči, tak s nimi budeš muset bojovat a tím ohrozit křehkou rovnováhu míru ve vesnicích." rukama jsem ji naznačil.
"Ale tady máš." vytáhl jsem ze svého pláště zkumavku, ve které byl tenkrát byakugan.
"Náhodou, mám jednu dávku u sebe. A jedno z těch očích." ušklíbl jsem se.
"Je ti jasné, že tenhle krok, může zavinit válku s Konohou? Konohy se zmocnil Danzou, proto zřejmě poslal tyhle dva. Když budeš chtít získat ty oči, tak s nimi budeš muset bojovat a tím ohrozit křehkou rovnováhu míru ve vesnicích." rukama jsem ji naznačil.
"Ale tady máš." vytáhl jsem ze svého pláště zkumavku, ve které byl tenkrát byakugan.
"Náhodou, mám jednu dávku u sebe. A jedno z těch očích." ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji za ochotu... popravdě,já osobně bych byl za válku s Konohou velice rád,neb s ní mám několik nevyřešených sporů..."
Pak jsem se podíval nahoru a řekl jsem: "a vlastně on ten mír mezi námi i Konohou je dost tenký už teď a mnoho ninjů od nás ho přijímá jen kvůlit tomu,že ctíme Tsuchikageho a on válku nechce, ale kdyby jen řekl... tak má nastoupeno skoro celou armádu,protože nikdo z Iwy nemá rád Konohu..."
Pak jsem se podíval nahoru a řekl jsem: "a vlastně on ten mír mezi námi i Konohou je dost tenký už teď a mnoho ninjů od nás ho přijímá jen kvůlit tomu,že ctíme Tsuchikageho a on válku nechce, ale kdyby jen řekl... tak má nastoupeno skoro celou armádu,protože nikdo z Iwy nemá rád Konohu..."
Anonymní- Anonymní
"Samozřejmě, od té doby, co nastoupil Danzou jako Hokage, je to všechno jiné," Znovu jsem se chladně ušklíbl.
"Zrušil i spojenectví, což mi naprosto vyhovuje. Slyšel jsi o tvé příbuzné, Tsukiko?"
"Zrušil i spojenectví, což mi naprosto vyhovuje. Slyšel jsi o tvé příbuzné, Tsukiko?"
Anonymní- Anonymní
"O komže? Slyšel jsem že se nědo od nás může potulovat světem,ale zatím jsem tomu nevěřil... protože podobně jako hyuuga si vše hlídáme..."Poté jsem se odmlčell...
Anonymní- Anonymní
"No, myslím, že v Otogakure najdeš vše potřebné." otevřel jsem mu dveře.
"A teď bys měl jít."
"A teď bys měl jít."
Anonymní- Anonymní
"Dobře... "
Vzal jsem ze stolu lahvičku a šel jsem nahru do kanceláří...
Vzal jsem ze stolu lahvičku a šel jsem nahru do kanceláří...
Anonymní- Anonymní
Stála som pred veľkým vchodom. Všetky stráže ma poznali tak radšej zutekali alebo sa uklonili. Otočila som sa a čakala som na ostatných.
Anonymní- Anonymní
Zastal som pred vchodom.
Tak toto je sídlo ROOTu v Kiri? Čakal som niečo tmavšie.
Tak toto je sídlo ROOTu v Kiri? Čakal som niečo tmavšie.
Anonymní- Anonymní
Také jsem zůstala stát před vchodem. Zajímavé místo. Takže tady ten hodný starý pán řádil. Jsem zvědavá, jestli se nám povede Kyuubiho najít.
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsem za nimi a udýcchaně se opřela o zeď.
,,Takže jsme v sídle..Nikdy by mě nenapadlo, že se sem Mizukage dostane." ušklíbla jsem se.
,,Takže jsme v sídle..Nikdy by mě nenapadlo, že se sem Mizukage dostane." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Otočila som sa. USAGI je tu, otvorte bránu ... Hneď ako som to povedala, tmavá brána sa otvorila. Pred nami bol most a úplne vpredu stánok pre stráže. Tie tam neboli. Hmph ... veľmi sa to tu nezmenilo ... Poviem a prejdem po moste.
Anonymní- Anonymní
Stála jsem u sídla.
Zajímavé...
(Omlouvám se, ale budu muset jít. Jako kdyby šla Shijin všude s vámi. )
Zajímavé...
(Omlouvám se, ale budu muset jít. Jako kdyby šla Shijin všude s vámi. )
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
,,Asi ano." ušklíbla jsem se.
S povzdechem jsem ji následovala. Vůbec jsem se tu necítila dobře.
(Hai, počítáme se s tebou Shijin^^)
S povzdechem jsem ji následovala. Vůbec jsem se tu necítila dobře.
(Hai, počítáme se s tebou Shijin^^)
Anonymní- Anonymní
Vykročila jsem za nimi a neměla z tohohle místa dvakrát příjemný pocit. Bůhví proč... Asi jsem až příliš paranoidní.
Anonymní- Anonymní
Vstúpil som dnu.
Ak nás niekto napadne musím ubrániť zvitok. Kyuubi a Yonbi v rukách spojencov Akatsuki je strašná predstava.
Ak nás niekto napadne musím ubrániť zvitok. Kyuubi a Yonbi v rukách spojencov Akatsuki je strašná predstava.
Anonymní- Anonymní
Vyšli sme po dlhých schodoch až do Manzouovej kancelárie. Truhla, z Uchihovou hlavou hmm? Zamrmlem si, známky jeho chakry tam ešte stále boli aj keď to bola asi strašne dlhá doba. Truhla bola ale prázdna. Máme tu, spisy, dohody, zoznamy ... Prehadzujem sa v papieroch. Ah, spomienky na starý domov ... Zamrmlem si.
Anonymní- Anonymní
V pozádech mi přeběhl mráz.
,,Holky, najděte to rychle, ať co nejrychleji vypadneme." zašklebila jsem se a rohlížela se kolem. Hmmm...kde by asi mohl být...
,,Holky, najděte to rychle, ať co nejrychleji vypadneme." zašklebila jsem se a rohlížela se kolem. Hmmm...kde by asi mohl být...
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 4 z 12
Povolení tohoto fóra: