Sídlo ROOT
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 12
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Sídlo ROOT
''podrbal jsem se na hlavě,nó... ne... mizukage zabijeme, vezmeme si meče á .. PAK odejdeme, pohoda, ne ?''
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo ROOT
Uchcechtla jsem se.
"No jasně, to mám na denní programu. Každý den zabiju jednoho Kage," zavrtěla jsem nevěřícně hlavou.
"Tedy, musím uznat, že se to od člověka mého postavení tak trochu očekává, že se budu snažit zabít Mizukage, ale rozhodně ne tak, že jí nakráčím do kanclu a pokusím se jí střelit mezi oči. Mimo to by nám to i tak bylo k ničemu, protože jsou ty meče určitě někde schované."
Najednou jsem si na něco vzpoměla.
Sakra, knihovna! Ta bude zase nadávat. Ksó!
Usmála jsem se na Hiraka a urychleně vstala.
"Musím něco vyřídit, trošku jsem na to pozapoměla... a pak se asi půjdu projít po Kiri...
Chtěla jsem se poohlédnout po nějakém pěkném místě pro sídlo.
"Můžeš tu zůstat, jestli chceš, nebo nějak odejít, ale prosím, žádné blbosti. Tohle sídlo je plné lidí, kteří se vesměs řídí heslem: "Nejdřív střílej a potom se ptej."
Kývla jsem mu na pozdrav a vyběhla jsem pryč.
(přesun)
"No jasně, to mám na denní programu. Každý den zabiju jednoho Kage," zavrtěla jsem nevěřícně hlavou.
"Tedy, musím uznat, že se to od člověka mého postavení tak trochu očekává, že se budu snažit zabít Mizukage, ale rozhodně ne tak, že jí nakráčím do kanclu a pokusím se jí střelit mezi oči. Mimo to by nám to i tak bylo k ničemu, protože jsou ty meče určitě někde schované."
Najednou jsem si na něco vzpoměla.
Sakra, knihovna! Ta bude zase nadávat. Ksó!
Usmála jsem se na Hiraka a urychleně vstala.
"Musím něco vyřídit, trošku jsem na to pozapoměla... a pak se asi půjdu projít po Kiri...
Chtěla jsem se poohlédnout po nějakém pěkném místě pro sídlo.
"Můžeš tu zůstat, jestli chceš, nebo nějak odejít, ale prosím, žádné blbosti. Tohle sídlo je plné lidí, kteří se vesměs řídí heslem: "Nejdřív střílej a potom se ptej."
Kývla jsem mu na pozdrav a vyběhla jsem pryč.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 12
Povolení tohoto fóra: