Sídlo ROOT
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 12
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Sídlo ROOT
Co, se to venku děje?
Vezmu si svoji hůl a jdu se podívat.
ANBU se rozprostřeli do ulic.
Vezmu si svoji hůl a jdu se podívat.
ANBU se rozprostřeli do ulic.
Anonymní- Anonymní
S Hajim jsme přišli do Rootu. ANBu už ho dostatečně vyléčil.
Já jsem si sedl do kanceláře za stůl.
Hm, uvidíme, jestli sem příjde Mizukage.
Já jsem si sedl do kanceláře za stůl.
Hm, uvidíme, jestli sem příjde Mizukage.
Anonymní- Anonymní
Tse, ona mě dostala...Ale..má pravdu, právě jsem si vzpomněl, jaký jsem byl, předtím.
Anonymní- Anonymní
Zaklopala som na dvere kancelárie a čakala som na vyzvanie vstúpiť dnu.
Anonymní- Anonymní
Seděl jsem v kanceláři. Náhle mě však něco napadlo.
Vstal jsem a odešel.
Vstal jsem a odešel.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem se Sasukeho hlavou, tu jsem následně zamkl do truhly a klíče jsem si vzal sebou. Teď tohle.. Z tajné police jsem vytáhl skleničku s byakuganem.
Mohl bych na tom slušně vydělat. sebral jsem se a odešel.
Mohl bych na tom slušně vydělat. sebral jsem se a odešel.
Anonymní- Anonymní
Do kanceláře vletěl malý ptáček a zanechal vzkaz.
"ROOTU POHOTOVOST, IHNED PŘESUN NA MYOBOKU-ZAN."
"ROOTU POHOTOVOST, IHNED PŘESUN NA MYOBOKU-ZAN."
Anonymní- Anonymní
Kohaku jsem umístil ve sklepení, pevně přivázal řetězy a držel pod zámkem Kyuubiho.
Nejdřív potřebuji získat DNA Shodai Hokage, Sharingan už mám. posadil jsem se za stůl, ve své kanceláři.
"Sasuke už by byl, Kyuubiho jsem také získal, teď ještě odstranit Mizukage z cesty." pohrával jsem si s klopy kimona.
Nejdřív potřebuji získat DNA Shodai Hokage, Sharingan už mám. posadil jsem se za stůl, ve své kanceláři.
"Sasuke už by byl, Kyuubiho jsem také získal, teď ještě odstranit Mizukage z cesty." pohrával jsem si s klopy kimona.
Anonymní- Anonymní
Jedna kopie bílého Zetsu vlezla přímo do kanceláře.
"Nazdáááreeek!"
"Nazdáááreeek!"
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"Ty jsi, akatsuki?" sevřel jsem mírně ruce v pěst a sledoval ho přimhouřenýma očima.
"Co tady chceš!?"
"Co tady chceš!?"
Anonymní- Anonymní
"Počkééj..k Akatsuki už dávno nepatřím. Máš, něco, co chci." sladce se bílý Zetsu usmál.
Druhá kopie se vnořila opatrně do truhly a chytila Sasukeho hlavu za pačesy. Společní s ní se ponořila do země a zmizela.
"To něco, už jsem si právě vzal, ještě se uvidíme, starouši." zasmál jsem se a zmizel v zemi.
Druhá kopie se vnořila opatrně do truhly a chytila Sasukeho hlavu za pačesy. Společní s ní se ponořila do země a zmizela.
"To něco, už jsem si právě vzal, ještě se uvidíme, starouši." zasmál jsem se a zmizel v zemi.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Co!? CO Může někdo jako on, chtít? Vstal jsem a rychle přešel k truhle. Otevřel jsem sedm zámků a pohlédl dovnitř. Sasukeho hlava tam nebyla.
"JAK SE OPOVAŽUJE!?" naštvaně jsem si sedl zpět do křesla.
"JAK SE OPOVAŽUJE!?" naštvaně jsem si sedl zpět do křesla.
Anonymní- Anonymní
Odemkl jsem starým klíčem svou malou pracovnu a mlčky ukázal na volné židle.
"Tady v podzemí je větší zima, než nahoře. Takže, říkali jste, že chcete Uchihu Nawakiho." chladně jsem se usmál.
"Tady v podzemí je větší zima, než nahoře. Takže, říkali jste, že chcete Uchihu Nawakiho." chladně jsem se usmál.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem za ním a přitáhla si vestu Konohy blíž k tělu.
"Vskutku... Je tu chladno." pousmála jsem se. Už jsem zapomněla, jak v Kiri bývá.
"Přesně toho. Dostat do vězení, ale... Pokud nebude chtít ... " znovu jsem pokrčila rameny. Pokud s ním budou problémy jsou jednodušší řešení než ho zajmout.
"Vskutku... Je tu chladno." pousmála jsem se. Už jsem zapomněla, jak v Kiri bývá.
"Přesně toho. Dostat do vězení, ale... Pokud nebude chtít ... " znovu jsem pokrčila rameny. Pokud s ním budou problémy jsou jednodušší řešení než ho zajmout.
Anonymní- Anonymní
Stal som skor za Ashi a nacuval som
Hmm stara dobra kiri zvycajne mi to nebyva teplo , ako v konohe je naozaj horuco aj ked asi na Sunu to asi nema
pomyslim si aj ked docela mimo ale nevadilo mi to
Len teraz uz aby nas ale poslali za nim alebo ked tak si ho sami najdeme
Hmm stara dobra kiri zvycajne mi to nebyva teplo , ako v konohe je naozaj horuco aj ked asi na Sunu to asi nema
pomyslim si aj ked docela mimo ale nevadilo mi to
Len teraz uz aby nas ale poslali za nim alebo ked tak si ho sami najdeme
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Mé zdroje říkají." odmlčím se a vytáhnu kartotéku.
"Že se Uchiha zdržoval v Otogakure a poté přešel k Akatsuki." Opřu se o dřevěnou židli.
"Co na oplátku nabídnete mě?" Doufám, že neucítí Kyuubiho čakru, který je zapečetěn v Kohaku no johei dole ve sklepě.
Podíval jsem se na Akatsuchiho.
"Zdráce v Kiri nestrpíme..Kdybych byl mizukage, nechám tě zabít."
"Že se Uchiha zdržoval v Otogakure a poté přešel k Akatsuki." Opřu se o dřevěnou židli.
"Co na oplátku nabídnete mě?" Doufám, že neucítí Kyuubiho čakru, který je zapečetěn v Kohaku no johei dole ve sklepě.
Podíval jsem se na Akatsuchiho.
"Zdráce v Kiri nestrpíme..Kdybych byl mizukage, nechám tě zabít."
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 12
Povolení tohoto fóra: