Obytná část Kumogakure
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Obytná část Kumogakure
dosel sem a otevrel dvere hodil sem na zem Shurikeny a vzal svitek s Magen: Narakumi no Jutsu zas zavrel dvere a odesel
Anonymní- Anonymní
...Prídem na terasu a otvorím si dvere do môjho bytu a sadnem si do kuchyne kde som ešte dopil čaj z rána a potom som opláchol šálku a zasunul stoličku pod stôl a šiel si oddýchnuť do postele ľahnem si a pozerám do stropu a rozmýšľam o mojej misii ako dopadne....
Anonymní- Anonymní
..."Už som si odpočinul až až" povedal a vstal z postele "Mohol by som viac spoznať Kumo" povedal natiahol sa a išiel si urobiť čaj a niečo pod zub a naliala si aj čaj sadol si za stôl a začal jesť a piť čaj keď vypil čaj opláchol šálku a uložil ju zasunul stoličku pod stôl a vybral sa do vesnice no ešte zamkol dvere a skontroloval ich až tak odišiel do vesnice...
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
prídem na terasu a otvorím dvere celý dolámaný a boľaví a unavený si vyzuje topánky a ide si hneď ľahnúť do postele a keď zaspáva rozmýšľa o Yuki a zaspal z peknými snami
Anonymní- Anonymní
..."Yaaawn" ponaťahoval sa a otvoril oči no nevstal z postele a chvíľu popremýšľal o včerajšej misii Musím sa zlepšiť bol som úbohý Riichi bol lepši ako ja musím ho prekonať, no nič musím vstávať a ísť po odmenu vstal z postele ešte sa mu roztiahli svaly takže si ešte sadol a pretrel tvár až teraz vstal a obliekol sa...potom išiel do kuchyne a urobil si niečo jesť a opäť čaj sadol si na stoličku a začal jesť a piť hneď ako dojedol ešte dopil poslednú kvapku čaju a opláchol šálku a odložil ju na miesto...vošiel do kúpelne a urobil si rannú hygienu a učesal sa....potom si skontroloval zvitok vo vrecku či ho má a otvoril dvere vyšiel na terasu a zamkol ich...šiel si po odmenu k Raikage-sama...
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
dosel sem dom dal sem svitek s Magen: Narakumi no Jutsu vzal sem svitek s Shunshin no Jutsu
presun
presun
Anonymní- Anonymní
Objevila jsem se v ulici vedle hřbetu svého mazlíčka.
Držela jsem ho za vodítko a táhla. Nic.
Chytila jsem se pevněji a kráčela. Na místě.
Po chvíli jsem to vzdala, sedla si na zem a čekala až sem dorazí shinobi, který se mi má o mazlíčka postarat. Představovala jsem si velkého, silného a možná i ANBU.
Zasněně jsem sledovala nebe, Tarui mě občas o kousek popotáhl, ale já si z toho nic nedělala. Byla jsem zvyklá, koneckonců byl větší než já.
Anonymní- Anonymní
Dorazil som na miesto a prešiel som pohľadom okolo no nedalo sa prehliadnuť to monštrum "T-t-to je je pes?" z otvorenými ústami som pozeral ale rýchlo som sa spamätal a utekal za tým dievčaťom a čakal som čo povie
Anonymní- Anonymní
Děvče
Hodila jsem po něm zvláštním pohledem a pak se beze slova otočila na svého mazlíčka.
Tarui - pes
"Ne, jsem kotě. Třímetrové, ale kotě." odvětila jsem a zavrčela na něj.
Pak jsem uraženě odvrátila pohled.
"A jsem fena."
Hodila jsem po něm zvláštním pohledem a pak se beze slova otočila na svého mazlíčka.
Tarui - pes
"Ne, jsem kotě. Třímetrové, ale kotě." odvětila jsem a zavrčela na něj.
Pak jsem uraženě odvrátila pohled.
"A jsem fena."
Anonymní- Anonymní
"Eh ty si ho asi veľmi prekrmila" povedal som po tichu "No a čo mám robiť bolo mi povedané že ho mám venčiť"
Anonymní- Anonymní
Tarui
Vyběhla jsem k němu, zastavila se těsně před ním.
"Já jsem fena!" zavrčela jsem na celou vesnici a z mé tlamy na něj odlétávaly sliny XD
"Tak neříkej "ho"." klidně jsem se k němu otočila zády a ještě ho ocasem praštila do obličeje.
Děvče
Pokrčila jsem rameny.
"Stav se s ní na nějaké hoře, má ráda výšky. A ať ti neuteče." pak jsem se rychle rozeběhla pryč a smála se.
Vyběhla jsem k němu, zastavila se těsně před ním.
"Já jsem fena!" zavrčela jsem na celou vesnici a z mé tlamy na něj odlétávaly sliny XD
"Tak neříkej "ho"." klidně jsem se k němu otočila zády a ještě ho ocasem praštila do obličeje.
Děvče
Pokrčila jsem rameny.
"Stav se s ní na nějaké hoře, má ráda výšky. A ať ti neuteče." pak jsem se rychle rozeběhla pryč a smála se.
Anonymní- Anonymní
"Hmm tak dobre"vyskočil priamo na jeho chrbát a kopol mu do bokov ako pre koňa Tak ťa vyvenčíme
Anonymní- Anonymní
Tarui
Ozývalo se tiché vrčení, no nic jsme necítila.
Co byste čekali, od psa vysokého tři metry? Že ho tohle bude bolet.
trhla jsem hlavou a najednou jsem se nečekaně překulila, takže zůstal přitisknutý mou vahou na zem.
Ozývalo se tiché vrčení, no nic jsme necítila.
Co byste čekali, od psa vysokého tři metry? Že ho tohle bude bolet.
trhla jsem hlavou a najednou jsem se nečekaně překulila, takže zůstal přitisknutý mou vahou na zem.
Anonymní- Anonymní
Ksó stále ma bolí celé telo po tréningu a mam zniesť ešte aj toto? po perách mi z úst tiekla krv ale veľmi som ju necítil keďže som bol obalený srsťou a celou silou som tlačil rukami aby som ju aspoň prevalil
Anonymní- Anonymní
Tarui
Vyškrábala jsem se na všechny čtyři a rychlostí blesku vyrazila pryč.
(Přesun)
Vyškrábala jsem se na všechny čtyři a rychlostí blesku vyrazila pryč.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
"He?" ani som sa nestihol spamätať a už bola preč vybuchol som na to dievča "Čím si ju to kŕmila?" a hneď sa rozbehol za ňou
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil som s tou fenkou a predal ju majiteľke a trochu zo smiechom povedal "Heh a už nech ma diétu" a odišiel za Raikage-sama
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Tarui
"Tak fady fo máf. Neftihl se fyfenčit." žvatlala jsem, protože jsem měla plnou tlamu.
Pustila jsem ho z té výšky na zem a oblízla se. Teprve potom odcházel.
Děvče
Vyjekla jsem nadšením a přiskočila k shinobimu.
"Ona každého bere jako své štěně, neberte si to osobně."
I my dvě jsme zmizeli doma.
"Tak fady fo máf. Neftihl se fyfenčit." žvatlala jsem, protože jsem měla plnou tlamu.
Pustila jsem ho z té výšky na zem a oblízla se. Teprve potom odcházel.
Děvče
Vyjekla jsem nadšením a přiskočila k shinobimu.
"Ona každého bere jako své štěně, neberte si to osobně."
I my dvě jsme zmizeli doma.
Anonymní- Anonymní
Prechádzali sme sa po uliciach a ja som len hľadala nejaké obchody.. obchody.. obchody.. keď tu som zrazu zavetrila jedne ktorý mi úplne vyhovoval.. taký ten goth-style.. len som Rin chytila za ruku po čom som ju tam začala ťahať a s takými veľkými očami som prezerala zboží.. nakoniec som len opatrne vybrala jedno a zvedavo som ho Rin ukázala..
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
He he... Nakonec ji začnu brát jako mladší sestru.
Jen jsem protočila oči nad cenou, ale pak vytáhla sáček Ryo a hodila jí je.
Přitom jsem se poprvé od doby, co mě viděla, upřímně pousmála.
Jen jsem protočila oči nad cenou, ale pak vytáhla sáček Ryo a hodila jí je.
Přitom jsem se poprvé od doby, co mě viděla, upřímně pousmála.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Len som sáčok chytila do jednej ruky a už som utekala k pokladni kde som to zaplatila, po tom som vošla do kabínky kde som sa len prezliekla a už som vyšla vo svojich nových šatičkách.. neboli nič moc pre Shinobiho no mne taijutsu aj tak nikdy moc nešlo a tak ma nijak neobmedzovali.. do plášťa som zabalila oblečenie z vezenia a len som znova prišla ku Rin, pozorne som sa na ňu pozrela po čom som sa len pousmiala a podala som jej to.. aj zvyšok peňazí..
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si to.
"Nikdo by tě nepoznal." pousmála jsem se.
"Teď zamíříme do mé kanceláře a až budu mít po povinnostech, ukážu ti Kumogakure."
"Nikdo by tě nepoznal." pousmála jsem se.
"Teď zamíříme do mé kanceláře a až budu mít po povinnostech, ukážu ti Kumogakure."
Shinobi
Len som prikývla no natiahla som sa na špičky tak aby som sa aspoň priblížila k jej tvári a skúmavo som si ju premerala.. nechceš sa ísť radšej.. vyspať Rin-chan? vyzeráš unavene.. spýtala som sa jej a mala som také menšie podozrenie že je to kvôli mne a kvôli tomu týpkovi ktorého som včera prizabila..
Anonymní- Anonymní
"Kdepak, mám ještě spoustu povinností, však sama uvidíš." kývla jsem, ať mne následuje a doufala, že se jí bude výhled z kanceláře líbit.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Len som si mierne "ustarostene" vzdychla.. čo bolo u mňa dosť veľkou zvláštnosťou. Len som sa však otočila jej smerom a pomaly som za ňou cupkala.. držala som sa však v jej tesnom závese..
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obytná časť Iwy
» Obytná časť
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
» Obytná časť
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: