Obytná časť
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Obytná časť
Dorazili jsme do obytné části. Šla jsem pomalu a nikam nespěchala. Měla jsem tu malý byteček, který patřil Yuki a který byl ještě na hodně dlouho zaplacen mým adoptivním otcem, který před léty zmizel, ale věděla jsem, že už dlouho jeho konto nevydrží. Užívala jsem se té nádherné sněžné bouře.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Išiel som za Am do jej bytíku a zistil som že mam izbu hneď oproti. Vošiel som dnu a čakal čo bude ďalej.
Anonymní- Anonymní
Zamkla jsem za námi dveře, aby se prudkým větrem neotevřeli. Potom jsem jen zašla do malé kuchyňky a dala postavit vodu na čaj a dal ohřát instantní nudle z něčím, co myslím asi bylo maso, ale já se o to nezajímala. prostě to byli nudle z masem.
Pozeral som na ňu ako to tam ohrieva alebo čo to tam robila. Zapozeral som sa na ňu a nevedel som prestať na ňu pozerať a ani myslieť.
Anonymní- Anonymní
Zalila jsem čas a vyndala dvě misky, do kterých jsem následně nasypala ohřáté jídlo. Potom jsem to vše odnesla ke stole a posadila se. Jen jsem kývla na Souta ať se taky posadí. Začala jsem mlčky popíjet čaj.
Sadol som si tesne ku Am a povedal "Itadakimás" a pustil som sa do jedla. Nechutilo to práve najlepšie ale tváril som sa že je to dobré. Potom som sa trochu napil z čaju a ďalej som sa pozeral na Am.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem taky začala jíst to "něco". Nebylo to nijak famózní, ale taky ani ne hrozný. Tak půl na půl a já byla už zvyklá. Nikdy jsem neuměla moc vařit. Jen jsem stále mlčky seděla a mezi jídlem popíjela teplý čaj.
"Niekedy ťa pozvem ja ku sebe na večeru." povedal som a položil som to "jedlo" na stôl a pil som čaj a stále som na ňu pozeral. Potom som sa k nej nenápadne priblížil ešte viac a chytil ju za ruku.
Anonymní- Anonymní
"Hm..." Byla jediná moje odpověď a druhou rukou jsem stále popíjela čaj a jeho ruky na mé si nevšímala.
Potom som jej chytil za líce pritiahol som sa bližšie a pobozkal som ju.
Anonymní- Anonymní
Jen mě tak cukly koutky. Chytila jsem ho za hrudník a trhla. Švihla jsem s ním o zeď a následně se na něj přitiskla a silně ho přirazila k chladnému povrchu. Dala jsem mu dlouhý a dravý francouzský polibek.
Keď ma hodila k stene tak my to vybilo dych a bol som zaskočení keď mi dala francuzák. Páčilo sa m to tak som pokračoval len som to otočil a ju som pritlačil k stene.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se, ale nenechala si to líbit. Jednu rukou jsem se dostala k jeho hlavě. Chytila jsem ho za vlasy a zatáhla zpátky. Hned na to jsem mu nastavila do cesty nohu a podkopla ho. Tvrdě dopad na zem a já se na něj ihned posadila a chytila mu ruce. Zase jsem se přitiskla na jeho rty.
Keď som spadol poriadne som si udrel hlavu o zem. Neveril som tomu aká je to masochistka no nedokázal som jej ublížiť tak som to nechal tak a opätoval som jej bozk. Chytil som ju jednou rukou za zadok a druhou za hlavu.
Anonymní- Anonymní
Po chvíli jsem se od něj odtáhla."Myslela jsem, že s tebou bude větší zábava...ráda si hraji, ale mám radši, když se oběť brání a nebo tak...takhle je to nuda...předpokládala jsem, že budeš divočejší, ale asi jsem se spletla..." Pomalu jsem se postavila a začala kráčet do ložnice.
"Takže ty takto" povedal som a hodil som ju na postel. Začal som ju bozkávať a vyzliekol som jej tričko.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se usmála a pošeptala."Měl by ses snažit nebo pro mě přestaneš být zajímavý. Jsem velmi náročná žena..." Poprvé za celou dobu jsem nic nedělala a jen se chvíli nechala ovládat.
Bozkával som ju a začal som z nej strhávať úplne všetko čo na sebe mala a aj ja som sa počas toho vyzliekol. Začal som jej bozkávať krk a prechádzal som nižšie na hrudník, prsia a bozkával som ju stále nižšie a nižšie.
Anonymní- Anonymní
Chytila jsem jeho hlavu a vytáhla si ho výš. Dala jsem mu polibek na rty a silně skousla jeho spodní ret a tak ochutnala jeho krev, která byla příjemně sladká. Potom jsem ho jen jedním mrštným pohybem přetočila na záda a sedla si mu na břichu. Naklonila jsem se na něj a začala si hrát z jeho uchem. Vždy jsem mu skousla ušní lalůček a pak ho jazykem ošetřila. Takhle jsem to pak dělala po celém uchu.
Podoprel som jej nohy svojimi a tak som ju znova pretočil. Chytil som jej ruky a strčil som jej jazyk do úst a hral sa z jej jazykom a aj jej perami.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem mu obmotaly ruky kolem těla. Jednou jsem si přitlačila jeho hlavu blíž a tu druhou mu zaryla do zad.
Keď som ju bozkával tak som sa ňu obtieral a snažil som sa ho do nej strčiť.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem ho zase převrátila na záda.Ty si mi, ale nedočkavec...hned by si na to vletěl, ale je taky pravda, že dneska na nějaké hrátky už nemám náladu..." Zase jsem se mu přisála na jeho rty.
Znovu som ju otočil na chrbát a teraz som dával pozor aby ma už neprevrátila. Potom sa mi to už podarilo a vložil som ho do nej opatrne. Asi po piatich minutách som si zasa ja ľahol na chrbát a prenechal to na nej.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obytná časť Iwy
» Obytná část Kumogakure
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
» Obytná část Kumogakure
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: