Obytná časť Iwy
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 1 z 1
Re: Obytná časť Iwy
Prišiel na miesto kam ho Tsuchikage poslal.Položil knihu na drevenú verandu a pomaly začal upratovať.Umýval okná,čistil cestu ktorá bola celá zaprášená.A vyčistil celé predné dvere.Bol od hlavu až po päty celý zafúľaný od prachu a špiny.No ešte zdaleka neskončil.
Anonymní- Anonymní
Správcova manželka kontrolovala Mashira, aby na nič nezabudol. Zaviedla ho na povalu, kde mu dala za úlohu upratať neporiadok.
Anonymní- Anonymní
"Ou"Povedal prekvapivým hlasom."To je ale bordel"Pousmial sa a pustil sa pomaly do roboty.
Anonymní- Anonymní
Zatiaľ čo Mashiro upratoval na povale žena išla do mesta na nákup. Na stôl položila papierik s odkazom tak, aby si ho Mashiro po práci všimol:
"Až upracieš na povale práca sa pre teba skončí. Vráť všetko čo si použil na upratovanie do komory a môžeš ísť."
"Až upracieš na povale práca sa pre teba skončí. Vráť všetko čo si použil na upratovanie do komory a môžeš ísť."
Anonymní- Anonymní
Konečne.Vzdychol si a pomaly začal upratovať veci ktoré si požičal.Pomaly odchádzal. *Presun*
Anonymní- Anonymní
Díky aktivovanému byakuganu jsem se v Iwagakure zorientovala celkem rychle i houstnoucím šeru. Právě jsem kráčela po jednom z mostů a musela jsem se na chvíli zastavit. Hluboko podemnou jen černočerná tma a nademnou obloha, na které začínaly zářit první hvězdy. V Konoze budou určitě stejné... Chvíli jsem jen tak stála a dívala se do tmy. Tahle vesnice je opravdu zvláštní. Líbí se mi tu. I když se tu cítím cizí. V Konoze jsem téměř na každém rohu potkávala někoho známého. Snad se mi už zase nestýská? Ušklíbla jsem se nad svou hloupostí a přestala zrak upírat do temnoty pod sebou. Místo toho jsem pohled upřela zase ke hvězdám.
"Čas jít." pravila jsem pro sebe a odešla do hotelu. Můj pokoj byl spíš menší, ale útulný a hezky zařízený. Na to že jsem cizí se ke mě chovají jako k vlastní... Chvíli poté co jsem ulehla jsem usnula.
"Čas jít." pravila jsem pro sebe a odešla do hotelu. Můj pokoj byl spíš menší, ale útulný a hezky zařízený. Na to že jsem cizí se ke mě chovají jako k vlastní... Chvíli poté co jsem ulehla jsem usnula.
Anonymní- Anonymní
priletel jsem a sel do hotelu.. prisel jsem k recepcnimu
''potrebuju jeden pokoj s krasnym vyhledem ''
dostal jsem klicek a sel do pokoje
''potrebuju jeden pokoj s krasnym vyhledem ''
dostal jsem klicek a sel do pokoje
Anonymní- Anonymní
Byl zvláštní pocit probudit se jinde, než jsem zvyklá. A nepoznávat to místo ani po výhledu z okna. Baka, jsi v Iwagakure. Máš tu povinnosti... Vstala jsem, šla se učesat, provést ranní hygienu a po spolknutí menší snídaně jsem opustila hotel. Nesmím se teď vysilovat ale potřebuju se protáhnout. Jeden nikdy neví...
přesun.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Nad obytnou časťou sa vznášal vták. Bolo to dohodnuté znamenie, aby obyvatelia Iwy cedeli, že začal presun. Už dlhšiu dobu po dedine kolovali plagáty, ktoré na toto upozorňovali. Všetci vedeli, že majú dve hodiny na to, aby zobrali najnutnejšie veci a prišli pred bránu.
Anonymní- Anonymní
skocil jsem z okna na jiloveho ptaka
'' dnes je asi den kdy se setkam s Sasorim-sama hmn''
(presun)
'' dnes je asi den kdy se setkam s Sasorim-sama hmn''
(presun)
Anonymní- Anonymní
''to tady ale vypada''
udelal jsem si stan a sel si dovnitr lehnout
udelal jsem si stan a sel si dovnitr lehnout
Anonymní- Anonymní
Chodím po obytný čtrvti a pomáhám se stavěním když najednou na mě něco začne mluvit...
"Nový majitel, jo?"
začal jsem se rozhlížet... ale nic jsem neviděl...tak jsem to hodil za hlavu a pomáhám dál...
"Nový majitel, jo?"
začal jsem se rozhlížet... ale nic jsem neviděl...tak jsem to hodil za hlavu a pomáhám dál...
Anonymní- Anonymní
Když jsem dostavil jeden barák... řekl jsem si se nemám přetěžovat a že raději půjdu za kagem...
Anonymní- Anonymní
Na okolníbudovy přiskákali Shinobi v čele s jedním Anbu a z protivzdušných věží namířili na místo,kde je Toby ...
Jeden Anbu si vytvořil z krve křídla (z našeho klanu Anbu(přece nemůžu být jediný ve vesnici XD) a vylétl k Tobymu a zařval na něj: "Nepovolený vstup do vesnice...odůvodni,nebo půjdeš hned do vězení..."
Jeden Anbu si vytvořil z krve křídla (z našeho klanu Anbu(přece nemůžu být jediný ve vesnici XD) a vylétl k Tobymu a zařval na něj: "Nepovolený vstup do vesnice...odůvodni,nebo půjdeš hned do vězení..."
ANBU- Počet príspevkov : 189
Anbu: "To by bylo moc pěkné,ale to již nemůžeš,protože jsi porušil zákon Iwagakure,neohlášeným vniknutím do vzdušného prostoru a následným koukáním,což by se dalo posuzovat jako špehování... takže teď budeš muset s námi za Tsuchikagem,a nebo půjdeš do vězení,pokud se pokusíš utéct... a nebo se pokusíš násilím dostat ven a to by znamenalo oprávnění tě zabít..." řekl Anbu klidným hlasem,jako kdyby mluvil o takovýchto věcech často...
"Jaj dalsie problemy, no dobre zavedte ma za Tsuchikagem" zamracil som sa.
Anonymní- Anonymní
"Leť za mnou...." řekl Anbu a letěl do kanceláře....
Prišiel som k sebe domov, nakoniec som od návštevi nemocnice upustil, necítil som sa zas tak hrozne, že by som mal potrebu míňať zásoby medikov. Keď som vošiel do svojho skromného príbitku, alebo skôr garzonke, tak som kopol do najbližšieho šuplíka.. ktorý sa kupodivu otvoril.. zobral som nejaké obväzy, následne som zo skrine vytiahol čisté oblečenie a zašiel som do kúpeľni.. tam som si po dlhom čase doprial naozaj úžasnú sprchu, zmyl som zo seba všetku špinu, krv, a tiež som si vyčistil rany.. teda hlavne tie na tej ruke. Keď som zo sprchy vyšiel tak som si len opatrne obviazal ruku do obväzov, nasadil som si bezprstú rukavicu a obliekol som sa do pre mňa takého typického oblečenia. Po tom som len znova vyšiel z domu a zamieril som si to niekam do reštaurácie.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Po náročné misi, která mi zabrala pár dnů a dosti cestování, jsem konečně dorazil domů. Konečně jsem se mohl řáádně vyspat a najíst. Promluvil jsem s babičkou a dědou a dostl od nich nějaký ty peníze. Pomohl jsem jím na farmě a pak jsem se zase vydal pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Obytná časť
» Obytná část Kumogakure
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
» Obytná část Kumogakure
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: