Obytná část Kumogakure
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Obytná část Kumogakure
stal sem a selsem ven a zamčel jsem dvere du do kancelaře presun
Anonymní- Anonymní
"Yaaaawn" zobudil som sa a ponaťahoval som sa v posteli nakoniec som lenivo vstal prešiel do kuchyne kde som si urobil čaj a aj niečo pod zub , potom som si sadol k stolu a začal som jesť a popíjať čaj "Dúfam že budem mať úspešný deň" pomrmlal si a už svoje raňajky zjedol vypil čaj ešte si išiel urobiť rannú hygienu a potom sa prezliecť do svojich šiat a vyrazil sa Raikagem. Ešte sa učesal a pozrel do zrkadla a ustlal si posteľ porozhliadal sa po izbe či niečo nezabudol a vybral sa už za Raikagem....
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
dosel sem se Shuriken a najednou sem si vzpomněl na svitek tak jsem bezel na spet
presun
presun
Anonymní- Anonymní
odemcel sem a vesel veci sem dal na gauc a sel sem do sprchy
Anonymní- Anonymní
Mrštně jsem prolítla ulicí až k domu číslo 37. Všimla jsem si, že vedle mě konečně někdo bydlí (natsu). Mladý kluk. Zrovna vcházel do bytu. Mírně jsem si ho prohlédla a odemkla dveře. Vešla jsem do bytu a začala vařit. Uvařila jsem si domácí knedlíčky dango, které jsem úspěšně i snědla. Poté jsem vešla do mé tréninkové místnosti a začala kopat a mlátit do bouchacího pytle. Po asi hodině tréninku jsem se ještě pro jistotu vysprchovala a oblékla si "Mimopracovní oblečení" a vyrazila do baru.
Anonymní- Anonymní
vysel jsem ze sprchy oblekl se a otevrel dvere pak sem zamčel a odesel
presun
presun
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se domotala až ke svému bytu. Vytáhla jsem klíč a snažila se trefit do klíčové dírky. Asi 6x jsem minula, až potom jsem odemknula a vešla dovnitř. Zavřela jsem dveře a ani nezamknula. Došla jsem do ložnice, kde jsem padla na postel a usnula.
Anonymní- Anonymní
dosel sem a odemkl sem dvere pak me neco napadlo zasmal jsem se hodne potichu
otevřel jsem svoje dvere a pak jsem zaklepal nahlas na sousedku a vbehl kemne do
bytu a zavrel sem
otevřel jsem svoje dvere a pak jsem zaklepal nahlas na sousedku a vbehl kemne do
bytu a zavrel sem
Anonymní- Anonymní
Probudilo mě hlasité zaklepání. Co to sakra je? Pomalu jsem vstala a došla ke dveřím, ale nikdo tam nestál. Můj bože, mám halucinace.. Pomyslela jsem si a zamknula dveře. Vešla jsem znovu do lednice, svlékla se a lehla si do postele, kde jsem po chvíli zase usnula.
Anonymní- Anonymní
stal sem vzal sem Fuuma Shurikeny 2x a otevrel dvere a zamcel je a zvu zatukal
tento krat hodne nahlas a utek
presun
tento krat hodne nahlas a utek
presun
Anonymní- Anonymní
stal sem otevrel dvere a odemk druhe dvere zaklepal sem zavrel sem zamknul a
luhnul na gauc
luhnul na gauc
Anonymní- Anonymní
Dávno už jsem stála za dveřmi, když se ozval ten klepot nejmíň po třetí. Vyběhla jsem z baráku a viděla zavírat se dveře v domě vedle. Přiběhla jsem tam a začala mlátit do dveří. Okamžitě přestaň ty fracku jeden nevychovanej!
Začala jsem skládat pečetě. Suiton: Suihachi! a pod dveřmi se do domu pustila menší dávka vody. Odkráčela jsem zpátky k sobě a vypila jeden energy drink.
Začala jsem skládat pečetě. Suiton: Suihachi! a pod dveřmi se do domu pustila menší dávka vody. Odkráčela jsem zpátky k sobě a vypila jeden energy drink.
Anonymní- Anonymní
stal sem a co je to za vodu sel sem ke dverim a veskera voda se vyplavila na ulici
sel sem k sousedce a zaklepal na dvere
sel sem k sousedce a zaklepal na dvere
Naposledy upravil natsu dne Tue 2 Aug - 22:01, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Naštvaně jsem otevřela dveře. Co chceš? A jen tak mimochodem, ještě jednou mi zaklepeš na dveře, když se snažím spát a osobně ti zatopím celý dům!! Byla jsem opilá, takže není divu, že jsem se takhle vyjadřovala. Měla bych přestat pít..
Anonymní- Anonymní
aha to hodne visvetluje a co takhle zacit odznova nechcu zatopeny dum
a tusim ze se chce te vispat
a tusim ze se chce te vispat
Naposledy upravil natsu dne Tue 2 Aug - 22:12, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Mrkla jsem na něj a usmála se. Aisha. Těší mě. A ty jsi? Zeptala jsem se a zašla si pro energy drink. Otevřela jsem ho a vešla zpět do dveří a začala ho pít.
Anonymní- Anonymní
ja sem natsu a us se mne chce celkem spat tak co to tu ukoncit.
Anonymní- Anonymní
Dobrá, Natsu, ráda jsem tě poznala. Řekla jsem a zavřela dveře.
Možná.. Dodala jsem ještě sama pro sebe. Energy drink jsem postavila na stůl a šla spát. Během chvilky jsem vytuhla.
Možná.. Dodala jsem ještě sama pro sebe. Energy drink jsem postavila na stůl a šla spát. Během chvilky jsem vytuhla.
Anonymní- Anonymní
stal sem a sahl do kapsy a nasel jsem tam svitek Shunshin no Jutsu
hodil sem ho na zem a vzal sem Fuuma Shurikeny 2x otevrel dvere vysel jsem zavrel a zamcel pak odesel
presun
hodil sem ho na zem a vzal sem Fuuma Shurikeny 2x otevrel dvere vysel jsem zavrel a zamcel pak odesel
presun
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obytná časť Iwy
» Obytná časť
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
» Obytná časť
» Obytná časť Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: