Obytná oblast Sunagakure
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 1 z 12
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Obytná oblast Sunagakure
Zde je ubytována valná část obyvatel Suny^^ Domečky jsou očíslované a bydlí v nich jednotlivý ninjové^^ Přes noc zde chodí hlídka, aby udržovala pořádek!^^
Anonymní- Anonymní
Re: Obytná oblast Sunagakure
došel jsem ke svému bytu a odemkl dveře "nečekej nic velkého a luxusního, žiju si skromě jak se dá" otevřel jsem dveře "tak prosím slečno, vstupte"
Anonymní- Anonymní
Jaký jste milí Seiji-sama ... nahodila jsem zdvořilí hlas.Nebude vadit přítelkyni že tady je někdo?
Anonymní- Anonymní
"etto .. jaké přitelkyni ? koho máš na mysli ?" vstoupil jsem do pokoje a hned šel do kuchyně "dáš si čaj ?"
Anonymní- Anonymní
Tak já nevím myslela jsem že máte nějakou ženu při sebe.usmiala jsem se a posadila jsem si.Nie děkuji.
Anonymní- Anonymní
udělal jsem si čaj tedy alespoň já a vrátil se do pokoje k ní "proč bych měl mít přítelkyni ?" podíval jsem se na ní
Anonymní- Anonymní
Nevím ... si mladý ... pěkný tak jsem si myslela že máš.chytila jsem ruku Azy-nya a zohýbané jsem ji.
Anonymní- Anonymní
"no .. tak nemám, žádná zatím neprojevila zájem .." napil jsem se čaje "a co tu dělá ona ?" ukázal jsem na dívku vedle ní "pokud vím, zval jsem jen tebe"
Anonymní- Anonymní
"ale o tom tu teď nikdo nemluvil .. jen se ptám proč je tady .."
Anonymní- Anonymní
Protože patří ke mně je to moje zbraň a jmenuje se Azy-nya je to bojová loutka ale teď jsem jí dala tvář.
Anonymní- Anonymní
"takže se mnou chceš bojovat ? chceš mi ublížit ? no jak myslíš .." v klidu jsem si dopil čaj
Anonymní- Anonymní
Ne! je tady proto že si musím procvičovat a proto ji celou dobu ovládam.pousmiala jsem se.
Anonymní- Anonymní
"no dobře, tak procvičuj .. a máš tu nějaké věci na spaní ?" podíval jsem se na ni
Anonymní- Anonymní
"no tak jestli si nespavec, tak jak myslíš .. přemlouvat tě nebudu" odešel jsem do ložnice, kde jsem se svlékl jen do spodního prádla a zalezl si do postele "jestli se ti bude chtít spát, tak ložnice je tady"
Anonymní- Anonymní
zrudla jsem.Ne dík...usmála jsem se milo.A pokračovala jsem v tom čo som delala.No pak mě to už nebavilo příliš dlouho a stoupla jsem si k oknu a tam jsem si sedla.
Anonymní- Anonymní
Už mě to tam nebavilo a tak jsem šla do budovy kde sídli Kazekage. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Malá písečná holubice doletěla otevřeným oknem do pokoje a přistála blízko chlapce. Na nožičce držela vzkaz.
- Spoiler:
- Seiji Akichi, byl jsi přidělen do týmu s kunoivhi Akasuna no Ai a vaším senseiem se stal Tendashi Akami.
Pro více informací si dojdi do kanceláře Kazekage.
Zástupce Kazekage
Yoko Ayme.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Shinobi dorazili na ubytovnu a prohledali každý pokoj, aby jejich obyvatelé informovali o přesunu. Poté odešli.
(Přesun)
(Přesun)
Suna Shinobi- Počet príspevkov : 174
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vešla jsem do obytné části, chvilku i s Totem kličkovala mezi domky, než jsem se konečně zastavila. "Tady!" ukázala jsem na domeček.
Anonymní- Anonymní
''vypadá dobře'' jelikož na míste kde jsme byli nebylo téměř žádné světlo aby nerušilo spíci obyvatele byl jsem k ní přitisklí a držel jsem jí opět tričko na místě břicha a zad
Anonymní- Anonymní
"Etto..." zase jsem zčervenala. "Nechceš jít dovnitř a rozsvítit?!"
Anonymní- Anonymní
''v domě bude ještě větší tma než tady'' odvětil jsem z čehož vyplívalo že tam musí jít semnou
Anonymní- Anonymní
Vzdychla jsem. "Dej mi klíče!" nařídila jsem a nastavila ruku k němu.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Obytná oblast Soragakure
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 1 z 12
Povolení tohoto fóra: