Orochimarova východní skrýš
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Orochimarova východní skrýš
First topic message reminder :
Spoustu cel, laboratoří a mrtvých pokusných morčat.
Ze skrýše byly vyňaty všechny informace a svitky ohledně orochimarových pokusů a plánů bude sloužit jako vězení a mučírna. Popřípadě ke koncentračnímu tréninku...
Spoustu cel, laboratoří a mrtvých pokusných morčat.
Ze skrýše byly vyňaty všechny informace a svitky ohledně orochimarových pokusů a plánů bude sloužit jako vězení a mučírna. Popřípadě ke koncentračnímu tréninku...
Anonymní- Anonymní
Re: Orochimarova východní skrýš
"Proč bych to měla dělat?" nadhodila jsem menší úsměv.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
"Protože na tom závisí to jestli se dostaneš z Oto v pořádku a nebo jestli si tě tady Reina nechá."usmál jsem se.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Nic tím nezkazím...
"Mé jméno je Ikaros Tenmitsu. Jsem z klanu, který ovládá Černý blesk... Hodlám ho dovést na vrchol... Můj cíl je, abych se vyrovnala svému bratru a směla bojovat po jeho boku. Mám ráda dango a nesnáším ramen..." mluvila jsem monotónním hlasem.
"A samozřejmě miluju výšky."
"Mé jméno je Ikaros Tenmitsu. Jsem z klanu, který ovládá Černý blesk... Hodlám ho dovést na vrchol... Můj cíl je, abych se vyrovnala svému bratru a směla bojovat po jeho boku. Mám ráda dango a nesnáším ramen..." mluvila jsem monotónním hlasem.
"A samozřejmě miluju výšky."
Rin Kagayaki- Jounin
"Takže černý blesk to je ta divná chakra kterou jsem z tebe cítil.Můžeš to naučit i jiné lidi nebo ne?"posadil jsem se kousek od ní ale tak aby na mě viděla.
Shinobi
"Je to Hijutsu, ale já ho musím chránit. Odpověď zní... Může." pozvedla jsem obočí.
"Ale něco za to budu chtít. A nebude to jen svoboda."
"Ale něco za to budu chtít. A nebude to jen svoboda."
Rin Kagayaki- Jounin
"Za měsíc se hodlám vydat do Kumogakure bojovat o titul Raikage takže co za to chceš?Pořádně si svoji prosbu rozmysli protože možná mluvíš s budoucím Raikage."můj pohled zvážněl.
Shinobi
Jemně jsem se pousmála.
"Chci zpět do Oblačné živá a Bashosen, nic víc." nemusela jsem si svou prosbu rozmýšlet, věděla jsem, co chci.
"Chci zpět do Oblačné živá a Bashosen, nic víc." nemusela jsem si svou prosbu rozmýšlet, věděla jsem, co chci.
Rin Kagayaki- Jounin
"S Bashosenem ti nepomůžu jelikož ho má osoba které ho nedokáže vzít ani samotná Reina.A do Kumo bych tě dostat dokázal."
Shinobi
Tak ani Reina...
"Pak vám můžu slíbit maximálně svou loajalitu vůči vám, pokud dojde k převratu v Kumo," pokrčila jsem rameny.
"Černý blesk je příliš drahý než aby byl jen za svobodu."
"Pak vám můžu slíbit maximálně svou loajalitu vůči vám, pokud dojde k převratu v Kumo," pokrčila jsem rameny.
"Černý blesk je příliš drahý než aby byl jen za svobodu."
Rin Kagayaki- Jounin
"Dobrá s tím souhlasím.Takže jak se objevím v Kumo počítám s tím že dodržíš svoje slovo a postavíš se za mě.Přijdu pro tebe až bude příležitost se dostat z vesnice bez toho aby si toho Reina všimla."
Shinobi
Takže mám dvě možnosti útěku.... To je dobré...
"Pokud prohrajete boj, nepostavím se za vás, to je vám snad jasné. Ale můj klan proti vám snad nepůjde nebo udělám vše, abych ho zadržela."
To, že má vyjma mě jen jednoho člena zmínit nemusím.
"Pokud prohrajete boj, nepostavím se za vás, to je vám snad jasné. Ale můj klan proti vám snad nepůjde nebo udělám vše, abych ho zadržela."
To, že má vyjma mě jen jednoho člena zmínit nemusím.
Rin Kagayaki- Jounin
"Jsem zvědaví jestli dokážeš dodržet slovo když si vyrůstala ve vesnici s tímto vedením."stále jsem ještě seděl ale pomalu jsem se chystal k odchodu.
Shinobi
"Já vyrůstala pod vedením bývalé Raikage." prskla jsem.
"A její vedení, to tě ujišťuji, bylo to nejlepší, jaké jsem mohla mít!"
"A její vedení, to tě ujišťuji, bylo to nejlepší, jaké jsem mohla mít!"
Rin Kagayaki- Jounin
"Kdyby si věděla co Kumo provedla myslím že by jsi na ni měla jiný názor."Potom jsem vstal a odešel pryč.(Přesun)
Shinobi
Měla jsem neuvěřitelnou touhu jen klesnout na zem.
Už jsem nemohla vydržet stát, i když mne vlastně držel krystal. Bolelo mne celé tělo.
Už jsem nemohla vydržet stát, i když mne vlastně držel krystal. Bolelo mne celé tělo.
Rin Kagayaki- Jounin
Faito
Došel jsem do místnosti, ve které byla vězněna Ikaros. Přinesl jsem ti vodu... řekl jsem neutrálně a dal jí napít (podržel jsem měch nad ústy, aby se napila). Pak jsem se postavil ke zdi a chvíli na ni koukal.
Došel jsem do místnosti, ve které byla vězněna Ikaros. Přinesl jsem ti vodu... řekl jsem neutrálně a dal jí napít (podržel jsem měch nad ústy, aby se napila). Pak jsem se postavil ke zdi a chvíli na ni koukal.
Anonymný- Anonymní
ANBU který doteď ležel na zemi a všichni si naivně mysleli že je v bezvědomí před příchodem Faita shunshinem zmizel za Otokage (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
došla jsem nasupeně ke skrýši u vchodu jsem viděla Everesta hned bez milosti jsem ho skrystalizovala do kurai shotonu
"Později si promluvíme." vtrhnu s hlasitou ránou dovnitř a uvidíme tam Faita a dalšího ANBU ležet na zemi
"Děláte si ze mě srandu?" došla jsem k té dívce a uchopila jí za bradu tak aby se dívala na mě "Chtěla jsem tě necha v klidu odejít s tvým Raikagem, protože nestojím o nějaké útoky, ale tohle jste oba přehnali, takže se rozluč s nějakým klidným odchodem zpět do Kumo. Svůj osud sis určila sama stejně jako Everest. Šaška ze ěm dělat rozhodně nebudete!!!!!!!" hřměla jsem a kurai shoton na jejím těle se začal trochu stlačovat
"Později si promluvíme." vtrhnu s hlasitou ránou dovnitř a uvidíme tam Faita a dalšího ANBU ležet na zemi
"Děláte si ze mě srandu?" došla jsem k té dívce a uchopila jí za bradu tak aby se dívala na mě "Chtěla jsem tě necha v klidu odejít s tvým Raikagem, protože nestojím o nějaké útoky, ale tohle jste oba přehnali, takže se rozluč s nějakým klidným odchodem zpět do Kumo. Svůj osud sis určila sama stejně jako Everest. Šaška ze ěm dělat rozhodně nebudete!!!!!!!" hřměla jsem a kurai shoton na jejím těle se začal trochu stlačovat
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Stlačování Kurai Shotonu zarazila má blesková síť, kterou jsem aktivovala hned po jejím příchodu.
Ksó... Ten ANBU...
Jemně jsem se usmála.
Poslední chakra k tomu, aby mne to nerozmačkalo...
"Já chtěla Bashosen... Ne přesvědčovat vaše lidi, aby se mnou utekli. To je instinkt, víte? Šance jak si zachránit krk. Buď můžete všechny tři zabít nebo mě pustíte, zůstanou vám dva bojovníci a na všechno se zapomene. Sice jste mi to neřekla vy, ale vím co jsem chtěla a svůj slib boje za vaši vesnici dokážu dodržet, když mne nikdo nepozná a nebude to proti Oblačné. Možná jste poznala, že nejsem zas tak bezmocná... A rozhodně jsem přesvědčivá. Sama uvažte, která možnost je pro vás lepší."
Ksó... Ten ANBU...
Jemně jsem se usmála.
Poslední chakra k tomu, aby mne to nerozmačkalo...
"Já chtěla Bashosen... Ne přesvědčovat vaše lidi, aby se mnou utekli. To je instinkt, víte? Šance jak si zachránit krk. Buď můžete všechny tři zabít nebo mě pustíte, zůstanou vám dva bojovníci a na všechno se zapomene. Sice jste mi to neřekla vy, ale vím co jsem chtěla a svůj slib boje za vaši vesnici dokážu dodržet, když mne nikdo nepozná a nebude to proti Oblačné. Možná jste poznala, že nejsem zas tak bezmocná... A rozhodně jsem přesvědčivá. Sama uvažte, která možnost je pro vás lepší."
Rin Kagayaki- Jounin
Faito
Stál jsem u zdi a pozoroval vězně, když tam vtrhla Reina. To by mě zajímalo, jestli jí to rozmačká... řeknu si a tentokrát ji nehodlám zastavovat v běsnění. Já jí přinesl vodu... pak ale začala mluvit. Jak všechny tři? Zaprvé: Já si s tebou nepřišel povídat a zadruhé kdo je ten třetí?
Stál jsem u zdi a pozoroval vězně, když tam vtrhla Reina. To by mě zajímalo, jestli jí to rozmačká... řeknu si a tentokrát ji nehodlám zastavovat v běsnění. Já jí přinesl vodu... pak ale začala mluvit. Jak všechny tři? Zaprvé: Já si s tebou nepřišel povídat a zadruhé kdo je ten třetí?
Anonymný- Anonymní
"Vás nemyslím," pousmála jsem se.
"Ale toho, kterému jsem slíbila podporu až se stane Raikagem a přestane za vás bojovat..."
"Ale toho, kterému jsem slíbila podporu až se stane Raikagem a přestane za vás bojovat..."
Rin Kagayaki- Jounin
Faito
Myslím si, že se stane spíš živoucí mrtvolou, až si ho Reina vezme do parády. prohodím s úsměvem a podívám se na Reinu.
Myslím si, že se stane spíš živoucí mrtvolou, až si ho Reina vezme do parády. prohodím s úsměvem a podívám se na Reinu.
Anonymný- Anonymní
"Já myslím, že to vůbec nepřežije, ale to je jedno... Pokud se tak stane, přijde Otokage o dva z nejsilnějších lidí její dědiny, což jí příliš neprospěje. Pak bude muset ale zabít i mě, Kumo vyhlásí válku a ona bude bez všeho. Mimochodem Everest-sensei poslal dopis do Kumo." nemělo cenu zatajovat. Bylo mi jasné, že všechno ví.
Rin Kagayaki- Jounin
Sakra takže všetko vedia povedal som si v duchu... som mrtvy
Myslíťe si že ma zastavíte? Povedal som nahnevane...
Myslíťe si že ma zastavíte? Povedal som nahnevane...
Anonymní- Anonymní
"Ano to já vím já ho totiž poslala taky a udivuje mě jak dokážeš být ještě drzá, copak ty si neslyšela nebo psíš neviděla co jsem udělala s celou Kumo? Stačí jedno jutsu a vymažu jí z mapy. Mám nové síly a rozhodně ty dva zabíjet nebudu máš pravdu k ničemu by mi to nebylo, ale svůj trest si odpikají stejně jako ty a pode mnou budou pracovat a ještě rádi, s tebou si ještě rozmyslím, jestli tě nechám na živu zatím si tady s tebou poradí Faito a já si promluvím s tvým "zachráncem"." řekla jsem drsně a odešla u vchodu jsem zbavila Everesta shotonu, ten mu zůstal jen na rukou a ANBU který tam stál ho vzal za rameno a vedl ho za mnou (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: