Orochimarova východní skrýš
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 11
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Orochimarova východní skrýš
First topic message reminder :
Spoustu cel, laboratoří a mrtvých pokusných morčat.
Ze skrýše byly vyňaty všechny informace a svitky ohledně orochimarových pokusů a plánů bude sloužit jako vězení a mučírna. Popřípadě ke koncentračnímu tréninku...
Spoustu cel, laboratoří a mrtvých pokusných morčat.
Ze skrýše byly vyňaty všechny informace a svitky ohledně orochimarových pokusů a plánů bude sloužit jako vězení a mučírna. Popřípadě ke koncentračnímu tréninku...
Anonymní- Anonymní
Re: Orochimarova východní skrýš
"Možné je všechno," trochu mne rozesmál.
"Ale mohu vás ujistit, že Oblačná skvěle prosperuje. Pojí mne k ní pouto pevnější než touha po síle. Ale abych jí byla k něčemu, potřebuji zesílit. Nikdy nebudu bojovat proti Otogakure, když mi dá možnost zesílit. A věřím, že umím být i vděčná.
"Ale mohu vás ujistit, že Oblačná skvěle prosperuje. Pojí mne k ní pouto pevnější než touha po síle. Ale abych jí byla k něčemu, potřebuji zesílit. Nikdy nebudu bojovat proti Otogakure, když mi dá možnost zesílit. A věřím, že umím být i vděčná.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Faito
To půjde... pomyslel jsem si a vstal. Za pár hodin ti přinesu něco k jídlu.... řekl jsem a odešel.
To půjde... pomyslel jsem si a vstal. Za pár hodin ti přinesu něco k jídlu.... řekl jsem a odešel.
Anonymný- Anonymní
Sedel som v rohu a okolo ma na malú chvíľku prebehli blesky...
Len som sa pousmial moje jutsu je dokončené .
Len som sa pousmial moje jutsu je dokončené .
Anonymní- Anonymní
Faito
Došel jsem do vězení a pohledem zkontroloval Everesta. Pak jsem došel k Ikaros. Pojď, půjdeš se mnou. řekl jsem, Everestovi jsme hodil měch s vodou a pěčivo, a Ikaros jsem podal pečivo, jablko a měch s něčím sladším, než byla voda. Musíme do tebe nahnat cukr, abys rychle doplnila energetickou hodnotu. řekl jsem, vyšel ze dveří a pokynul jí, aby šla za mnou.
Došel jsem do vězení a pohledem zkontroloval Everesta. Pak jsem došel k Ikaros. Pojď, půjdeš se mnou. řekl jsem, Everestovi jsme hodil měch s vodou a pěčivo, a Ikaros jsem podal pečivo, jablko a měch s něčím sladším, než byla voda. Musíme do tebe nahnat cukr, abys rychle doplnila energetickou hodnotu. řekl jsem, vyšel ze dveří a pokynul jí, aby šla za mnou.
Anonymný- Anonymní
Napila jsem se a obezřetně počkala až Faito vyjde.
Síly jsem již měla dost. Do tašky, kterou mi naštěstí nechali, jsem schovala měch s jakousi tekutinou a jablko jsem hodila Everestovi. Byla jsem si vědoma, že je v té situaci kvůli mě. Faito byl už pryč vidět to nemohl. Já se ještě rychle napila, znovu zandala měch a znovu jsem vyběhla za ním již plná síly.
(Přesun)
Síly jsem již měla dost. Do tašky, kterou mi naštěstí nechali, jsem schovala měch s jakousi tekutinou a jablko jsem hodila Everestovi. Byla jsem si vědoma, že je v té situaci kvůli mě. Faito byl už pryč vidět to nemohl. Já se ještě rychle napila, znovu zandala měch a znovu jsem vyběhla za ním již plná síly.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Zobral som si jedlo a vodu kedže som bol už dosť hladný.
Ak odtialto čoskoro nevypadnem asi sa zbláznim! Pozrel som sa v poslednej chvíli na Ikaros: A to si hovorím zradca?
Ak odtialto čoskoro nevypadnem asi sa zbláznim! Pozrel som sa v poslednej chvíli na Ikaros: A to si hovorím zradca?
Anonymní- Anonymní
Prešlo už niekoľko dní a ja nemám šancu sa dotiaľto dostať. Reina ani nieje zvedavá ako sa mám?
Pri dverách stálo zopár Anbu: Hej mohli by ste ma zobrať za Otokage-sama?
Pri dverách stálo zopár Anbu: Hej mohli by ste ma zobrať za Otokage-sama?
Anonymní- Anonymní
Pomaly si začínam myslieť že tu ostanem navždy. Trčím tu už niekoľko dní a nikto nič...! Podivne som sa zamračil a čakal som odpoved.
V jednom mala Ikaros pravdu zrejme sa naozaj zbláznim ak to pôjde takýmto tempom. Povedal som si pre seba.
V jednom mala Ikaros pravdu zrejme sa naozaj zbláznim ak to pôjde takýmto tempom. Povedal som si pre seba.
Anonymní- Anonymní
ANBU: Tak teda pod ale o nič sa nepokús povedal jeden z Anbu a otvoril celu.
Nohy a ruky som mal spútané takže som nemohol utiecť.
Kráčal som za ANBU (presun)
(Snád je to povolené kedže tu trčím už dosť dlho)
Nohy a ruky som mal spútané takže som nemohol utiecť.
Kráčal som za ANBU (presun)
(Snád je to povolené kedže tu trčím už dosť dlho)
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 11
Povolení tohoto fóra: