Hranice Rýžové země
+10
Nukenin
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Tenshi Ochita
Shinobi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 13 z 16
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Hranice Rýžové země
First topic message reminder :
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Anonymní- Anonymní
Re: Hranice Rýžové země
Len som sa na ňu zvedavo zahľadela.. plamene som stiahla no stále mohol pociťovať minimálne takú bolesť aby ho to udržovalo pri vedomí. Huum.. Jashin je nedočkavý.. zamumlala som takmer nečujne no na Sumire som sa iba tak rozkošne rozžiarila !..
Anonymní- Anonymní
Yuto
Konečne som si na chvíľu vydýchol.
"Ja netuším, niekto si objednal smrť Nozomi Sumire! Z nejakého dôvodu po tebe ide celé podsvetie, ale naozaj nemám predstavu, prečo! Vieme len, že za to ponúkajú obrovský balík peňazí, musíme predsa z niečoho žiť!"
Konečne som si na chvíľu vydýchol.
"Ja netuším, niekto si objednal smrť Nozomi Sumire! Z nejakého dôvodu po tebe ide celé podsvetie, ale naozaj nemám predstavu, prečo! Vieme len, že za to ponúkajú obrovský balík peňazí, musíme predsa z niečoho žiť!"
Nukenin- Počet príspevkov : 714
"Smrt?" zamyslela jsem se a zpytovala svědomí. Občas jsem zabila nějakého úchyláka, kterého jsem potkala na cestách ale nikoho důležitého, koho by měl kdo pomstít nebo tak... Ani moc nekradu... většinou.
"Nechápu, celé podsvětí říkáš? Nemám nic cenného, ani žádné kekkei genkai... Je tohle opravdu všechno co víš?" zatvářila jsem se značně nedůvěřivě.
"Nechápu, celé podsvětí říkáš? Nemám nic cenného, ani žádné kekkei genkai... Je tohle opravdu všechno co víš?" zatvářila jsem se značně nedůvěřivě.
Anonymní- Anonymní
Len som sa na neho znova pozrela.. bolo vidieť že ma svrbí prst.. na lusknutie.. ktoré by ukončilo jeho život.. samozrejme by sa to nezaobišlo bež poriadnej bolesti ^^.. čakala som kedy mi to Sumi-chan povolí.. zabiť ho.
Anonymní- Anonymní
Yuto
Prikyvoval som ako o život.
"To je všetko, naozaj! Prisahám, že nič viac neviem, tak ma prosím nechajte ísť!"
Prikyvoval som ako o život.
"To je všetko, naozaj! Prisahám, že nič viac neviem, tak ma prosím nechajte ísť!"
Nukenin- Počet príspevkov : 714
"Atsu-chan, dělej si s ním co chceš. Je tvůj." pousmála jsem se a šla se projít, než dokončí ten svůj rituál. Mám hodně o čem přemýšlet...
Anonymní- Anonymní
Miwo se tu objevila i s Shinjin a jenom jí řekla"Tady je svitek od pana Tatsu kdyby jste někdy potřebovala přivolá mě to k vám."usmála se a hned zase zmizela.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Vzala jsem svitek a schovala jsem ho do tašky. Kousek od nás jsem spatřila Ryuujiho. Stačil jeden krok k němu, pohled do jeho očí a jistota, že tu doopravdy je... Jistota, že mě nenechá spadnout. Pak jsem se vyčerpáním skácela k zemi. Přece jen se zdá, že jsem si hrála na silnější než ve skutečnosti jsem.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ako som ju videl hneď som zaregistroval ako začla padať preto som ju okamžite zachytil .
Zobral som ju opatrne do náručia a pobral som sa aj s ňou domov .
(presun oba )
Zobral som ju opatrne do náručia a pobral som sa aj s ňou domov .
(presun oba )
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Pootočila som hlavou k tomu chlapíkovi.. čo mi môžeš dať.. za svoj život? spýtala som sa po chvíľke pri čom som sa na neho tak zlato usmiala. Zodvihla som k nemu jednu ruku po páč.. som svoju otázku asi oľutovala v momente keď som ju vyslovila.. vlastne mi je to jedno.. už dlho som nikoho Jashinovi neobetovala.. dodala som a následne som luskla.. snáď nemusím popisovať aké muky ho pred smrťou postihli.. o niekoľko minút na tom som dobehla Sumi-chan.. len som podišla k nej pri čom som ju chytila za ruku.. nechceš ísť ku mne? mám tu takú rezidenciu.. kúsok odtialto.. pousmiala som sa páč som nechcela aby nás tu ešte niekto vyrušoval a pokúšal sa nás zabiť.. mne osobne by to nevadilo ale Sumi Jashinistika nebola
Anonymní- Anonymní
"Jistě, ráda. Jsem docela unavená, takže nějaké útočiště uvítám. A zdá se že ty taky. Známe se chvíli a už ti dělám problémy." trochu provinile jsem se na ni podívala.
Anonymní- Anonymní
T..to je v poriadku ! spravila by som čokoľvek aby si mohla byť so mnou !! zaškerila som sa po čom som jej ešte venovala taký.. ľahký bozk.. následne som ju čapla za ruku a odcupkala som s ňou.. bohvie kam.. no.. ja som to vedela.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Kráčel jsem pomalu po hranici.Tak je načase naschromáždit co nejvíc informaci o zdejších vesnicích a začnu touto.(chladny ton)Namířil jsem si to přímo do Centra vesnice.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Bol som tu už aj predtým ale nedostal som to čo som chcel preto som sa plížil spolu z Ronguom v týchto priestoroch ja som použil henge a zmenil som svoj vzhľad na psa bol som podobne veľký ako Rongu v takejto podobe som sa mal v pláne dostať ďalej a týmto si zistiť niečo viac ešte som nešiel hlbšie do Oto bol som iba v týchto miestach kde som kontroloval čo ako ako vlastne je .
Shinobi
Zistil som ja čo sa všetko dialo a tak a dlho som tu nebol no bol som v ságe móde pre istotu ak by sa niečo zvrtlo a takto som prešiel cez túto oblasť cítil som chakru Reiny naďaleko lebo bola asi najsilnejšia .
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přécházel jsem hranici a přitom jsem si uvědomil že v téhle vesnici určitě nemají špatné shinobi.Asi jsem je trochu podcenil.Určitě zde mají pár slušných senzibilu.V tom případě jak to udělám?Asi to vemu oklikouZačal jsem chodit od roha do rohu kranice a motal se tu chvíli a pozoroval či mě někdo nesleduje.Nikoho jsem neviděl ,ale i přes to jsem byl opatrný.Když jsem odcházel rozmýšlel jsem si či bych měl jít přimo za Yoshimim nebo se pro jistotu toulat ještě chvili po vesnicích.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Senzibil Otogakure
na hranicích jsem použil Otokageho krystali, které leželi snad všude, tím jsem našel kde přesně je a dával jsem si pozor aby mě nenašel
'musím podat hlášení' (přesun)
na hranicích jsem použil Otokageho krystali, které leželi snad všude, tím jsem našel kde přesně je a dával jsem si pozor aby mě nenašel
'musím podat hlášení' (přesun)
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ja som tiež vošiel po dlhšom skúmaní čo sa tu deje do dediny .
Mal som henge na psa ako bol Rongu .
(presun)
Mal som henge na psa ako bol Rongu .
(presun)
Shinobi
Přišel jsem k hranicím a udělal si henge kluka z Oto. Jestli se něco pokazí, víš co dělat. Jasně, jasně. Ještě chvíli jsem se procházel po hranicích a uvažoval, kde prvně začít, aby to vypadalo nenápadně.
Anonymní- Anonymní
ANBU Oto
šli jsme na místo kde Lady viděla někoho cizího.
"Hej chlapče neviděl si tady nějakého cizince?" oslovili jsme ho
šli jsme na místo kde Lady viděla někoho cizího.
"Hej chlapče neviděl si tady nějakého cizince?" oslovili jsme ho
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Otočil jsem na ANBU. Ostrahu mají dost dobrou. ,,Jo. Před chvíli tudy šli nějací muži s kapucemi na hlavě." Ukázal jsem směrem, který vedl pryč z hranic. ,,Ale myslím, že pro nás žádné nebezpečí, protože podle směru kde šli, tak tudy asi jen procházeli."
Anonymní- Anonymní
ANBU Oto
"Rozdělíme se a budeme tady hlídat, Lady se nikdy nezmýlila." rozprostřeli jsme hlídky po celých hranicích zbytek se vrátil zpět k bráně vesnice a ostatní šli do ulic a hlídali hlídky se tu ještě víc zvedly než předtím kvůli těm zlodějům
"Rozdělíme se a budeme tady hlídat, Lady se nikdy nezmýlila." rozprostřeli jsme hlídky po celých hranicích zbytek se vrátil zpět k bráně vesnice a ostatní šli do ulic a hlídali hlídky se tu ještě víc zvedly než předtím kvůli těm zlodějům
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Přesně tak. Je potřeba to tu hlídat." Přikyvoval jsem hlavou. ,,Jestli mě omluvíte, půjdu si odpočinout domů, přece jen, asi bych vám tu překážel." Pomalu jsem šel do centra Oto, ale ještě chvíli čekal, jestli nebudou chtít ještě něco.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 13 z 16
Povolení tohoto fóra: