Hranice Rýžové země
+10
Nukenin
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Tenshi Ochita
Shinobi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 8 z 16
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Hranice Rýžové země
First topic message reminder :
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Anonymní- Anonymní
Re: Hranice Rýžové země
"Kabuto ho oživil, teď po jeho smrti byl v Akatsuki, utekl, zůstal v Kiri, a nedávno Kiri podnikla záchranou akci, a zachránila ho." naštvaně stisknu dřevěnou hůl.
Anonymní- Anonymní
"Uchihy Kiri nenáviděla. Pátá Mizukage se musí v hrobě obracet."
Anonymní- Anonymní
"Pod Henge vylákat Sasukeho mimo Kiri, a zlikvidovat ho. Ty si sním bojoval, znáš ho. Naše šance se o hodně zvýší. Já mám mou tajnou pečeť a Futton."
Anonymní- Anonymní
"Dobře, zrychlíme krok, nebo se taky může stát, že přijdeme za několik dní do Kiri." zasměju se a zrychlím (přesun)
Anonymní- Anonymní
Ako som vyliezol s Orochimaroveho kanclu som si nahlas vzdychol. Musím sa poponáhľať! Už v piatok! Rýchlo som bežal s5 do Konohy.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Do ryžovej zeme pomalými krokmi vstupovali traja shinobi s klobúkmi na hlavách.
"Sucho, sucho a ešte raz sucho! Tu už nepršalo minimálne dva dni!"
"Známy dážď, ženský plač a psie krívanie nemá dlhé trvanie."
"Čo to s tým súvisí tentokrát?"
"Vás dvoch mi bol čert dlžný."
"Sucho, sucho a ešte raz sucho! Tu už nepršalo minimálne dva dni!"
"Známy dážď, ženský plač a psie krívanie nemá dlhé trvanie."
"Čo to s tým súvisí tentokrát?"
"Vás dvoch mi bol čert dlžný."
Anonymní- Anonymní
Ninja Oto:
Zamračeně jsem seskočil z blízkého domu na zem a zamračil se na ninji. "A vy jste? Co tu chcete?"
Následně jsme skočil za ním a zamračeně je sledoval.
Zamračeně jsem seskočil z blízkého domu na zem a zamračil se na ninji. "A vy jste? Co tu chcete?"
Následně jsme skočil za ním a zamračeně je sledoval.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ryouta
Pokľakol som na ľavé koleno a obe ruky nasmeroval pred seba.
"Sarkastický super ninja, ktorého odraz na teba svoj krvilačný pohľad upiera z každičkej kaluže."
Kasumi
Pokľakol som na pravé koleno a znova pred seba nasmeroval obe ruky.
"Neexistuje veta, ktorou by sa dala vyjadriť moja zložitá cool osobnosť."
Amayo
Bez akéhokoľvek pohybu som postávala uprostred a znechutene poznamenala.
"Psychiatrička, ktorá uviazla v kazajke. Našou misiou je dostať sa do Otogakure."
Pokľakol som na ľavé koleno a obe ruky nasmeroval pred seba.
"Sarkastický super ninja, ktorého odraz na teba svoj krvilačný pohľad upiera z každičkej kaluže."
Kasumi
Pokľakol som na pravé koleno a znova pred seba nasmeroval obe ruky.
"Neexistuje veta, ktorou by sa dala vyjadriť moja zložitá cool osobnosť."
Amayo
Bez akéhokoľvek pohybu som postávala uprostred a znechutene poznamenala.
"Psychiatrička, ktorá uviazla v kazajke. Našou misiou je dostať sa do Otogakure."
Anonymní- Anonymní
Ninja Oto:
Připravil jsem si pečetě. "Proč? Co tu chcete?"
Postával jsem vedle s kunai v ruce, připravený bojovat.
Připravil jsem si pečetě. "Proč? Co tu chcete?"
Postával jsem vedle s kunai v ruce, připravený bojovat.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ryouta
"Pravdepodobnosť smrtiacich zrážiek, 99%."
Amayo
"Zadrž. Neprišli sme sem vyvolať konflikt, nejde o nič viac než o rozhovor s vašim nadriadeným."
"Pravdepodobnosť smrtiacich zrážiek, 99%."
Amayo
"Zadrž. Neprišli sme sem vyvolať konflikt, nejde o nič viac než o rozhovor s vašim nadriadeným."
Anonymní- Anonymní
Ninja Oto:
"Přijdete si sem, vyhrožujete bojem a pak si jen tak řeknete, že chcete mluvit s Otokagem?!" vykřikl jsem pobouřeně.
Chytil jsem ho za paži. "Klid!..." díval jsem se na ninji a zlostně se usmíval. "Tihle maníci by stejně před Tsukiko-sama neměli šanci!" narovnal jsem se. "Můžete jít s námi, možná bude mít čas..."
"Přijdete si sem, vyhrožujete bojem a pak si jen tak řeknete, že chcete mluvit s Otokagem?!" vykřikl jsem pobouřeně.
Chytil jsem ho za paži. "Klid!..." díval jsem se na ninji a zlostně se usmíval. "Tihle maníci by stejně před Tsukiko-sama neměli šanci!" narovnal jsem se. "Můžete jít s námi, možná bude mít čas..."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kasumi
Ako jediný som neisto postával.
"Nie je múdre vykročiť tadiaľ, kade vedie cesta."
Amayo
"Tým chceš povedať, že je to pasca? Je pravdou, že túto možnosť vylúčiť nemôžeme, takže..."
Ryouta
Bez toho, aby som ju nechal dopovedať, vyskočil som ich smerom.
"Yahooo! Je načase naučiť domácim úctu k návšteve! Ale naozaj, vysmievať sa trom najsilnejším jouninom z Amegakure, smiešne."
Ako jediný som neisto postával.
"Nie je múdre vykročiť tadiaľ, kade vedie cesta."
Amayo
"Tým chceš povedať, že je to pasca? Je pravdou, že túto možnosť vylúčiť nemôžeme, takže..."
Ryouta
Bez toho, aby som ju nechal dopovedať, vyskočil som ich smerom.
"Yahooo! Je načase naučiť domácim úctu k návšteve! Ale naozaj, vysmievať sa trom najsilnejším jouninom z Amegakure, smiešne."
Anonymní- Anonymní
"Tak to by stačilo!" za modré záře jsem se jako zjevení objevila před svými ninji. Klidným pohledem jsem si prohlížela oba stojící i útočícího ninju. "Neučili tě, aby sis nejprve zjistil informace o soupeři? Pak bys věděl, že máš držet hubu a klečet před Bohem!" zavrčela jsem.
Raijine?
Jsem připraven...
Raijine?
Jsem připraven...
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Ryouta
Ostrím z dáždnika som sa na centimeter zastavil pred tepnou jedného zo shinobi.
"Mračná sa roztiahli! Pravdepodobnosť smrtiacich zrážiek drasticky poklesla!"
Amayo
"Niečo mi hovorí, že to bude ona. Žeby ženská intuícia?"
Kasumi
"Alebo skôr fakt, že sama seba nazvala bohom a že ju očividne na slovo poslúchajú?"
Amayo
"Máš zbytočne veľa rečí."
Ukazovákom som namierila priamo na Tsukiko.
"Vodkyňa Otogakure, vyzývame vás na súboj!"
Ostrím z dáždnika som sa na centimeter zastavil pred tepnou jedného zo shinobi.
"Mračná sa roztiahli! Pravdepodobnosť smrtiacich zrážiek drasticky poklesla!"
Amayo
"Niečo mi hovorí, že to bude ona. Žeby ženská intuícia?"
Kasumi
"Alebo skôr fakt, že sama seba nazvala bohom a že ju očividne na slovo poslúchajú?"
Amayo
"Máš zbytočne veľa rečí."
Ukazovákom som namierila priamo na Tsukiko.
"Vodkyňa Otogakure, vyzývame vás na súboj!"
Anonymní- Anonymní
"Proč bych měla bojovat? Protože mi nějaká imitace shinobi řekla, že mě vyzývá? Netušíte nic o pomíjivosti a zkaženosti života a o zkáze světa... nevychovaní spratci, co neví nic o skutečném světě shinobi..." nepřítomně jsem stiskla kříž na svých prsou. "Proč jste přišli, nemám čas zabívat se vámi! Pokud chcete bojovat jděte jinam, nepotřebuji násilí! Změním svět vírou a silou!" otočila jsem se k odchodu. Kývla jsem na ninji. "Odcházíme!"
Shinobi
Vesnice:
Amayo
"Nemôžeme si dovoliť nesplniť misiu. Formácia Karyouama!"
Vytvorila som pečate.
Kasumi
Nad Amayo a nad seba som natiahol papierovú stenu, ktorá po vytvorení mojich pečatí stvrdla. V tom čase bol už Ryouta vo vzduchu.
Ryouta
Na dáždniku som klesal rovno nad Tsukiko a jej ninjov.
"Samedare Kekka!" Spustil sa ihlicový dážď, ktorý pokryl pomerne dosť veľký úsek.
"Nemôžeme si dovoliť nesplniť misiu. Formácia Karyouama!"
Vytvorila som pečate.
Kasumi
Nad Amayo a nad seba som natiahol papierovú stenu, ktorá po vytvorení mojich pečatí stvrdla. V tom čase bol už Ryouta vo vzduchu.
Ryouta
Na dáždniku som klesal rovno nad Tsukiko a jej ninjov.
"Samedare Kekka!" Spustil sa ihlicový dážď, ktorý pokryl pomerne dosť veľký úsek.
Anonymní- Anonymní
Tsukiko?
Vím...
Než jehlice dopadli kolem mě a ninjů se zvedla vlna jasně rudé krve, která vytvořila bariéru-Nettowāku chi. Slyšela jsme výkřik, jak se do jednoho z mých ninjů zapíchli tři jehlice. Pomalu jsem se otočila. Pořád jsem měla klidný výraz, ale už nebyl tak netečný. "Netušila jsem, že ninjové z Amegakure jsou tak naivní... jenže kdo neuposlechne rozkazy Boha.. zemře!" zvedli se mi rudé vlasy, jak se uvolnila Rainjiho chakra. "Senei jashu!" z rukou my vyrazilo hezjno hadů, kteří s ohromným sykotem obmotali Ryouta a zvedli ho do vzduchu.
Vím...
Než jehlice dopadli kolem mě a ninjů se zvedla vlna jasně rudé krve, která vytvořila bariéru-Nettowāku chi. Slyšela jsme výkřik, jak se do jednoho z mých ninjů zapíchli tři jehlice. Pomalu jsem se otočila. Pořád jsem měla klidný výraz, ale už nebyl tak netečný. "Netušila jsem, že ninjové z Amegakure jsou tak naivní... jenže kdo neuposlechne rozkazy Boha.. zemře!" zvedli se mi rudé vlasy, jak se uvolnila Rainjiho chakra. "Senei jashu!" z rukou my vyrazilo hezjno hadů, kteří s ohromným sykotem obmotali Ryouta a zvedli ho do vzduchu.
Shinobi
Vesnice:
Ryouta
Hlasno som sa zasmial.
"Ešte nie je koniec."
Vyhodil som do vzduchu aj zvyšné dáždniky a použil techniku Jouro Senbon. Bol to skutočne leják ihlíc, ten, kto nemal ochranu, bol automaticky mŕtvy. Rovnako tak to dostali aj Tsukikine hady.
Amayo
"Ninpō: Kibaku Fuda no Maki." Nepozornosť zostávajúceho ninju k zemi som využila a obalila ho odspodu až k hlave výbušnými lístkami, ktoré okamžite explodovali.
Kasumi
Tak to je ono, naša dokonalá bojová formácia. Amayo útočí zo zeme, zatiaľ čo Ryouta zo vzduchu. Ja nás bránim pred ničivými účinkami kombinácie týchto techník. Dokonalá obrana a útok v jednom, teraz už iba ostáva počkať, kým podľahne technike.
Hlasno som sa zasmial.
"Ešte nie je koniec."
Vyhodil som do vzduchu aj zvyšné dáždniky a použil techniku Jouro Senbon. Bol to skutočne leják ihlíc, ten, kto nemal ochranu, bol automaticky mŕtvy. Rovnako tak to dostali aj Tsukikine hady.
Amayo
"Ninpō: Kibaku Fuda no Maki." Nepozornosť zostávajúceho ninju k zemi som využila a obalila ho odspodu až k hlave výbušnými lístkami, ktoré okamžite explodovali.
Kasumi
Tak to je ono, naša dokonalá bojová formácia. Amayo útočí zo zeme, zatiaľ čo Ryouta zo vzduchu. Ja nás bránim pred ničivými účinkami kombinácie týchto techník. Dokonalá obrana a útok v jednom, teraz už iba ostáva počkať, kým podľahne technike.
Anonymní- Anonymní
Spustila jsem ruku, hadi opadli z jeho těla. Dívala jsem se na ninji. "Zemřeli jste pro Boha a víru! Skončíte v ráji..." zamumlala jsem a sundala si dlouhý pláš´t, který kryl mé tělo. "Ukáži vám zlomek síly, kterou budu vlastnit..." pousmála jsem se. Kolem mého těla to modře zajiskřilo, jak se kolem vznášela čirá energie.
Pamatuj, pořád ještě nejsme kompletní!
Já to vím, nebudu to přehánět...
"Už jste postřehli rychlost blesku?" než jsme to dořekla stála jsem před Ryoutou. "Kyuketsuki no jutsu!" upířími zuby jsem se zakousla do jeho krku. Pomalu jsem mu začala vysávat sílu a mládí.
Pamatuj, pořád ještě nejsme kompletní!
Já to vím, nebudu to přehánět...
"Už jste postřehli rychlost blesku?" než jsme to dořekla stála jsem před Ryoutou. "Kyuketsuki no jutsu!" upířími zuby jsem se zakousla do jeho krku. Pomalu jsem mu začala vysávat sílu a mládí.
Shinobi
Vesnice:
Amayo
Bez jedinej známky ľútosti sme ho nechali zomrieť. Prestala som sa sústrediť na techniku a prikývla som Kasumimu.
"Je čas."
Kasumi
Odkývol som jej a pohliadol k Tsukiko.
"Prosím dosť, to stačí. Neprišli sme sem vyvolať konflikt. Našou misiou bolo identifikovať vás a zistiť, či ste natoľko schopná, aby ste odolali našej formácii. Neostáva mi nič iné ako vzdať vám s najvyššou úctou hold. Ninja, pre ktorého pracujeme, disponuje rovnakou silou. Inými slovami, hľadáme silných spojencov."
Bez jedinej známky ľútosti sme ho nechali zomrieť. Prestala som sa sústrediť na techniku a prikývla som Kasumimu.
"Je čas."
Kasumi
Odkývol som jej a pohliadol k Tsukiko.
"Prosím dosť, to stačí. Neprišli sme sem vyvolať konflikt. Našou misiou bolo identifikovať vás a zistiť, či ste natoľko schopná, aby ste odolali našej formácii. Neostáva mi nič iné ako vzdať vám s najvyššou úctou hold. Ninja, pre ktorého pracujeme, disponuje rovnakou silou. Inými slovami, hľadáme silných spojencov."
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 8 z 16
Povolení tohoto fóra: