Vlnková země
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 14
Strana 1 z 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Re: Vlnková země
"Uchiho!! Nebuď tak arogantní!" okřikl jsem ho.Kin Uchiha napsal:Jako každej hned v roce.
"Yoshiro já se měl pracovně."
Anonymní- Anonymní
Hmm.Jak jsme šli tak jsem hrál.Emm Hokage-san mám dotaz.Co víte o bráchovi?
Anonymní- Anonymní
"Byl to můj spolužák."Kin Uchiha napsal:Hmm.Jak jsme šli tak jsem hrál.Emm Hokage-san mám dotaz.Co víte o bráchovi?
Anonymní- Anonymní
"Ani tam nedojdete kluku!" Spolu se sestřenicí jsme je napadli u jezera.Yoshiro Uchiha napsal:- Aaaaa... Kdy tam budem?
Pokračoval sem s rukamy za hlavou.
Anonymní- Anonymní
Vlnková
Shouton: Suishourou no Jutsu (Krystal: Technika nefritového vězení) uvěznila jsem assasina rychle akemi běž na ně.
Anonymní- Anonymní
"Hai!"Takumi Yoi napsal:Shouton: Suishourou no Jutsu (Krystal: Technika nefritového vězení) uvěznila jsem assasina rychle běž na ně.
"Kiri gakure no jutsu!"udělala jsem pečeť a vytvořila hustou mlhu. Zmizela jsem v ní.
Anonymní- Anonymní
Hm mlha a Hokage je zmražený.Možná by to chtělo ústup jenže to bych se sklamal,takže to nepřipadá v úvahu.Rozběhl jsem se s kunaiem v ruce na dívku jenž udělala techniku na zapečetění Assasina v krystalu.Skočil jsem po ni a snažil se útočit.
Anonymní- Anonymní
"Suiton : Suikodan no jutsu!"Z jezera vyskočil vodní žralok a rozkousl Yoshirovi Gunbai a odhodil ho stranou. Pak zaútočil na Kina a ocasem ho švihl k Yoshirovi na zem.Yoshiro Uchiha napsal:Nastavil sem gunbai na vykrívání.
"hahahaha!"Zasmála jsem se šíleně.
Anonymní- Anonymní
Hodil sem výbušny lístek a mlha se rozprášela, zapamatoval sem si pozice hodil kouřovou bombu a hodil kunai na Akemi a kunai na tu druhou co držela senseie v vězeni.
Anonymní- Anonymní
vlnková
Kesshou: Kyodai Rokkaku Shuriken (Krystal: Obrovský šestistranný shuriken) letěl proti kunai co hodil yoshiro a odrazil ho pryč.
Anonymní- Anonymní
Hm sakra jak to bylo kyselina sýrová a jodid sodný?Ne tak to nebylo no to je jedno.Hodil jsem výbušnej lístek na jednu z žen a hned po tom jsem hodil pár jiných kunaiů s lankama.Lanka byla tak silná že řízli do noh a rukou ženy.Škoda že jste proti nám jste opravdu pěkné
Anonymní- Anonymní
"NE! Jsou nebezpečné, utečte a zachraňte Miu!!" zakřičel jsem uvnitř krystalu.
Anonymní- Anonymní
vlnková
Suishou Bunshin no Jutsu (Technika nefritových klonů) udělala jsem 5 klonů a ty mě bránily před útoky.
Anonymní- Anonymní
Na to zapomeňte sám jste to více méně řekl přátele na bojišti neopouští přátele stoupl jsem si na vodu pomocí chakry.
Anonymní- Anonymní
Moje tělo se změnilo na vodu a zformovalo o kousek dál.Kin Uchiha napsal:Hm sakra jak to bylo kyselina sýrová a jodid sodný?Ne tak to nebylo no to je jedno.Hodil jsem výbušnej lístek na jednu z žen a hned po tom jsem hodil pár jiných kunaiů s lankama.Lanka byla tak silná že řízli do noh a rukou ženy.Škoda že jste proti nám jste opravdu pěkné
"Suiton: Suiryuudan no Jutsu!" z jezera se vynořil obrovský vodní drak a narazil do Kinova a Yoshirova těla.
"Na nás nemáte, malý chlapečci!"
Anonymní- Anonymní
vlnková
Obklopil nás Shouton: Suishou Meikyuu no Jutsu (Krystal: Technika nefritového labyrintu) tak a teď už neutečete "hahaha zlověstně jsem se zasmála".
Anonymní- Anonymní
V očích se mi objevil sharingan.Na to zapomeňte zvedl jsem se a obvázal si ruku.Nebolí tě něco?
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 14
Povolení tohoto fóra: