Hranice Rýžové země
+10
Nukenin
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Tenshi Ochita
Shinobi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 14 z 16
Strana 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Hranice Rýžové země
First topic message reminder :
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Anonymní- Anonymní
Re: Hranice Rýžové země
ANBU Oto
hlídali jsme dál...
hlídali jsme dál...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Otočil jsem se zpátky na cestu a lehce se pousmál. Tak tohle mi pěkně prošlo Pomalu jsem se vydal do centra Oto.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k hranicím a zrušil henge, takže už jsem tam stál v normální podobě. Ochrana vesnice nic moc, ale že jsem zůstal živý i u Reina přímo v kanceláři. To se povedlo. Usmál jsem se a ještě sledoval vesnici.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem sem a sledoval jsem ho z dálky aby si mě nevšiml.takže přece jenom to byl zvěd pomyslel jsem si.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Nepozorovane som prišiel k Tatsuovi...
Zistil si niečo o tom ninjovi Tatsuo?
Potichu povedané: Mám pocit že spolu nevychádzame dobre je to zrejme moja chyba takže sa ospravedlňujem koniec koncov sme vlastne kolegovia (úsmev)
Zistil si niečo o tom ninjovi Tatsuo?
Potichu povedané: Mám pocit že spolu nevychádzame dobre je to zrejme moja chyba takže sa ospravedlňujem koniec koncov sme vlastne kolegovia (úsmev)
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Everesta."Ano zjistil jsem o něm to co jsem celou dobu říkal není odsud dívej."Ukázal jsme směrem na toho kluka."V pohodě , byla to i moje chyba že jsem reagoval tak jak jsem reagoval."usmál jsme se na něj.Potom jsem se vrátil pohledem k tomu klukovi a dále ho sledoval.
Shinobi
Pozrel som sa na toho ninju...
Mali by sme ho zadržať čo najskôr vie o Otogakure príliš veľa...
Mali by sme ho zadržať čo najskôr vie o Otogakure príliš veľa...
Anonymní- Anonymní
"Asi by to bylo nejlepší.Dostanu se za něj ty jdi zepředu ok ?"potom co jsem to dořekl tak jsem si připravil pečeť.
Shinobi
Ok z púzdra som si vytiahol meč.. A nadalej som sledoval toho ninju.
Anonymní- Anonymní
Použil jsem Rai no Hokou a dostal jsem se kousek za Seita."Tak co nám řekneš k tomuhle?"
Shinobi
Ja som použil Dankai no Jigoku (technika presunu) a objavil som sa pred Seitom.
Meč som držal pevne v ruke.
Meč som držal pevne v ruke.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pousmál. ,,Hoši pardon, ale zrovna jsem na odchodu." Teď mi pomůžeš. Dobře. Máchl jsem jednou rukou a kolem mě se začala točit voda, takže je to možná i zasáhlo, když byli blízko. Pak jsem jen odskočil a chystal se na odchod pryč.
Anonymní- Anonymní
Voda ma odhodila dalej...
Nikam nepôjdeš Z batoha som zobral lano ktoré letelo priamo na Seita a omotalo ho tak že sa nemohol pohnúť...
Teraz nám povieš čo máš v pláne!
Nikam nepôjdeš Z batoha som zobral lano ktoré letelo priamo na Seita a omotalo ho tak že sa nemohol pohnúť...
Teraz nám povieš čo máš v pláne!
Anonymní- Anonymní
Uskočil jsem o kus dál a vodě se vyhnul jelikož jsem nebyl zase tak blízko.Potom jsem použil Kaminari Bunshin a vytvořil jsem si tak 4 klony kteří Seita obklíčili.
Shinobi
Mohl bych prostě jen tak zmizet, ale možná se chvíli se zdržím. ,,Já už v pláně nemám nic." Podíval jsem se na ně. ,,Jo, pak Reině vyřiďte vzkaz, že děkuji za informace, i když jich bylo jen pár mi to stačilo." Pod nohami se mi začala tvořit voda, ale zatím jsem jen čekal.
Anonymní- Anonymní
Čtyři kloni použili Rai no Hokou a dostali se tak k Seitovi a chytli ho za ruce a nohy.Já jsem si zatím připravil Raite a mířil přímo na něj.
Shinobi
Preceňuješ svoje sily povedal som Seitovi
Ak by si nám utiekol mi si ta nájdeme (ironický úsmev)
Tatsuo ak sa nemýlim tvoje Kekkei Genkai by ho dokázalo zastaviť!
Ak by si nám utiekol mi si ta nájdeme (ironický úsmev)
Tatsuo ak sa nemýlim tvoje Kekkei Genkai by ho dokázalo zastaviť!
Anonymní- Anonymní
,,Výborně." Ještě štěstí, že mám aktivovaný Mizu no jikuukan. Začal jsem se soustředit a moje tělo se rozpadlo na vodu a objevilo se na vodě, kterou jsem vytvořil při prvním útoku, jelikož jsme se trochu přesunuli, tak teď jsem je měl před sebou. Poskládal jsem pečetě. Chidori Senbon A útok poslal na ně.
Anonymní- Anonymní
"Rain no Hokou"objevil jsem se za Seitem."Gin no Heiki"Z ruky mi vyjelo ostří které mířilo Sitovi přímo na záda.
Shinobi
(Sword Block) Svoju chakru som presunul do meča ktorým som odrazil všetky Chidori senbony...
Ja som zatial neútočil pretože som pozoroval schopnsoti protivníka a snažil som sa nájsť jeho slabinu.
Je zaujímavé že je z vody a používa Raiton (ironický úsmev)
Ja som zatial neútočil pretože som pozoroval schopnsoti protivníka a snažil som sa nájsť jeho slabinu.
Je zaujímavé že je z vody a používa Raiton (ironický úsmev)
Anonymní- Anonymní
V rychlosti jsem poskládal pečetě. Shunshin no jutsu. Objevil jsem se kousek za nimi, ale taky dále od klonů. ,,Možná tu chvíli zůstanu." Odkryl jsem si čelenku a objevil se mi pod ní sharingan. Pak jsem rychlo poskládal pečetě.Mokuton: Daijurin no jutsu. Útok jsem mířil na Tatsua, protože byl trochu blíž.
Anonymní- Anonymní
Jak jsem viděl že na mě míří Mokuton.Udělal jsem pečeť " Raijū Hashiri no Jutsu"Z rukou mi vyletěli dva Električtí vlci a mířili proti mokutonu ten zničili a mířili dál na Seita.
Shinobi
Uskočil jsem hodně do boku a díval se jestli budou zabočovat nebo ne. Po chvíli jsem si dal čelenku zpět na místo a zakryl tak sharingan. ,,Je mi líto, ale bojovat se mi nechce. Někdy si mě najděte." Pod nohami se začala opět tvořit voda. ,,A ještě jednou pozdravujte Reinu." Usmál jsem se a poskládal pečetě. Chvíli jsem se soustředil. Mizu no jikuukan. Moje tělo se opět rozprsklo, ale teď už se nikde neobjevilo.(přesun)
(Sorry, že to je tak, ale já už stejně jdu, tak někdy příště boj )
(Sorry, že to je tak, ale já už stejně jdu, tak někdy příště boj )
Anonymní- Anonymní
(V pohodě ale přítě to budeš mít horší )
Když zmizel vlci se rozplynuli a já jsem klesl na kolena dneska toho na mě už bylo moc.Poslední věc kterou jsem udělal bylo že jsem použil kuchiyose a vyvolal vlka."Zachyť ten pach co tady po sobě nechal."Vlk udělal tak jak jsem řekl a já jsem ho potom odvolal.Podíval jsem se na Everesta."Když budeme chtít ted ho bez problémů najdeme."Potom jsem padl k zemi a omdlel.
Když zmizel vlci se rozplynuli a já jsem klesl na kolena dneska toho na mě už bylo moc.Poslední věc kterou jsem udělal bylo že jsem použil kuchiyose a vyvolal vlka."Zachyť ten pach co tady po sobě nechal."Vlk udělal tak jak jsem řekl a já jsem ho potom odvolal.Podíval jsem se na Everesta."Když budeme chtít ted ho bez problémů najdeme."Potom jsem padl k zemi a omdlel.
Shinobi
Tatsuo! Povedal som a pribehol som k nemu... Zobral som ho na plecia a preniesol som ho do Otogakure. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 14 z 16
Povolení tohoto fóra: