Hranice Rýžové země
+10
Nukenin
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Tenshi Ochita
Shinobi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 16 z 16
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Hranice Rýžové země
First topic message reminder :
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Anonymní- Anonymní
Re: Hranice Rýžové země
,,He? Takže odchod se asi nekoná." Nemám čas teď. Fajn. Kámen vypustil svou chakru, takže to způsobilo obrovskou tlakovou vlnu, která ho nejspíše odhodila, kdyby ne, tak mu to asi protrhá všechny svaly na těle, navíc mi chakra z kamene pomohla zrušit všechny techniky, co na mě použil, pokud jsem byl v nějakém genjutsu. Odskočil jsem trochu dále a poskládal znovu pečetě. ,,Teď už ale jdu. Za ten nos jednou zaplatíš." Usmál jsem. Mizu no jikuukan. Stál jsem na vodě, takže teď už jsem opravdu zmizel.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re: Hranice Rýžové země
(díky)
Faito
Odletěl jsem pár metrů a zkontroloval jsem svůj zdravotní stav. Vypadám vpořádku...ale stejně mi utekl. To bude nepříjemné... pomyslím si a vyběhnu zpět za Reinou. (přesun)
Faito
Odletěl jsem pár metrů a zkontroloval jsem svůj zdravotní stav. Vypadám vpořádku...ale stejně mi utekl. To bude nepříjemné... pomyslím si a vyběhnu zpět za Reinou. (přesun)
Anonymný- Anonymní
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 16 z 16
Povolení tohoto fóra: