Tréningové prostory
+2
Uzumaki Allii
Nawaki
6 posters
Strana 9 z 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Tréningové prostory
Zvedl jsem hlavu a zadíval se na Daisukeho."Za trest? Že jsem uznal svou porážku a nebo věděl, že nemá cenu pokračovat, protože než by někomu došla čakra byli by vánoce? Tam šlo hlavně zjisti, co umíme a ne abychom se pobili a zvítězili...." Teď jsem měl náladu pod psa. Myslel to dobře a byl na něj jak na psa. Roku byla genin a pro vyzkoušení to stačilo a používat tajnou techniku ve cvičném boji?...Odfrkl si. Kašli na to...stejně to nemá cenu... Ani se neohlídl a vydal se na ten běh, aby to měl, co nejdřív za sebou. Byla už krásná noc a vůbec to nebylo špatné.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Trocha som sa pousmiala keď Akihiro dostal ten trest a len som sa na Akiho pozrela typom "ak to prežiješ tak bude odmena".. po tom som sa však pozrela na Roku a na Daisukeho.. bude ti vadiť keby som si otestovala jej šermiarske schopnosti? spýtala som sa ho milo..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
"odmlouvání nemá cenu .." podotkll jsem k jeho stížnostem
"ty .. jsi bojovala s Yoko ? jak je to dlouho ? jakpak se jí daří hm ?" díval jsem se na ní a se zaujetím poslouchal.
"nevadí, ale až po rozhovoru !" řekl jsem k Lizzy
"ty .. jsi bojovala s Yoko ? jak je to dlouho ? jakpak se jí daří hm ?" díval jsem se na ní a se zaujetím poslouchal.
"nevadí, ale až po rozhovoru !" řekl jsem k Lizzy
Anonymní- Anonymní
'Dobré dva roky,' zasmála jsem se.
' A dařilo se jí dobře pokud vím,'musela jsem se usmát při vzpomínce na tu osůbku, kterou jsem vždycky po probuzení našla v kuchyni.
' A dařilo se jí dobře pokud vím,'musela jsem se usmát při vzpomínce na tu osůbku, kterou jsem vždycky po probuzení našla v kuchyni.
Anonymní- Anonymní
Někdy se musim stavit v Suně ... mám zatracenou chuť na Dango !
"mno myslim, že Lizzy si s tebou chce zabojovat, tak jestli se ti chce, bojuj, jestli ne, já už tě dneska propouštím domů" pousmál jsem se
"mno myslim, že Lizzy si s tebou chce zabojovat, tak jestli se ti chce, bojuj, jestli ne, já už tě dneska propouštím domů" pousmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Lizzy a pokrčila jsem rameny. Pak jsem vstala.
'Zkusím to, ale za výsledek neručím.'
'Zkusím to, ale za výsledek neručím.'
Anonymní- Anonymní
Heee tak sa mi to páči Roka-chan.. ale bude to čisto šermiarsky súboj takže žiadne ninjutsu.. vyplazila som na ňu jazyk a len som hlavou naznačila aby tasila svoje meče.. ja som zatiaľ netasila nič no rukou som sa stále pohrávala s rúčkou Kiba swordu..
Shinobi
Klan:
Kývla jsem a vytáhla jsem meče.
To je fajn. Ninjutsu mám dneska až po krk.
Čekala jsem, co se bude dít.
To je fajn. Ninjutsu mám dneska až po krk.
Čekala jsem, co se bude dít.
Anonymní- Anonymní
Mezitím jsem byl už v půlce druhého kolečka kolem vesnice. Nálada se mi pořád nezlepšovala, i když ta noc kolem mě a všechny ty světla, byla nádherná a docela i uklidňující. Trest...šlo o ukázku schopností...nemělo cenu dále bojovat a ještě k tomu využívat něco víc...jede po mě, jak po psovi...nejsem z Kiri a patřit jsem nikdy nebudu...je to jeden z hlavních důvodů...lidi si pořád na mě nezvykli....jsem pro ně pořád jen ten vrah, zloděj, prostě sprostý nukenin...ať se chovám jak chci...na co bojovat jako o život...toho jsem si zažil dost...ať jdou všichni do háje... V hlavě se mi všechno mísilo dohromady. Zrovna jsem dobíhal druhý kolečko a hned pokračoval dalším.
Shinobi
Len som sa na Roku pousmiala.. rukou som skĺzla po meči do púzdra na ZVN odkiaľ som vytiahla kunai.. iba jeden.. nemyslela som si že by som potrebovala viac, a ani som ju nijak Kibami nechcela zraniť.. mali tendenciu samovoľne začal iskriť a napúšťať sa mojou bleskovou chakrou.. uhm začni.. usmiala som sa na ňu a postavila som sa do obranného postoja..
Shinobi
Klan:
Rozběhla jsem se a zaútočila na Lizzy oběma meči najednou vnějšími oblouky na hlavu a na hruď.
Anonymní- Anonymní
Kunaiom som si začala pretáčať v ruke a pozorne som sledovala jej útok.. spravila som celkom jednoduchú vec.. len som sa čo najviac pričupila tak aby som bola mimo ohrozenia hlavy no zároveň som kunaiom vyblokovala jej úder ktorý išiel pôvodne na hruď.. vyblokovať však nie je presné slovo.. doslova som ho kunaiom nasmerovala a odklonila do jej prvého úderu tak že sa jej meče navzájom zrazili a ja som ich iba kunaiom zospodu pridržiavala aby s nimi nemohla tak ľahko seknúť smerom dole.. v momente som však zaútočila "nohou" ktorou som ju od seba chcela "odkopnúť"..
Shinobi
Klan:
Překvapil mě způsob jakým meče vykryla, né však to, co udělala potom. Přeskočila jsem jí a jedním mečem jsem jí přitom blokovala kunai, aby mě nemohla bodnout.
Anonymní- Anonymní
Keď ma preskočila a stále mi pri tom blokovala kunai tak som ho len od jej meča oddelila a poskočila som dozadu.. znova som si pretočila kunai na jednom prste po čom so mho schytila pevne do pravej ruky, dala som ho do takej bojovej pozície pripravená na jej ďalší výpad..
Shinobi
Klan:
Tiše jsem se vytratil domu.
Jen si zatrénujte .. alespoň nemusim já ..
Jen si zatrénujte .. alespoň nemusim já ..
Anonymní- Anonymní
Rozběhla jsem se znovu proti ní a tentokrát jsem jí sekla jen jedním mečem na hlavu.
Anonymní- Anonymní
Pomalá ! prebehlo mi hlavou a tiež som sa na ňu rozbehla.. keď znova sekla tak som však pristúpila až k nej a voľnou rukou som jej chytila za zápästie s mečom ktorým sekala.. takmer ma trafila ..teda čepeľ toho meča bola len kúsok od zadnej časti mojej ruky a chrbta no držala som ju za zápästie takým spôsobom že s ním nemohla pohnúť (ako keď Sai zablokoval Sasukeho úder keď chcel Sasuke zabiť naruta)..
Shinobi
Klan:
Ve chvíli, kdy mě chytila za ruku jsem se jí druhým mečem pokusila přímo bodnout do břicha.
Anonymní- Anonymní
Kunaiom som jej znova odklonila jej pokus o bodnutie do môjho brucha.. keď v tom som sa zohla, pustila som jej ruku, kunai som znova oddelila od jej katany a odskočila som dozadu.. uhm.. takto je to nanič.. nič sa nenaučíš keď proti tebe budem bojovať s kunaiom.. gomen.. pousmiala som sa na ňu a kunai som odložila späť do púzdra.. na tom som tasila Kiby.. zatočila som s nimi v rukách a v momente som proti Roke znova vyrazila pri čom som do nej začala sekať Kibami v takom kombe.. boli to však pomalšie a slabšie údery aby ich stíhala ako tak vyblokovávať. teda dúfala som že ich stihne vyblokovať..
Shinobi
Klan:
Doběhl jsem poslední kolečko a vrátil se zpátky na cvičiště. Pořád jsem byl v blbé náladě a tak jsem tam jen chvíli stál a vydýchával se. Takovou náladu jsem neměl dlouho. Díval jsem se jak bojují a rozhodně jsme se teď do toho nechtěl pléct. Otočil jsem se a zamířil k Lizz domů.
(přesun)
(přesun)
Shinobi
/gomeen ROka-chan že to tak urýchlim xD
Bojovali sme .. teda trénovali ešte asi hodinu.. nakoniec som však tréning ukončila páč som videla že je celkom unavená a nič netreba preháňať.. moc som sa s ňou pri tréningu nemaznala a tak som sa ani nedivila že sa unavila.. ja som sa pomaly otočila a bežala som k sídlu páč som si spomenula na Pá-chan o ktorú som sa mala postarať.. teda.. myslela som si že sa o ňu mám postarať.. nechcela som nič nechať na náhode
Bojovali sme .. teda trénovali ešte asi hodinu.. nakoniec som však tréning ukončila páč som videla že je celkom unavená a nič netreba preháňať.. moc som sa s ňou pri tréningu nemaznala a tak som sa ani nedivila že sa unavila.. ja som sa pomaly otočila a bežala som k sídlu páč som si spomenula na Pá-chan o ktorú som sa mala postarať.. teda.. myslela som si že sa o ňu mám postarať.. nechcela som nič nechať na náhode
Shinobi
Klan:
Jen jsem mávla Lizzy na pozdrav a unaveně si sedla. Rozhlédla jsem se kolem a došla k závěru, že dopravovat do postele je příliš náročné. Téměř ve stejný okamžik jsem si na vodu lehla. Za chvíli jsem spala, ani jsem nevěděla jak.
Anonymní- Anonymní
Probudila jsem se, protáhla se a posadila. V tu chvíli jsem zahučela do vody, protože mi v rozespání nedošlo, že jsem na jezeře. Když jsem se vytáhla na hladinu musela jsem se smát. Posadila jsem se a zavrtěla jsem hlavou.
Stejně jsem se chtěla vykoupat.
Pak jsem se rozhlédla kolem a začala přemýšlet, co budu dnes dělat.
Sensei říkal něco o tréninku. Hmm, myslím, že bydlí u Mizukage, tak se tam půjdu podívat.
Vstala jsem a odešla.
(přesun)
Stejně jsem se chtěla vykoupat.
Pak jsem se rozhlédla kolem a začala přemýšlet, co budu dnes dělat.
Sensei říkal něco o tréninku. Hmm, myslím, že bydlí u Mizukage, tak se tam půjdu podívat.
Vstala jsem a odešla.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Bloudila jsem ulicemi až jsem dorazila do tréninkových prostor. Nikdo tu nebyl. Byla jsem docela i ráda. Rozvinula jsem první svitek a přečetla jsem si ho. Po chvíli, kdy jsem nastudovala pečetě a další věci pustila jsem se do tréninku. Udělala jsem pečetě.
"Sensatsu Suishou!"
Z hlíny se do vzduchu zvedaly kapky z vody. Ty malé kapky se začali spojovat dohromady a pak vytvořily vodní jehly. Nebyly zrovna v dostačujícím množství, ale pro začátek mi to stačilo. Svitek jsem schovala a vytáhla jsem druhý. Znovu jsem opakovala předešlý postup.
"Doton: Doroku Gaeshi!"
Ruce jsem položila na zem. Předemnou se zvedl kus země. Vytvořila jsem tak štít, který mě chránil.
To bylo celkem jednoduché.
Pomyslela jsem si.
Třetí svitek jsem si jen přečetla. Na techniku bych potřebovala docela dost vody a ta tu nebyla. Možná by mi nedělalo problé techniku vytvořit i když tu nebyl žádný zdroj vody, ale nechtěla jsem to zkoušet. Raději si počkám na vodu. Ještě chvíli jsem trénovala ty dvě techniky.
Poté jsem se vydala do ulic nebo kanceláře. Rozhodnu se cestou.
-přesun-
"Sensatsu Suishou!"
Z hlíny se do vzduchu zvedaly kapky z vody. Ty malé kapky se začali spojovat dohromady a pak vytvořily vodní jehly. Nebyly zrovna v dostačujícím množství, ale pro začátek mi to stačilo. Svitek jsem schovala a vytáhla jsem druhý. Znovu jsem opakovala předešlý postup.
"Doton: Doroku Gaeshi!"
Ruce jsem položila na zem. Předemnou se zvedl kus země. Vytvořila jsem tak štít, který mě chránil.
To bylo celkem jednoduché.
Pomyslela jsem si.
Třetí svitek jsem si jen přečetla. Na techniku bych potřebovala docela dost vody a ta tu nebyla. Možná by mi nedělalo problé techniku vytvořit i když tu nebyl žádný zdroj vody, ale nechtěla jsem to zkoušet. Raději si počkám na vodu. Ještě chvíli jsem trénovala ty dvě techniky.
Poté jsem se vydala do ulic nebo kanceláře. Rozhodnu se cestou.
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Doběhli jsme na místo. Ta byla šílená! A ten meč, brrr! Řekla jsem nahlas a hodlala začít trénovat novou techniku. Vzala jsem do rukou flétnu, pevně ji stiskla, přiložila část k ústům a začala hrát. Byla to pomalá, ale rázná melodie. Kolem mě poletovalo asi 5 pramínků chakry a z každého z nich se formoval motýl. Tři se zformovali, ale další dva se rozplynuli. Hrála jsem dál a snažila se víc.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Tréningové Prostory
» Roklinové treningové území.
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Roklinové treningové území.
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory