Nemocnice
+7
Katashi Aokawa
Uchiha Benjiro
IchikawaMiyoro
Miko Amatasu
Aitenn Megami
Noriko Kana
Kiyoko Hokori
11 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato
Strana 4 z 7
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nemocnice
First topic message reminder :
Nemocnice se přesunula do jedné z mála stabilně stojících budov ve vesnici, vybavena není zrovna nejlépe vzhledem k tomu, že část vybavení byla poničena, nebo ukradena. Avšak na hygienu se tu velmi dbá a péčuje se o pacienty jak jen to v těchto podmínkách je možné.
Nemocnice se přesunula do jedné z mála stabilně stojících budov ve vesnici, vybavena není zrovna nejlépe vzhledem k tomu, že část vybavení byla poničena, nebo ukradena. Avšak na hygienu se tu velmi dbá a péčuje se o pacienty jak jen to v těchto podmínkách je možné.
Kiyoko Hokori- Tsuchikage*A
- Počet príspevkov : 655
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hokori
Re: Nemocnice
Tohle se mi celkem začínalo líbit, protože to vypadalo že se to schyluje k Taijutsu boji, což nebylo k zahození, avšak trochu mě začínalo štvát ten jeho oblek, protože ho musel mít vycpaný celkem solidně, když s ním můj úder moc nepohnul. Musel jsem to z něj dostat. Když jsem viděl jeho pěst, zkřížil jsem ruce přímo před ohryzkem a doslova se vrhl na zem. Ruce neměly tak přesně sloužit k blokování, jako spíš zpomalení jeho útoku, abych měl dost času na únik. Když jsem dopadl na zem, levou rukou jsem chytl katanu, vyskočil jsem zpět na nohy a ve vzduchu se ho snažil kopnout do břicha.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Kashike
Když se přikrčí k zemi, odrazím se a prostě ho přeskočím. Dopadnu do kotoulu, který mě dostane do bezpečné vzdálenosti a když si stoupám a otáčím se, tak zároveň tasím Rosu. Jsi na tenkém ledě, zandej to a vrať se domů... zavrčím na něj zpod masky. Modrá světla na místě očí si ho neúprosně měří.
Když se přikrčí k zemi, odrazím se a prostě ho přeskočím. Dopadnu do kotoulu, který mě dostane do bezpečné vzdálenosti a když si stoupám a otáčím se, tak zároveň tasím Rosu. Jsi na tenkém ledě, zandej to a vrať se domů... zavrčím na něj zpod masky. Modrá světla na místě očí si ho neúprosně měří.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Nejen že když jsem přepíchl Saikarova klona, kopla mne jeho raitonová chakra, ale stihl dokonce hodit jednu z jeho kart, přímo přes klona. Mé tělo bylo momentálně ve chvilkovém ochormení, a tak se mi nabízelo o dost méně variant k vyhnutí. Rychle jsem složil pečet omíjejíc náznaky bolesti. Jestli se dokážu pohnout k poskládáni této pečeti, byla otázka síly vůle. "Kawarimi no jutsu." zašeptal jsem tiše a vyměnil jsem si místo z větví z vedlejšího stromu, takže se karta trefila do větve.
Na stromě jsem se pohyboval tiše a snažil se zahlédnout Katashiho souboj. Jak se zdálo nejlepší co jsem mohl udělat, abych mu pomohl, bylo hodit kunai z připevněnou kouřovou bombou jejich směrem. Tohle jsem taky udělal, doufajíc že Katashi využije své možnosti. Pak jsem rychle vyskočil do vzduchu skládajíc pečetě, alespon jsem předstíral, že je skládám. Byl jsem si vědom že Saikaro nejspíš ví o tom, že se Uchihovi nesmí podívat do očí, a však o prstech neměl skud vědět.
(No to je ale krásne utajení XD A když pomyslím na fakt, že na únosu jsme byli z Kiyoko domluveni a vy jste tu psali, i když by vše skončilo dobře... příde mi to paradoxální... stratili jste přes to vy)
Na stromě jsem se pohyboval tiše a snažil se zahlédnout Katashiho souboj. Jak se zdálo nejlepší co jsem mohl udělat, abych mu pomohl, bylo hodit kunai z připevněnou kouřovou bombou jejich směrem. Tohle jsem taky udělal, doufajíc že Katashi využije své možnosti. Pak jsem rychle vyskočil do vzduchu skládajíc pečetě, alespon jsem předstíral, že je skládám. Byl jsem si vědom že Saikaro nejspíš ví o tom, že se Uchihovi nesmí podívat do očí, a však o prstech neměl skud vědět.
(No to je ale krásne utajení XD A když pomyslím na fakt, že na únosu jsme byli z Kiyoko domluveni a vy jste tu psali, i když by vše skončilo dobře... příde mi to paradoxální... stratili jste přes to vy)
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
Klan: Uchiha
Když vytáhl ten meč, na chvíli jsem se zarazil. Něco mi připomínal, někdy jsem ho už viděl, nebo o něm alespoň slyšel. Z mého zamyšlení mě vytrhl Benjiro, který na nás hodil kunai s kouřovou bombou. Tím mi naskytl celkem dobrou šanci. Přestal jsem přemýšlet nad tím mečem, rozběhl se k Kashikemu, vyskočil a pomocí " Konoha Gōriki Senpū " jsem mu vykopl ten meč z ruky.
Shinobi
Kashike
Objevil se kouř a vzápětí mi můj soupeř vykopl meč z ruky kopem s otočkou. Poddám se síle kopu a ta mě lehce otočí. Dost na to, abych mohl soupeře bodnout nožem, který stále svírám ve své druhé ruce.
Objevil se kouř a vzápětí mi můj soupeř vykopl meč z ruky kopem s otočkou. Poddám se síle kopu a ta mě lehce otočí. Dost na to, abych mohl soupeře bodnout nožem, který stále svírám ve své druhé ruce.
Mal šťastie. Len tak tak sa vyhol tomu všetkému. Keď však odskočil a hodil dymovnicu rozhodol som sa, že využijem protivníkov ťah a skočil za Katashiho. V momente keď mu vykopol meč a prsklo na mňa čosi mokré som ho ešte kopol a priamo do prichystanej techniky. Nevedel som či ho len viac škrabol, alebo naozaj bodol, ale dostal to. To čo robil Benjiro som nechal na klone, ktorý mi ostával. ten ho ohadzoval kartami snažiac sa ho zasiahnuť, alebo aspoň ho prinútiť sa uhýbať.
//Dohoda s Kiyoko je jedna vec, ale Tsuchikage nemá právomoc riadiť príbeh. Mohla by to spraviť z pozície admina, ale tak by hra strácala na kvalite. Zamysli sa, je to vec hráčov ako sa to vyvinie, navyše ona skôr dohodla možnosť obohatenia príbehu, ktorá by sa mohla stať, nie príbeh samotný.
//Dohoda s Kiyoko je jedna vec, ale Tsuchikage nemá právomoc riadiť príbeh. Mohla by to spraviť z pozície admina, ale tak by hra strácala na kvalite. Zamysli sa, je to vec hráčov ako sa to vyvinie, navyše ona skôr dohodla možnosť obohatenia príbehu, ktorá by sa mohla stať, nie príbeh samotný.
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Klan: Cross
Povedlo se mi vykopnout Kashikeho meč z ruky, ale on mě za to bodl do zad, skoro mi propíchl ledviny. Pak mě druhý chlápek kopl do zad a já letěl vzduchem přímo do bláta, ale vedle mě letěl i Kashikeho meč. Chytil jsem ho do ruky. " Shunshin no jutsu " a zmizel jsem v obláčku bílého kouře i s mečem.
Přesun
Shinobi
Kashike
Ten bastard!! zařvu jako raněná šelma. Seikoro, odveď Kiyoko ke mě a zavřete se! zařvu na něj a okamžitě vyrazím za Katashim. I když použil shunshin, stále po něm sem tam zůstávala krvavá stopa, kterou vytrvale sleduji jako lovecký pes.
(přesun)
Ten bastard!! zařvu jako raněná šelma. Seikoro, odveď Kiyoko ke mě a zavřete se! zařvu na něj a okamžitě vyrazím za Katashim. I když použil shunshin, stále po něm sem tam zůstávala krvavá stopa, kterou vytrvale sleduji jako lovecký pes.
(přesun)
Využil jsem toho, že original ze mně přesunul svou pozornost na Katashiho."Ted je má šance." Pomyslel jsem si, házejíc směrem ke klonu tři shurikeny, které jsem hodil tak, aby vychýlili z kurzu karty, které na mě mířili. Karty míříci na mne se mi podařilo úspěšně vychýlit z kurzu, takže se zabodli do jiného místa než chtěl Saikarův klon. Pote Katashi využil mírného zmatku, který panoval v jeho souboji, a utekl. "Škoda, ale možná příště." Promluvil jsem k Saikarovi a vydal se pryč, dávajíc pozor na jeho karty.
Přesun
Shinobi
Technika Yomi Numa sa zrušila a ja som sa ako inak rozbehol Shunshinom za Uchihom. Za behu som niečo napísal na kartu a utekal ďalej, ešte než mi stihol úplne uniknúť hodil som po ňom kartu tak aby ju mohol chytiť. Potom som odbehol preč a zamieril ku Kashikeho pevnosti.
(presun originál)
Môj klon prikráčal ku Kiyoko objal ju a previazal jej ranu na krku načo ju zdvyhol. "Poď, ideme domov." Povedal jej a nesúc ju v náručí mieril ku Kashikeho domu.
(presun klon Kashikeho pevnosť + Kiyoko ak ti to teda nevadí)
- Karta:
Veľa šťastia do našeho ďalšieho stretnutia. Nech budeš vyzerať akokoľvek, týmto sa mi môžeš preukázať, že si to ty, s tým, že nebudem poznať meno a naďalej ani tvoju tvár.
(presun originál)
Môj klon prikráčal ku Kiyoko objal ju a previazal jej ranu na krku načo ju zdvyhol. "Poď, ideme domov." Povedal jej a nesúc ju v náručí mieril ku Kashikeho domu.
(presun klon Kashikeho pevnosť + Kiyoko ak ti to teda nevadí)
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Klan: Cross
Skôr než sa stihol klon s Tsuchikáge presunúť, presne na prahu dverí nemocnice pocítil jako na jeho tvár dopadla kvapka krvi. Po boji by to bolo normálne, avšak zvuky ktoré nastali neboli príjemné pre jeho oči keď sa vonku rozpršalo. V Iwe nič nezvyčajné, avšak tento dážď .. bol z krvi. Kvapky hustej krvi dopadali v obrovskom množstve na zem, tvoriac obrovské mláky, v ktorých sa začali tvoriť, stúpať z nich v kvapalnom stave veľké množstvá.. ľudí z krvi? Tak by ich mohol Saikoro nazvať, týmto ho zastavili, pričom sám pocítil niečo divné za chrbtom, keď klon po pár ranách padol presekaný krvými ostňami na zem, a zmizol, ako klon. Tsuchikáge tentoraz zachytila nová postava na scéne, poslať ju preč z klonom, aká blbá myšlienka. Tým človekom.. bol naozaj zvláštne oblečený do červeného dlhého plášťa zabalený, bielovlasý muž sostrašne bledou pokožkou. Doteraz mu stekala krv po tvári z úst, akoby tú krv vonku pil, škaredo sa usmial odhaľujúc tiež ústa plné krvi a zapozeral sa na originál. „Iwagakure naďalej funguje? To som si myslel že už dávno ste pokapali v tých kanáloch ako krysy! Fajn, tak ja sa postarám o zničenie vašej odrody hávede..“ Nepokojne sa zasmial, pričom hrdeľný zvuk smiechu sa rozniesol do okolia, jeho hlas ztíchol keď zahliadol Uchíhu. „Sharingan máš a predsa ťa porazí banda opíc? To si fakt takto úbohý že nedokážeš uniesť ani túto maličkú žieňu?“ Spýtal sa a pozrel na krvou uspatú Tsuchikáge, následne znova na Saikora.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Když na scénu přistoupila jiná postava, řekl jsem si že by ted byla bylbost utíkat, zvlášt když jak se zdálo mi přišla pomoct.
Rychle jsem se otočil zpět ke nemocnici a doskočil k postavě. "Nemám náladu se k tomu ted vyjadřovat." Řekl jsem mu tichým, naštváným, ale přesto působícím klidně tonem. Nebyl jsem spokojen ze svým výkonem, ale ted když přišla pomoct, bylo na čase obrátit kartu.
Ted se vrátim k insidentu, když jsem se chtěl vypařit. Tedy na mě Saikaro hodil kartu, tak abych ji chytil. Já však kartu ignoroval, když pro mě nebyla nebezpečná.
V momentálni situaci jsem stál vedle posily a pozoroval sharinganem jeho déšt. "Kekei Genkai?" Otázal jsem se sám sebe v myšlenkách a natáhl se rukou ke kunai, který jsem okamžitě hodil směrem na Saikara. nechtěl jsem aby tam totiž jen tak stál a nic nedělal, chtěl jsem se hnout z "místa".
Rychle jsem se otočil zpět ke nemocnici a doskočil k postavě. "Nemám náladu se k tomu ted vyjadřovat." Řekl jsem mu tichým, naštváným, ale přesto působícím klidně tonem. Nebyl jsem spokojen ze svým výkonem, ale ted když přišla pomoct, bylo na čase obrátit kartu.
Ted se vrátim k insidentu, když jsem se chtěl vypařit. Tedy na mě Saikaro hodil kartu, tak abych ji chytil. Já však kartu ignoroval, když pro mě nebyla nebezpečná.
V momentálni situaci jsem stál vedle posily a pozoroval sharinganem jeho déšt. "Kekei Genkai?" Otázal jsem se sám sebe v myšlenkách a natáhl se rukou ke kunai, který jsem okamžitě hodil směrem na Saikara. nechtěl jsem aby tam totiž jen tak stál a nic nedělal, chtěl jsem se hnout z "místa".
Shinobi
Kashike
Rychlými skoky se vracím zpátky k nemocnici a už z dálky zahlédnu změněnou situaci. Skočím mezi sutiny aby mě nikdo nezahlédl a pak se začnu opatrně přesouvat na výhodnější pozici. Pomocí Jintonu pak prudce skočím k tomu novému muži a pokusím se mu Kiyoko vytrhnout. Díky Jintonu jsem dostatečně rychlý, aby nikdo z nich nemohl včas reagovat.
Rychlými skoky se vracím zpátky k nemocnici a už z dálky zahlédnu změněnou situaci. Skočím mezi sutiny aby mě nikdo nezahlédl a pak se začnu opatrně přesouvat na výhodnější pozici. Pomocí Jintonu pak prudce skočím k tomu novému muži a pokusím se mu Kiyoko vytrhnout. Díky Jintonu jsem dostatečně rychlý, aby nikdo z nich nemohl včas reagovat.
Kashike ale zabudol na jednu výhodu krvavého lorda, jako ho prezývali v Kagetsu no sato. Potomok rodiny Ochita, ovládajúc krv na tej najvyššej úrovni, nechal padať dážď len za účelom ochrany před votrelcami. Zacítil ho už v okamihu kedy Jinton použil, a vďaka kvapkám krvi ktoré mal na sebe stihol však reagovať, keďže o ňom vedel už od brány. Jako sa pokúsil vytrhnúť Kyoko z jeho rúk, obidvaja sa rozpadli na množstvo krvi, zároveň toho sa vytvorilo asi 50 ich kópií vonku v daždi. Vyliezali z mláky ktoré narobil dážď, teraz by sa musel naozaj zapotiť aby našiel tých pravých. Pravda nebol tak rýchly, to bola Kashikeho najväčšia výhoda, mal však aj inú výhodu. Tú však ešte nechcel ukázať.
Kashike
Druhým skokem se dostanu zase pryč do zdánlivého úkrytu. Krev co padá z nebe mi nevadí díky obleku, ale tím že můj oponent stihl včas reagovat, se dovtípím že jsem musel být prozrazen. Jak, to netuším. 50 kopíí je pro mě víc než dost a já usilovně přemýšlím co dělat. Nasbírám si ve svém úkrytu kamínky a pomocí Jintonu je začnu vrhat na hlavy kopíí nepřítele. Malý projektil letí vždy daleko rychleji než třeba vržený nůž a při dopadu může velmi vážně poranit hlavu.
Druhým skokem se dostanu zase pryč do zdánlivého úkrytu. Krev co padá z nebe mi nevadí díky obleku, ale tím že můj oponent stihl včas reagovat, se dovtípím že jsem musel být prozrazen. Jak, to netuším. 50 kopíí je pro mě víc než dost a já usilovně přemýšlím co dělat. Nasbírám si ve svém úkrytu kamínky a pomocí Jintonu je začnu vrhat na hlavy kopíí nepřítele. Malý projektil letí vždy daleko rychleji než třeba vržený nůž a při dopadu může velmi vážně poranit hlavu.
Mal pravdu, tvrdé projektily o takejto rýchlosti ktorú určite vyvinul aj za pomoci svojho Kekei Genkai prerazia hlavu s tým že kópiu zničí. Takto by mohol ihneď identifikovať súpera, avšak při rozopade súperovej hlavy, padla kópia k zemi, ale do momentu sa jej hlava obnovila z krvi, a znova sa postavila, smejúc sa na Kashikeho. „A čo takto trochu zábavy..“ Poznamenal niekto za ním, keďže vďaka krvi na ňom ho dokázal monitorovať všade, s obrovským ostňom na ruke sa pokúsil Kashikeho prepichnúť.
Kashike
Prudce se otočím a sekem z tasení se pokusím protivníkovi useknout hlavu. Tak poď ty hrdino, uvidíme kolik té krve nakonec vycedíš...
Prudce se otočím a sekem z tasení se pokusím protivníkovi useknout hlavu. Tak poď ty hrdino, uvidíme kolik té krve nakonec vycedíš...
Jeho rýchly výpad naozaj nestíhal ani takto skúsený Shinobi nejako zmáknuť, Kashikeho meč prešiel hrdlom súepra ako nôž maslom, avšak jediné čo dosiahol bolo úplne zacákanie krvou, keďže sa před ním rozpadol na kaluž krvi a takmer polovica z nej pristála na Kashikem. „Ešte mnoho, ešte mnoho..“ Poznamenal znova, tentoraz stál na vrchnom políčku, presnejšie stál na zábradlí při schodoch takemr až na inom poschodí, usmieval sa a mával mu na pokyn, aby prišiel bližšie a pohral sa. V ruke zatiaľ vyformoval množstvo shurikenov ktoré po ňom v podobe krvi hodil, tie sa počas letu rozšírili a na Kashikeho začala paľba ako z rýchlopaľnej zbrane.
Kashike
Pod takovou palbou nehodlám jen tak stát. Jedním skokem se dostanu do krytu mezi sutiny. Počkám až ho to přejde. Tenhle se bude zabíjet blbě, musím ho zabíjet dokud mu nedojde chakra... což může být na dlouhý lokte. Když krupobití utichne nebo se naskytne jiná příležitost, dvěma skoky se přenesu za něj a našiju mu jednu pěkně mečem do jater. Ať už to vyjde nebo ne, okamžitě uskakuji a hlídám si okolí, aby mě nepřekvapil.
Pod takovou palbou nehodlám jen tak stát. Jedním skokem se dostanu do krytu mezi sutiny. Počkám až ho to přejde. Tenhle se bude zabíjet blbě, musím ho zabíjet dokud mu nedojde chakra... což může být na dlouhý lokte. Když krupobití utichne nebo se naskytne jiná příležitost, dvěma skoky se přenesu za něj a našiju mu jednu pěkně mečem do jater. Ať už to vyjde nebo ne, okamžitě uskakuji a hlídám si okolí, aby mě nepřekvapil.
Nešlo proti nemu bojovať v rýchlosti, bol naozaj extrémne rýchly a vážne skvelý bojovník, a už aj on si začal uvedomovať, slávny „Krvavý Lord“, že na neho nemá, v momente keď pocítil meč v boku. Našťastie jako Hoozuki, aj on vedel svoju podobu zmeniť na kvapalný stav, v okamihu padol na zem jako mláka a vynoril sa znova oveľa ďalej. V inej mláke, pozoroval svojho súpera. Keby do neho začal šiť, len si vyničí čakru, preto zvolil inú taktiku. Na ruke sformoval dve čepele, každú na inej, a rozbehol sa proti nemu v súboji na blízko.
Kashike
Když se na mě rozeběhne, postavím se k němu čelem a vyčkávám. Ještě ne... ještě je daleko, nech ho běžet... zní mi hlavou.
Když se na mě rozeběhne, postavím se k němu čelem a vyčkávám. Ještě ne... ještě je daleko, nech ho běžet... zní mi hlavou.
Nečakal na nič, okamžite ako sa k nemu priblížil, čepele namočené do krvi, vlastne celé z krvi vytiahnutej z miesta kde ho zasiahol Kashike, namieril na neho. Teraz vlastne použil jeho vlastnú zbraň proti nemu, keďže aj keď to Lord nevedel, tie čepele boli vďaka krvi otrávané. Pokúšal sa zasiahnuť ho akokoľvek, aj keď už to bolo len naťahovanie, kým nepocítil že technika bola ukončená.
Uskočil jsem dozadu, i hned jakmile se ti dva do sebe pustili. "Zdá se, že tento krát budu dívákem já." Pomyslel jsem si, bylo mi jasné že bych mohl překážet v boji, a tak jsem se rozhodl boj pozorovat z oddáli. Skočil na vysokou budovu nemocnice, a tam se posadil pozorujíc ty oba sharinganem. Nejlepší co jsem nyní mohl udělat, bylo zkoumat Kahikeho styl boje a efektivně proti němu zakročit.
Shinobi
Kashike
Ještě né... teď! Udělám dlouhý úkrok stranou, aby na mě nedosáhl, a zároveň využiji délky mého meče. Sek je vedený na krk s cílem ho buď setnout nebo podříznout.
Ještě né... teď! Udělám dlouhý úkrok stranou, aby na mě nedosáhl, a zároveň využiji délky mého meče. Sek je vedený na krk s cílem ho buď setnout nebo podříznout.
Útok za útokom od Kashikeho Lord úplne ignoroval väčšinu jeho útokov, keďže po pretnutí, na neho nemali žiadne Taijutsu techniky, alebo čo i len bodnutie, účinky. Preto sa to zdalo v nekonečný boj, avšak čím viac jo sekol, tým viac Kashike cítil koľko má na sebe Lordovej krvi. Ani keby chcel, veľkú stratu nevydrží ani on. No on naďalej sekal a sekal, zdalo sa že zbesnel.
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Iwagakure no Sato
Strana 4 z 7
Povolení tohoto fóra: