Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nemocnice

+7
Katashi Aokawa
Uchiha Benjiro
IchikawaMiyoro
Miko Amatasu
Aitenn Megami
Noriko Kana
Kiyoko Hokori
11 posters

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Nemocnice - Stránka 5 Empty Nemocnice

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sun 26 May - 12:40

First topic message reminder :

Nemocnice - Stránka 5 Anime-smart-boy

Nemocnice se přesunula do jedné z mála stabilně stojících budov ve vesnici, vybavena není zrovna nejlépe vzhledem k tomu, že část vybavení byla poničena, nebo ukradena. Avšak na hygienu se tu velmi dbá a péčuje se o pacienty jak jen to v těchto podmínkách je možné.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice - Stránka 5 Empty Re: Nemocnice

Příspěvek pro Kashike Fri 7 Jun - 19:01

Kashike

Po dvou úspěšných zásazích přehodnotím svůj přístup. Začnu couvat a tancovat po bojišti. V duchu si počítám čas, než začne jed působit. Fakt, že k boji používá vlastní krev, je pro mě nebezpečný, protože teď je ta krev otrávená... proto se nesmím nechat zasáhnout. To by znamenalo komplikace.
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri 7 Jun - 19:13

Mienil znova seknúť a zaútočiť, keď sa Lord dostal až príliš blízko ku Kashikemu, vtedy ale pocítil strpnutie svalov a bezvládny padol k zemi. Vytreštil od úžasu oči, čo sa mu to stalo, začalo sa mu zahmlievať před očami čo šlo posúdiť podľa jeho škúlenia a prudké zdvihanie hrudníku naznačovalo, že sa mu aj ťažko dýcha. Z posledných síl sa doplazil k stene, oprel sa o ňu chrbtom a zahľadel sa nemotorne na Kashikeho. „Čo sa .. to.. stal..stalo..?“ Zaznela otázka ktorej šlo ťažko cez jeho chybu reči spôsobenú jedom, rozumieť.
Nukenin
Nukenin

Počet príspevkov : 714

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri 7 Jun - 19:21

Kashike

Dokončím poslední úhyb a zůstanu stát. Pak jen sleduji své soupeře a čekám. Když se mě zeptá, pozvednu meč před obličej v gestu renesančního šermíře. Lord mohl vidět černou drážku, která dělila čepel v půli. Narazil jsi na protivníka, jehož styl boje není úplně čestný. Mrzí mě to, ale dokud bojuji o život někoho jiného, nehodlám protivníka šetřit.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri 7 Jun - 19:31

„Život niekoho iného.. Človek ak bojuje sám, dosiahne.. toho .. viac..“ Zakolísaná reč „Krvavého Lorda“ posledný krát zaznela v tejto miestnosti, hlava v chabom rozpoložení opadla na zem, a Kashike si mohol vydýchnuť keď zahliadol mŕtveho súpera. Nastalo hrobové ticho a Lord sa nehýbal, až poľavil Kashike v ostražitosti, ozvalo sa za ním tichý smeich. Lord... zrazu sa usmieval, potichu opretý o stenu sa smial, a jeho smiech naberal na sile a intenzite každou sekundou, keď nadvihol svoju ruku pred Kashikeho, a ten pocítil hroznú bolesť v celom tele. Impulzy, akoby mu niečo trhalo žili. „To si vážne myslíš že ma dokážeš dostať.. takto? To si vážne myslíš že tá krv bola len nato, aby som ťa vedel monitorovať?“ Spýtal sa zo smiechom na jazyku, Kashike cítil ako mu vrie v žilách krv. Doslova bublala, a pokúšala sa zo žíl dostať von. Krv dažďa, krv keď ho prvý krát presekol. Nepokúšal sa ho monitorovať ale dostať Lordovu krv do Kashikeho krvného obehu len aby mu mohol urobiť teraz toto. V jeho krvnom obehu sa tieto dve krvi zmiešali a vlastne, všetku krv teraz dokázal Lord ovládať. Vďaka schopnosti ovládanai krvi dokázal tiež pumpovať krv oddelene od jedu, čím dokázal aby ho jed nezabil. Zdvihnutá ruka a Kashike začal krvácať z nosa. Pretože stačilo zaveliť aby krv vyšla von, a v jednej sekunde mu Lord odstráni všetku krv z tela. „Posledné želanie?“ Spýtal sa, akú mal šancu? Musel ho zabiť skôr ako z neho dostane krv. Ako ale, ak na neho neučínkuje jed ani.. Taijutsu. Čo takto prepichnúť srdce..?
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri 7 Jun - 19:58

Kashike

Bolest byla naprosto agonizující, ale co bylo horší, tím že jsem krvácel z nosu jsem se začínal topit ve vlastní krvi. Do hajzlu s tím... už stárneš... Bolest je taková že mě neudrží nohy a já padnu na kolena. Poslední přání? optám se a pomocí Jintonu vrhnu Rosu, kterou stále držím v ruce. Dám do toho všechno, celý potenciál svého KG a meč zamířím přímo na jeho srdce rychlostí vystřelené kulky. Chcípni šmejde...
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Fri 7 Jun - 20:04

Z velkým zápalem jsem pozoroval ty dva. Chtěl jsem se něco dozvědět o Kashikeho stylu boje, ale co se zdálo býti překvapením byl ten nukenín. Když se zdálo, že Kashike díky svému jedu potomka z klanu Ochita otrávil a že to ukončí, se ukázala situace býti pravým opakem. Místo otraveného nukenína, sténajicího v bolestech, tam byl vysmáty a spokojený nukenin.
Postavil jsem se a doskočil házejíc před sebe i na me místo dopadu kouřové bomby.
Udělal jsem to v tom účelu, aby Kashike nebo případně někdo jiný mi těžko zabránil v mém pokusu využít příležitosti a rychle unést Kiyoko.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Počet príspevkov : 131

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri 7 Jun - 20:09

Vyšlo to ako Kashiek plánoval. Usmiaty Nukenin sa takmer došťal od smiechu, ale v momente ako zacítil ako mu meč prerazil srdce, úsmev stvrdol. Zastavil sa v pohybe ku Kashikemu, a vyvalil oči keď mu z úst vyvalila sa obrovská dávka krvi. Z posledných síl vytiahol meč zo svojho srdca a zahľadel sa na dieru v hrudi. „Ne..nemož..né..“ Odvetil potichu, načo padol mŕtvy na zem. Vtedy sa zrušili všetky kópie vonku a na zemi neďaleko Kashikeho sa objavila Kyoko. Stále živá..
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri 7 Jun - 20:16

Kashike

Když ten nukenin zemřel, povolil i účinek jeho techniky. Zároveň s tím se všude objevil kouř, který sem naházel ten Uchiha. Pod rouškou kouře se vydám ke Kiyoko, nejdřív po čtyřech, pak se ale seberu a rychle k ní doběhnu. Tentokrát se musím spolehnout na podporu Saikora, že se o toho Uchihu postará. Vezmu Kiyoko přes rameno a pokusím se s ní dostat do nejbližšího domu. Cestou si ještě v rychlosti seberu meč.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Fri 7 Jun - 20:23

Když se k Kiyoko dostal dřív Kashike než já, bylo mi jasné, že si musím dát pozor, protože se zde pořád někde potuloval ještě jeden z jejich shinobi. V možnosti kdybych se dostal ke Kiyoko první já, mohl bych ji využít ke své ochraně, ale co už.
Ohlédl jsem se dozadu na toho nuekína a povzdechl si."Možná ještě překvapíš, ale škoda že už tu nebudu." Pomyslel jsem si a nyní se definitivně vydal pryč, využívajíc při tom dým, který se vznášel ve vzduchu z me kouřové bomby.
Přesun
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Počet príspevkov : 131

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri 7 Jun - 20:27

Keď už bol Benjiro v pohode, preč a prílši ďaleko, postava nukenina sa v tme pohla. Ako bolo možné zabiť ho prebodnutím srdca? Srdce pumpuje krv, a to môže robiť s ovládaním krvi aj sám! Iba sa hral na mŕtveho, Kashike nikoho nezabil, ale to zistil až vo chvíli keď sa mu Kyoko v rukách rozpadla na veľkú dávku krvi. Uvedomil si že ho Lord okašľal, ale to už bolo príliš neskoro. V tom momente bola Kyoko a pravý originál dávno za hranicami zeme, takmer na hraniciach Kagetsu no sato. Nemal už nikto šancu ako ju zachrániť, Kyoko bola unesená a klon ktorého prepichol Kashike sa rozpadol v otrávenú krv. Kto to bude zmývať, asi sa nedožije rána. V tejto tme, v tom že to bol dopredu urobený podvrh, kde šlo len o zdržanie súpera, bolo nemožné vystopovať Lorda, alebo Kyoko. A už vôbec nie.. Benjira, majstra Genjutsu na úrovni Itachiho. Koniec!

~Presun~

Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri 7 Jun - 20:32

Kashike

K čertu se vším!! zařvu abych si ulevil. Zmátořím se a vyrazím domů. Tenhle boj pro mě skončil. (přesun)
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aitenn Megami Tue 11 Jun - 17:59

Všetko sa to zomlelo tak rýchlo, Kiyoko ktosi vzal...Tí dvaja zmizli, objavil sa tu i nejaký shinobi, ktorého Kashike prebodol a nakoniec kamsi i odišiel. Neostal tu už nikto, bola som tu úplne sama. Roztiahla som papierové krídla a vzlietla do vzduchu. Zamierila som rovno k bráne, ktorou som chcela prejsť cez bránu k údoliu šepkajúcich duší, kam som rada chodievala. (presun)
Aitenn Megami
Aitenn Megami
Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)

Počet príspevkov : 408

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Itako

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Jun - 13:16

V nemocnici vládl poněkud hcoas. Medici lítali tam a sem, sepisovali, co všechno chybí a  ve tváři měli všichni vepsaný ten samý zoufalý výraz. Všechno zmizelo a pokud přijde útok, nemocnice nemůže zachránit všechny raněné a natož je hospitalovat. Přišli o to málo, co za ty roky vynalezli a připravili. V nemocničním skladu nezbylo nic, byl rozházený, prázdné flaštičky s léky, vybité skla z prosklených skřínek. A v tom všem ruchu jen jediné. Nepoužitý výbušný lístek, který se nacházel kupodivu na všech místech výbuchů. Písmo na něm bylo totiž jiné než u ostatních, nebyl výbušný, nýbrž jakási značka toho, že tohle všechno není jen náhoda. Lidé se začínali bát, když zradí člen vesnice, kde je jistota, že nezradí další?
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 13:38

Kashike

Při vstupu do nemocnice čapnu jednoho medika ať nám ukáže sklad. Když nás tam odvede, letmo se rozhlédnu. Faito, mrkni na zámek a zkus zjistit jak se sem dostal. Na tohle byl on expert a tak jsem ho nechal dělat jeho práci. Sám se opatrně procházím po skladu a hledám nějaký detail, který by mohl medikům uniknout. Otisk boty v rozlité tekutině, otisk prstu na skle, kus látky z oděvu... cokoliv. Nevěřím že potřetí neudělal žádnou chybu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 14:09

Faito

V nemocnici to vypadalo jak po výbuchu, doslova. Klekl jsem si k zámku, chvíli jsem ho prohlížel ze všech stran, sundal jsem si rukavici, otřel prst o zámek a zkontroloval pachuť pro případ použití nějaké slabší kyseliny. Prohlédl jsem i panty pro případ, že bych na zámku nic nenašel. Dveře rozhodně nebyly vyražené.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Počet príspevkov : 264

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Jun - 14:36

Faito šel zkontrolovat zámek u skladu, ten doopravdy vypadal neporušeně, a doopravdy neporušený byl, protože na zemi se válelo něco jiného.. Klíč. Doslova klíč od skladu, což znamenalo, že ten kdo to ukradl, musel mít přístup k nemocnici a být tu častěji. Pokud tedy ten klíč nebyl jen padělek.

Kashike si naopak mohl všimnout něčeho jiného.. V rohu skladu, skrčená za všemi poličkami se krčila malá dřevěná panenka. Další loutka? Měli by si dávat pozor, aby na ní opět nebyl výbušný lístek. Ale vypadala netknutě a právě na ní byl i další z klíčků, panenka, co hrála, když jí člověk natáhnul. Nějaký trik snad? V jednu nestřeženou chvíli začala hrát..

Pokud šel Faito pro klíč, co ležel na zemi, aby ho prozkoumal, dveře se s prvním tónem zaklapli a uvěznili je uvnitř. Pokud ale zůstal stát u dveří, naopak ho odstřihli od Kashikeho. Ale jedno bylo jisté, buď oba nebo jeden z nich byli v pasti. Protože jiný východ ze skladu není.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 14:44

Faito

Když jsem se sehnul pro klíč, dveře se začaly zavírat. Obětoval jsem jeden nůž, abych je udržel otevřené, ale marně. Nůž se zlomil  a panenka začala hrát. Podíval jsem se na Kashikeho: "Až dohraje, tipoval bych to na plyn." řekl jsem a začal ohmatávat zdi místnosti a dívat se do krabic, pokud tam nějaké jsou.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 14:49

Kashike

Tak to máme ještě čas.. prohodím optimisticky a obezřetně vykročím k panence. Velice opatrně s ní zkusím pohnout, abych případně neinicioval nastraženou výbušninu nebo pojistku. Pokud je něčím zajištěná, začnu nástrahu opatrně odstraňovat, pokud ne tak panenku stejně opatrně a pomalu otevřu, abych věděl co je uvnitř.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Jun - 16:40

Faito to odhadnul správně, dveře se měli zaklapnout a panenka měla vypustit ostře jedovatý plyn. Faito hledal v krabicích, ale jediné, co tam našel, byly odhozené rukavice celé zadělané od toho jedu a několikrát i od kyseliny. Evidentně si myslel, že ho nic nemůže ohrozit. Jenže Kashike čas utnul příval plynu a přímo pod zavedenou trubicí ležel papírek.

"Jsem stále o krok před vámi, Iwa je na řadě.."
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 16:47

Kashike

Kouknu na papírek a kdybych neměl masku, byl by vidět úsměv od ucha k uchu. Teď si musí myslet že nás dostal... prohodím k Faitovi. Odmontuji ústrojí na tvorbu plynu a rozbalím si věci ze své brašny. Začnu s rozborem jedu. Až skončím, měl bych vědět co to je za jed, tudíž i jak byl nejspíš připraven a mohl bych začít vylučovat lidi. Přeci jen, takových jako jsem já nebo náš cíl není mnoho.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 16:51

Faito

Koukl jsem Kashikemu přes rameno. Přemýšlel jsem, proč když je krok před námi, zkusil plynem zvraždit jediné dva lidi ve vesnici, kteří neustále nosí plynové masky. Viděl jsem, jak Kashike zkoumá plyn a usoudil jsem, že na mě zbývají dveře. Přišel jsem k nim a zkusil do nich vrazit. Jen tak na zkoušku. Pak jsem vyndal nůž a začal jsem se vrtat v zámku. Zbyl mi i kousek drátku, ale žádná výbušnina, nosit ji bylo v těchhle dnech nebezpečné. Po chvíli by se měly dveře se cvaknutím otevřít.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 16:55

Kashike

Když slyším Faita, jak zkouší otevřít dveře, ohlédnu se. Počkej... zamysli se. On si teď nejspíš myslí že jsme mrtví. Co toho nějak využít? 
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 16:58

Faito

Otočil jsem se na Kashikeho. "Jsme uprostřed skladu bez oken a jediná cesta odsud je těmahle dveřma. Jestli máš nějakej plán, já teda ne..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 17:05

Kashike

Dostat se ven nebude problém... prohodím a pak se zarazím. Ne, to je špatný nápad, promiň. Zkusíme to jinak, zatím ale ještě neotvírej. Aspoň než dodělám ten rozbor. Mrkni třeba na ty věci a na tu panenku. Následně pokračuji v práci na tom jedu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 17:08

Faito

Pokrčil jsem rameny a ještě jednou prozkoumal celou místnost. Hledal jsem cokoli- mechanismy, věci, kterými nás mohl monitorovat, další výbušniny, otisky nebo stopy. Pokud jsem nic takového nenašel, pořádně jsem se zaměřil na panenku. Zjišťoval jsem materiál, odhadoval váhu a zkoumal spouštěcí mechanismus. Ve zkratce: Panenka bude napadrť, ale já bych měl vědět, jestli je ten člověk nebo někdo jako já.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next