Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nemocnice

+7
Katashi Aokawa
Uchiha Benjiro
IchikawaMiyoro
Miko Amatasu
Aitenn Megami
Noriko Kana
Kiyoko Hokori
11 posters

Strana 6 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Nemocnice - Stránka 6 Empty Nemocnice

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sun 26 May - 12:40

First topic message reminder :

Nemocnice - Stránka 6 Anime-smart-boy

Nemocnice se přesunula do jedné z mála stabilně stojících budov ve vesnici, vybavena není zrovna nejlépe vzhledem k tomu, že část vybavení byla poničena, nebo ukradena. Avšak na hygienu se tu velmi dbá a péčuje se o pacienty jak jen to v těchto podmínkách je možné.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice - Stránka 6 Empty Re: Nemocnice

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Jun - 17:47

Kashike toho popravdě moc z jedu nezjistil, protože právě tenhle jed, který byl i na rukavicích byl jed právě z téhle nemocnice, který vlastnila stejně, jako vlastnila i protijedy, aby je měla z čeho vyrábět. Nukenin patřil mezi ty chytřejší, takhle snadno se lapit nenechá. Mohl to najít už podle názvu jednotlivých flaštiček ležících na zemi, ovšem prázdných..

Faito mohl na panence zjistit jediné. Byla vyrobena pečlivě, uvnitř nebyl mechanismus složitý, ale byla to práce někoho, kdo se vyzná v intrikách, jedech a loutkařství. V Iwě dost neobvyklé, ale zkoumat každého člověka by zabralo věčnost. Sledovat je odnikud nemohl, ale to mu nezabraňovalo v tom, aby v Iwě nezpůsobil další paniku. Měl zbraně, důležité svitky, léky, zásoby.. Co by mohl být další jeho krok?
Nukenin
Nukenin

Počet príspevkov : 714

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 17:53

Kashike

Čert aby toho chlapa vzal. Je chytrej jak vopice, to se mu musí přiznat. Sbalím si své věci a ještě jednou ten sklad projdu. Skoro mi to připadá, jako že jdeme proti nám dvěma. Někdo, kdo se vyzná v pastech, jedech a kdo je taková svině aby odstřihl celou vesnici i s civilisty od zásob. 
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 17:58

Faito

Mám sto chutí začít hrát svoji hru... zavrčel jsem, když jsem odhodil panenku, která neřekla nic víc než měla. Otočil jsem se na Kashikeho. "Jmenuj nějakou významnou budovu, která bude pro vyšší dobro srovnaná se zemí..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Počet príspevkov : 264

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 18:00

Kashike

Nejsem si jist zda tě úplně chápu. K čemu by to mělo být? optám se Faita. Moje myšlení se teď ubíralo trošku jiným směrem a tak jsem význam toho činu moc nepobíral.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 18:06

Faito

Teď je to celé v jeho režii, všechny ty výbuchy a vloupání a pasti. Myslím, že když bouchne nějaká budova mimo jeho plán, je větší šance, že udělá chybu.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 18:09

Kashike

Zvláštní způsob jak mu sebrat iniciativu a jistotu. Jen si nejsem jist že to bude fungovat. Navíc ve vesnici už je většina významných budov v troskách, leda bys chtěl vyhodit můj dům. Ale počkat... co kdybys odpálil ten svůj? Stejně máš většinu věcí u mě od té doby, co jsme tam trčeli a nemohli ven. To by ho mohlo zmást.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 18:41

Faito

A hodláš ho odpálit rovnou nebo z něj vyneseme přebytek materiálu? Protřídění nám dá jistotu, ale připraví nás o překvapení, kdyby nás náhodou někdo viděl. Na druhou stranu za ty tři roky jsem tam byl jen málo a zůstala tam spousta věcí...pokud si dobře pamatuju, vyhodíme do povětří půlku vesnice...
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 18:43

Kashike

A to bychom opravdu neradi. Myslím že bude lepší odtamtud ty věci dostat, ještě se budou určitě hodit. Ještě se to chce ale zamyslet nad variantou... co když tohle nezabere?
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 16 Jun - 18:59

Faito

Otočil jsem se na Kashikeho s pevným výrazem v očích. "Myslím, že už několik let náhradní plány nemáme..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 16 Jun - 19:13

Kashike

Taky fakt... tak bacha od těch dveří. Hrábnu do tašky a vytáhnu flaštičku s kyselinou, kterou hodím na zámek. Po chvilce kopnu do dveří a ty by se měly rozlítnout.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Wed 19 Jun - 15:15

Dveře se konečně otevřely. Moc se toho nedozvěděli, snad jasné bylo, že je právě někdo chtěl zabít, což znamená, že je neustále sleduje, ale oni nemůžou vidět jeho. Další stopou mohl být snad ukradený jed z nemocnice a vyrábění loutek.

Pátrat bude těžké, ale možná jsou o krok před ním.. A nebo taky ne.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Saikoro Wed 19 Jun - 16:15

Utekal som po ulici za ulicou a ledva lapal dych. Hlava sa mi točila a jed sa šíril po celom tele. Už som tam bol, len kúsok od nemocnice. Ani som nezaregistroval Kashikeho s Faitom. Proste som vbehol dnu a pristál vo vnúri na jednej z chodieb. Ležal som rozplácnutý na zemi v kóme. 

(uvidíme sa, keď sa vrátim z dovolenky... bounce ... ak by ste chceli, môžete ma presunúť do Kashikeho domu, alebo niekam so sebou... keď tak berte ohľad na čas uvedený v oznámení o neprítomnosti... veľa šťastia páni a dámy )
Saikoro
Saikoro
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet príspevkov : 230

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Cross

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed 19 Jun - 18:57

Faito

CHytl jsem prvního, kdo šel okolo a patřil k personálu nemocnice. "Kdo je tu ředitelem?" zavrčel jsem. Právě mě totiž něco napadlo.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri 21 Jun - 10:13

Kashike

Vyjdu ven ze skladu a čekám co vypadne z toho muže, kterého Faito zastavil. Nevím k čemu to potřeboval vědět, ale snad ho napadlo něco co mě ne.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri 21 Jun - 12:32

Jedna medička na Faita překvapeně vykulila oči, než se mu vysmekla, zamračila se na něj, s kývnutím na chlapíka napravo se potom kvapem rozešla pryč. Evidentně měla práci důležitější věci než se tu s někým vybavovat.

Muž stál opodál, překvapeně se otočil na Faita a postrčil si černé brýle na nosu výš, potom si promnul kořen nosu a zamračeně nakrčil obočí.

"Potřebujete něco pánové nebo tu jenom okouníte? Máme tu dost problém kvůli tomu útoku, takže buď pomocte nebo jdětě.." Řekl rázně a očima projížděl listy před sebou, všechny zaznamenané ztráty.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Fri 21 Jun - 12:49

Faito

Otočil jsem se na toho chlapíka a na vteřinku zapřemýšlel, na kolik vteřin bych ho poslal do limbu jedním úderem. Nicméně pak jsem začal uvažovat konstruktivněji. Vypadal, že ho ten útok velmi rozhodil, nepřišlo mi, že by to hrál. "Jste ředitel nemocnice? Faito Dansaku, tohle je Kashike Gorin. Chci vědět, co se tu stalo a kdo všechno měl klíče od skladu, případně kde visely. A ještě...nebyli tu dnes ráno příslušníci ANBu?"
Nebyl jsem moc dobrý ve čtení řeči těla, ale snažil jsem se alespoň odhadnout, co si ředitel myslí, když nám odpovídá.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri 21 Jun - 12:52

Kashike

Vyslechnu si Faitovi otázky a se zájmem se zadívám na ředitele. Přes masku není vidět kam se dívám, čehož využiji a zaměřím se na jeho oči. Na těch je nejsnazší poznat, zdali člověk lže nebo mluví pravdu. Pokud totiž člověk vzpomíná nebo přemýšlí, jeho pohled se zpravidla upíná někam doprava nahoru. Při lži však buď klopí zrak nebo hledí na druhou stranu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 22 Jun - 7:34

Ředitel byl z těch dvou zmatený. Měl práce nad hlavu a ještě odpovídat na tyhle otázky. Rukou k sobě zavolal jednu medičku, předal jí papíry a na chvíli přenechal práci, aby se dvoum návštěníkům mohl věnovat.

"Ano to jsem a momentálně mám práci. Nevím, co ode mě chcete slyšet. Útočníka jsem neviděl. Příslušníky ANBU jednotek jsem tu neviděl sakra dlouho. I když.. jednoho ano. Přišel jsem a sdělil, že má nové léky a jestli ho nepošlu do skladu na rozkaz vyšší rady. Klíč jsem mu předal, mohlo být tak 1 odpoledne. Vrátil se a klíč mi v pořádku předal, nic se nedělo. Do skladu můžou vstupovat jen pověření lidé, kterým předám klíč, který mám u sebe jen já. Ztráty jsme zjistili okolo 4 odpoledne a po útočníkovi žádné stopy. Stále nechápu, jak se dovnitř dostal. Pokud chcete, klíč vám můžu ukázat. Nejsem detektiv páni, jsem medik. Nechtějte po mě nic vážného.." Podotkl rázně, odkryl plášť a vážně se mu kolem krku houpal ten samý klíč, co našli i v místnosti. Co to ale potom mělo znamenat? Evidentně klíče byli dva.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat 22 Jun - 9:48

Faito

Klonovací technika je tuším něco, co se učí na akademii. Jak vypadal ten ANBu, případně jeho maska a oblečení?
Pokračoval jsem. Nebyl jsem si jistý, zda je to správná stopa, ale určitě to bylo něco.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat 22 Jun - 13:42

Kashike

Tohle už bylo divné. Dva klíče? I když, udělat si otisk klíče a jeho odlitek, to by třeba Faito nebo někdo kdo sestrojí panenku s plynem mohl zvládnout. Za 3 hodiny je to sice trošku hardcore ale určitě to bylo možné. Se zájmem sleduji jejich další debatu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 22 Jun - 14:38

Medik se zamyslel, byl nervózní, protože nic nestíhal a rozhodně neměl náladu se tu s nimi vybavovat. Byl dost protivný.
"Nevím. Typická kočičí maska, jakou nosí každý ANBU z Iwy, stejně tak i oblečení. Vysoký tak asi jako vy, i tak stavěný. Všechno?" Proohdil, protože mu sestra poklepala na rameno. Zamračil se a prudce prošel kolem Faita. Na nosítkách tam ležel Saikoro, v bezvědomí.
"Pane doktore, vypadá to na otravu. Našli jsme tohle.." Ohlásila jedna medička, zatímco vytáhla šipku, prudce jedovatou.
"Pošlete jed na rozbor a tohohle chlapce odvezte, musíme ten jed z něj dostat. S dovolením pánové, já tu narozdíl od vás životy zahcraňuji, ne beru"

Naposledy upravil Nukenin dne Sun 23 Jun - 9:39, celkově upraveno 1 krát
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat 22 Jun - 21:30

Faito

Když jsem uviděl Saikora, v duchu jsem zaklel. Nebyl jsem rád, když byli v nebezpečí mí přátelé. Když ten muž odcházel, zavrčel jsem: "Koukejte se snažit, tenhle je nepostradatelný..."
Pak jsem se otočil na Kashikeho a tázavě se na něj podíval.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun 23 Jun - 6:00

Kashike

Na Faitův tázavý pohled vytáhnu z kapsy ten klíč co jsme našli ve skladu. Co myslíš? Když ho nosí pořád na krku, kde se vzal tenhle? Začíná v tom být čím dál větší zmatek. 
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 23 Jun - 9:41

Muž se po chvilce vrátil ze sálu, Saikora převezli na pokoj a on s novými zjištěními se vrátil za oběma muži.
"Pánové, možná bych pro vás něco měl. V těle tohoto mladíka byl nalezen jed. Ale ne jen tak ledajaký, přesně ten, který jsme minulý týden dovezli a který byl ze skladu ukraden. Nevím, jestli vám to k něčemu bude, ale rozhodně buďte opatrní. Byl nám ukrden i protijed, což znamená, že než vytvoříme nový, jistou dobu to potrvá.."
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun 23 Jun - 11:14

Faito

"Nařiďte personálu, ať si zakryje krk, nějakou šálou nebo nákrčníkem. Personál, který bude vyrábět protilátku, ať má na sobě cokoli, co je může ochránit pře šipkou. Nechceme nikoho ztratit. Díky za pomoc..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next