Nemocnice
2 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kirigakure no Sato
Strana 1 z 1
Nemocnice
Nemocnice zůstala na svém původním místě, akorát v dezolátním stavu, proto jsou některé místnosti naprosto nepoužitelné a do jiných zatéká, ale i přes to je nemocnice stále v provozu.
Kiyoko Hokori- Tsuchikage*A
- Počet príspevkov : 655
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hokori
Re: Nemocnice
Došel jsem do zříceniny...Teda nemosnice, která jen tak tak stála a přistoupil na recepci.
"Dobrý den...um...chtěl bych se zeptat na zásobu léků, popřípadě nějaký seznam jestli máte." Pousmál jsem se na sestřičku a ta se na mě jen otočila a úsměv mi oplatila.
"Um, samozřejmě, chviličku." Řekla jakoby nebyla přítomná a pak jen vytáhla nějakou složku, fakt dost velkou, kde asi byli všechny údaje, co zbyly.
Ani nemusela dlouho pátrat, protože to kontrolovaly nedávno a skoro nic neubylo. Dala mi papír s rozpisem a razítko k tomu.
"Arigato." Usmál jsem se na ní, stejně jako ona na mě, ale to už jsem jen koukal jak někam spěchá, tak jsem se zase vydal pryč i s papírem.
Přesun
"Dobrý den...um...chtěl bych se zeptat na zásobu léků, popřípadě nějaký seznam jestli máte." Pousmál jsem se na sestřičku a ta se na mě jen otočila a úsměv mi oplatila.
"Um, samozřejmě, chviličku." Řekla jakoby nebyla přítomná a pak jen vytáhla nějakou složku, fakt dost velkou, kde asi byli všechny údaje, co zbyly.
Ani nemusela dlouho pátrat, protože to kontrolovaly nedávno a skoro nic neubylo. Dala mi papír s rozpisem a razítko k tomu.
"Arigato." Usmál jsem se na ní, stejně jako ona na mě, ale to už jsem jen koukal jak někam spěchá, tak jsem se zase vydal pryč i s papírem.
Přesun
Saky Yakuga- Počet príspevkov : 222
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yakuga/Yaguma
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kirigakure no Sato
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: