okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 5 z 30
Strana 5 z 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
Hodně štěstí, Kine, PiliKKo. Dívala jsem se za nimi, dokaď mi nezmizeli z očí. Beze slova jsem se vydala hledat své členy týmu.
Anonymní- Anonymní
(dík .... P.S.: ten plán je stejný? s těmi brejlemi? xDxD :D... vtip )
Anonymní- Anonymní
"jsem připraven diky moc katsuyo za tvou podporu a vam taky tsunade-sama"
Anonymní- Anonymní
"Kine! Ráda tě vidím! Ruki a Amayo jsou v pořádku, jsou v Suně s mojí sestrou.... pořád stejně nevychovaní!" zasmála jsem se. "Už abych je zase měla u sebe...." vzdychla jsem. "Ty se ke mě vůbec nehlaš!" ukázala jsem na něj prstem. "A k mím vlasům taky ne! Chudinky, už z tebe mají strach!" promnula jsem si jeden pramen a zasmála se.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Mě se její vlasy líbí." Usmál jsem se
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Ze zadu kolem kazekage proběhl klon a ušmikl jí kousek vlasů"Teď je to perfektní!"
Anonymní- Anonymní
"Kami-sama cos mi to udělal?" sepjala jsem ruce k nebi. "Proč já?!" vzdychala jsem a vydala se k Otogakure.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Zbohem" zamával jsem všem a šel za ní.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Začínala jsem být nervozní.
,,Ksoo. Válka za dveřmi a tým v pr*eli A ani Tasu není k nalezení!" rozčilovala jsem se a vydala se na cestu do Uzushiogakure sama.
(Přesun do Uzushiogakure)
,,Ksoo. Válka za dveřmi a tým v pr*eli A ani Tasu není k nalezení!" rozčilovala jsem se a vydala se na cestu do Uzushiogakure sama.
(Přesun do Uzushiogakure)
Anonymní- Anonymní
rozhledl jsem se kolem sebe nikdo nikde tak jsem vyběhl na strom a lehl jsem si
Anonymní- Anonymní
pořád jsem spal a najednou my v hlavě zaznělo "idate vstávej je valka"lekl jsem se tak že jse sletel ze stromu na kterém jsem spal "Auu to bolí"vstal jsem a opřel jsem se o strom
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po okolí a obzeral som sa po zatiaľ kludnej krajinke.
Anonymní- Anonymní
Vrátila som sa na Saah-kunovi späť. Mala som v ruke novú katanu. "Idate-kun...?" povedala som do ticha. "Kto je ten vedľa?" pomyslela som si. "Um...Idate-kun!" zakričala som a Saah ma odniesol bližšie.
(Saah --- Tiger jo? xD)
(Saah --- Tiger jo? xD)
Anonymní- Anonymní
"Ahoj yuuki pěkna věc"podival jsem se na tu divnou věc ještě podivneji
Anonymní- Anonymní
"Díky! Kde si bol inak? Už dávno som ťa nevidela..." povedala som mu a zosadla som z tigra. Ten sa vyparil. "Hmm...takže teraz som tvoj osobný strážca Idate-kun...som zvedavá ako táto vojna dopadne.." povedala som po pravde. "Trénuješ dúfam..?" spýtala som sa ho.
*Podivnou věc? xD*
*Podivnou věc? xD*
Anonymní- Anonymní
"Etto.. no ja jsem totž tak trochu spal a nestihl jsem to ale to bude dobrý"pousmal jsem se na yuuki
Anonymní- Anonymní
Došel jsem až k Yuuki-sempaiovi a Idatemu. "Yo!" zvedl jsem ruku na pozdrav. "Zase jako ochranka..." řekl jsem směrem k Yuuki-sempaiovi.
Anonymní- Anonymní
"To nevadí...Shin ti pomôže nie?" a usmiala som sa. "Zostaneme tu..myslím že náš veliteľ Uchiha je niekde inde. Počkáme ho tu čo povieš?" spýtam sa Idateho. "Taktiež by si mohol trénovať teraz..." dodala som do ticha. "Yo! Sempaii!" zamávala som Kaiovi-sempaii.
Anonymní- Anonymní
"to je pravda mohl bych se do toho pustit ted hned" mrkl jsem na shin
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 5 z 30
Povolení tohoto fóra: