okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 4 z 30
Strana 4 z 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
Pristáli sme a za Yoshirom-san sa zhromaždili nejaké podivné postavy. "Um...Yoshiro-san? Kto alebo čo to je?" spýtala som sa. "Suiton:Suisei Tora!" povedala som si v mysli a vedľa mňa sa zjavil Tiger, Saah. "Saah-kun...vezmeš ma niekam?" spýtam sa ho v mysli a on spokojne zavrčí.
Anonymní- Anonymní
"Takovej.. experiment, nebojte se, já je ovládám." Usmál jsem se a otočil se na ně.
Anonymní- Anonymní
"Eh? Hmm...ale vyzerajú zaujímavo...um...prepáčte musím ísť.." obzrela som sa na všetkých okolo a vysadla som na Saah-kuna. "Budem tu hneď! Sayonara!" a odbehli sme do lesa.
Anonymní- Anonymní
Usnul jsem, ale asi za 15 minut spaní mě probudilo kašlání, dal jsem si automaticky ruku před pusu a když jsem dal ruku zpátky, tak jsem na ní měl trochu krve.
"Už zas, pořád častějc a častějc."
"Už zas, pořád častějc a častějc."
Anonymní- Anonymní
poškrábal jsem se na hlavě "Nó..tak já už teda půjdu pokud mě nepotřrbujete."
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Vzdychla jsem si. Copak jsou opravdu tak v klidu, nebo se mi to nezdá? Sledovala jsem děj v okolí a byla potichu.
Anonymní- Anonymní
"Temee!!! Je válka, a mě necháte spát?!?!" Rozkřikla jsem se na všechny strany.
"A RYCHLE PRO VYBAVENÍ A NA SVÁ STANOVIŠTĚ!! TOHLE NENÍ ŽÁDNÝ DĚTSKÝ TÁBOR!!"
"A RYCHLE PRO VYBAVENÍ A NA SVÁ STANOVIŠTĚ!! TOHLE NENÍ ŽÁDNÝ DĚTSKÝ TÁBOR!!"
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem kašlání. Podívala jsem se nahoru na větev. Pozorně jsem si ho prohlédla. "Divnej chlápek." pomyslela jsem si.
Anonymní- Anonymní
Kousla jsem se do prstu a udělala pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!" přede mnou se objevila obrovská Katsuyu.
"Katsuyu!! Přilep se na každého shinobi, vezmi si mou čakru, budeš je léčit, a sdělovat informace o nepříteli a z velitelství!!"
"Hai Tsunade-sama." Katsuyu se rozdělila a mini verze se přilepila ke každému shinobi.
"Kuchiyose no jutsu!" přede mnou se objevila obrovská Katsuyu.
"Katsuyu!! Přilep se na každého shinobi, vezmi si mou čakru, budeš je léčit, a sdělovat informace o nepříteli a z velitelství!!"
"Hai Tsunade-sama." Katsuyu se rozdělila a mini verze se přilepila ke každému shinobi.
Anonymní- Anonymní
Kouknul jsem se na katsuyu a poděkoval Tsunade.
"Ták, vyrážíme." Usmál jsem se a s týmem jsme vyrazili. Za námi šli i modifikované duše a vedle mě šla upravená modifikovaná duše do člověka.
"Ták, vyrážíme." Usmál jsem se a s týmem jsme vyrazili. Za námi šli i modifikované duše a vedle mě šla upravená modifikovaná duše do člověka.
Anonymní- Anonymní
Stoupla jsem si a přidala se k Yoshirovi a jeho "experimentům", jak sám nazval.
(snad jsem to nepopletla )
(snad jsem to nepopletla )
Anonymní- Anonymní
(nene )
Cestou jsem každému z týmu jsem hodil jednu bojovou pilulku a krvetvornou pilulku.
Cestou jsem každému z týmu jsem hodil jednu bojovou pilulku a krvetvornou pilulku.
Anonymní- Anonymní
"PiliKKa-sama měly by sme jít." chitil jsem jí za ruku a pomohl jí vztát.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Piliku jsem chytila. Podívala jsem se na ni a pak na velitele.
(nene, jako že nepopletla? ty létající muži )
(nene, jako že nepopletla? ty létající muži )
Anonymní- Anonymní
"Ehmmm.." poupravila jsem se. "Baka PiliKka!" zamračila jsem se. Kage a já tu hraju takový divadlo! Odhodlaně jsem se podívala po okolí. "Děkuji!" usmála jsem se na oba shinobi. "Fajn! Takže najídeme všechny a vyrazíme!" pokývala jsem hlavou a rozešla se hledat členy svého týmu.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Přiběhl jsem k Pilice."Vypadá to že se znovu setkáváme jak se maj děcka?"
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 4 z 30
Povolení tohoto fóra: