okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 3 z 30
Strana 3 z 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
Uplakaná jsem se podívala na Kina. I přes slzy jsem se na něj usmála, nic jsem však neřekla.
Anonymní- Anonymní
po chvíly jsem je našel pod stromem,divil jsem se proč pláčou ale neveděl jsem jestly se mám zeptat nebo co mám dělat takže jsem si kousek od nich kleknul a koukal na ně po chvilce jsem se zeptal. "Mizukage-sama,PiliKKa-sama ?..copak se děje vypadáte že jste na tom špatně"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Uviděl jsem Yoshira a zamával jsem na něj a podíval se na Kisukeho a byl připraven pro jistotu vyrazit.
Anonymní- Anonymní
Zjistila jsem, že se k nám přidali další osoby. Nezaobírala jsem se tím. Stále jsem přemítala o svém střetnutím s Reinou.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na chlapce s havraními vlasy. PRoč mi připomíná Itachiho? ..Etto.." utřela jsem si slzy. ,,Už je to dobré, budeme v pořádku." usmála jsem se na něj a poté hned na PiliKKu.
Anonymní- Anonymní
"Nevypadáte na to...a mou povinností je se o vás postarat...jste nepostradatelnou součástí naší armády." odmlčel jsem se chvíli. "Kdyby jste cokoliv potřebovaly stačí říct a prosím už neplačte a dejte se do kupy." snažil jsem se je povzbudit.
Shinobi
taky jsem se usmál. "Nerad vidím hezkou dívku plakat takže pššt všechno bude OK." ujišťoval jsem ji.
Shinobi
Znuděně jsem si stoupla a odešla jsem do lesa. Tam jsem si našla volné místo a dala ruce do znamení ptáka. "Kujaku Myouhou!" fialová čakra mi vytvořila "paví ocas". Mohla jsem jí lehce manipulovat. Chvíli jsem takhle zůstala a soustředila se na tok čakry.
(hej tak netuším jak to nazvat )
(hej tak netuším jak to nazvat )
Anonymní- Anonymní
"Shizuka-chan...?" prišla som k nej. Videla som obrovský chvost, páví chvost. "Oproti tomuto....som....nič...Je to nádherné..." a sadla som si na kameň.
Anonymní- Anonymní
"Yuuki-san." podivila jsem se. Chvíli jsem váhala. "Chceš něco vidět?" zeptala jsem se tajemně.
Anonymní- Anonymní
Zamával jsem na něj také a přišel k partě Hitomi atd.
"Dobrý den." Usmál jsem se na ně.
"Nevíte, kdy začne válka? Kdy se vyráží?"
"Dobrý den." Usmál jsem se na ně.
"Nevíte, kdy začne válka? Kdy se vyráží?"
Anonymní- Anonymní
"Vidieť? Samozrejme!" zakričala som energicky a rozbehla som sa k nej. Natešene som sa na ňu pozerala. "Chmm...nie?" odpovedala som človeku ktorý teraz prišiel. "Nikto to nevie...ale bude to čoskoro.." dodala som.
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se a přitom jsem měl zavřené oči. (Jako, když se směje Sai )
"Dobře, děkuji."
"Dobře, děkuji."
Anonymní- Anonymní
"Gome to si už asi vedel.." ospravedlnila som sa a dala si ruky za hlavu. "Hmm..a s kým mám tu česť?" spýtala som sa.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se, když tak najednou vyjekla. Vytvořila jsem pečetě. :Kujaku Myoho: Yoku." čakra se mi začala formovat do křídel. Svěsila jsem ruce. Vznesla jsem se několik metrů nad zem. (jak mi to dovolovaly stromy) Sledovala jsem její výraz.
Anonymní- Anonymní
"Ne, v pohodě, očekával jsem takovou odpověď." Řekl jsem a přitom jsem se usmíval.
"Nic extra, nemocný jounin z konohagakure, Yoshiro Uchiha, a vy?"
"Nic extra, nemocný jounin z konohagakure, Yoshiro Uchiha, a vy?"
Anonymní- Anonymní
"Chorí? Hmm...ja som Yuuki Botan-Yamada, ANBU z Kirigakure. Teší ma!" povedala som a žiarivo som sa usmiala. "Wáááááh! Shizuka-chan! Sú nádherné! Toto Jutsu je dokonalé...!" zaradovala som sa.
Anonymní- Anonymní
,,Omlouvám se, Yoshiro." otřela jsem si oteklé oči od pláče.
,,Yuuki má pravdu. ZAčne to už brzy. Pomalu se všichni začínají shromažďovat a brzy se zažnou přesouvat na svá místa." vysvětlila jsem mu trochu sevřeně.
,,Yuuki má pravdu. ZAčne to už brzy. Pomalu se všichni začínají shromažďovat a brzy se zažnou přesouvat na svá místa." vysvětlila jsem mu trochu sevřeně.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na letící ženu. ( )
"To je nějaký kekkei genkai, nebo co?" Řekl jsem si v duchu.
"Jo, chorí." Zasmál jsem se.
"Vy jdete na jakou vesnici?"
.
.
Uslyšel jsem mluvit Hitomi tak jsem se otočil na ní.
"Né, v pohodě. To já se omlouvám. Aha.. No jo no.. To jsem zvědavej jak to dopadne." Nahodil jsem vážný výraz a začal hrát pěknej soundtrack.
"To je nějaký kekkei genkai, nebo co?" Řekl jsem si v duchu.
"Jo, chorí." Zasmál jsem se.
"Vy jdete na jakou vesnici?"
.
.
Uslyšel jsem mluvit Hitomi tak jsem se otočil na ní.
"Né, v pohodě. To já se omlouvám. Aha.. No jo no.. To jsem zvědavej jak to dopadne." Nahodil jsem vážný výraz a začal hrát pěknej soundtrack.
Anonymní- Anonymní
"A já jsem Shizuka Yoru." směřovala jsem to k Yoshirovi.
Z legrace jsem vzala Yuuki kolem pasu a vznesla jsem se s ní do vzduchu až nad vrcholky stromů.
Z legrace jsem vzala Yuuki kolem pasu a vznesla jsem se s ní do vzduchu až nad vrcholky stromů.
Anonymní- Anonymní
,,Hai." posmutněla jsem. ,,Já taky, Yoshiro." sklopila jsem hlavu a opřela se zády o strom.
Anonymní- Anonymní
"Hitomi-chan....to bude dobré! Dattebayo!" povedala som jej a chcela som k nej prísť."Kyaaaaaaaaah! Baka-Shizu!" zakričala som keď sa so mnou vzniesla nahor. "Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! To je výška!" zakričala som znova a zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
Vrátila jsem ji zpátky na zem a zrušila techniku. "Ehm... ptal se mě někdo na něco?" optala jsem, protože jsem pořádně nedávala pozor.
Anonymní- Anonymní
V tom vylezla "armáda" bílých hejbajících se těl pomocí modifik. duše a taky to, co jsem upravil do lidské podoby. To co vypadalo jako člověk (vlasy atp.) přišlo ke mě.
"Táák, konečně jste dorazili." Usmál jsem se a "armáda" se shromaždila zamnou do formace nějaký xD .
"Táák, konečně jste dorazili." Usmál jsem se a "armáda" se shromaždila zamnou do formace nějaký xD .
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 3 z 30
Povolení tohoto fóra: