okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 30 z 30
Strana 30 z 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
co se furt na mně všichni podezřívavě díváte proboha měl sem radši utéct do jiné vesnice
Anonymní- Anonymní
,,Utéct?" chytla jsem ho za slovo a naklonila hlavu na stranu.
,,Omlouvám se, že jsem jako ninja-policista, ale ještě stále není úplný konec války. Musím být ostražitá." vysvětlila jsem mu s vážným výrazem.
,,Omlouvám se, že jsem jako ninja-policista, ale ještě stále není úplný konec války. Musím být ostražitá." vysvětlila jsem mu s vážným výrazem.
Anonymní- Anonymní
Já radši pudu když mě tu nechcete přišli jste o silného ninju odcházel sem směrem k lesu
Anonymní- Anonymní
,,Neřekla jsem, že tě ve vesnici nechci! Musíš poslouchat pořádně!" zavolala jsem na něj zamračeně a čekala na jeho reakci.
Anonymní- Anonymní
otočil sem se na mizukage tak už mě tak nepodezřívejte na todle su haklivej
Anonymní- Anonymní
,,Nediv se..Ve válečné situaci nemůžu věřit každému, kdo se tváří jako přítel." oznámila jsem mu a poté se usmála. Vzdychla jsem si.
,,Půjdeme..Ale ne do Kiri, brzy bude pohřeb Tsukiko. Hrdinky, která nás všehny zachránila..Jde se do Konohy." zavelela jsem a vydala se na cestu. (Přesun Konohagakure)
,,Půjdeme..Ale ne do Kiri, brzy bude pohřeb Tsukiko. Hrdinky, která nás všehny zachránila..Jde se do Konohy." zavelela jsem a vydala se na cestu. (Přesun Konohagakure)
Anonymní- Anonymní
"Hmm... toho cvičení by asi stačilo"odešel jsem (přesun kirigakure no satto)
Anonymní- Anonymní
ZuZuZuZuZu
Našli jsme na zemi povalovat se Madarovu masku. Vzali jsme ji a zmizeli.
Našli jsme na zemi povalovat se Madarovu masku. Vzali jsme ji a zmizeli.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Strana 30 z 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 30 z 30
Povolení tohoto fóra: