okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 1 z 30
Strana 1 z 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Re: okolní území
,,Kine!" zavolala jsem na něj a pomalým krokem došla k němu.
,,Kde je Yuuki, nebyla s tebou?" rozhlížela jsem se.
,,Kde je Yuuki, nebyla s tebou?" rozhlížela jsem se.
Anonymní- Anonymní
Objevila jsem se kousek od Hitomi a Kina.
(asi přestanu skoňovat jména )
(asi přestanu skoňovat jména )
Anonymní- Anonymní
,,Shizuko.." překvapeně jsem na ni koukala. ,,Ona je tu snad celá Kirigakure." s chutí jsem se po delší době zasmála.
,,Etto..Než jsme se Yuuki rozešli každá jinam, řekla mi něco dost zajímavého." sledovala jsem Kina i Shizuku.
,,Prý jste měli střet s Naomi a ještě nějakou Kabutovou podřízenou?"
,,Etto..Než jsme se Yuuki rozešli každá jinam, řekla mi něco dost zajímavého." sledovala jsem Kina i Shizuku.
,,Prý jste měli střet s Naomi a ještě nějakou Kabutovou podřízenou?"
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se. ,,Pojďme do hlavní budovy, Tsunade-sama už tam je a pracuje."
Přiblížila jsem se více ke Kinovi. ,,Yuuki mi řekla, že se zmínily o Assasinovi." zadívala jsem se mu do očí. ,,Netušíš v jaké souvislosti, z jakého důvodu?" šeptla jsem mu prosebně.
Přiblížila jsem se více ke Kinovi. ,,Yuuki mi řekla, že se zmínily o Assasinovi." zadívala jsem se mu do očí. ,,Netušíš v jaké souvislosti, z jakého důvodu?" šeptla jsem mu prosebně.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 6 Mar - 18:37, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Pošeptal jsem jí"Více méně jsem se o něm zmínil já.Podle mě by ho sklamala dal jí možnost žít a dala se na stranu Kabuta promiňte nevím co mě to popadlo."
Anonymní- Anonymní
,,Ne, to je v pořádku..Jen..Jen jsem přemýšlela, víš." šeptla jsem mu zpět a usmála se. ,,Ani nevíš, jak jsem ráda, že jsi tu. Patříš k mé velké podpoře." sklopila jsem oči.
Anonymní- Anonymní
Išiel som pomaly po území a obzeral sa okolo seba. Tu sa to hemží ninjami z Kiri...
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se mu do očí a usmála jsem se.
,,Měli bychom zrychlit, určitě už Tsunade-sama čeká dlouho." vzdychla jsem.
,,Měli bychom zrychlit, určitě už Tsunade-sama čeká dlouho." vzdychla jsem.
Anonymní- Anonymní
"A na mňa ako vždy nik nečaká..." pomyslím si keď blúdim okolo. "Hmm?" zdvihnem pohľad a uvidím Hitomi, Kina a Shizuku. "O-Oi! Počkajte!" zakričím a rozbehnem sa.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem na území Kumogakure. Rozhlédla jsem se. Výborně a teď kudy.. Zamyslela jsem se a rozhlížela jsem se. Rozhodla jsem se nestát na místě tak jsem se šla porozhlédnout, jeslti nenajdu něco co aspoń trošku bude připomínat usmívající se černovlásku a nebo aspoň nějakou žijící bytost.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Zajásala jsem, když jsem v dálce zahlédla něco co aspoń trošku připomínalo jakési stavení. Teda lépe řečeno byl to velký stan.
Usmála jsem se a rozeběhla jsem se.
Usmála jsem se a rozeběhla jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
*podíval sem se na Tsunade*
"jasně!!......ehmm...tedy...samozřejmě hokage sama(v mysli: málej sem jí zase tykal, to bych už asi nepřežil :-))"
"jasně!!......ehmm...tedy...samozřejmě hokage sama(v mysli: málej sem jí zase tykal, to bych už asi nepřežil :-))"
Anonymní- Anonymní
"Jo tak jdem." přešli jsme s Polkinem k malému jezírku.
"Tady...musíš soustředit čakru do nohy, a rozložit ji. Je to podobné jako to chození po stromech." řekl jsem a přešel na vodní hladinu.
"Tady...musíš soustředit čakru do nohy, a rozložit ji. Je to podobné jako to chození po stromech." řekl jsem a přešel na vodní hladinu.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 1 z 30
Povolení tohoto fóra: