Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

okolní území

+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters

Strana 6 z 30 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next

Goto down

okolní území - Stránka 6 Empty okolní území

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Mar - 17:39

First topic message reminder :

(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

okolní území - Stránka 6 Empty Re: okolní území

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 17:52

"To sa mi páči!" zasmiala som sa. "A ešte raz gomene za ten meč..." a poškrabala som sa na zátylku. "A vieš čo presne sa chceš naučiť?" spýtala som sa ho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 17:58

"něco mně napadlo hned to vyzkoším" vytáhl jsem shin dal jsem si ji mezi dva prsty a vypustil jsem co nejvíc chakry a roztočil shin vyletěla tak tak kolem kaie hned za něho do stromuá "Huups!!to se trochu nepovedlo"skočil jsem na shin seskočil jsem dolu na zem vytahl jsem jí a pokračoval v pokusech

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:02

"K-Kai-sempaii! Ste v poriadku?" zakričala som a rozbehla som sa k nemu. Zdal sa v pohode. "S-S-Snáď sa ti to podarí...Idate-kun..." povedala som trochu roztrasene. "Sempaii dáme si zápas?" spýtala som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:03

"Idate...z tebou bude hodně práce..." řekl jsem si v mysli a kouknul se na Yuuki. "Klidně...ale víte že prohrajete..." a drgnul jsem jí do čela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:26

"Ste snáď idiot?" spýtala som sa a zasmiala som sa. "Neexistoval deň kedy ste nado mnou vyhral!" povedala som mu a drgla som ho do rebier.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:31

"Já? Idiot? Hele jsem starší a silnější než vy..." nevrle jsem jí řekl. "A taky...neupadnu kvůli chakře" řekl jsem jí a chytnul se za pusu. "Ku*va!" řekl jsem si v mysli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:33

Zarazilo ma to. "Baka..." povedala som do ticha a okolo mňa sa začal dvíhať vzduch. "Nemôžem za to!" kričala som po ňom a vyletela som nahor.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:37

Zjevily jsme se s Yoko kus před hlavní budovou. Byl to zvláštní pocit být zase tak moc aktivní.. zahleděla jsem se na dívčinu přede mnou. Sebevědomě kráčela k budově a přitom byla ještě dítě... pro sebe jsem se pousmála. "Tak najdeme tu starou čarodějnici.. ehmm tedy Tsunade..." zachrčela jsem a začala se belhat k budově.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:43

"Yuuki-sempaii! Gomene!" zakřičel jsem na ní ale už byla moc vysoko. "Zničíte si chakru na boj se mnou!" zakřičel jsem znova. Kouknul jsem se vedle. Viděl jsem babičku, tedy celkem silnou babičku a blondýnu, byly nedaleko hlavního stanu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 8 Mar - 18:44

Promnula jsem si zmoženě spánky. Už jsem ani nevnímala bolest v levém rameni, zvykla jsem si na ní. Stále jsem v žilách cítila zbytky Shukakovi ohromné chakry.
Cítila jsem se zvláštně. Hlava mi hučela, jako kdyby se měla každou chvilku rozpadnout.
"Pff.." Oddechla jsem si a s úsměvem se obrátila k Tsukiko. "Etto Tsukiko-sama? Pokud si chcete odpočinout hlavní budova je vám k službám. Pokud chcete mohu vás doprovodit za Tsunade-sama.. A.. Já.. Arigato Tsukiko-sama. Asi to pro vás není leké, ale věřím, že jste udělala správné rozhodnutí.."
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:47

"Cssss.... nemohla jsem koukat jak se tam mrmláte!!" zabručela jsem. "Holka kdo tě učil zacházet se Shukaku, ten by se měl profackovat!! To je do nebe volající! Mohla ses zabít! Nebo hůř, MĚ jsi mohla zabít!!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:48

Zletela som dolu, rovno pred Kaia. "Okey..." povedala som a pozrela som sa tam kde sa pozeral on. "Um...gomene že otravujem...ale kto ste?" spýtam sa a dobehnem k dvom ženám, jednej postaršej druhej asi tak v mojom veku. "Ja som Yuuki Botan, ANBU z Kirigakure..." predstavím sa a jemne ukloním. "Asi to nie je v mojej právomoci ale slúžime tu ako ochranka..." dodala som a poškrabala som sa po zátylku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:51

Objevil jsem se u brány.
"Hm..Díky." poděkoval jsem stařeně a rychle kráčel vedle nich.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 8 Mar - 18:53

"Já.. Gomene Tsukiko-sama.." Sklopila jsem zrak k zemi, nemohla jsem vystát ten její pronikavý pohled. Jako kdyby mi viděla až do žaludku!!
Zaťala jsem ruce v pěst. Měla pravdu. Jako Jinchuurky jsem k ničemu. Odhodlala jsem se vzhlédnout.
"Pokud nechcete doprovodit, nebudu vás nutit. Hlavní budova je tudy.." Poukázala jsem na velkou budovu. Pak jsem zaslechla vedle sebe hlas a podívala se na modrovlasé děvče.
"Já jsem Yoko Ayme. ANBU ze Suny a.." Odmlčela jsem se. Mám jí říct, že jsem Jinchuuriky?
"A těší mě, že tě poznávám Yuuki Botan.." Usmála jsem se.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:54

"Sempaii...nechte je, mají čelenky Suny a Konohy.." řekl jsem jí. "Pojďte...jdeme za Idatem...taky nějak kontaktujeme Mizukage." Je naštvaná, řekl jsem si v mysli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:55

Ako som uvidela Yoko hodila som po nej kunai a dymovú bombu.
Takže prvý súper bude ona. pomyslela som si a klon ktorý som mala z papieru vedľa seba sa objavil pred Yoko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:57

Koukala jsem se na dívky a mumlala si něco o stupidních kvočnách xDDD. "Tak honem, nemám čas tady zaclánět!" Popoháněla jsem Yoko, čímž jsem jí dávala najevo, že chci doprovod xD. Ovšem potom jsem si všimla modrovlasé ženy a strhla Yoko stranou. "Co je to za sůvu?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 18:58

"Ste Jinchuuriki že?" spýtala som sa jej. "Nemusíte sa báť Yoko-sama...ja to cítim." a zasmiala som sa. "Ale veď vidíte že mi odpovedala Kai-sempaii! A Hitomi-chan kontaktujem...o to sa nebojte.." povedala som mu nevrlo a zasa som sa pozrela na blondaté dievča. "Hmm...cítim z vás...Shukaku..." povedala som jej a milo sa na ňu pozrela.
Počula som svišťanie kunaia. Chytila som ho medzi prsty a pozrela sa na osobu ktorá ho hodila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 8 Mar - 19:01

Nestačila jsem Yuuki odpovědět, jen jsem povytáhla Katanu z pouzdra.
"Tsukiko-sama, jděte. Tsunade potřebuje vědět, jak jste se rozhodla. Zvládnu to tu.. Nebo.. Zvládneme.." Usmála jsem se.
"Vy si nedáte pokoj, že?" Zamumlala jsem a vzhlédla jsem k soupeři.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 19:01

okamžitě jsem skočil k itachimu a pošeptal mu do ucha "co budeme dělat itachi-sensei"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 19:02

Bombu která letěla jsem spálil Katonem. "A hele..další modrá hlava." řekl jsem a stoupnul se vedle Yuuki.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 19:04

"Chmm...ako tak pozerám ďalší trapas na zabitie že? Videli ste túto vec?" spýtala som sa Yoko a pozrela sa na Kaia. Stačil zničiť bombu. "Modrá hlava?! Až s ňou skončíme, zabijem ťa!" zakričala som naňho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 19:04

"Konan...I ty jsi tady?" podíval jsem se na ni s přivřenýma očima.
"Bojovat...Jsme přece shinobi!" v očích se mi objevil sharingan.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Mar - 19:05

skočil jsem o kousek dopředu asi 6m. od divné modro vlasé ženy vytahl jsem shin a zaujal bojový postoj"kdo jsi??"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 8 Mar - 19:06

"Neznám jí, ale má na sobě ten samý plášť jako Kakuzu, takže patří k němu.." Podotkla jsem, ale zřejmě to bylo zbytečné. Všichni už to všichni věděli.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content