Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Namikaze

+7
Hiroshi Senju
Kaori Senju
Yoshio Yamanaka
Kiwi Namikaze
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Raiken Namikaze
11 posters

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Sídlo klanu Namikaze - Stránka 7 Empty Sídlo klanu Namikaze

Příspěvek pro Raiken Namikaze Fri 21 Sep - 21:46

First topic message reminder :

Spoiler:
Sídlo klanu Namikaze sa nachádza hneď na začiatku ulice.
Dom ma veľkú záhradu, ktorá je obklopená jazierkom.
To slúži napríklad na trénovanie, alebo dokonca aj na kúpanie.
Spoiler:
Ako prvá izba, do ktorej vkročíte je obývačka, z ktorej
sa dá dostať do každej ostatnej miestnosti ako kuchyňa,
izba, kúpeľňa a pod.
Spoiler:
Dom je tiež zariadený malým balkónom,
z ktorého je krásny výhľad na väčšinu časti Konohy.
Spoiler:
A dostávame sa k izbe Raikena, v ktorej slovo ako
"poriadok" je na poslednom mieste. V tejto izbe je,
možné nájsť rôzne staré časopisy, prázdne zvitky
a všetky takéto blbosti. Sám Raiken sa tu občas
nevyzná, a často tu niečo stratí.
Spoiler:
A na samom konci tu máme ešte jedného malého
obyvateľa domu. Tým je malé mača menom Limo,
ktoré Raikenovi robieva spoločnosť v čase, keď je
doma. Je dosť vymýšľavé, a tiež hravé. Hostí sa
samozrejme bojí, no na milú spoločnosť si ľahko zvyká.
Spoiler:
Najtajnejšia miestnosť sa nachádza na hornom
poschodí, v posledných dverách. Na mrežiach,
ktoré predstavujú okno visí na šnúre bleskový
kunai, ktorý slúži Raikenovi ako záchrana v núdzi.
Takže sa sem môže podľa potreby kedykoľvek
objaviť vďaka Hiraishinu, a môže sa tak zachrániť.
Spoiler:
Takže, ďalšia z niekoľkých miestností domu je izba,
v ktorej býva Kiwi. Je pomerne veľká, a zaplnená
vecami jej "majiteľky". Prístup je pre všetkých
zakázaný, a vstúpiť smú len tí, ktorím to ona povolila! xD

Naposledy upravil Raiken Namikaze dne Sun 6 Jan - 23:23, celkově upraveno 4 krát
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Namikaze - Stránka 7 Empty Re: Sídlo klanu Namikaze

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 17:18

Zatvárila som sa kyslo. Samozrejme čo sa Raikena týkalo, o pomoc by som ho asi musela prosiť na kolená a dopadlo by to tak, že som sa radšej mienila o seba postarať sama. Po tom ku mne však prišla tá blondýna. A ja som sa na ňu zvedavo pozrela. Na jej slová som sa tak veselo zazubila a s vďačnosťou som jej podala vśetko, čo potrebovala.
"Poprosila by som ťa. V tomto dome sa vedia používať len náplaste !! ani neviem načo tu tie obväzy máme.." Uškrnula som sa a len som sa tiež trocha ospravedlňujúco pozrela na Raikena. Nechcela som ho moc urážať ale.. v tomto bol fakt pako.
"Volám sa Kiwi, Kiwi Namikaze. Teší ma Yo-..chii." Zakřenila som sa a tak nejak som čakala, čo s tými obväzmi bude robiť.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 17:32

Mlčky som sledoval už teraz dve osoby pred sebou, a keď sa Yoko posnažila potichu niečo Kiwi povedať, mohli spozorovať, ako sa mi nafúkli líca. No čo, nebol som žiadny medik, ani som s tým nemal nejaké skúsenosti. Ale aj tak som mal tie líca nafúknuté! Trhnite si nohou. Potichu som zašomral, trochu som sa pousmial, a tak som teda len tú lekárničku držal, a čakal, kým to obe už budú mať hotové. Nuž čo, bol som len držiak na veci xD. Potichšie som si ešte povzdychol, a s trochu pobaveným výrazom, hoci neviem prečo, som na ne kukal.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 1 Apr - 18:02

Krátce jsem se zasmála, nejenom na reakci Raikena, který doopravdy dost vtipně nafoukl tvářičky a zavářil se uraženě, ale i na reakci Kiwi, jejich domácnot musí vypadat fakt zajímavě!
"Těší mě Kiwi, tvůj bratránek už mi o tobě říkal, ale jen samé dobré věci.." Podotkla jsem hned.
Nakonec jsem si vzala tu dezinfekci, náplasti nechala na ty menší zranněí, ty větší potřebovaly obvázat. Trochu jsem se zamračila, vydezinfikovala jí dlaně, které jsem obvazem převázala, na tvář jí přilepila náplast a co se týkalo zad, ty museli taky převázat, stejně tak jako nohy.
"No, chvilku budeš vypadat jako chodící mumie, ale nech si to tam tak den dva, pak si to sundej, vytvoří se strupy.." Ujistila jsem jí a mile se pousmála.
"O jizvy se neboj, ve tvém věku jsem chodila domů stejně zřízená a jizvy nemám.." Chápala jsem jí, ale já jizvy neměla z tréninku nýbrž z vyvádění blbostí.
"Yosh, hotovo!" Podívala jsem se na své dílo, stačí den dva to mít na sobě a všechno se zahojí. Otočila jsem se na Raikena, nepoužité náplasti a obvazy sklidila zpátky do lékárničky kterou držel a nechala ho, aby to dal kam patří.
"A co máš v plánu teď Kiwi?" Zeptala jsem se jí, klidně se mohla jít koukat s námi, i když, jak chtěla.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 18:15

Trocha skúmavo som sa zahľadela na obväzy, s ktorými som teraz bola úplne ofačovaná.
Po tom som si tiež prezrela Yo-chii.. ktorú som trocha omylom umazala krvou.. teda.. takmer celý vrch a časť nohavíc.
"Eeeh gomeen.." Zatvárila som sa trocha rozpačito no na jej otázku som len mierne pokývla ramenom.
"Pôjdem to tam upratať, kým to ešte nezaschlo, potom to pôjde ťažšie." Znova som sa pozrela na jej oblečenie a len som si mierne povzdychla.
"Máš niečo na prezlečenie? Ja len.. no.. moje veci ti asi nebudú.. práve.. najpohodlnejšie." S červeňou v tvári som oboma rukami poukázala na moju eehm o dosť menśiu hruď. To už som sa však pomaly pootočila späť k dverám do podzemia, kde sa vlastne nachádzali aj čistiace prostriedky.
"Nebudem vás dvoch otravovať, len čo to spravím tak pôjdem spať.. mala som.. hm.. ťažký deň. Dobrú noc." Šepla som ich smerom, na čo som sa vytratila vo dverách do podzemia.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 1 Apr - 18:32

Až teď jsem se na sebe podívala, no, zamazaná jsem byla celkem dost, ale to byla spíš moje neopatrnost, než že by to byla vina Kiwi. Když začala mluvit o věcech a hrudníku, jen jsem se musela pousmát, no nějak to budu muset vymyslet, Napadlo mě jen jedno, kývla jsem na Kiwi a pousmála se na ní.
"Hai, dobrou a dávej na sebe trochu pozor aspoň tyhle dva dny. Potom ti to klidně převážu" Houkla jsem na ní ještě, než se ztratila dole. Potom jsem se podívala na Raikena.
"Já jen, jsem celá od toho, mohla bych.. se jít tady u vás osprchovat? A taky vyprat ty věci? Ze Suny jsme odcházeli na rychlo a věci mám v nemocnici, takže převlečení nemám.. Jen než to oblečení uschne.." Lezlo to ze mě jak z chlupaté deky.
"Já jen.. Věci Kiwi by mi byly malé, vím, je to trapné, ale nepůjčil bys mi no.. něco?" Trochu jsem se začervenala, ale v tomhle jsem tu vážně zůstat nemohla. Nervózně jsem si rukou opět vjela do vlasů a pousmála se. .
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 18:46

Keď už mali hotovo, lekárničku som zavrel, a vstal som. Vybral som sa naspäť do kuchyne, pričom mi cestou vyšiel do tváre úškrn, vzhľadom k tomu, že som ich rozhovor začul. Lekárničku som odložil na miesto, a vrátil som sa naspäť, už bez nafúknutých líc, len s úsmevom. Avšak ku Kiwi som stihol len povedať akési "Eem", a už bola preč. Poškrabal som sa vo vlasoch, a otočil som sa k Yoko, ktorá, ako som si všimol, už také čisté oblečenie nemala. Keď sa začala pýtať nato, či môže ísť do sprchy, len som sa viac usmial. Jasné, môžeš. Ale dávaj pozor nato, ako si nastavíš vodu. Občas som sa aj popálil. S pobaveným výrazom som ju ešte varoval, a potom ešte prišla jedna otázka. Znova som sa poškrabal vo vlasoch, a naklonil som hlavu. Noo, ak ti nevadí, že ti to bude trošku veľké...tak ti niečo môžem dať. Odvetil som a odpoveď zakončil ako inak, než iba milým úsmevom. Zvláštne, že som sa teraz nečervenal. Bolo to také divné, no narozdiel od Yoko som bol ešte dosť pokojný, keďže sa ešte aj červenala.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 1 Apr - 18:50

Říkala jsem si, ať z toho nedělám takovou vědu! Prostě mi něco půjčí a hotovo, tenhle fakt mě nějakým záhadným způsobem ale dokázal uklidnit.
"Dobře, dám si pozor, tak mi ukaž, kde je.. Moc se tu.. nevyznám" Pousmála jsem se a rozhodla se jít za ním.
"A no, ne to rozhodně nevadí, nějaké velké triko nebo něco, dokud mi ty věci neuschnou.." Podotkla jsem, doopravdy mi to bylo jedno, potřebovala jsem do rána něco.
"Ale asi budeme muset zavrhnout procházku, takže mi to usnadnilo rozhodování! Dáme si jedničku i dvojku!" Rozhodla jsem, tentokrát se širokým úsměvem.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 19:00

Ešte prv, než som ju zaviedol do kúpeľne, som na moment zmizol. Proste...akoby som vlastne nikdy nebol, len som sa vyparil preč. Krátko nato som už bol ale zas pred ňou, aj s potrebnými vecami v rukách. V tvári som mal nevinný úsmev. Tak, dúfam že ti to bude pohodlné. Neboj, niesu to žiadne staré handry. Ubezpečil som ju pobavene, a veci som jej podal do rúk. Potom som sa už iba otočil, rukou som naznačil, aby ma následovala, a vydal som sa teda po chodbe zaviesť ju až do kúpeľne. Keď ešte spomenula, ako bude večer pokračovať, len som sa usmial. Prechádzka by bola síce fajn, ale filmy v pohodlí a teple domova sú tiež dobré! Zastavil som po krátkej chvíľke pri dverách, otvoril som ich a zasvietil som. Tak... Načal som síce vetu, ale s otáznikmi v očiach som sa na ňu zase kukol, ani vo vete nepokračujúc.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 1 Apr - 20:43

Zavedl mě ke koupleně a najednou zmizel.
Huh?
Aniž bych stačila mrknout, tak byl zase zpátky. Pousmála jsem se.
"Tak děkuju.. Budu hned.." Podotkla jsem potom a pomalu otevřela dveře, zatímco jsem si od něj vzala věci.
"A umm.. Snad cestu do obýváku najdu, mohl bys tam jít mezitím připravit toho Harry Pottera.." Navrhla jsem mu, aby tady jen tak nestál a mile se pousmála.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 21:11

Jasné, kým sa osprchuješ, už bude všetko nachystané. Uistil som ju zase so širokým úsmevom, a tak trošku som si dovolil aj mrknúť jedným okom. Potom som sa už zasmial, a odlepil som sa od dvier. Hádam jej tu nebudem trčať, nie?...Či? xD... Zavrel som dvere, zamknúť si mohla už sama, a pokračoval som chodbou až do obývačky. Mohol som teda začať s prípravami. Z obývačky som vybehol do kuchyne, vzal som popcorn, a hodil som ho do mikrovlnky. Hneď som sa vrátil do obývačky, kde som pozhasínal svetlá, a nechal som len tak jemne svietiť malú lampu. Film som dal do DvD-čka, zapol som telku a všetko som nastavil. To som sa ale už musel vrátiť do kuchyne, pretože by inak ten popcorn skončil...zle. Vytiahol som ho von, nasypal som pukance do misky, a tú som zas doniesol až na stôl do obývačky. Mal som stále ale pocit, že tu niečo chýba...oh, jasné! Vrátil som sa ešte do kuchyne, vzal som džús aj nejakú colu, a aj to som pripravil pekne k pukancom na stôl. Prípravy boli hotové, a ja som sa zatiaľ ešte šiel prezliecť do niečoho domáceho, aby som tu neposedával stále v plášti a v tom zvyšku...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 22:24

Sedela som v Raikenovej izbe.. presne na jeho posteli. Nohy som mala prekrížené do tureckého sedu a už som bola prezlečená do môjho spacieho kompletu. Vlasy som mala rozpustené, v rukách som mala gumičky s ktorými som sa hrala a čakala som, kým sem Raiken dolezenie. Nakoniec som započula otvorenie dverí a všimla som si hrivu vlond vlasov, ktoré mohli patriť len jemu.
"Hmmmm..." Zamumlala som s tajomným úsmevom mierne uznanlivým tónom a naśledne som sa na Raikena veselo zakřenila.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 22:31

Už som vstupoval do izby, a chystal som už cestou zložiť zo seba plášť, ale ostal som prekvapene stáť na prahu dvier, dívajúc sa na Kiwi. Nejak divne sa na mňa škerila, a u mňa to vyvolalo len úsmev. Čo ty tu? Niečo potrebuješ? Spýtal som sa s nadvihnutým obočím, a prešiel som ku skrini. Zložil som si plášť, a vzorne som ho zavesil na vešiak na skrini. Potom som sa posadil na posteľ, a pozrel som na Kiwi. Len som ešte raz nadvihol obočím, aby som ju vyzval k odpovedi, a čakal som, čo také odpovie. Mal som ale pocit, že som to asi trošku vedel...len som si nebol istý.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 22:38

Trocha som sa zamračila.
"Človek sa po týždni ukáže doma a... "Čo ty tu?" Pffff.. " Vyplazila som na neho jazyk no následne som sa musela znova uškrnúť. Vedela som, že to nemyslel nijak zle. Jednou rukou som si podoprela bradu o stehno a len som naklonila hlavu tak, aby mi vlasy padali len na jednu stranu.
"Kto to vlastne je? Tá.. Yo-chii.. hmm?" Spýtala som sa so záujmom v hlase. Musel čakať, že ho budem vyzvedať!!
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 22:42

Zľahka som si povzdychol, ale aj tak som ostával usmiatý. Ale no, vieš ako som to myslel. Zamrmlal som, a prehrabol som si vlasy. Na chvíľku som sa zapozeral do okna, ale zase som sa pozrel na Kiwi, keď sa prirodzene začala pýtať na Yoko. To sa fakt dalo čakať, to by ani nebola ona, keby nevyzvedala! Je to dievča, ktoré prišlo spoločne s Kazekage ako ochranka, aby pomohli Naovi. Odvetil som s milým prízvukom, a prekrížil som si ruky na svojej hrudi. Určite sa o ňu bude zaujímať ešte viac, čiže som len čakal, načo sa bude pýtať ďalej.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 22:50

Len som tak nenápadne prikývla.
"Nao je blbec.. tomu nepomôže ani .. ani nič.." Zaklonila som hlavou na čo som sa prisunula bliźśie k Raikenovi.
"No vieš a ty.. ty.. ty ju máš rád hmm?" Nahodila som až nepríjemne no zato zlato dotieravý kukuč. V tejto domácnosti mi neuniklo nič. V očiach mi prebehla iskra, ktorá mohla znamenať všeličo. Kto vie kam tento výsluch mal zájsť.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 22:56

Trošku som sa zamračil, keď sa vyjadrila k Naovi. Pomáhali mu zo stavu, kedy takmer zomrel. Objasnil som jej to, s trochu tichým povzdychom, ale aj tak som sa pousmial. Nebol dôvod nato teraz myslieť, takže som tak ani nespravil, a radšej som upriamoval pozornosť k tomuto začiatku výsluchu. Keď sa spýtala, či ju mám rád, široko som sa uškrnul a otočil som sa k nej. Ale ale, čo tak vyzvedáš ha? Spýtal som sa, vzhľadom k tomu, že som vlastne nato ani odpovedať nevedel. Teda vedel, asi, no bolo pre mňa zvláštne to hneď takto na rovinu povedať. A ani som sa nechystal, to budem radšej stále zatĺkať, len aby som sa vyhol všetkým jej otázkam.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 23:03

Poznámku o Naovi som prešla mlčaním, mala som na neho svôj vlastný názor a ten mi nikto nezoberie. Jeho ďalšia veta mi ale znova vykúzlila menší úsmev na tvári.
"Vyhýbaš sa odpovedi." Vyplazila som na neho jazyk a sama som pokrčila ramenami.
"Tak vieš, to je ten náš.. ženský zmysel!" Zachechtala som sa.
"Ako to povedať.. uhm.. cítim sa ohrozená !! Vieš.. doteraz som každej jednej ženskej ktorú si tu mal.. a že ich nebolo veľa.. strpčovala život ako to len šlo. Som predsa tvoja sesternica !! ale.. bývam s tebou a ty sa o mňa staráš ako len vieš. Si skôr niečo ako môj starší brácha. Nechcem sa o teba s nejakou ženskou deliť.. aj keď..." Pootočila som sa hlavou k dverám, ktoré viedli na chodbu. Usmiala som sa, tento krát úplne nefalšovaným milým výrazom.
"Je iná.. možno by som si na ňu zvykla.."hodila som taký provokačný kukuč smerom ku Raikenovi.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 23:15

Zavrel som oči, a pozorne som ju začal počúvať, čo všetko vraví. Prvá veta, ktorú povedala, ma znervóznila. Už som mal pocit, že začne provokačne hádzať otázky. Ale nestalo sa tak, pokračovala ešte v ďalších vetách, a ja som sa mohol zase upokojiť. Keď to všetko dopovedala, usmial som sa a otvoril som oči, aby som na ňu mohol zase pozrieť. Kiwi, ...nech by mi do života prišiel ktokoľvek, nikto by ťa nenahradil. Tak isto ako Naa, oboch vás mám rád, a ste proste nenahraditeľní. Pritom, ako som to vravel, som sa čoraz milšie tváril, až som jej nakoniec roztrapatil vlasy. Ani neviem prečo, ale rád som to proste robil xDD, asi z provokácie. A k tomu deleniu...vieš Kiwi, musíš rátať s tým, že si raz niekoho nájdem. Nemôžem predsa žiť do smrti sám! No vždy si na teba nájdem čas, ver mi. Veselo som ešte dodal, a nakoniec som očervenel. Neviem síce presne prečo, ale... Je milá, myslím, že by ste si aj mali o čom pokecať a tak. Usmial som sa už akoby tak opatrnejšie, a pre istotu som kukol do okna. Keby na ňu mám ešte aj teraz pozerať, fakt by som asi zase znervóznel.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 1 Apr - 23:25

Nafúkla som líca a len som potriasla hlavou, keď mi postrapatil vlasy. Pohľad som však nechala niekde na paplóne posteli. Rozmýšľala som nad.. rôznymi vecmi. Následne som len pomaly zliezla z postele a podišla som ku Raikenovi. Dala som mu takú malú pusu na líce a s detským úsmevom som rýchlo pribehla k dverám.
"Beriem ťa za slovo! Opováž sa ho niekedy porušiť baaka." Vyplazila som na neho jazyk. Niečo podobné som spravila už.. dávnejšie.. veeľmi dávno. Keď som mohla mať tak štyry.. Samej mi to prinieslo taký trocha doterný pocit nostalgie, ktorý mi ale neskazil úsmev na tvári. Rýchlo som len otvorila dvere a vybehla som z jeho izby von. Došla som až do tej svojej. Tam som len rýchlo zaliezla pod perinu a zhasla som svetlo.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 1 Apr - 23:34

Len som stále kukal do okna, ale odrazu som zacítil, ako sa Kiwi dvíha z postele. Stihol som len trošku stiahnuť pohľad, a Kiwi už bola predo mnou. Chcel som niečo povedať, ale to už dávno prebehávala po tej nevinnej puse k dverám. Zase...trochu som očervenel, a otočil som hlavu sledujúc ju s úškrnom. Dobre teda, a dobrú. Mávol som jej, kým ešte stála v dverách, načo ale už zmizla preč. Pobavene som len vstal, a prešiel som ku skrini. Z nej som si vytiahol nejaké veci na doma, ktoré som si hodlal na seba vziať, a zameniť ich za tú vestu a modré oblečenie, ktoré bežne nosievam. Mal som pocit, že už bude Yoko aj osprchovaná, takže som sa musel aj trochu poponáhľať, nech ju tam nenechám čakať niekde na chodbe...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 2 Apr - 20:48

Vlezla jsem do sprchy a nebyla tam zas moc dlouho. Smyla jsem ze sebe tu krev, stejně jako nechala vyprat a uschnout mé čisté věci. Sama jsem se převlékla do věcí, co mi přinesl Raiken. Pravda, byly mi drobet větší, hlavně to tričko, což mi ale vůbec nevadilo. Měla jsem ráda pohodlí. Nakonec jsem ale tepláky odložila, protože v těch jsem plavala, ale tričko všechno zakrývalo, bylo na to dlouhé dost, tak snad to nebude vadit. Pousmála jsem se a konečně vyšla ven z koupelny, upravujíc si cestou blonďaté vlasy, z jejich konečků ještě trochu odkapávala voda, a jak začaly usychat, stejně tak se ty mrchy začala kroutit. No, to jsem moc neřešila, aspoň jsem se o to pokusila. Vyšla jsem ven a porozhlédla se. Na chodbě bylo naštěstí rozsvíceno, teď jen kudy se dostat do obýváku?
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Tue 2 Apr - 21:00

Hodil som na seba čierne domáce, a hlavne tenké tepláky, ak sa to tak vlastne dalo nazvať, a ešte som si našiel nejaké tričko. Skôr než som si ho ale na seba dal, som už upaľoval dole, aby Yoko nečakala dlho, ak vôbec. Zišiel som zo schodov, a pri posledných som sa ale prudšie zastavil. Nie preto, žeby som si všimol Yoko, ktorá mimochodom stála hneď tu, ale preto, lebo som si potreboval nasadiť už to tričko. No, nebudem tu behať bez neho, nie predsa? Tak som si ho teda pokojne prevliekol cez hlavu, prevliekol som cez rukávy aj ruky, a s úsmevom som prekročil aj posledný schodík, než som ostal zase stáť. Až teraz som si všimol Yoko, a ihneď som nabral do tváre červenú farbu. Ehm, ja, prepáč, nevšimol som si, že si už tu. Rozpačito som sa začal škrabať vo vlasoch, a červeň moju tvár neopúšťala. Ba naopak, keď som si ešte všimol, že si tepláky akosi nedala. Eh... Nervózne som sa ešte nejakú chvíľu škrabal vo vlasoch, až som sa nakoniec usmial, a radšej bez slova som prešiel okolo nej, a pomaly som kráčal do obývačky, aby sme si už mohli pustiť film. Dúfam že sa tmy nebojíš, lebo...nechal som svietiť len jednu lampičku. Ešte som sa ozval na chodbe, až som zastavil pred obývačkou, a otočil som sa k Yoko. S úsmevom som spravil rukou gesto, aby vkročila ako prvá, a ja som tak mohol aj rovno pozhasíňať svetlo aj tu na chodbe, kým by sa pohodlne usadila. Snáď bude všetko v pohode, akosi som nechcel nič dokašľať, hoci tu o nič nešlo...asi.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 3 Apr - 16:22

Čekala jsem na chodbě, zatímco se rozhodovala kudy jít, ale zaslechla jsem, jak někdo jde po schodech dolů, což vlastně mohlo znamenat moji spásu, ať už to byl Nao, Kiwi nebo Raiken. Přešlápla jsem na místě, až jsem zaslechla hlas, tak jsem tam přetočila pohled. Krátce jsem se pohledem na Raikenovi zastavila a musela jsem si po pár minutách zírání fakt říct dost. A myšlenka na to, že kdyby si to triko nedával.. No, to jsem hned zavrhla pokroutěním hlavy.
Maj got, Yoo!
Protočila jsem nad sebou očima než se na Raikena pousmálaa šla za ním do obýváku.
"Ne, v pořádku a co se týče tmy? Ne, nevadí mi, pokud jsi tam místo Harry Pottera nedal nějakej horor!" Jo byla jsem posera, ale říkat to nahlas? No.. asi se stalo, sakra! To mi trošku nevyšlo, no jakmile jsme vešli do obýváku udeřila mě do nosu vůně popcornu.
Áááw!
Napadlo mě, po tom Rámenu mi už docela vyhládlo, fakt jsem na něj měla chuť. Samozřejmě na ten popcorn.
"Whaa, tos to nemusel až takhle připravovat! Ale no.. Vypadá to super!" Já než se taky vymáčkla, no hrůza. Nakonec jsem se jen pousmála, sedla si na pohovku do tureckého sedu, natáhla se po popcornu, ale pak jsem ruku stáhla, počkám přece na Raikena.
Nemusí hned vědět, jak moc vellká popelnice jsem.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Wed 3 Apr - 16:36

V duchu som ostal pobavený, ten jej zvláštny pohľad, ktorým na mňa pár minút kukala...no, akosi som to len tak hodil za hlavu, a nejako som to nešiel rozoberať. Akonáhle vstúpila do obývačky, na chvíľu som ešte prebehol po chodbe, a zhasol som. Ihneď som sa vrátil naspäť, a s úsmevom som sa posadil vedľa nej na gauč. Horor? Ále, niesom typ na horory. Síce, nevadia mi, ale ani ich extra nesledujem. Prehovoril som zamyslene, a pokrčil som si ramenami. Zo zamyslenia ma vyrušilo to, čo spravila. Natiahla sa po pukance, ale zase sa odtiahla. Veselo som sa na ňu zaškeril, natiahol som sa po misku, a zrazu bola miska medzi nami, aby sme si mohli brať pukance bez toho, aby sme sa naťahovali k stolu. Len si kľudne daj. Milo som sa na ňu usmial, a ešte som sa predsa len natiahol po ovladač. Zapol som film, ovladač som hodil na opierku gauča, oprel som sa, a do úst som si hodil pár pukancov. Keďže to bolo nastavené, tak už sme ani nemuseli prečkávať titulky. Umm, keby ti niečo chýbalo, pokojne povedz. Pitie, jedlo, teplo...čokoľvek. Ešte som sa na ňu kukol, a zase som sa pobavene usmial, a zablúdil som si rukou do vlasov. Vyzeral som teraz akoby...neisto? No, niečo v tom zmysle. Aby som na ňu ale teraz tak furt nekukal, zase som otočil hlavu k telke, dal som si ďalšie pukance, a polovične som sa začal venovať filmu.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 4 Apr - 18:03

Ještě chvíli jsem i po jeho vyzvání váhala, no on to vyřešil a da to mezi nás!
"Skvělý nápad!" No, co, musela jsem ho pochválit, když si dal takovou práci s tím, aby mi nic nechybělo. Přišlo mi to hrozně zlaté! Vůbec jsem netušila, čím si vůbec tuhle péči zasloužím. Takhle se sem k němu vetřu a on se ještě chová takhle, nutilo mě to všechno jen k širokému úsměvu. Nabrala jsem si popcorn a pozorovala film, ačkolivj sme ho viděla snad po stopadesátépáté.Většinu hlášek i scének jsem si už moc dobře pamatovala, ale stejně mě ten film neomrzel. Podívala jsem se na Raikena, nevím ,jak to dělal, ale stíhal se dívat jak na mě, tak na film. Na chvíli jsem si všimla, že se do toho filmu extra zařral, což jsem hned využila, nabrala si menší hrstičku a hodila ji po něm.
"Nemrač se na ten film tak! On za to nemůže.." Rozesmála jsem se, byla jsem ráda provokačná, ale tohle bylo vážně jen z legrace. Pak jsem se neviněn zaculila alá já nic a věnovala se filmu, muselo mu být jasné, už jen díky cukání koutků, že to nebyl první ani poslední útok co jsem měla v plánu.

Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content