Sídlo klanu Namikaze
+7
Hiroshi Senju
Kaori Senju
Yoshio Yamanaka
Kiwi Namikaze
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Raiken Namikaze
11 posters
Strana 3 z 12
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Sídlo klanu Namikaze
First topic message reminder :
Dom ma veľkú záhradu, ktorá je obklopená jazierkom.
To slúži napríklad na trénovanie, alebo dokonca aj na kúpanie.
sa dá dostať do každej ostatnej miestnosti ako kuchyňa,
izba, kúpeľňa a pod.
z ktorého je krásny výhľad na väčšinu časti Konohy.
"poriadok" je na poslednom mieste. V tejto izbe je,
možné nájsť rôzne staré časopisy, prázdne zvitky
a všetky takéto blbosti. Sám Raiken sa tu občas
nevyzná, a často tu niečo stratí.
obyvateľa domu. Tým je malé mača menom Limo,
ktoré Raikenovi robieva spoločnosť v čase, keď je
doma. Je dosť vymýšľavé, a tiež hravé. Hostí sa
samozrejme bojí, no na milú spoločnosť si ľahko zvyká.
poschodí, v posledných dverách. Na mrežiach,
ktoré predstavujú okno visí na šnúre bleskový
kunai, ktorý slúži Raikenovi ako záchrana v núdzi.
Takže sa sem môže podľa potreby kedykoľvek
objaviť vďaka Hiraishinu, a môže sa tak zachrániť.
v ktorej býva Kiwi. Je pomerne veľká, a zaplnená
vecami jej "majiteľky". Prístup je pre všetkých
zakázaný, a vstúpiť smú len tí, ktorím to ona povolila! xD
- Spoiler:
Dom ma veľkú záhradu, ktorá je obklopená jazierkom.
To slúži napríklad na trénovanie, alebo dokonca aj na kúpanie.
- Spoiler:
sa dá dostať do každej ostatnej miestnosti ako kuchyňa,
izba, kúpeľňa a pod.
- Spoiler:
z ktorého je krásny výhľad na väčšinu časti Konohy.
- Spoiler:
"poriadok" je na poslednom mieste. V tejto izbe je,
možné nájsť rôzne staré časopisy, prázdne zvitky
a všetky takéto blbosti. Sám Raiken sa tu občas
nevyzná, a často tu niečo stratí.
- Spoiler:
obyvateľa domu. Tým je malé mača menom Limo,
ktoré Raikenovi robieva spoločnosť v čase, keď je
doma. Je dosť vymýšľavé, a tiež hravé. Hostí sa
samozrejme bojí, no na milú spoločnosť si ľahko zvyká.
- Spoiler:
poschodí, v posledných dverách. Na mrežiach,
ktoré predstavujú okno visí na šnúre bleskový
kunai, ktorý slúži Raikenovi ako záchrana v núdzi.
Takže sa sem môže podľa potreby kedykoľvek
objaviť vďaka Hiraishinu, a môže sa tak zachrániť.
- Spoiler:
v ktorej býva Kiwi. Je pomerne veľká, a zaplnená
vecami jej "majiteľky". Prístup je pre všetkých
zakázaný, a vstúpiť smú len tí, ktorím to ona povolila! xD
Naposledy upravil Raiken Namikaze dne Sun 6 Jan - 23:23, celkově upraveno 4 krát
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Namikaze
Re: Sídlo klanu Namikaze
Yoshio hned věděl, co to znamená, i když jej trochu překvapovala, že je schopná vlastní obrany a stále se pokouší z toho dostat. To málokdo v takové chvíli dokázal.
Většinou totiž hned každý upadl do panického záchvatu, takže ničeho nebyl schopen a nebo ztratil vědomí, ale ona ne. Muselo to být pro ni, ale dost bolestivé a mučivé. Strašlivý to pocit, když vám chce něco roztrhat plíce zevnitř, jelikož se doslova nafukují, když se nemůžou nadechnout...
Yoshio Kiwi okamžitě zatlačil zpátky do lehu a silně ji uděřil do hrudníku...
Udělal to však přes svou druhou ruku, aby ji neudělal nějaké modřiny nebo tak a aby zmírnil i bolestivý náraz...
To bylo to první, co sem muselo udělat, aby bylo možné vodu například vytlačit a následně hned potom...
Yoshio přidržel levou rukou Kiwi v lehu a následně pravou ji zacpal noc, přičemž přitiskl své rty na ty její a vdechl celou dávku vzduchu, jež v sobě měl...
Potom se oddálil...
Pokud by toto nepomohlo, musel začít plíce stlačovat v pravidelných intervalech, aby se pokusil vodu vypumpovat a dalšími vdechy tomu ještě dopomoci...
To by však bylo už opravdu dost vážné a špatné, kdyby tato první reakce nezabrala...
Většinou totiž hned každý upadl do panického záchvatu, takže ničeho nebyl schopen a nebo ztratil vědomí, ale ona ne. Muselo to být pro ni, ale dost bolestivé a mučivé. Strašlivý to pocit, když vám chce něco roztrhat plíce zevnitř, jelikož se doslova nafukují, když se nemůžou nadechnout...
Yoshio Kiwi okamžitě zatlačil zpátky do lehu a silně ji uděřil do hrudníku...
Udělal to však přes svou druhou ruku, aby ji neudělal nějaké modřiny nebo tak a aby zmírnil i bolestivý náraz...
To bylo to první, co sem muselo udělat, aby bylo možné vodu například vytlačit a následně hned potom...
Yoshio přidržel levou rukou Kiwi v lehu a následně pravou ji zacpal noc, přičemž přitiskl své rty na ty její a vdechl celou dávku vzduchu, jež v sobě měl...
Potom se oddálil...
Pokud by toto nepomohlo, musel začít plíce stlačovat v pravidelných intervalech, aby se pokusil vodu vypumpovat a dalšími vdechy tomu ještě dopomoci...
To by však bylo už opravdu dost vážné a špatné, kdyby tato první reakce nezabrala...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Nedalo sa povedať že som to zrovna mala v pláne no.. naletel mi pekne. Ten úder som ale nečakala T_T. Popravde som v pľúcach nemala žiadnu vodu. Tesne pred dopadom som stihla zadržať dych a tak som zabránila vode, dostať sa do pľúc. To jeho dýchanie z úst do úst. Ako inak mi išlo hlavne o to. Keď do mňa vdýchol prvú dávku vzduchu, hneď mu mohlo napadnúť, že som ho oklamala. Keď sa totiž naše pery no.. viac menej stretly, len som hlavu podvihla a kým ju stihol odtiahnuť, znova som ho pobozkala. Následne som si hlavu položila späť na jeho mikinu a rukami som si zakryla prsia.
"Oi oi, to mala byť masáž srdca alebo masáž niečoho iného hm?" Šepla som a vyplazila som na neho jazyk.
"Oi oi, to mala byť masáž srdca alebo masáž niečoho iného hm?" Šepla som a vyplazila som na neho jazyk.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Yoshio překvapeně zamrkal, když jej znovu políbila a ještě chvíli na ni překvapivě hleděl, i když se položila zpět na jeho mikinu... Pak mu to však rázem došlo...
Na chvíli v jeho tváře šlo zahlédnou mračení, ale pak se jenom trochu pousmál a pootočil očima...
"Heh... ty si my mršká vychytralá..." Neodpustil se drobné šťouchnutí do ní...
K její poznámce o masírování si jen odfrkl...
"Jooo... jasně... jakoby to bylo v té situaci to prioritní, na co jsem myslel že?" Řekl ironicky a zakroutil hlavou...
"Víš jak jsi mě vyděsila? Sakra ženská... kvůli puse takhle riskovat..." Zase se Yoshio tak dramaticky zamračil, ale pak si jen jemně povzdechl a znovu se na ni tak mile usmál...
To už se však věnoval ráně na hlavě...
Nevypadala zle, ale potřebovala desinfekci a především zalepit a náplasti zrovna po kapsách nenosil...
Pak si však uvědomil, jak vypadá... Postavil se...
"Dívej se, teď jsem kvůli tobě celý mokrý. Víš, já nemám barák 20 metrů od sebe a nemůžu se jen tak do něčeho převléct. Narozdíl od tebe to mám přes celou vesnici..." Zakroutil hlavou Yoshio a lehce si povzdechl...
"Jo... a ta rána na hlavě by se měla zalepit a trochu i dezinfikovat, ale to opravdu po kapsách nenosím..." Tak trochu se ušklíbl, ale znovu zakroutil nevěřícně hlavou. Co ženský byli schopny udělat pro pusu...
Ale docela mu to i lichotilo, že předstírala vdechnutí vodě, jen kvůli tomu, aby ji políbil... Musel se nad tím pousmát...
Na chvíli v jeho tváře šlo zahlédnou mračení, ale pak se jenom trochu pousmál a pootočil očima...
"Heh... ty si my mršká vychytralá..." Neodpustil se drobné šťouchnutí do ní...
K její poznámce o masírování si jen odfrkl...
"Jooo... jasně... jakoby to bylo v té situaci to prioritní, na co jsem myslel že?" Řekl ironicky a zakroutil hlavou...
"Víš jak jsi mě vyděsila? Sakra ženská... kvůli puse takhle riskovat..." Zase se Yoshio tak dramaticky zamračil, ale pak si jen jemně povzdechl a znovu se na ni tak mile usmál...
To už se však věnoval ráně na hlavě...
Nevypadala zle, ale potřebovala desinfekci a především zalepit a náplasti zrovna po kapsách nenosil...
Pak si však uvědomil, jak vypadá... Postavil se...
"Dívej se, teď jsem kvůli tobě celý mokrý. Víš, já nemám barák 20 metrů od sebe a nemůžu se jen tak do něčeho převléct. Narozdíl od tebe to mám přes celou vesnici..." Zakroutil hlavou Yoshio a lehce si povzdechl...
"Jo... a ta rána na hlavě by se měla zalepit a trochu i dezinfikovat, ale to opravdu po kapsách nenosím..." Tak trochu se ušklíbl, ale znovu zakroutil nevěřícně hlavou. Co ženský byli schopny udělat pro pusu...
Ale docela mu to i lichotilo, že předstírala vdechnutí vodě, jen kvůli tomu, aby ji políbil... Musel se nad tím pousmát...
Yoshio Yamanaka- Genin
Pokývala som hlavou na menší nesúhlas a prstom som si ukázala na čelo. Bol to znak, že ja som tu tá zranená a že má radšej držať jazyk za zubami. Následne som si len ruky dala za hlavu a znova som sa na neho pozrela trocha skepticky.
"Hej, ty si tu ten mokrý." Nahodila som výraz, ktorý mohol byť menším posmechom, výsmechom alebo aj škodoradosťou. Kto vie čo sa mi preháňalo v hlave. Ja som to ale vedela !! Jeho slová ma trocha pobavili.
"Nečakaj že ti nejaké oblečenie dám. Do môjho by si sa nezmestil aaa bratrancove na seba nedáš ani cez moju mŕtvolu." Vyplazila som na neho jazyk. Následne som sa len zamyslela.
"Na druhú stranu, môžeš počkať u nás kým ti to vyschne." Uškrnula som sa a vôbec som sa nesnažila zakryť, že mi išlo aj o toto.
"Hej, ty si tu ten mokrý." Nahodila som výraz, ktorý mohol byť menším posmechom, výsmechom alebo aj škodoradosťou. Kto vie čo sa mi preháňalo v hlave. Ja som to ale vedela !! Jeho slová ma trocha pobavili.
"Nečakaj že ti nejaké oblečenie dám. Do môjho by si sa nezmestil aaa bratrancove na seba nedáš ani cez moju mŕtvolu." Vyplazila som na neho jazyk. Následne som sa len zamyslela.
"Na druhú stranu, môžeš počkať u nás kým ti to vyschne." Uškrnula som sa a vôbec som sa nesnažila zakryť, že mi išlo aj o toto.
Shinobi
Klan:
Yoshio nadhodil takový probodávající zúžený výraz, jelikož moc dobře věděl, co by to obnášelo, kdyby si musel nechat uschnout šaty....
Lépe řečeno, do té doby by neměl, co na sebe a Yo začínal mít dost velké podezdření, podle jejího výrazu, žže o toto jí právě i šlo...
"Moc se nesměj jo?" Odfrkl si trochu Yoshio a udělal takový uražený výraz. Samozřejmě, že on uražený nebyl. Pomalu ani nevěděl, co to uraženost je, ale chtěl ji také trochu potrápit, což tímto způsobem se mu to vůbec nedařilo...
"Vážně? A to si jako myslíš, že tu budu chodit nahej nebo co? V cizím domě? To raději zůstanu v mokrým..."
Následně se Yoshio k ní otočil zády a nafouknutě se posadil do tureckého sedu...
Pravda však byla, že asi cokoliv by bylo lepší, než zůstat v mokrém, protože to bylo zkutečně dost nepříjemný. Sám ještě nevěděl, co udělá...
Lépe řečeno, do té doby by neměl, co na sebe a Yo začínal mít dost velké podezdření, podle jejího výrazu, žže o toto jí právě i šlo...
"Moc se nesměj jo?" Odfrkl si trochu Yoshio a udělal takový uražený výraz. Samozřejmě, že on uražený nebyl. Pomalu ani nevěděl, co to uraženost je, ale chtěl ji také trochu potrápit, což tímto způsobem se mu to vůbec nedařilo...
"Vážně? A to si jako myslíš, že tu budu chodit nahej nebo co? V cizím domě? To raději zůstanu v mokrým..."
Následně se Yoshio k ní otočil zády a nafouknutě se posadil do tureckého sedu...
Pravda však byla, že asi cokoliv by bylo lepší, než zůstat v mokrém, protože to bylo zkutečně dost nepříjemný. Sám ještě nevěděl, co udělá...
Yoshio Yamanaka- Genin
"Oi oi." Zachechtala som sa a nakoniec som prešla do sedu.
"Len som si robila srandu. Niečo ti donesiem hm?" Uškrnula som sa a následne som sama zmizla v útrobách domu. Tiež som bola mokrá a tak som sa radšej išla prezliecť. Dala som si na sebe asi o tri čísla väčšie tričko + pohodlné dlhé tepláky. Následne som napochodovala do skrine môjmu bratrancovi, odkiaľ som vybrala nejaké tričko s nohavicami + uterák. Dúfala som, že si to nevšimne. Predsa len, snažila som sa hrabať niekde úplne vzadu vo veciach, ktoré už takmer vôbec nepoužíva. Vyšla som von o asi päť minút. Následne som k Yoshiovi položila veci a uterák. Po tom som znova zaliezla dovnútra nech má súkromie. Sadla som si do gauča v obývačke a nezaujato som do ruky zobrala nejakú mangu.
"Len som si robila srandu. Niečo ti donesiem hm?" Uškrnula som sa a následne som sama zmizla v útrobách domu. Tiež som bola mokrá a tak som sa radšej išla prezliecť. Dala som si na sebe asi o tri čísla väčšie tričko + pohodlné dlhé tepláky. Následne som napochodovala do skrine môjmu bratrancovi, odkiaľ som vybrala nejaké tričko s nohavicami + uterák. Dúfala som, že si to nevšimne. Predsa len, snažila som sa hrabať niekde úplne vzadu vo veciach, ktoré už takmer vôbec nepoužíva. Vyšla som von o asi päť minút. Následne som k Yoshiovi položila veci a uterák. Po tom som znova zaliezla dovnútra nech má súkromie. Sadla som si do gauča v obývačke a nezaujato som do ruky zobrala nejakú mangu.
Shinobi
Klan:
Akio na Kiwi tak nedůvěřivě pohlédl, ale když viděl, že to myslí upřímně, tak jen lehce přikývl a odpověděl
"Hai. to budu rád..."
Pak odběhla a ani ne za pár minut byla zpátky, i se suchým oblečením a ručníkem. Dokonce byla i tak slušná, že mu nechala chvíli soukromí, aby se mohl svléknout, pořádně vysušit a obléct na sebe oblečení, co mu přinesla...
Pak se teprve vydal do domu za Kiwi, s ručníkem na rameni a mokrými věcmi v ruce... Ty však po cestě pověsil venku, aby pořádně vyschli...
Na svůj věk byl docela vysoký a vytáhlý, takže mu nebylo Raikenovo oblečení o nic moc větší, ale i tak trochu plandalo...
Jen tak pomalu došel do obyváku a jako vždy se zářivě usmál...
"Ehm... díky za ty věci. Hned je to lepší..." Znova ten jeho obvyklý hřejivý úsměv a zároveň se opřel o rám dveří. Vlasy mu teď trčeli do všech stran, což nebyla skoro žádná změna, ale stále byli ještě trochu vlhké, i když se je snažil Yoshio vysušit, jak nejlépe uměl. Měl je bohužel delší a trochu hustší, takže to nešlo rozhodně tak snadno, jak by se na první pohled zdálo...
"Hai. to budu rád..."
Pak odběhla a ani ne za pár minut byla zpátky, i se suchým oblečením a ručníkem. Dokonce byla i tak slušná, že mu nechala chvíli soukromí, aby se mohl svléknout, pořádně vysušit a obléct na sebe oblečení, co mu přinesla...
Pak se teprve vydal do domu za Kiwi, s ručníkem na rameni a mokrými věcmi v ruce... Ty však po cestě pověsil venku, aby pořádně vyschli...
Na svůj věk byl docela vysoký a vytáhlý, takže mu nebylo Raikenovo oblečení o nic moc větší, ale i tak trochu plandalo...
Jen tak pomalu došel do obyváku a jako vždy se zářivě usmál...
"Ehm... díky za ty věci. Hned je to lepší..." Znova ten jeho obvyklý hřejivý úsměv a zároveň se opřel o rám dveří. Vlasy mu teď trčeli do všech stran, což nebyla skoro žádná změna, ale stále byli ještě trochu vlhké, i když se je snažil Yoshio vysušit, jak nejlépe uměl. Měl je bohužel delší a trochu hustší, takže to nešlo rozhodně tak snadno, jak by se na první pohled zdálo...
Yoshio Yamanaka- Genin
Odtrhla som pohľad od mangy a len som sa na neho prekvapene pozrela.
"Yoshio-kun? Nemôžeš ísť prosímťa domov, prezliecť sa a to oblečenie mi vrátiť? Nie som si istá ako zareaguje Raiken-chwan keď ťa tu náhodou uvidí." Milo som sa na neho usmiala. Boli to kopačky ? No možno som ho chcela len vyhodiť páč som sa s ním pozabávala už dosť. Kto vie. Ja som však takáto krutá nebola. Každopádne som však každú chvíľku chcela ísť pohľadať Raikena kvôli týmu, misii či poprípade tréningu. Znova som pohľad uprela na mangu a do úst som si tento krát strčila okrúhle, červené, jahodové lízatko.
"Yoshio-kun? Nemôžeš ísť prosímťa domov, prezliecť sa a to oblečenie mi vrátiť? Nie som si istá ako zareaguje Raiken-chwan keď ťa tu náhodou uvidí." Milo som sa na neho usmiala. Boli to kopačky ? No možno som ho chcela len vyhodiť páč som sa s ním pozabávala už dosť. Kto vie. Ja som však takáto krutá nebola. Každopádne som však každú chvíľku chcela ísť pohľadať Raikena kvôli týmu, misii či poprípade tréningu. Znova som pohľad uprela na mangu a do úst som si tento krát strčila okrúhle, červené, jahodové lízatko.
Shinobi
Klan:
Yoshio to však takhle nebral. Vlastně, ani si to neuvědomoval...
Vždy se choval přátelsky, jak to nejvíce šlo a málokdy se nad něčím dokázal mračit, takže. Moc dobře chápal, že to oblečení prostě není jeho a mohl být problém, kdyby jej v něm Raiken viděl, takže...
"Jasně. Žádný problém..." Jako vždy Yoshiuv obvyklý hřejivý úsměv...
"To oblečení donesu, co nejdříve, ale asi to chvíli potrvá. Nebydlím zrovna blízko, takže... kdyby si tu nebyla, kam jej mám zanést?" Zeptal se zvědavě Yo a čekal na odpověď...
Bylo to zvláštní, jiný kluk by se asi vztekal, že jej očividně vyhazuje a nebo byl alespoň zklamaný nebo něco, ale on nic. Stále stejně příjemný a milý jako vždy...
Vždy se choval přátelsky, jak to nejvíce šlo a málokdy se nad něčím dokázal mračit, takže. Moc dobře chápal, že to oblečení prostě není jeho a mohl být problém, kdyby jej v něm Raiken viděl, takže...
"Jasně. Žádný problém..." Jako vždy Yoshiuv obvyklý hřejivý úsměv...
"To oblečení donesu, co nejdříve, ale asi to chvíli potrvá. Nebydlím zrovna blízko, takže... kdyby si tu nebyla, kam jej mám zanést?" Zeptal se zvědavě Yo a čekal na odpověď...
Bylo to zvláštní, jiný kluk by se asi vztekal, že jej očividně vyhazuje a nebo byl alespoň zklamaný nebo něco, ale on nic. Stále stejně příjemný a milý jako vždy...
Yoshio Yamanaka- Genin
Spýtavo som sa na neho pozrela.
"Keď tu nebudem, tak ho nedonesieš nikam. Proste niekedy prídeš znova." Vyplazila som na neho jazyk a znova som sa zazubila. Následne som sa k nemu len otočila a na chvíľku som hodila výraz plný zamyslenia.
"Prídeš ešte že ?" Spýtala som sa po chvíľke tónom. Ktorý naznačoval že mi bude pravdpeodobne chýbať. Tento krát som sa usmiala celkom iným spôsobom. Bol to milý a dobrosrdečný úsmev. Vlastne patril k mojich typickým no nemienila som ho mrhať na niekoho, kto o to nestál. Možno práve preto som sa na neho týmto spôsobom usmiala až teraz.
"Keď tu nebudem, tak ho nedonesieš nikam. Proste niekedy prídeš znova." Vyplazila som na neho jazyk a znova som sa zazubila. Následne som sa k nemu len otočila a na chvíľku som hodila výraz plný zamyslenia.
"Prídeš ešte že ?" Spýtala som sa po chvíľke tónom. Ktorý naznačoval že mi bude pravdpeodobne chýbať. Tento krát som sa usmiala celkom iným spôsobom. Bol to milý a dobrosrdečný úsmev. Vlastne patril k mojich typickým no nemienila som ho mrhať na niekoho, kto o to nestál. Možno práve preto som sa na neho týmto spôsobom usmiala až teraz.
Shinobi
Klan:
"Uhm... taky pravda... alespoň budeš mít jistotu, že ještě někdy přijdu ne?" Znovu se tak zářivě Yoshio usmál...
"A tím jsem zároveň odpověděl i na tvou otázku... Přijdu... slibuji, že přijdu..." Šibalsky na ni mrkl a také jí věnoval jeden ze svých nejhezčích úsměvů, jež dokázal vyloudit.
A to se málokdy stávalo, že by se kvůli někomu musel snažit, aby jeho úsměv byl ještě lepší, než obvykle...
"Tenhle úsměv se mi líbí..." Dodal ještě tiše a v očích mu hravě zajiskřilo...
Pak už jen natáhl ruku na mávnutí a dodal...
"Zatím se měj... Kiwi..." A s těmito slovy zmizel. Jako pára nad hrncem...
"A tím jsem zároveň odpověděl i na tvou otázku... Přijdu... slibuji, že přijdu..." Šibalsky na ni mrkl a také jí věnoval jeden ze svých nejhezčích úsměvů, jež dokázal vyloudit.
A to se málokdy stávalo, že by se kvůli někomu musel snažit, aby jeho úsměv byl ještě lepší, než obvykle...
"Tenhle úsměv se mi líbí..." Dodal ještě tiše a v očích mu hravě zajiskřilo...
Pak už jen natáhl ruku na mávnutí a dodal...
"Zatím se měj... Kiwi..." A s těmito slovy zmizel. Jako pára nad hrncem...
-Přesun-
Yoshio Yamanaka- Genin
V najvrchnejšej miestnosti, do ktorej som mal prístup len ja, sa ozval jemný zvuk zašušťania. Len moment nato, sa dvere onej miestnosti otvorili, a vyšiel som na chodbu. Dvere som zavrel, a vykročil som po chodbe mieriac do svojej izby. Lenže ako som prechádzal po chodbe, všimol som si v obývačke niekoho, koho som tak trochu dávnejšie nevidel. Pousmial som sa, rozhodol som sa využiť to, že Kiwi ešte nestihla zazrieť mňa. Začal som zľahka prestupovať z nohy na nohu, pričom som sa plížil k jej chrbtu. Keď som bol až pri nej, vystrel som ruky a zakryl som jej dlaňami oči. Ale kto sa nám to tu ukázal? Preniesol som, a čakal som ako zareaguje. Zatiaľ som jej ešte stále kryl oči.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Spokojne som si čítala Mangu. No.. nedalo sa povedať že bola zrovna deťom prístupná ale nikto tu nebol a tak som neriešila niečo ako pravidlá morálky či slušnosti. Takmer som pri nej slintala, hlavne keď som videla tie ..ehm. *obrázky* tých úžasných tiel mužov a žien, ktoré v mange vystupovali. Vôbec som nedávala pozor na moje okolie a možno práve preto, ma tak hrozne vydesilo, keď mi niekto zakryl rukami oči. V momente som mangu hodila niekam do kúta a mierne som zvískla. Oprela som sa o pohovku a oboma rukami som zakryla ruky, ktoré mi zakrývali oči.
"Hee, Raiki-niiichwaaan." Uškrnula som sa a len som od seba jeho ruky odlepila. Zazubila som sa na neho, ako keby bol ten najkrajší vianočný darček, čo som mohla pod stromček dostať.
"Hee, Raiki-niiichwaaan." Uškrnula som sa a len som od seba jeho ruky odlepila. Zazubila som sa na neho, ako keby bol ten najkrajší vianočný darček, čo som mohla pod stromček dostať.
Shinobi
Klan:
Zvláštne som sa uškrnul keď som si ešte všimol, čo za Mangu si to číta. Tá ale hneď letela niekam do kúta miestnosti, takže pozornosť zas prešla na Kiwi. Nejaký taký podobný úsmev, aký venovala ona mne, som jej aj oplatil. Hneď som ale zas použil taký trošku zvláštny úsmev. Vieš, keď už čítaš takéto Mangy, tak by si si mala dávať pozor či niekto nejde. Žmurkol som jedným okom, ale to všetko len zo srandy. Ruky som teda od jej tváre stiahol na operadlo gauča, o ktoré som sa oprel a štýlovo som preskočil na gauč vedľa nej. Hneď som ju prebehol pohľadom, zdalo sa mi že nejako viac vyrástla odvtedy, čo som ju videl naposledy. Ale možno to bolo len zdanie, ktovie..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Snažil sa hrať na machra, na mňa však bol krátky ! Ruky som si dala za hlavu a pohodlnejšie som sa zahmírila v kresle. Chvíľku som si ho prezerala no.. takmer vôbec sa za nejaký ten čas nezmenil. Stále som rozmýšľala nad tým, ako mu odpoviem. Nechcela som však priznať, že som nejakú tú *mangu* tohto žánru čítala.
"Neviem o čom hovoríš ! Vážne, čo si to dnes zasa húlil hé ?" Zazubila som sa na neho a nenápadne mi padol zrak na mangu, ktorá skončila v .. KOŠI?! Rýchlo som vyskočila z kresla a začala som sa v ňom hrabať. Neprišlo mi to zrovna príjemné no ona zapadla niekam hlbšie. Za čo ma trestáš ? Prebehlo mi hlavou.
"Neviem o čom hovoríš ! Vážne, čo si to dnes zasa húlil hé ?" Zazubila som sa na neho a nenápadne mi padol zrak na mangu, ktorá skončila v .. KOŠI?! Rýchlo som vyskočila z kresla a začala som sa v ňom hrabať. Neprišlo mi to zrovna príjemné no ona zapadla niekam hlbšie. Za čo ma trestáš ? Prebehlo mi hlavou.
Shinobi
Klan:
S podvihnutým obočím na tvári som si vypočul jej protireč, avšak len som pokrútil hlavou. Ale no myslím že veľmi dobre vieš o čom hovorím. S úškrnom som odvetil, keď tu zrazu vyskočila a presunula sa ku košu, v ktorom sa začala hrabať. Mlčky som ju sledoval, žeby ju ta Manga až tak..bavila? Dnešná mládež. Uškrnul som sa opäť, a kým ona sa hrabala v koši, ja som sa rozhodol prečítať si zvitok. Vytiahol som ho z kapsy, pomaly a hlavne len trochu som ho otvoril, roztiahol a dal som sa do čítania prvých riadkov. Popri tom som ju samozrejme pokukujúc sledoval.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Trvalo ešte zopár minút, kým som mangu z koša vyhrabala. Nakoniec som ju víťazoslávne zodvihla nad hlavu a snažila som sa ignorovať, že sa na ňu nalepili rôzne obaly od tyčiniek a iné veci. Rýchlo som ich začala odpratávať a potajomky som kukla na Raikiiho.
"Čo to je za techniku ? Teda.. pochybujem že to je román." Uškrnula som sa, pri čom som jednou rukou ukázala na zvitok, ktorý si čítal. Vyzeral dosť staro no moc ma to netrápilo. Určite to bola nejaká super-mega-ultra technika, ktorá by dokázala odrovnať tisícku shinobi v jednej rade a v jednej sekunde !
"Čo to je za techniku ? Teda.. pochybujem že to je román." Uškrnula som sa, pri čom som jednou rukou ukázala na zvitok, ktorý si čítal. Vyzeral dosť staro no moc ma to netrápilo. Určite to bola nejaká super-mega-ultra technika, ktorá by dokázala odrovnať tisícku shinobi v jednej rade a v jednej sekunde !
Shinobi
Klan:
Zastavil som v čítaní keď sa Kiwi očividne zaujímala o obsah zvitku. Ále, len jedna pečatiaca technika. Mávol som jednou rukou, určite som jej nemohol povedať že je to technika, ktorou sa obetujem. To som jednoducho nemohol. Ale, aj to čo som odpovedal bola pravda, takže... Počuj Kiwi, dnes som od Hokage dostal konečne mená mojich študentov. Jedno miesto je ale voľné. A myslím že ty ešte nemáš senseia, čiže bude zrejme tvoje. Pousmial som sa, pričom som zroloval zvitok do takej časti, aby bola roztretá len tá neprečítaná. Takto som sa aj hneď postavil, stále zahľadený do zvitku. No a ako tím už máme aj misiu, takže vyrážame na cvičisko...Tú Mangu tu prosím ťa nechaj. S úškrnom som povedal, a ako som aj povedal, tak som aj spravil. Vyrazil som k cvičisku!
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
"Hmm.. tak ok. Raz ma ju naučíš !" Uchechtla som sa a znova som sa dala do čistení prednej strany mangy. Následne som ju dokázala zbaviť smetí a len som ju uložila na jedno tajné *miestečko*. Keď povedal jeho druhú vetu, začala som sa rehotať ako blázon a doslova som mu skočila okolo krku. Z neho som pochopiteľne nezliezla ani keď vychádzal z domu zo slovami, že máme misiu. Prečo sa aj nenechať viesť ? Aspoň teda kým neprídeme na tréningové pole či na miesto, kde sme sa mali stretnúť. Na misiu som sa dosť tešila a bolo to na mne vidieť. Netušila som však, čo to je zač.
(presun)
(presun)
Shinobi
Klan:
Dorazili sme pred sídlo. Rýchlo som otvoril dvere, a vstúpil dnu. Okamžite namiesto chladu, mnou preletela príjemne až horúca vlna. Prešiel som hneď do kuchyne, kde som postavil vodu na čaj, a zatiaľ som sa mohol napríklad...prezliecť do sucha! Ešte som však vykukol a pozrel som na Kao. Bola na tom rovnako ako ja, čiže dosť mokrá od roztopeného snehu. Ehm, želáš si aspoň deku...alebo vydržíš aj tak jak si? Alebo si želáš nejaké suché oblečenie? Spýtal som sa jej pričom som sa musel aj zasmiať. V každom prípade, deku mohla nájsť v kuchyni, takže som sa nemusel obávať toho, že keby ju chcela, tak by si ju nevzala. Následne som len gestom ruky ukázal, nech ma ospravedlní, načo som vybehol hore schodmi do svojej izby. Samozrejme, ešte predtým som si aj počkal na jej odpoveď, aby som vedel či jej mám aj niečo pohľadať..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Keď sme vošli dnu, len som sa pousmiala. Bolo tu celkom pekne. Sadla som si na gauč, bola som rada, že som v teplúčku. Ale aj tak mi bola zima, hlavne na ruky, prsty som mala dosť skrehnuté. Že ja sprostá som si nevzala rukavice! Stačí mi len deka! Pousmiala som sa a postavila som sa. Šla som rovno do kuchyne, odkiaľ som si vzala deku a prehodila ju cez seba. Späť do obývačky sa mi ísť nechcelo, tak som sa len oprela o stenu a dívala sa von oknom. Naštvalo ma, že sneh začal znova padať. WTF? Nie je ho už dosť?!
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Po asi piatich minútach som zišiel z izby do kuchyne. Na sebe som mal tenké, biele tričko, a na ňom nad mieru veľkú košeľu, s tak isto dlhými a širokými rukávmi. (um, košeľa ako v podpise xD) Potom už len čierne nohavice, a k tomu čierne tenisky. No a vlasy som mal mokré tiež, bolo vidieť ale že boli uterákom aspoň trochu utreté, keďže som bol teraz strapatý jak... Vážne ti deka postačí? Usmial som sa pri vstupe do kuchyne, a podišiel som k vode, ktorá sa robila na čaj. Vytiahol som dve väčšie šálky, hodil som do nich také čajové pyramídky, a obe šálky som naplnil až po okraj vodou. Ešte som pridal trochu cukru, a otočil som sa ku Kaori, držiac jednu šálku za uško, a druhé zvrchu za okraj, uškom k nej. Rýchlo si šálok vezmi, nech mi nepadne. Popohnal som ju ihneď, keďže som cítil ako mi ten okraj kĺže nichšie z prstov, bolo nutné aby ho vzala hneď!..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Ani som si nevšimla, že sem prišiel. Bola som na to príliš zababraná do svojich myšlienok. Keď ku mne prihovoril, som až poskočila do vzduchu, ako som sa zľakla. Skoro som infarkt dostala! Otočila som sa naňho s prižmúrenými očami. Musíš vždy chodiť ako duch? Opýtala som sa ho s úškrnom a pokrútila hlavou. Vzala som si od neho ten čaj. Tak príjemne mi hrial ruky a trochu som si z neho odpila, na čo som vyplazila jazyk a zatvárila sa dosť kyslo. Ten čaj bol pekne horúci! Ááá, nejak som pozabudla na to, že je horúci. Ja ťuťko! Zabrblala som si popod nos. Znova som si začala uvedomovať, že Raiken je odo mňa aspoň o 20 cm vyšší. Héj! Prečo musím byť taký trpaslík? Sa za seba hanbím. Zamračila som sa.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Mám to už vo zvyku, chodiť potichu a rýchlo. Zasmial som sa, a vybral som sa do obývačky na gauč, bolo to lepšie než stáť pri stene. Posadil som sa na ten gauč, čaj som zatiaľ položil na stolík oproti, a oprel som sa. Záleží ti až tak na výške? Zvedavo som sa spýtal a premeral si teda jej "trpasličiu" výšku. Následne som nad tým celým mávol rukou. Tvoja sila predbieha výšku aj za troch, tak čo ťa po výške? Hodil som druhú otázku nahradzujúc vlastne tú prvú, na ktorú som odpoveď po prvé, poznal, a po druhé od nej ani už nepotreboval. Kým mi asi odpovedala, natiahol som sa po tú šálku čaju, a veľmi opatrne som si odchlípol..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Posledný krát som sa pozrela von oknom, presnejšie na Monumenty a vyvalila som oči. Nebola som schopná slova...JA HO ZABIJEM! Zvrieskla som na celý dom a ruky zatla v päsť. Kto sa opovážil zo mňa urobiť Šmolka?! Odrazu ma napadlo, kto. Môj brat...Vytrieskam z neho dušu, vykastrujem, vybijem zuby, nechám ho zozžrať psom! Začala som chodiť sem a tam, a keď som sa na to pozrela ešte raz, už bolo všetko zmazané. Okrem červených pier. Prižmúrila som oči a šla do obývačky, kde som si naštvane sadla do kresla tak, že som na seba vyliala polovicu čaju. Ach, do paroma. To sa môže stať len mne! Nechala som to tak, aj tak som bola oblečená celá v čiernom, navyše som bola dosť mokrá, takže mi to ani tak nevadilo. Áno, veľmi mi zaleží na výške. Neznášam, keď sa k niekomu postavím a je o dva hlavy odo mňa vyšší! Vieš, aký to je trápny pocit? Prehrabla som si rukou vlasy.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Strana 3 z 12
Povolení tohoto fóra: